Muslimit vainosivat juutalaisia lentokentällä Venäjällä – Putin syyttää länttä

Muslimit eivät ilmeisestikään voi vihata juutalaisia Venäjällä ilman lännen informaatiovaikuttamista.

Ulkomaat

Juutalaisille tuli hiljattain kuumat paikata Venäjän federaatioon kuuluvassa Dagestanin tasavallassa, kun muslimien väkijoukko kerääntyi Mahatškalan lentokentälle etsiäkseen juutalaisia Tel Avivista saapuneesta lentokoneesta.

Muslimit olivat tarkastaneet koneesta nousseiden passeja Israelin kansalaisuuden varalta, oletettavasti väkivaltaisissa aikeissa. Eräällä videolla paikan päältä kuvaaja haastattelee paikalle tulleita muslimilapsia, jotka kertovat tulleensa tappaakseen juutalaisia. Toisella julkaistulla videolla väkijoukko kuulustelee erästä uzbekistanilaista, epäillen tätä juutalaiseksi.

Juutalaisten ei tiedetä päätyneen väkivallan kohteeksi lentokentällä tai läheisellä hotellilla ilmeisistä yrityksistä huolimatta. Poliisi saapui myöhemmin paikalle ja sai tilanteen haltuunsa.

Putin syyttää länttä tapahtuneesta

Venäjän presidentille, Vladimir Putinille, ja hänen propagandisteilleen juutalaisia metsästänyt lynkkausjoukko muslimitasavallassa on selkeä todiste lännen yrityksistä jakaa ja epävakauttaa Venäjää, sillä heidän mukaansa tapahtumat olivat Ukrainan hallituksen lietsomia.

Venäjän ulkoministeriön edustaja Maria Zakharova sekä Putinin edustaja Dmitry Peskov kumpikin sanoivat tapahtumien olleen ”seurausta ulkomaisesta vaikuttamisesta” ja että Ukraina ”oli tässä avaintekijänä.”

Väitteet muslimien antisemitismistä lännen informaatiovaikuttamisen toimen seurauksena on vähintään yhtä epäuskottavaa kuin lännen väite, että vakaumukselliseksi antifasistiksi julistautuva Putin rahoittaisi kansallisradikaaleja Euroopassa ”epävakauttaakseen EU:n yhtenäisyyttä.”

Lähde: European Conservative

Juutalaiset Rotu Sionismi Ulkomaat Venäjä Vladimir Putin

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Sodista ei tule loppua niin kauan, kun uskotaan kansojen kollektiiviseen syyllisyyteen. Iso osa juutalaisista ei kannata Israelin harjoittamaa äärisionistista toimintaa eikä halua palestiinalaisten joukkoteurastusta. Muslimit, kristityt ja juutalaiset pystyivät pitkään elämään rauhassa toistensa kanssa Palestiinassa, kunnes Britti-Imperiumi sai alueen haltuunsa ja ei-juutalaisten sorto alkoi siellä sionismin vaikutuksesta. Iso-Britannia on eräs sionismin päälinnake, mutta sen vaikutusvalta siirtyi toisen maailmansodan jälkeen USA:han, joka on maapallon voimakkain ja vahingollisin sionistivaltio ja takaa Israelin rotumurhaajille täydet toimintavapaudet.

  Todettakoon kuitenkin, että vaikka juutalainen ei olisikaan sionisti, niin turhan usein jonkinlainen mädättäjä silti.

 • Hande

  Vastaa

  No tottakai on lännen syytä. Eiväthän rauhantahtoiset muslimit nyt itsestään voi ryhtyä mellakoimaan.😂

 • Putinisti

  Vastaa

  On aika naiivia luulla, että Venäjän liittovaltion keskushallinto voi sallia laittomat lynnkaykset tai kapinat. Se ei voi sallia kapinointia, sillä valtakunnan vakautta on ylläpidettävä kovalla kädellä.
  Tästä syystä Prigozhin kapina oli kukistettu kahdessatoista tunnissa ja artisti itse kuoli pian sen jälkeen. Samasta syystä Dagestanin muslimit saivat pampusta kolmen tunnin sisällä ja monet joutuvat vankilaan vuosiksi. Koska kuten eräs kirvesmies sanoi ”Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä.”

  Sotilaallisen erikoisoperaation alkamisen jälkeen huhtikuu-23 mennessä Venäjältä muuttuivat Israeliin 50 tuhatta juutalaista (ja huhtikuun jälkeen luultavasti vielä useita tuhansia). Ennen kuin uskotaan Putinia ”julistautumisia vakaumukselliseksi antifasistiksi”, kannattaisi tutustua tilastoihin ja faktoihin. Jos Putin on sellainen antifasisti, muksi juutalaiset sankoin joukoin muuttavat maasta? Ehkä he tietävät tai aistivat jotakin, mitä Partisaanin toimitus ei tiedä eikä aisti.

  • Plääh

   Vastaa

   Entä jos jiitalainen Venäjä järjesti valepogromin ihan juutalaisten yleismaailmallisen hyödyn vuoksi? Nyt Lännessä voidaan uutisoidan juutalaisten kokemasta uhasta ja siten vaatia kiristyksiä suojeluun ja antisemitismiä vastaan. Kovatsihan juutalaistahot ympäri maailmaa nyt voivottelevat ja painostavat marioneteiltaan rahaa ja pykäliä

   • Pitäkää kiinni stetsoneista!

    Vastaa

    Venäjä ei ole juutalainen maa, sillä Putin on karsinut juutalaisten ylivallan kovalla kädellä. Mutta itseään ”nationalisteiksi” tai edes ”Kansallissosialisteiksi” kutsuvat eivät huomaa mitään. Heidän ainoat tietolähteensä ovat joko (((YLE))) tai vastaavat mediat, tai ”ukrainalaiset toverit” tai Pekka Toverit, Mika Aaltolat, Sanna Marinit jne. Kun seuraan suomalaista keskustelua aiheesta, minusta tuntuu, että kollektiivinen suomalainen on lopullisesti seonnut. Valitettavasti.
    Mutta asiat ovat toisin kuin (((YLE))) esittää.
    https://www.usnews.com/news/best-countries/rankings/strong-military
    Ja tämä https://twitter.com/clashreport/status/1716148443729588274 antaa myös käsityksen siitä, mitä tulee tapahtumaan. Venäjä voittaa ja vuoden 1938 raja palautetaan.
    Suomalaiset johtajat ovat todella tyhmiä, samoin kansa. He eivät ymmärrä geopolitiikkaa lainkaan ja vain toistelevat kuin papukaijat mitä juutalaiset käskivät sanoa. Maantieteellisesti Suomi kuuluu Venäjän valtapiiriin joten kun Suomi asettui nyt NATOn ”keihään kärkenä” Venäjää vastaan – hirvittävä kärsimys on tulossa ja väistämätön. Pitäkää kiinni stetsoneista!
    Presidentti J. K. Paasikivi ei turhaan kirjoittanut: ”Suomen kansa on tyhmää kansaa.”On surullista lainata tätä, mutta minun on pakko.

    • Plääh

     Vastaa

     Putin on itse juutalainen ja oligarkit ja FSB juutalaisia. YLE nimenomaan ei kerro tätä. Paasikivi oli myöntyväisyysmies, joka kannatti Saksaa siihen saakka, kunnes sota hävittiin. Sodanjälkeiset horinat eivät ole viisauksia, vaan tilanteen mukaista reaalipolitiikkaa ja nuoeskelua.

     Suomi ei kuulu minkään ihmeen lain mukaan Venäjän valtapiiriin. Valtapiirit hankitaan voimalla. Jos lihaksia ei ole ja ulkomailla on vahvempi toimija, ei etupiiriä tipu. Krim kylläkin kuuluu maantieteellisesti Ukrainalle

     • Geopolitiikka on harvojen harrastus

      Valehtelet jokaisessa väitteessäsi.
      Putinin alkuperää voi seurata kymmeniselta sukupolvelta, 1700 luvulle asti.
      Paasikivi ilmaisu ”Suomen kansa on tyhmä kansa” on vuodelta 1939, vähän ennen Talvisodan alkamista, kun hänen neuvottelemansa sopimus ei kelvannut Eduskunnalle.
      Mikä maa kuuluu mihin blokkiin – raa’an voiman lisäksi määräytyy maantieteellisten realiteettien mukaisesti. Suomi on erotettu muusta Länsi-Euroopasta Perämerellä ja Suomenlahdella. Heti kun Venäjä julistaa Suomen merikulun saarron – Suomi on kaulaa myöten syvässä kusessa. Eikä yksiraiteinen rautatie Narvikista kymmenine siltoineen pelasta, kun se voi sattumalta mennä rikki, ja muutenkin ei voi kuljettaa edes kymmenestä osaa tarpeesta. Mitä sitten (muuta kuin k…rpä) pannan suuhun?
      Mutta minun on turha kertoa siitä suomalaisille, sillä Suomen kansan geopoliittinen tyhmyys on sisäänrakennettu niin syvään kansan pimeään tietoisuuteen ja (((YLEn))) toimesta viritettyihin ”tunteisiin”.

     • Plääh

      Niin Paasikivi olisi myötynyt myöntyvyyslinjansa mukaisesti. Samaan aikaan hän kirosi sitä, että Suomi oli ollut liian kylmä Saksalle ja mm. torjunut sen tarjoaman hyökkäämättömyyssopimuksen.

      Itse luotat Putinin väärennettyyn sukupuuhun ja valheisiin siitä.

      Lienee tosiaan turhaa toivoa, että Nato blokkaisi Venäjän merenkulun. Näin olisi pitänyt tehdä heti, kun datakaapeleita oli vaurioitettu. Ei liene yllätys, että syylliseksi on jo paljastunut Venäjä. Putin kokeili ja havaitsi Suomen ja Naton vastarintatahdon olemattomaksi. Paasikivet ja kekkoset ovat mädättäneet kansakunnan

 • Nimetön

  Vastaa

  Olette oikeassa, väite, että vakaumukselliseksi antifasistiksi julistautuva Putin rahoittaa kansallisradikaaleja Euroopassa epävakauttaakseen EU:n yhtenäisyyttä pitää paikkansa. Teidän porukka on todellisuudessa neukkuislamistinaZeja, poliittisesti sekopäitä.

 • Eugen

  Vastaa

  Narsistinen venäjä syyttää aina muita eikä näe itsessään mitään vikaa eikä ole ikinä väärässä ja syy on aina muissa. Putte ampui itseään jälleen polveen kun kehotti kansalaisiaan lisääntymään mutta neuvosta otti vaarin muslimitaustaiset venäjänkansalaiset kuten dagestanilaiset & tsetsheenit. Lopulta venäjä on kusessa musujen kanssa kuten Ranska, Ruotsi ja Englanti. Ei kusessa vielä vuoden päästä mutta viimeistään parinkymmenen vuoden päästä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi