Juutalaisjohtaja raivoissaan taiteilijoiden Kiasma-boikotista – Partisaani mainittu!

Juutalaisjohtaja Nadbornikin on jo ennestään tiedetty olevan innokas Partisaanin lukija, joten toimitus lähettää hänelle mitä lämpimimmät antisionistiset terveiset!

Sionismi

Yaron Nadbornik.

Kuten uutisoimme kuun alussa, suuri joukko suomalaisia taiteilijoita on päättänyt asettaa Kiasma-museon boikottiin, koska he eivät tahdo tukea Israelin sotarikoksia palestiinalaisia vastaan.

Boikotin taustalla on Kiasman taloudellinen takapiru, juutalainen asekauppias Chaim ”Poju” Zabludowicz. Juutalainen rahaelitisti on tukenut asekaupasta saamillaan verirahoilla äärisionistisia liikkeitä, joiden mukaan palestiinalaiset on häädettävä Israelista, jotta juutalaisvaltio olisi viimein rodullisesti puhdas.

Zabludowicz on kiinnittänyt suuren määrän omaisuudestaan taiteeseen, joka on erityisesti rikkaiden globaalien rahanpesijöiden suosima omaisuusluokka. Juutalainen asekauppias on käyttänyt taidebisnestä myös pr-työkaluna, jolla hän on pyrkinyt puhdistamaan imagoaan. Tämän ovat panneet merkille suomalaiset taiteilijat, jotka tahtovat nyt työnseisauksella eristää väkivaltaa kannattavan juutalaisen rasistin taidekentän ulkopuolelle.

Suunta-kollektiivi tuomitsee sionismin

Boikotin allekirjoittajiin lukeutuu myös kansallisradikaali Suunta-kollektiivi, joka ilmoitti julkilausumassaan, että antisionistinen aktivismi sopii hyvin yhteen Suunnan arvojen kanssa.

”Zabludowiczin varallisuus on kerätty israelilaisella asekaupalla ja hän sijoittaa varallisuuttaan muun muassa turvallisuusalan yritykseen, jonka palveluita Israelin valtio käyttää palestiinalaisten vakoilussa. Hän on myös perustanut Israelin valtion puolesta lobbaavan viestintätoimiston, joka puolustaa Israelin Palestiina-politiikkaa,” Suunta totesi kannanotossaan, joka julkaistiin myös Partisaanissa.

Boikotti on raivostuttanut muun muassa helsinkiläistä juutalaisjohtaja Yaron Nadbornikia, joka kannattaa väkivaltaista rotuerottelua Israelissa mutta avoimien rajojen monikulttuurisuuspolitiikkaa Suomessa (1, 2).

”Historian väärällä puolella”

Kristillistä sionismia edustavan Kirkko & Kaupunki ‑lehden haastattelussa Nadbornik jyrähti, että ”viimeistään nyt tuon äärioikeiston tuen myötä pitäisi taiteilijoiden herätä ja ymmärtää olevansa historian väärällä puolella”.

Kirkko & Kaupunki taustoitti, että ”äärioikeistolla” viittatiin nimenomaisesti Suuntaan ja Partisaaniin: ”Hänen mukaansa Zabludowiczia vastaan masinoidun boikotin luonteesta kertoo jotakin se, että uusnatsien ylläpitämä Partisaani-verkkosivukin julkaisi äärioikeistolaisen Suunta-kollektiivin kannanoton, jossa suomalaiset uusnatsit osoittavat tukensa taiteilijoiden boikotille.”

Nadbornikin on jo ennestään tiedetty olevan innokas Partisaanin lukija, joten toimitus lähettää hänelle mitä lämpimimmät antisionistiset terveiset! Partisaanin ja kaikkien aitojen kansallismielisten tuki taiteilijoiden Kiasma-boikotille jatkuu!

Lue myös:

Ben Zyskowicz taiteilijoiden kritiikistä Israelin sotarikoksia kohtaan: ”Juutalaisvihaa!”
Suunta tukee taiteilijoiden Israel-vastaista kampanjaa

Lähde: Kirkko & Kaupunki

Asekauppa Chaim Zabludowicz Israel Juutalainen etuoikeus Juutalaiset ja raha Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kiasma Korruptio Kotimaa Kulttuuri Palestiina Sionismi Suunta Yaron Nadbornik Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Terhomatti Hämeenkorpi

    Vastaa

    Koettakaa rauhoittua, saatanan ”partisaanit”, tuossa typerässä juutalaisvihassanne. Ne ”taiteilijat”, jotka muka boikotoivat, ovat kaltaisianne paskaläjiä!

    • Nationalisti

      Vastaa

      Mistä lähtien totuuksista puhuminen on ollut ”vihaa”?

    • Antisionisti

      Vastaa

      Moi Yaron, kuinka monen Palestiinalaisen lapsen murhaamisen rahoittamiseen osallistuit tänään?

      • Bella

        Vastaa

        Jarkyttavaa se 16-vuotiaan palestiinalaisen tyton ampuminen, josta uutisoitiin eilen valtamediassa. Tyttoon oli ammuttu perati nelja laukausta, joten Israelin valtion harjoittama etninen puhdistus tulee hyvin nakyviin tassa tapauksessa; eivat voi edes yrittaa vaittaa, etta tytto ”tuli luotien tielle” (kuten se palestiinalainen toimittaja muka), vaan kyllahan neljan luodin ampuminen viattomaan ohikulkijaan kertoo ihan suunnitelmallisesta pahuudesta. Hapea Israel! Syljen rumaan naamaasi. Fyi! Viela tulee aika, kun kaikki muutkin kaantyvat Israelin tekopyhyydesta pois. Edes kaikki juutalaiset eivat enaa allekirjoita toimianne! Vainottu ihminen ei helposti vainoa muita!

        • Känkkä

          Vastaa

          Itse asiassa uutisessa oli, että tyttöä oli ammuttu päähän ja lisäksi sairaalassa löytyi neljä luodinreikää lisää. Jos tyttö oli kotitalonsa katolla, niin tarkka-ampuja voisi tiputtaa yhdellä päähän ammutulla laukauksella, mutta mistä loput? Oliko tarvetta purkaa paineita? Enkä edes kysy miksi pitää ampua aseettomia lapsia. 

          YK on paskaa ja Israel sen aikaansaannoksista suurinta saastaa. Suomessa monet israelilaiset nauttivat kaksoiskansalaisen asemasta, mutta voisivat poistua ja ottaa siionistit mukaansa. En ole koskaan tavannut mukavaa juutalaista.

    • Wöömies

      Vastaa

      onko siellä lapo Jansson kirjoittamassa rovasti emerituksen nimellä?

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Terkut täältäkin Nadbornikille. Mene heti asumaan sinne Israeliin täältä Suomesta jos ei sananvapaus kiinnosta.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Hienoa, että Partisaani saa näkyvyyttä!

    • TT

      Vastaa

      Partisaani on parhautta!

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Holokausti, mikä ihana tekosyy.… Kaiken ikävän ja kiusallisen voi kuitata antisemitisminä.

  • Anti-Zion

    Vastaa

    ”Holokaustista” eli ihmisten väitetyistä kaasutuksista ei ole vieläkään esitetty yhtäkään teknistä todistetta (ruumiinavausraportin tulokset, kemialliset jäämät ym) vaikka aikaa on ollut 80 vuotta. Jännä juttu vai mitä Nadbornik?

  • Dupont

    Vastaa

    Tuomitseeko Suunta nationalismin yleensä, vai vain sionismin?

    • Plääh

      Vastaa

      Sionismi ei ole nationalismia, vaan kommunismia

  • Tekijämies

    Vastaa

    Kiistaton tosiasia on, että Israelin valtion perustamisen jälkeen alkoi alueella etniset puhdistukset ja massamurhaaminen.

    Hienoa, että Nabronik sivistää itseään lukemalla Partisaania!

  • Jones

    Vastaa

    ”Juutalainen rahaelitisti on tukenut asekaupasta saamillaan verirahoilla äärisionistisia liikkeitä, joiden mukaan palestiinalaiset on häädettävä Israelista, jotta juutalaisvaltio olisi viimein rodullisesti puhdas.”
    Taitaa olla todellisuudessa niin, että loppujenlopuksi juutalaiset haluavat rodullisesti puhdasta maapalloa.
    Viides Mooseksen kirja:
    1:8 Katso, minä annan maan teidän valtaanne; menkää ja ottakaa omaksenne se maa, jonka Herra teidän isillenne, Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, vannotulla valalla on luvannut antaa heille ja heidän jälkeläisillensä.
    2:34 Ja me valloitimme silloin kaikki hänen kaupunkinsa ja vihimme tuhon omiksi jokaisessa kaupungissa miehet, naiset ja lapset, päästämättä pakoon ainoatakaan.
    7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.
    23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

  • Juha Pekkala

    Vastaa

    Nyt vuonna 2022 olen hyvin vihainen Rangellin 1942 lausumasta aivopierusta ”Wir haben keine Judenfrage”

  • Nimetön

    Vastaa

    Nadbornik, sinä juutalainen jyrsijä, sinulle terveiset. Suomesta löytyy ihmisiä jotka tietävät kaltaistesi johtavan maailmaa varjoista. Olette raha- ja nukkemestareita jotka vetävät naruista.

  • hailia vaan

    Vastaa

    aatulla jäi hommat pahasti kesken tämän ns. valitun kansan tapauksessa.

    • 88_Folke&Führer

      Vastaa

      Niinpä, jos Aatu Avulias olisi saanut hoitaa ’juutalaiskysymyksen’ loppuun, niin rahamaailman kusettajat ja muut kunnon kansalaisten kusettajat puuttuisivat maailmasta kokonaan ja maailmassa olisi rauha.

      • Plääh

        Vastaa

        Eikö ne olisi siellä reservaatissa tai töissä vieläkin? Vai tarkoitatko, että olisi oikeus luopua toiminnasta ja alkaa valvottuun koevapauteen?

  • David Hedgestein

    Vastaa

    Capo Di Tutti Capi..Nadbornik..
    Nadbornik..erikoinen juutalaisnimi..luulin että he ovat kaikki Jotainstein tai Goldberg tai man.
    Paras on kyllä tämä FTX Sam The Bankman..antaisitko tuon nimiselle juutalaiselle muutaman miljoonan..minä en..en edes lainaan..koska sitten olisin lähes ilman käteistä..Hakekoon Sam The Bankman vippiä jostain (juutalais)pankista..

    • Jupi

      Vastaa

      joo kyllä kannattaa ehdottomasti laskea sormet jos tuota miestä on kätellyt

  • Kyhmynokka

    Vastaa

    Naurettava viivotinparta…mee kotios lampaiden tykö

  • Kiertää kuin kissa kuumaa puuroa

    Vastaa

    ”Sunday Timesin tietojen mukaan Zabludowiczin hallussa olisi jopa 40 prosenttia Las Vegasin keskustan kiinteistömassasta.”

    Mikäli tieto pitää paikkansa on hänellä todennäköisesti läheiset välit mafian kanssa. On yleisesti tiedossa että järjestäytynyt rikollisuus hallitsee uhkapeli toimintaa.

    Ei taida kiinnostaa Suomen poliisia. 

    Entä tiedustelu viranomaiset?

    Miten läheiset suhteet voi Suomen kansalaisella olla toiseen valtioon?

    Minua kiinnostaa suuresti aseteollisuus. Siitä voisi tulla taloudellisesti kannattava hanke myydä suomalaisia aseita Iranille.

    • Hämis

      Vastaa

      Las Vegasiin hyvin tiivistyy juutalaisuus: tuo juutalaisten uhkapeliä varten perustama sontaläjä sisältää myös huoraamiseen, ryyppäämisen, huumeet ja kaiken mahdollisen typeryyden ja irstailun. Vain juutalainen voi keksiä laittaa Nevadan autiomaahan 20 000 hehkulamppua ja casinon.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi