Macron: Videopelit ja vastuuttomat vanhemmat syyllisiä Ranskan mellakoihin

Tietenkään Macron ei myönnä tekemänsä väestönvaihtopolitiikan olevan ongelman perimmäinen syy.

Väestönvaihto

Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Ranskan diktaattori Emmanuel Macron vieritti tuoreessa lausunnossaan syyllisyyden maassa jo kolme päivää jatkuneista mustien ja arabien mellakoista videopelien ja mellakoijien vanhempien syyksi. Macron kertoi noin kolmasosan pidätetyistä mellakoitsijoista olevan ”nuoria, tai hyvin nuoria.”

”On heidän vanhempiensa vastuu pitää heidät kotona. Ei ole valtion tehtävänä varmistaa tätä heidän sijaan,” Macron selitteli ja samassa lausunnossa syytti myös videopelejä.

”Jotkut heistä kokevat, että he pääsevät tekemään kadulla sitä samaa kuin niissä videopeleissä joista he ovat päihtyneitä.”

Väestönvaihtoa ajavilla poliitikoilla alkaa selvästi olemaan vaikeuksia keksiä selityksiä ”kultamuniensa” aiheuttamille ongelmille valkoisissa maissa. Ainakaan tällä kertaa Macron ei jostain syystä väittänyt ”rasismin” olevan syy mellakointiin.

Lähde: The Local

Emmanuel Macron Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta puhuu Huoransa suulla. Valhe, Emävalhe, Juutalainen Ylivalta.

  Tämä Ylivalta Helvetistä: Kuolemaa, kauhua, karrelle palanut Valkoinen Maa, jossa Ylivallan Huorat lilluvat Arvojensa Suossa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  WEF-rotta keksii mitä tahansa tekosyitä, jotta sitä oikeaa ongelmanlähdettä ei nostettaisi julkiseen keskusteluun.
  Toivottavasti mellakat leviävät jokaiseen kaupunkiin ja rotumuukalaiset aiheuttavat massiivista tuhoa, niin ehkä jossain vaiheessa se vähän tyhmempikin ranskalainen alkaa miettiä tulevaisuudennäkymiä.
  Tähän ei oikein muuta voi tällä hetkellä todeta kuin ”nauttikaa äänestämästänne asiasta”.

  • jutkun valheet

   Vastaa

   Kyllä. Ja miksei myös muissa maissa.

  • kostya88

   Vastaa

   Epäironisesti on vastuuttomien vanhempien syytä osittain. Jos olisi ollut 17-vuotiaalla kriminaali huumediileri arabilla isä kuvioissa niin ei olisi välttämättä ajanut poliisia karkuun. 

   Poliisi toimi ihan oikein. Ei näistä arabeista tiedä vaikka ajaisivat päältä, kuten Nizzan terroristi. Nappi otsaan niin ei sivullisille käy ikävästi.

 • TT

  Vastaa

  Kaikki Euroopan johtajat ovat roskaa paitsi Victor Orbán. Heidän lausuntoihinsa ei pitäisi kiinnittää mitään huomiota paitsi, jos haluaa pilata päivänsä. Ikävä kyllä iso osa kansaa määkii näiden nukkehahmojen mukana. Joskus tulee mieleen, että eurooppalaisten kansojen tuho on ansaittua. Tekopyhyys, tyhmyys ja laumasieluisuus ovat tappava yhdistelmä, jos ulkopuolinen taho saa mediaa hyväksikäyttäen näiden ominaisuuksien kautta kansat kannattamaan itselleen tuhoisaa politiikkaa. Viime vuosina kehitys on vain kiihtynyt, esimerkkeinä matutus, koronasekoilu, ukraina ja pridettäminen.

 • gg

  Vastaa

  On se kummaa että videopelit, joiden suurkuluttajia valkoiset nuoret ja vähän vanhemmatkin ovat ja ovat olleet jo videopelien ajan alusta, eivät kuitenkaan lähde toteuttamaan terroria ja kaaosta kaduille kuten nämä negroidit ja arabit. Ovatko valkoiset siis jotenkin immuuneja videopelien kamalalle vaikutekselle ihmisaivoon. Näin macaroni tuntuu väittävän. Loogista siten olisi kieltää kaikki videopelit, elokuvat ja internetin käyttö kaikilta ei valkoisilta. Itse tukisin sellaista lakia 110%.

  • Realisti

   Vastaa

   Macaroni valehtelee joko tahallisesti tai sitten ihan oikeasti uskoo harhoihinsa. Ei se näe asiaa noin puhtaasti faktojen kannalta, vaan juuri toisin päin. Sehän väittää tai kuvittelee että ne on nimenomaan valkoisia jotka siellä mellakoi kun samaan aikaan kultamunat istuvat kiltisti kotona tai pyllistelemässä länsimaille. Syyksi löytyi tällä kertaa rasismin sijaan videopelit kun ei parempaa tekosyytä keksinyt.

 • Pekko

  Vastaa

  Eurooppalaiset kansat ovat halunneet vapautta. Tämä on vapautta, kun kaikki on vapaata myös kaikki arvot ovat vapaita. Tämä on vain yksi vapauden ilmenemis muoto. Luonto ottaa vallan ihmiskunnasta, heikot varret lakoavat, vahvat varret vahvistuvat, tämä on luonnon järjestys. Luonnon valinta on voimista vahvin, kuka kestää, kuka ei. Jäljelle jää valittu kansa, luonnon(luojan) valitsema.

 • Erkki

  Vastaa

  On suuri ihme jos ranskalaiset eivät vielä yhtenä päivänä tunge macronin ja muiden ranskan kansaa vihaavien WEF:n marionettien päitä giljotiiniin.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Todellisuuden kieltäminen on luonteenomaista heikoille psyykkeille. ‑Turha rypistää kun paskat on jo housussa.

 • h17

  Vastaa

  Minulla oli Radio Yle 1 tuossa päässä keittiössä hetken ja mainostivat jotakin afgaaninuoren tarinaa; miten hän tuo kahta kulttuuria lähemmäksi, jotta muiden on helpompi olla ja tulla hänen jälkeensä. Miksi lähtökohta tässä maassa on aina se, että pitää olla sitä toista kulttuuria – ja vielä tuollaista toiselta puolelta palloa tuotua kulttuuria? Eikö olisi parempi, ettei sitä Suomessa olisi? Anteeksi vihapuheesta, polpot. Minä tulen edustamaan loppuun asti sellaista järisyttävää katsontasuuntaa, jonka mukaan Suomi kuuluu suomalaisille, Afganistan afgaaneille jne. Jos heillä on heimosotia tmv., niin hoitakoot ne siellä. (Me hoidamme omamme täällä.) Kurdeille, turkkilaisille, irakilaisille ja muille arabeille samat terveiset. Valitettavasti isojen ikäluokkienkin edustajista löytyy porukkaa, joille ei enää kelpaa vanha Suomi, vaan nyt pitää olla ovet ja lompakko auki EUrooppaan.

 • Minä

  Vastaa

  Macron ei kykene ratkaisemaan ongelmaa, koska hän ei halua nähdä oikeita syitä. Toivottavasti ranskalaiset näkevät oikeat syyt ja pyykivät takapuolta Macronin tarinoilla. Macron ei ole pelkästään ammattivalehtelija, hän on patologinen valehtelija.

 • Kuri ja järjestys

  Vastaa

  Se että se autovaras ammuttiin oli ehkä paras uutinen pitkiin aikoihin. Mitali ampujalle!! Ehkä muutkin noista kädellisistä oppii että lamakäytös ei ole se mitä uudessa yhteiskunnassa noudatetaan vaikka se ehkä vanhassa olikin valloillaan.

  Ja sitten, jos kerran kaduille osoitettiin 40 000 poliisia ja santarmia, niin miksi ne ei ampuneet noita riehujia? Siinä kun satakin pistää kylmäksi niin kyllä siinä kuumempikin veri viilenee ja riehuminen lakkaa. Kortteli kerrallaan saartaisivat ja kaikki kylmäksi. Äkkiseltään siinä sandaalin läpse hiljenisi kun ne juoksisivat koteihinsa karkuun. Ja taas olisi vähemmän riehujia.

 • Luciferian Enlightment

  Vastaa

  Lännellä on neljä mahdollisuutta: rappion jatkuminen (nykyinen tila), uusi barbarismi (todennäköinen vaihtoehto ja se mitä kansallissosialismi ja fasismi vaikuttaa edustavan), assimilaatio (lännen muuttuminen täysin toisenlaiseksi, toisin sanoen eurooppalaisen ihmisen katoaminen), uudelleensyntymä (Euroopan palaaminen juurilleen).

  Tällä hetkellä näyttää siltä, että ensimmäinen vaihtoehto jatkaa kulkuaan, toinen vaihtoehto esiintyy vain pienten radikaalien yksilöiden mielessä, assimilaatio vaikuttaa todennäköisimmältä suuressa osassa Eurooppaa (ihmisten omasta tahdosta johtuen, eliitin ajamana), ja viimeisin vaihtoehto vaikuttaa kaikista epätodennäköisimmältä. Elämme lopun aikoja, ja vain jumalallinen ihme ja väliintulo voi enää kääntää kurssin parempaan päin.

  Pelastakaa sielunne ja läheisimpänne, jotta uusi sivilisaatio nousisi raunioista, mitään ei ole konkreettisesti kollektiivisesti tehtävissä. Uusi keskus on ennenkin noussut hyljeksittyjen ja vainottujen keskuudesta, ja pieni ydinjoukko omistautuneita yksilöitä voi säilyttää kansamme ja rotumme ydinsiemenen tulevalle ajalle.

 • Kuka noita vielä uskoo

  Vastaa

  Macron on itse pikemminkin syyllinen vallitsevaan tilanteeseen.

 • Hon Hon

  Vastaa

  Toi mummonnussija bagettiturpa on kyllä niin turha jätkä.

 • Teemu

  Vastaa

  Yle muistaa myös rummuttaa tärkeää agendaa: ”pakolaisille” ja muille ”sotaa ja vainoa pakeneville” on pystyttävä takaamaan entistäkin turvallisempia reittejä Eurooppaan. Se on automaattinen lähtökohta ja oletusarvo, että maahantunkeutujat kuuluvat juuri tänne. Kuka tuon on päättänyt ja miksi näin on? Mitä tämä tällainen poliittinen keskustelu ja vapaus on, jossa kansalta ei tosiasiallisesti kysytä mitään, ja vaihtoehdot ovat ”huono” ja ”tosi huono”?

 • Ransu

  Vastaa

  Voi vain kuvitella millaista aivopesua vuosikymmenen kestänyt videopelien pelaaminen on ihmisen kasvaville ja muotoutuville aivoille.
  Varmasti siinä hämärtyy todellisuuden rajat ja se ilmenee väliinpitämättömyytenä, myötätunteettomuutena ja väkivaltana. Ei luonnossa kasvaneet käyttäytyisi noin versus videomaailmassa elävät.
  Jo ihan pelkkä lapsien peli robloxi on haitallinen. Niin moni pelaa sitä vain huijatakseen toisia, koska peli sen mahdollistaa ja siitä tulee koko pelin idea heille, mikä ei taatusti ollut pelin alkuperäinen tarkoitus. Lapset pitäisi pitää erossa kaikesta sellaisesta joka korvaa tervettä ajattelumaailmaa kieroutuneella.

 • Topi

  Vastaa

  Ylen mukaan ”maahanmuuttajat, arabitaustaiset ja tummaihoiset” ovat joutuneet mellakoissa poliisin tulilinjalle. Tämä on Ylen paikalla olevan reportterin mukaan ”herättänyt keskustelua rakenteellisesta rasismista ja poliisiväkivallasta”. Pitäisiköhän sen keskustelun kohdistua siihen ongelman todelliseen syyhyn ja aiheuttajaan? ”Hallitus pyrkii tekemään Ranskassa nyt kaikkensa näiden mellakoiden laannuttamiseksi.” Näinköhän on? Tekevätkö oikeasti jotakin ongelman juurisyylle eli hallitsemattomalle maahanmuutolle? Pelätään myös samanlaista ”väkivallan kierrettä kuin 2005”. Mistä se väkivallan kierre ja riehunta silloin johtuivat? Onko se aina ranskalaisen vika? Mitä jos maahanmuuttajia ei olisi? Olisiko silloin tätä ”rasismia” ja riehuntaa? Eikö poliisi saa siis toimia maahanmuuttajien, arabitaustaisten ja tummaihoisten suorittaessa rikoksia? On aika käsittämätön väite, että poliisi aiheuttaa rikokset yrittäessään ehkäistä rikoksen tekijöitä. Poliisin poistaminen on neekerilogiikalla vastaus ongelmaan. Neekeriongelmaan olisi helpompikin ratkaisu, kuten jo sanoin: ei maahanmuuttajia. Aivan taatusti parempi ratkaisu on se. Valkoiset omiin maihinsa, mustat omiinsa. Olen hieman vanhakantainen näissä asioissa, myönnetään.

 • Alas vajottu...

  Vastaa

  On kyllä surullista, kuinks alas Ranska on vajonnut. ”Oikeilla” ranskalaisilla on ollut niin suuri panos esimerkiksi tieteen, taiteen ja kulinarian saralla. Yhä edelleenkin ranskalainen teollisuus tuottaa merkittävissä määrin esim. autoja, hävittäjiä ja optiikkaa. Edellä mainittujen, korkean osaamisen tuotteiden suunnittelusta ovat vastanneet yllättäen valkoiset ranskalaiset. Esimerkiksi HX-hävittäjähankkeen yksi ehdokas, Dassault Rafale, on lähes sataprosenttisesti ranskalaista käsialaa niin suunnittelun kuin osienkin osalta. Ei ole mutiaisista ollut paljon hyötyä, vaikka sielläkin ollaan toitotettu, kuinka mutiaiset tuovat maahan myös korkeaa osaamista. Ei mutiaiset suostu siellä tekemään edes ”alimpia” hommia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi