Korkea venäläinen virkamies pyytää anteeksi juutalaisyhteisöltä

Hiljattain Venäjältä poistunut kuuluisa rabbi Pinchas Goldschmidt on kannustanut juutalaisia jättämään Venäjän Aleksey Pavlovin kirjoituksen vuoksi.

Sionismi

Korkean luokan venäläinen turvallisuussektorin virkamies Nikolai Patrushev on joutunut pyytämään anteeksi maan vaikutusvaltaisimmalta juutalaisjärjestöltä kollegansa Aleksey Pavlovin ”vulgaareja antisemitistisiä kannanottoja”. Anteeksipyyntö liittyi Pavlovin aiemmin julkaisemaan sanomalehtikolumniin, jossa käsiteltiin Ukrainan sotaa.

Kolumnissaan Pavlov totesi, että Ukrainan sodassa on osaltaan kyse ”desatanisaatiosta”, jonka yhteydessä tullaan hävittämään maassa toimivat ”uuspakanalliset kultit”. Yksi listan kulteista oli juutalainen ääriliike Chabad-Lubavitch, jolla on erittäin vahva jalansija myös Venäjällä. Itse asiassa Venäjän ylin johto valokuvauttaa itseään säännöllisesti Chabad-johtajien kanssa, vaikka Chabad pitääkin ei-juutalaisia eläiminä.

Pavlov kirjoitti kolumnissaan myös, että Chabad tähtää maailmanherruuteen. Tämä suututti Venäjän Chabad-johtaja Berel Lazarin, jolla on ollut perinteisesti läheiset välit presidentti Vladimir Putinin kanssa. Venäjän hallitus irtisanoutuikin nopeasti Patrushevin suulla virallisesti Pavlovin kirjoituksesta. Kansalaisille myös ilmoitettiin, että Pavlov on joutunut puhutteluun näkemystensä johdosta.

Hiljattain Venäjältä poistunut kuuluisa rabbi Pinchas Goldschmidt on kannustanut juutalaisia jättämään Venäjän Pavlovin kirjoituksen vuoksi. Juutalaisten maailmankongressin johtaja Ronald Lauder puolestaan läksytti Pavlovia julkisessa kannanotossaan, jossa juutalaispäällikkö kutsui venäläisvirkamiehen näkemyksiä ”juutalaisvihaksi puhtaimmassa ja rumimmassa muodossa”.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Rotu Sionismi Ulkomaat Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Putin

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Holopainen

  Vastaa

  ”tse asiassa Venäjän ylin johto valokuvauttaa itseään säännöllisesti Chabad-johtajien kanssa, vaikka Chabad pitääkin ei-juutalaisia eläiminä.”

  Jaa, Venäjän ylin johto ei ole sitten juutalaista?

 • TT

  Vastaa

  Venäjällä on muotia tsaarinaikojen muistelu. Tsaarin salainen poliisi ohrana joutui aikoinaan jahtaamaan juutalaisia kommunisteja ja anarkisteja, jotka epävakauttivat Venäjää ja saivat sittemmin aikaan bolshevikkivallankumouksen. Turhaan eivät siis jahdanneet. Joskus jopa salainen poliisi voi olla oikealla asialla eli taistelee komunistihirmuja vastaan. Ottakaapa oppia tästä Supot, hybridit ja mitä kaikkea kyttäyselimiä natottajat ja globalistit ovat perustamassa Suomeen.

 • Salomon

  Vastaa

  Ei helvetti! Just tänään aamulla puhuttiin, että miten on mahdollista, että nää jo stereotypisen näköiset kökkäreet killittää kerta toisensa jälkee jok ikisen valtion päämeihen vierellä tai taustalla. Juttuhan voi olla myös niin, että put in samanlainen juoksupoika jutkuille kuin kaikki muutkin, näennäistä uhmaa ja ”karkoituksi” kyllä on, lahois varmaan kaali kun tietäis miten tätä juttua pyöritetään ja kenen voimin. Pieniä on silakat joulu kaloiksi

 • ValhallaX

  Vastaa

  Jokainen maasta (pysyvästi) poistunut juutalainen on aina voitto kyseisen maan omille kansalaisille. Yksinkertaista.

  Jos taas juutalainen ”poistuu” taktisista syistä ts. hän arvioi, että tämä maa ei juuri nyt ”ole hyväksi juutalaisille”, maan riistetty kansa ei saavuta mitään, sillä demonit tilevat aina takaisin, jos maassa on vielä sitä ”hyvää juutalaisille”.

  Maan oma etu on aina olla maa, joka ”ei ole hyväksi juutalaisille”. Onhan heillä jo ikioma kotipesä, Israel, meillä ei ole minkäänlaisia velvollisuuksia ”olla hyvä juutalaisille”. Onko kukaan koskaan missään yhteydessä kuullut juutalaisten pohtivan aidosti, että ”onko nyt tekemämme hyväksi valkoisille”? Sallikaa minun nauraa. Swidu.

  Eli muistisääntö Nr. 1: Juutalaisten hyvää ei pidä koskaan pohtia, he eivät perusta meidän hyvästämme ja totta vieköön meillä ei ole pienintäkään velvollisuutta pohtia tai harmitella sitä, että ”onko tämä hyväksi juutalaisille”. Jos tässä maailmassa yhtä asiaa pohditaan ad swidun infinitum, se on tämän yhden upporikkaan etnisen ryhmän kirottu ”hyvä”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi