Oligarkkeihin kohdistuvat pakotteet uhkaavat läntisten juutalaisjärjestöjen rahoitusta

Ruplarahoitteisuus yhdistää Euroopan, Israelin ja Yhdysvaltojen juutalaisryhmiä.

Sionismi

Vasemmalla Putinin oligarkki Mikhail Fridman.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) uutisoi, että Venäjään kohdistuvat talouspakotteet uhkaavat monien länsimaissa sijaitsevien juutalaisjärjestöjen rahoitusta. JTA:n mukaan useat juutalaiseen kulttuuriin, holokaustipropagandaan ja ”antisemitismin vastaiseen taisteluun” länsimaissa erikoistuneet järjestöt saavat jatkuvaa rahoitusta Vladimir Putinin sisäpiiriltä.

Yleensä valtamedia väittää ilman todisteita, että Euroopan ”äärioikeisto” olisi ”ruplarahoitteista”. JTA kuitenkin myöntää, että ruplarahoitteisuus yhdistää pikemminkin Euroopan, Israelin ja Yhdysvaltojen juutalaisryhmiä.

JTA:n mukaan viimeisin esimerkki ilmiöstä on peräisin viime maanantailta, kun Ukrainan juutalaisyhteisö sai 10 miljoonan dollarin lahjoituksen Putinin sisäpiiriin kuuluvilta Venäjän juutalaisoligarkeilta. Vaikka Venäjän ja Ukrainan välillä onkin virallisesti sotatila, jatkuu kahden maan juutalaisyhteisöjen välinen hämärä rahavirta katkeamatta.

Juutalaista ruplarahoitusta länteen

Ukrainaan kohdistuneen lahjoituksen tekijät olivat juutalaisoligarkit Mikhail Fridman, Petr Aven ja German Khan. Yhdessä miehillä on virallisten tietojen mukaan varallisuutta 21 miljardin dollarin edestä, mutta yleensä oligarkkien veroparatiiseissa sijaitseva epävirallinen varallisuus on huomattavasti mittavampaa. Juutalaiskolmikko on perustanut lahjoituksia varten Genesis Philanthropy Group ‑järjestön, joka kanavoi Venäjän veronmaksajilta varastettua rahaa eri maiden juutalaisyhteisöille.

Nyt monet länsimaissa toimivat juutalaisjärjestöt ovat huolissaan rahoituksensa jatkuvuudesta, koska Euroopan unioni on asettanut Fridmanin ja Avenin pakotelistalle. JTA:n mukaan ”Putinin listaksi” kutsutulla pakotteiden potentiaalisten kohteiden listalla on suuri joukko Venäjässä toimivia juutalaisia oligarkkeja.

”Useat ’Putinin listalla’ olevat hahmot ovat juutalaisia oligarkkeja, joista monet, kuten miehet Genesis Philanthropy Groupin takana, ovat lisänneet lahjoituksiaan eri maiden juutalaisjärjestöille viime vuosina. He rahoittavat muun muassa holokaustin muistojärjestöjä, juutalaista identiteettiä tukevia järjestöjä ja antisemitismin vastaisia ryhmiä. Monet ovat antaneet myös rahaa Chabad-Lubavitchille ja Moskovan Juutalaismuseolle ja Suvaitsevaisuuskeskukselle,” JTA kirjoittaa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Antisemitismi Chabad Lubavich Genesis Philanthropy Group Holokausti Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Korruptio Lobbaus Oligarkia Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Sota Talouspakotteet Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha6

  Vastaa

  Unohtaa ei sovi Viktor Vekselbergiä… osuva nimitys kasaa.., ukrai.. siis venäläiselle kremlin oligarkille. Olisko sen sukunimi suomeksi ”vekselin perijä”

 • Business as usual

  Vastaa

  Partisaani: Vaikka Venäjän ja Ukrainan välillä onkin virallisesti sotatila ”

  Väite ei pidä paikkaansa. Todellisuudessa Venäjä ei virallisesti julistanut sotaa Ukrainlle. Eikä Ukraina virallisesti julistanut sotaa Venäjän Federaatiolle.

  Venäjän kaasu virtaa EUvostoliittoon Ukrainan kautta kuten ennenkin.

  • jupi

   Vastaa

   ei muuten tuu kaasua

 • TT

  Vastaa

  Kaikki sodat ovat juutalaisten sotia. Valkoiset toimivat liikuteltavina pelinappuloina. Ne valkoiset, jotka nousevat hierarkiassa tarpeeksi korkealle päästäkseen perille pelin luonteesta, kiristetään tai lahjotaan ’cabal’:ille kuuliaisiksi. Pitkän ajan kuluessa hierarkian huipulle nousevat vain psykopaatit ja kaikki muuttuu korruption täyteiseksi sotkuksi. Korttitalo on nyt lähellä romahtamistaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Toi on höpöhöpöä noi jutut juutalaisten syyllistämisestä. Olen juutalainen ja suomalainen kansallismielinen.

  • Ei pidä käsittää väärin

   Vastaa

   Suurin osa juutalaisista on tavallisia ihmisiä ja ei tässä heitä syyllistetäkään vaan rosvojuutalaisia, jotka ovat liittoutuneet keskenään. on minullakin pari puolijuutalaista kaveria ja hyviä tyyppejä ovat, koska en muuten olisi kaveri heidän kanssaan.

  • ajatteleva

   Vastaa

   Suomalainen kansallismielinen ei voi olla juutalainen. Voisitko painua sinne Israeliin?

  • VirvaT

   Vastaa

   No ensinnäkin, jos olet juutalainen et ole suomalainen. Toisekseen juutalaiset ovat ihan ansainneet ”syyllistämisensä” omalla toiminnallaan. Juutalaisena voisit alkaa paljastamaan heimoveljiesi maailmanvalloituspyrkimyksiä, valkoisten kansanmurhan edistämistä, holokaustivalheita, homolobbaamista, maahanmuuttovyöryjen järjestämistä länteen (muttei Israeliin), koronkiskontaa, lääketeollisuuden ja kaiken läntisen valemedian (propagandakoneiston) juutalaisomistusta, näin aluksi.

 • Plääh

  Vastaa

  Haaretz, Jerusalem Post tai joku juutalainen valtalehti kirjoitti pari vuotta sitten pöyhkeillen, kuinka Putinin ympärillä Venäjää pyörittävät 300 juutalista miljardööriä.

  Yllä onkin jo esimerkkejä siitä, mihin kaikkeen venäläisten rahat ovat juosseet

  • Tyrsky

   Vastaa

   Onko Putin siis diktaattori vai nukkehallitsija – ja oli kumpi hyvänsä, ovatko hänen pyrkimyksensä enemmän tuon mainitun ryhmän puolesta vai sitä vastaan? Itse en osaa näihin varmuudella vastata. 

   Putin puhuu natseista, mutta jollain tapaa toimintaansa voisi venäläinen näkövinkkeli pitää kansallismielisenä. Hän näyttää vastustavan lännen pyrkimyksiä, myös niitä jotka usein esitetään juutalaisagendana länsi katsottaessa siionistien vallan alaiseksi. Toisaalta hänen toimintansa näyttää edistävän oligarkkien etuja, mutta se voi myös olla vain vaikutelma todellisten vaikutusmahdollisuuksiensa ollessa paljon rajatummat.

   Kokonaisuutena asetelma kuitenkin näyttäytyy sellaisena, että kuljemme kohti laajamittaista sotaa, kolmatta maailmansotaa. Siinä ydinaseetkin ovat mukana, mutta niiden molemminpuoliset kohteet noudattavat erään taustalla naruista vetelevän vähemmistön intressejä.
   Siinähän se, Great reset ja NWO.

 • jupi

  Vastaa

  jos et olisi kansallismielinen, olisit pelkkä juutalainen

 • toivossa elävä

  Vastaa

  Ota miljardööriltä vaikkapa yksi miljardi pois, niin kymmeniä vielä jää. Ei mitään vaikutusta mokomaan paskakasaan, mutta kun ei päästetä ulos nk. omasta maastaan ja joutuu seurustelemaan itsensä kaltaistensa kanssa, niin alkaa vituttaa kun kukaan heistä ei voi luottaa enää kehenkään. Kuiskuttelevia vasikoita vielä kaiken paskan päälle. Ja kaikki pankit kiinni ja öky jutut takavarikkoon, niin joku ”hoitaa” pääperkeleen omistaan. Tämä pitää hoitaa nk. sisältä päin. Ja porttikielto joka maahan ja pois jopa Moldoviasta ja vastaavista Transnitrioista.

 • ydinpommi huijaus

  Vastaa

  Voi jumalauta teitä massoja! Mitään ydin pommeja ei ole olemassa samoin kuin kuussa käyntejä ym ym..

  https://www.bitchute.com/video/6lLH1OJGU3f9/

  https://www.bitchute.com/video/DzGT5dG2oF53/

  kuinka tyhmäksi tämä juutalais/vapaamuurari huijaus aiotte vetää!! Joo uskoin itsekin kaiken tämän paskan aikoinaan! HERÄTKÄÄ PALIKAT! Teitä hallitaan pelolla niinkuin aina! 

  Toki ydinvoima toimii mutta ei sillä mitään super uuber räjähdystä saada aikaiseksi! Tämä on ainoastaan typerille massoille että saadaan pidettyä peloissaan! holokausti huijaus ym ym. ovat kaikki juutalais/rappari eliitin valheita!!!! On todella erikoista että 99% jäte massoista edelliinkin uskoo tähän valheeseen!!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Wechselberg = Vaihtovuori … saksalaisperäinen on tuo jutikan nimen tausta jidditzi samon saksahepreaseosta missä mausteena slaavikielisiä termiä.
  Joten nimi tarkoittaa mitä ilmeisemmin jo vuosisatojen takaa ”rahanvaihtajaa”.
  Ru-muunoksina ko nimiset lähinnä vain Russia / Ryssälä alueella ja Krimillä, joten kazaaritausta ilmeinen.

  Seppo Lehto kulttuurihistorioitsija
  Ajan Suunta päätoimittaja https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • rellinen

  Vastaa

  Toisen maailmansodan loppuratkaisut, puna-armeijan ”vapauttamat” kuolemanleirit, siitä syntynyt sädekehä neuvostoliiton, eli puna-armeijan ja ryssän päälle olivat ryssälle propagandistinen suurvoitto. Juutalaisten sydämet avautuivat neuvostoliiton ja vasemmistolaisuuden puoleen ja neuvostotiedustelu sai käyttöönsä juutalaisen rahavallan, sekä juutalaiset liikemiehet vipuvarrekseen täysin häikäilemättömän ja kaikkialle luikerrelleen neuvostotiedustelun. Syntyi molempia osapuolia hyödyttävä kapitalistis kommunistinen liitto, jonka avulla länsimaalaisesta talouselämästä tehtiin punainen. Kaikesta tästä johtuu juutalaismiljardöörien innokkuus tukea kulttuurimarxistista mädätystyötä länsimaissa. He olivat osa neuvostoliiton läntistä maailmaa vastaan suunnattua nyrkkiä. Nyt he ovat osa putinin valtakoneistoa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi