ADL yritti saada syyttömälle valkoiselle miehelle murhatuomion

Sionistijärjestö pyrki yhdessä antifasistien kanssa saamaan itsepuolustukseen turvautuneen valkoisen miehen vankilaan väärien mielipiteiden takia.

Sionismi

Vuotaneiden oikeuden asiakirjojen mukaan Amerikan Portlandin kaupungin syyttäjät, sionistijärjestö Anti-Defamation league ja kaupungin väkivaltavasemmistoa edustava Rose City Antifa vehkeilivät salaa yhdessä saadakseen syyttömän valkoisen miehen tuomittua murhasta.

Tapahtumat saivat alkunsa eräänä iltana, kun valkoinen mies nimeltä Jascha Manny työskenteli ovimiehenä Marys’ Club ‑nimisellä strippiklubilla ja hän näki vuoronsa aikana, kun mustien jengi uhkaili kahta koditonta miestä ja osoitteli satunnaisten ohikulkijoiden silmiä vahvalla strobovalolla.

Kun tilanne meinasi eskaloitua, Manny tuli puhuttamaan mustia saadakseen heidät jättämään ihmiset rauhaan. Tällöin mustien jengiin kuulunut Lauren Teyshawn Abbott Jr oli ottanut aseen esiin ja ampunut Mannya kohti. Manny oli vastannut ampumalla omalla aseellaan Abbotin kuoliaaksi ja haavoittamalla tämän seuralaista, Kolby Rossia.

Vaikka tilanne saatiin videolle useammasta suunnasta ja todistajat tukivat Mannyn kertomusta tapahtumista, vasemmistolainen syyttäjä pyrki ADL:n käskystä saamaan valamiehistön kannattamaan miehen tuomitsemista murhasta.

ADL oli toimittanut salaa syyttäjille Rose City Antifan keräämää tietomateriaalia, jonka mukaan Mannylla olisi rodullisia poliittisia mielipiteitä, ja että viha mustia kohtaan olisi ollut motiivi ampumiselle.

Oikeus ei kuitenkaan pitänyt Mannyn toimintaa rodullisesti motivoituneena ja hän vapautui syytteistä. ADL ja Rose City Antifa olivat päätökseen tyytymättömiä ja haluavat edelleen saada Mannyn tuomituksi viharikoksista toimintansa sijaan hänen mielipiteidensä takia.

Lähde

Amerikan mustat Anti-Defamation League Antifa Itsepuolustus Rotu Sionismi Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pekka Päiväpaska

  Vastaa

  Portland on kiehuva pata paskaa usan maaperällä. Erittäin vaarallinen paikka kaikille paitsi beeälämmille ja äntifänteille.

  • Tura

   Vastaa

   USA:n ongelma on se, että poliisi pidättää tai edes epäilee mustia rikollisia rikoksista. Tuosta voi terveellä logiikalla tehdä päätöksen: USA:n ongelma on mustat. Ja mustista taas on syyttäminen USA:n politiikkaa, joka puolestaan johtuu USA:n kieroutuneesta mediasta ynnä pankkimaailmasta, jotka ovat erottamattomasti kytkeytyneet maan hallintoon ja sen ajamaan itsetuhoiseen politiikkaan.

 • otto suni

  Vastaa

  Nämä ADL:n konnat ovat todella tuhoamassa USA:n ja siksi aina ihmettelen suomalaisten naiviutta luottaa USA:n apuun. Kun omassa maassa on asiat ovat jo huonosti kuten USA:ssa niin miksi meidän tulisi alistua kipapäiden valtaan?

  • mr.flipflop, PhD

   Vastaa

   Toinen jalka folio-osaston puolella kysyn: voisiko Suomessa olla jotain tällaista järjestöä/toimijaa joka sekaantuu vastaaviin oikeusjuttuihin kantisten vahingoksi? Jonkinlaista ”oikeusapua” tarjoavaa tahoa, DEMLA:n lisäksi?

   (Valtamediaahan voisi pitää tällaisena porukkana, ainakin oikeussalien ulkopuolella.)

   Kun tiedetään, että vastustaja pyrkii levittäytymään ja toimimaan kansainvälisesti, tätä asiaa täytyy pitää silmällä.

   • Bella

    Vastaa

    Melko varmasti on, silla omassa oikeusistunnossani tuomari kertoi salille sellaisia yksityiskohtaisia tietoja luonteenpiirteestani, mita ei voi tietaa maarallisen tarkasti ellei joku ole niita maarallisia tietoja vuotanut oikeuden tuomarille siita instituutiosta, joka taman maarallisen luonteenpiirteeni mittasi vuosikymmenia sitten. Tosin, omassa tapauksessani tama vuoto toimi selvasti omaksi edukseni tuomion kovuuden suhteen: valtakunnansyyttaja vaati ehdollista, mutta tuomari antoi vain sakkoja ja pitkan palopuheen tasta luonteenpiirteestani, ja antoi lisaksi ymmartaa, etta astuu valtakunnansyyttajanviraston varpaille talla paatoksellaan.

 • TT

  Vastaa

  Jenkeissä oikeus saattaa vielä joskus toteutua. Oikeuslaitos on siellä vain puoliksi mädätetty ja poikkeaa EU-Suomesta, jossa oikeuslaitos on pahasti politisoitunut ja tuomitsee ihmisiä mielipiteen ilmaisemisesta. Tämä on härskiä kommunismia, ihmisoikeusrikos ja halventaa länsimaisia oikeusperiaatteita.

 • p. grandell

  Vastaa

  suomen demlan oikeussysteemi on iso vitsi jos olet tuomittuna valkoisena hetero veronmaksajana,et ole minkään arvoinen, niin uskomatonta kuin onkin,vaikka niska limassa maksat verot,hoidat hommasi, aina vaan paskaa heitetään päällesi, mitäs jos noi puniikit rupeis tekee töitä ja me muut työläiset maattaisiin vaan sosiaalituilla soffan pankoolla? häh..? kyllä olis mahtavaa nähdä, voi olla että parku nousisi..

 • Tapsa

  Vastaa

  100€ euroa vetoa, että FBI alkaa tutkia Mannyn puolustautumista liittovaltion tason viharikosena. FBI=Cheka eli Antifan virallinen osa. Se virasto on täynnä pedofiileja ja muita mukavia valkoisia vihaavia ihmispaskoja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Puolustetaan itseämme ja rakkaita huolimatta demla tuomareiden ja polpon näkemyksistä. Itken mielumin oikeudessa kuin että omaiset itkevät hautajaisissa..

 • Nimetön

  Vastaa

  100% of all new FBI agents have been trained by ADL since 2001.

 • Savonian

  Vastaa

  ADL = Anti-White Defamation League

 • juha II

  Vastaa

  Lynkatty juutalainen v, 1913 13-vuotiaan tytön raiskannut mies, josta on sittemmin tehty pyhimys ja New Yorkissa on pyörinyt esitys, jossa glorifisoidaan hänet ja esitetään marttyyrina puhdisten tuon lapsenraiskaajan mainetta. Hän raiskasi tytön ja syytti siitä mustia miehiä vannoen omaa syyttömyyttään koko ceissiin. Poliisi pidätti juutalaismiehen ja vei hänet poliisiasemalle. Juutalaiset (yhteisö) sai ”puhuttua” hänet vapaaksi ilman koituvaa rikosseuraamusta. Paikalliset VALKOISET MIEHET kuullessaan sen RAIVOSTUIVAT todenteolla ja tunkeutuivat väkivalloin poliisiasemalle, jossa syyllinen vielä oli. Ja raahasivat hänet ulos pol.iisiasemalta väkijoukon voimalla ja HIRTTIVÄT hänet lähimpään puuhun!!! Miehen nimi oli Leo Frank. Tuon ainutlaatuisen tapauksen jälkeen juutalaiset päättivät ettei enää KOSKAAN pidä ainoallekaan JUUTALAISELLE käydä noin ONNETTOMASTI!!! Siispä tuo oli pontimena perustaa maankattava järjestö.….….….….….….… ADL ! ! !

 • Jokke Piiperin perikunta

  Vastaa

  Neekereiden blm hyökkää valkoisten kimppuun, jos valkoiset puolustautivat jutkujen adl aloittaa maalituksen ja oikeusjuttujen putken näitä valkoisia vastaan. Saastaista toimintaa.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Juutalaisten ja mustien välit ovat huonontuneet kun on lisääntynyt tietoisuus juutalaisten osuudesta mm. Trans Atlantiseen orjakauppaan. Tämä juttu on juutalaisten yritys siirtää taas huomio tavallisiin valkoisiin. Hajota ja hallitse.. Jutikat yrittää lepytellä yksinkertaisia mustia.

 • Ketku

  Vastaa

  Miksi kutsutaan nekrua joka on vapaana? Vankikarkuriksi. Jenkeissä nekruja on 13 prosenttia väestöstä mutta vankiloissa niitä on 82 prossaa vangeista tämä kertonee jptain paskakasoista jpita myös nekruiksi kutsutaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi