Ilmastokommunismia: Macron vaatii globaalia hiiliveroa rahtikuljetuksille

Myös Euroopan unionilla on oma erillinen hanke, jossa Euroopan alueella tehdyt rahtikuljetukset pyritään tuomaan päästökaupan piiriin.

Talous

Ranskan sionistipresidentti Emmanuel Macron tahtoo pahentaa Euroopan keinotekoista inflaatiokriisiä määräämällä mielivaltaisen ”ilmastoveron” rahtikuljetuksille. Macron rakensi vaurautensa ja poliittiset verkostonsa työskennellessään pahamaineisessa juutalaisessa Rothschild-pankissa. Rothschildien suku on manipuloinut Euroopan politiikkaa koronkiskonnan keinoin jo 1700-luvulta lähtien.

Macronin mukaan rahdeille tulisi määrätä globaali kasvihuonepäästövero. Uuden veron jalkauttamisen tulisi Macronin mukaan olla YK:n vastuulla. Verohankkeen yksityiskohdista tullaan keskustelemaan heinäkuun kansainvälisessä suurkokouksessa.

Macron on valmistautunut kokoukseen kosiskelemalla kymmenien valtioiden tukea hankkeelle. Rahtien verottaminen korottaisi entisestään esimerkiksi tuontielintarvikkeiden ja ‑tavaroiden hintoja, mikä tuhoaa inflaation köyhdyttämien pieni- ja keskituloisten eurooppalaisten ostovoimaa.

Myös Euroopan unionilla on oma erillinen hanke, jossa Euroopan alueella tehdyt rahtikuljetukset pyritään tuomaan päästökaupan piiriin. Partisaani on käsitellyt hiljattain päästökauppaan liittyvää korruptiota artikkelissa ”Ilmastokommunismia: EU pakottaa jäsenmaat tukemaan korruptoitunutta päästökauppaa entistä rajummin”.

Lähde: Financial Times

Emmanuel Macron Euroopan unioni Globalismi Ilmastohysteria Ilmastokommunismi Ilmastonmuutos Inflaatio Juutalaisomisteiset pankit Merenkulkuala Päästökauppa Poliittiset viholliset Rothschild Taloudellinen riisto Talous Tuonti Ulkomaat Verotus Yhteiskunta YK

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Suomi on Euroopan laajimpia maita, joissa asutus on levinnyt ja rahteja tarvitaan. Taas meitä eurooppalaiset kiusaavat. Olisi parempi olla yhteistoiminnassa itäisten naapureitten kanssa. Venäjähän on vastaavan lainen laaja valtio, jossa väki asuu laajalla alueella ja kuljetuksia tarvitaan.
  Ilmastokommunismi on hyvä uudissana. Kommunismi tarkoittaa yhteiskuntajärjestelmää, jossa vallitsee tuotantovälineiden ja hyödykkeiden yhteisomistus, sekä poliittista ideologiaa, joka pyrkii tällaisen yhteiskunnan luomiseen.
  Ilmasto on kaikille yhteinen ja sopii hyvin kommunismin tapaiseen aatteeseen, jonka päätarkoituksena taitaa olla vallanhalu. Ilmastonmuutos on tässä tarpeellinen suunniteltu välinen. Se on lähtöisin Yhdysvalloista, joka onkin eräällä tavalla kommunistinen valtio. Kansalaiset eivät ole kommunisteja, mutta eliitti käyttää kommunistista aatetta hyväkseen. Tässä kommunismissa pieni joukko omistaa liki kaiken varallisuuden ja kansalaiset pienen osan.

 • TT

  Vastaa

  Niinpä niin, jos maksamme enemmän veroja verenimijöille, niin ilmasto ja sää paranevat. Kusetus ja riisto saavat aina yhä uusia muotoja. Tyhmät kansalaiset tosin uskovat näihin juttuihin ja ryntäävät äänestämään ilmastolla ratsastavia uuskommunisteja. Lisää rajoituksia, veroja ja imelää tekopyhyyttä ”vastuullisuudesta”.

 • Pekko

  Vastaa

  Näillä nerokkailla toimilla saadaan inflaatio pysymään sopivalla tasolla, lampaat eivät ostovoimaa tarvitse. Pää asia että kerittävää riittää, valkoinen villa tekee nyt hyvin kauppansa, mustalla villalla ei ole kysyntää. Kun kerittävä loppuu ja laidun on koluttu tyhjäksi, koittakaa pärjätä tai kuolkaa nälkään. Itse olette laitumenne valinneet.

 • Juuso

  Vastaa

  Tämähän on hyvä juttu. Pystytään tuottamaan tärkeimmät asiat Euroopassa ja mikäs sen parempi kuin lähituotettu ruoka. Ehkäpä valmistus kotimaassa saa uutta tuulta alleen verojen jälkeen.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Ihmiset ei ymmärrä että menemme kohti kommunismia. Partisaanin artikkeli valottaa hyvin asiaa. Suomessa PS ajaa EUkommunismia kaikki muut kaiken maailman kommunismia.

 • Late

  Vastaa

  mihinköhän tai kenen taskuihin nää kaikenmaailman päästökauppa rahat mahtaa mennä. koukkunokka jutkujen kai lopunkaiken? suomi joka on maailman metsäisin maa. puhtain luonto ja kansa vastuullisinta, nöyrää ja ahkeraa maksaa kovaa hintaa pienestä olemassaolostaan. syyllisyyttä potien ties mistä. eikä mikään riitä globalisti jutkuille.

 • Musta ase

  Vastaa

  Veroja verojen perään mutta mites näiden päättävän osapuolen verotuksen menevät,tuleeko kiristyksiä.

 • Minä

  Vastaa

  Yksi tapa lisää korottaa kokonaisverotusta. Ihan sama millä verukkeilla niitä veroja keksitään. Ei tuokaan vero tee ilmastolle mitään. Noita kiinnostaa viedä kansalaisten kukkaroista kaikki mahdollinen, vain pölyt jäävät, jos nekään. Sitten he ovat tyytyväisiä, kun kaikki rahat ovat heidän hallinnassaan.

 • Mtesäkulman Murre

  Vastaa

  Jos rahtia kuljetetaan purjelaivoilla tai ydinreaktorikäyttöisillä aluksilla, niin ainakin ne tulisi vapauttaa Macronin haluamasta globaalista kasvihuonepäästöverosta rahdille. Ilmeisesti päästöillä tarkoitetaan lähinnä hiilidioksidia.

  Jos Macron ja hänen kaltaistensa saavat toteuttaa mielihalujaan, niin voimme päätyä globaaliin rahtiveroon niin maalla, merellä ja ilmassa. Tällainen vero lamauttaa talouden toimintaa. 

  Näyttää siltä, että päättäjät eivät keksi muita ratkaisuja kuin verojen korottamisen ja valvonnan lisäämisen. Mitään ratkaistavaa ongelmaa ei tarvitse edes välttämättä olla olemassa. Sellainen keksitään ja sitten korotetaan veroja, tehdään lakeja, vaaditaan verovelvollisilta raportteja ja perustetaan valvontaorganisaatioita.

  Edellä kuvaamani on ihmiskunnan normimeininkiä. Halutaan valtaa, halutaan rangaista vallasta paitsi jääneitä. Ongelmia luodaan, jotta niitä voidaan käyttää työkaluina vallan saamiseksi ja hallussa pitämiseksi.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Nyt kun ollaan NATO:ssa EU:sta ei edes teoriassa ole kuin haittaa.

  • Pertti

   Vastaa

   Aikaslailla noin. Nyt, kun Suomi on NATOssa, niin voisi aivan hyvin erota EU:sta. Samat edut, mutta NATO:n alla ei tarvitse välittää hiilidioksidista.

 • Raha pelastaa

  Vastaa

  Noooo jos Macron haluaa maksaa kaikkien rahtien verot niin kai se sille on suotava.

  Mutta asiaan… Eikö ole kummallista että mikä tahansa ”ongelma” ratkeaa sillä että annetaan rahaa tai maksetaan veroja. Niin Afrikan lisääntyminen kuin aasien kohtelu tai ilmasto. Kaikki on kunnossa vaikka mikään ei muutu, aina kun joku saa rahaa.

  Viimevuosinahan hyväntekeväisyys on ollut parhaita kasvavia busineksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi