Nationalistit protestoivat ranskalaispojan rodullisesti motivoitunutta murhaa vastaan – hallitus kieltää seurauksena kolme järjestöä

Niin kuin aina, länsimaisten petturihallitusten mielestä "rasismi" on pahempaa kuin valkoisiin kohdistuva rotumuukalaisten väkivalta.

Väestönvaihto

Ranskalaisten kansallismielisten lähdettyä kaduille osoittamaan mieltään 16-vuotiaan Thomas-pojan kuoltua arabien tekemässä rodullisesti motivoituneessa murhassa, hallituksen vastaus asiaan on kieltää kolme kansallismielistä järjestöä.

Maan sionistinen sisäministeri Gerald Darmanin sanoi, että ”mobilisaatio äärioikeistossa voisi johtaa meidät sisällissotaan.” Hän nimesi Martel Divisioonan yhdeksi kiellettäväksi järjestöksi, jättäen kertomatta vielä kahta muuta. Darmanin on aiemmin kieltänyt kansallismielisen Génération identitaire ‑järjestön ja Israelia kritisoivan palestiinalaismielenosoituksen 2021.

Samalla lailla kuin Irlannissa, myös Ranskassa poliitikot ovat lapsia puukottavien arabien sijaan huolestuneempia tapausten aiheuttamasta suuttumuksesta ja ”rasismista” valkoisessa väestössä. Poliisi pidätti Romans-sur-Isèren kunnassa järjestetyissä protesteissa noin 30 mielenosoittajaa, joista kuusi on vangittu.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Eliitin vihollinen on Ranskan kansa. Jos se ei vain alistu kuolemaansa, on seurauksena sisällissota

 • Ranskanleipä

  Vastaa

  Ranskalaiset eivät onneksi alistu siellä on vielä miehillä selkäranka.

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä enemmin kieltävät sitä suuremmalla todennäköisyydellä tämä johtaa kansan nousuun ja takaisin yhteiskuntaan missä poika jew ei pidä enää bileitään

 • TT

  Vastaa

  Persut voisi kieltää, koska ovat sionisteja.

  • Plääh

   Vastaa

   Totta. Persut ovat pettureita. Kun rajat eivt tahdo mennä kiinni ja muualta imetään koko ajan turhia siirtolaisia muka tuvapaikanhakijoina. persujen olisi ryhdyttävä uuden Lapuanliikkeen rungoksi ja haalittava kannatusta muualta. Valemediankin mukaan 75 % vastusti turvapaikkasirkusta idästä ja poliitikot ovat joutuneet valehtelemaan tässä asiassa tosi paljon. Laajapohjainen kansanliike voisi painostaa hallitusta ja viranomaisia kansan tuella. Mutta persut ovat vihoillisen pulju

 • Suuri tuntematon

  Vastaa

  Ovatkohan nämä järjestettyjä juttuja? Olisi kyllä niin helppo tapa kieltää ei-toivottu kansan liikehdintä.

  • suvakki 964

   Vastaa

   Hieman samaa kuin mitä jutkut Israelissa harrastavat; jakavat ruudukoittain jaettuja karttoja Gazasta internetissä, joka ei edes tavis palestiinalaiselle toimi tällä hetkellä, koska jutkut itse katkovat sähköjä koko ajan; tarkoituksena muka ilmoittaa, milloin mikäkin ruudukko posahtaa taivaan tuuliin. Tyhmemmät kansanosat ”lännessä” kuvittelevat, että ahaa, no nyt on kansanmurhasta ilmoitettu etukäteen, että ei voi sanoa etteikö olisi ilmoitettu, jotta kansanmurhatut pääsevät pois kansanmurhan tieltä. Mutta kun käy katsomassa tuota karttaa, niin tajuaa hyvin äkkiä, että kartta vaikuttaa suunnatun itse asiassa toiselle ammattimaiselle militaristiryhmälle eikä siviileille. Johtopäätös; Hamasia pitää provota, jotta saadaan syy kansanmurhata palestiinalaiset.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Nykyään ”eliitti”-sanan voi korvata käsitteellä ”sionismin huora”.

  Sionistien huorat siellä toimivat. Nämä huorat eivät vähimmässäkään määrin edusta valkoista kansaa. He ovat huoria, ja toimivat kuin huorat. He saavat virkoja, eläkkeitä ja huimia palkkoja huoran palveluksistaan. Huora on huora on huora.

  Koko ilmiö, valkoisten vainoaminen, valkoisten kansojen korvaaminen ja lopulta valkoisten kansojen kansanmurha, on puhdasta sionismia. Vain sionismi ajaa tätä, vain sionismi palkitsee huorat.

  Ei ole vasemmistoa, ei ole oikeistoa ja vielä vähemmän keskustaa, joka ei huoraisi sionismin edessä.

  Katsokaa nyt näitä ”arvojen ja sääntöjen edustajia”. He käyttäytyvät kuin huorat, koska he ovat huoria. He sulkevat silmänsä, kun sionisti tekee kansanmurhaa. He sulkevat silmänsä, kun meitä valkoisia tapetaan. He sulkevat silmänsä, kun Välimeren yli tulee miljoonia laittomia ”siirtolaisia”.

  He ovat kaikessa huoria, mikään ei erota heitä huorista, päinvastoin, toiminnallaan he paaluttavat käsitteen huora.

  Tätä huoruutta, tätä kokonaisen sivilisaation romahdusta, ei muuteta äänestämällä. Tähän tehoaa vain ja ainoastaan Vallankumous. Vallankumous onkin jo lähempänä kuin arvaammekaan, sillä ahne sionisti on tapansa mukaan ryövännyt isäntämaansa kurjiksi velkaorjiksi. Ei mene enää kauan, kun sionistien perinteinen korttitalohuijaus, taas kerran, toteutuu.

  Ensin pitää vajota äärimmäisen kurjuuteen, dystopiaan, vasta sitten voi nousta, niin alas on ennen suoraselkäinen valkoinen kansa ajettu sionistien hallitessa.

  Nykyinen sionistinen kansanmurha auttaa tässä, sillä vaikka sionistien mediamonopolit asiaa peittelevät ja tyypilliseen tapaansa valehtelevat kaikesta kaiken aikaa, niin totuus on, että sionisti pelkää jo. Sionisti ei enää kulje ylpeänä tietäen olevansa turvassa, vaan karma kulkee hänen kannoillaan ja sionisti tulee löytämään edestään kaikki taakseen jättämänsä murhatut lapset ja tuhotut taloudet. Karmanlaki on tasapuolinen ja ikuinen.

  Eli eipä hätää. Eletään hetkessä, talvi on suomalainen, pakkanen on suomalainen, kylmä kuolema on suomalainen. Syleillään talvea, lämmitetään taloa puilla, katsotaan talvea silmiin, se on aina ollut ja tulee aina olemaan ystävämme. Sekin katsoo meitä, aitoja suomalaisia silmiin, ja hymyilee meille.

  Me tulemme vielä näkemään, minkälaisella hymyllä se katsoo sionismia. Se, joka elää, se näkee.

 • Käänteisrasistit pois vallasta vaikka väkisin

  Vastaa

  Menkää maan alle. Ei ole pakko rekisteröidä vapaata kansalaistoimintaa. Kuuluu länsimaisiin vapauksiin.. Tyrannit ovat aina valmiina käyttämään valtaa väärin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi