Ranskalaistaiteilija syytteeseen ”antisemitistisestä” seinämaalauksesta

Maalauksessa vaikutusvaltainen juutalainen pitelee marionettina toimivan Ranskan presidentin lankoja.

Sionismi

Lekto-nimellä tunnettu poliittisia pilakuvia tekevä taiteilija on asetettu rikossyytteisin tämän tehtyä antisemitistiseksi luokitellun seinämaalauksen Ranskan Avignonin kaupungissa.

Maalauksessa näkyy Ranskan presidentti Emmanuel Macron Pinokkion roolissa lavalla, samalla kun tunnettu vaikutusvaltainen juutalainen Jacques Attali pitelee käsissään marionetti-Macronin lankoja.

Kirjoittaja ja taloustieteilijä Attalilla on hyvin läheiset välit Ranskan valtionjohtoon. Hän on tunnettu maailman väestön vähentämisen kannattamisesta ja hän on monesti tyrmistyttänyt yleisön puhumalla asiasta avoimesti, eikä hän ole koskaan piilotellut halveksuntaansa tavallisia ihmisiä kohtaan.

Taiteilija itse kieltää teoksen olevan antisemitistinen. Lähde ei mainitse, mihin rikokseen hän on Ranskan lakien mukaan syyllistynyt.

Lähde: Free West Media

Emmanuel Macron Katutaide Politiikka Ranskan juutalaisyhteisö Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Länsimaihin on vyörytetty poliittisen korrektiuden kulttuuri, jossa valtavirtaisten narratiivien kyseenalaistaminen on kielletty. Näin tapahtuu sekä kyseenalaisissa että jopa aivan itsestäänselvissä tapauksissa. Ajakohtainen esimerkki on Nordstream 1/2‑putkien räjäytys, joka on tehty joko USA:n toimesta tai tämän tuella ja joka tapauksessa NATO-maiden erikoisjoukkojen toimesta. Tätä itsestäänselvyyttä ei saa Suomessa lausua ääneen, koska maa on liittymässä itse NATO:on. NS1/2‑tapaus on suoraa jatkoa JFK:n salamurhalle, 9/11-iskulle tai korona-plandemialle, joista esitettyjä virallisia kertomuksia ei saa kyseenalaistaa eikä oikeiden rikollisten nimeämistä sallita.

  Juutalaisten suhteettoman vaikutusvallan ääneen toteamista tai sen kuvallista esittämistä ei länsimaissa myöskään sallita. Asia on aivan yhtä tabu kuin profeetan pilkka islamilaisessa maailmassa.

 • Plääh

  Vastaa

  Ns. demokratiassa ei siis ole lupa sanoa edes sitä ääneen, kuka on puikoissa

 • Totuuden kertominen on kiellettyä

  Vastaa

  Mutta maalaushan on erinomainen ja lisäksi hyvin totuudenmukainen.

 • juha II

  Vastaa

  ”Aikoina jolloin valhe on vallalla maailmassa. TOTUUDEN kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko!!!” George Orwell (1903−1950).
  Totta on kuva ja siksi se onkin sananvapauden kahlehtimisen ja sen tulevan täyskiellon kohde!!! Myös jo aikaisemmin mainittu Kari Suomalainen sai potkut Helsingin Sanomista. Korona tyrannian aikana eräs pilapiirtäjä muistaakseni Saksassa sai potkut kun piirsi Kiinassa 5.6.1989 tapahtuneen Tiananmenin Aukion legendaarista kuvaa kauppakasineen seisovan kiinalaismiehen seisoessa panssarivaunun edessä estäen sen etenemisen. Eurooppalainen pilapiirtäjä oli panssarivaunun piipun tilalle piirtänyt koromnapiikin!!! Elämme VALHETTA, ALHAISIA JUONIA, VIHAA ja JULMUUTTA täynnä olevassa maailmassa, jossa KAIKKI sen isntituutiota länsimaailmassa ovat mädäntyneet kuin matoja kihisevä ruumis!

 • nimellinen

  Vastaa

  soros tai klaus ohjailemassa mariinia, tuolleenhan se menee..ikävä kyllä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Näinhän se menee.

  ”Jos haluat tietää kuka sinua hallitsee, niin katso ketä et saa arvostella.”

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Juutalaiset lavasti ”holokaustin” ja kirjoitti historian uusiksi, ettei heitä pystytä enää arvostelemaan ”läntisessä arvoyhteisössä”. Ja voivat kaapata sen lopullisesti hallintaansa.

 • J.K.

  Vastaa

  Kaikille kommenteille iso peukku!

  Sekä että TÄSSÄ on oikea ja kunnolla tehty toteen näytetty pilapiirros, mistä voisi punaviherfeministi Ville Ranta ottaa mallia. Poliittinen korrektius on Rannalle jonkinlainen uskonto, mitä pitää noudattaa tilanteessa kuin tilanteessa. Tyyppi on mielikuvitukseton töhrijä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi