YK:n virkailija: Juutalaisjärjestöt kontrolloivat sosiaalista mediaa

"Juutalaisen lobbyn ja siihen kuuluvien kansalaisjärjestöjen suureksi osaksi kontrolloima sosiaalinen media pyrkii lamauttamaan toimintamme," Kothari totesi.

Sionismi

Juutalaiset ovat olleet viime päivinä raivoissaan YK:ssa Israelin sotarikoksia tutkivalle Miloon Kotharille, joka puhui liian suoraan juutalaisesta ylivallasta sosiaalisessa mediassa. Juutalaisvaltion mukaan YK:n sotarikoksia tutkiva elin tulisi nyt lakkauttaa ”antisemitismin” vuoksi.

Kothari antoi lausuntonsa Mondoweiss-verkkojulkaisulle kommentoidessaan lobbaajien hyökkäyksiä sotarikostutkijoita vastaan. ”Juutalaisen lobbyn ja siihen kuuluvien kansalaisjärjestöjen suureksi osaksi kontrolloima sosiaalinen media pyrkii lamauttamaan toimintamme – he käyttävät suuria rahasummia hyökätäkseen uskottavuuttamme vastaan,” Kothari totesi.

Sionistien mukaan ajatus juutalaisten kontrolloimasta sosiaalisesta mediasta on vain ”antisemitistinen salaliittoteoria”. Sionistit vaikenevat kuitenkin, kun heitä muistutetaan siitä, että Instagramin ja Facebookin omistaa juutalainen Mark Zuckerberg, Whatsappin perustaja on juutalainen Jan Koum ja Twitterin sekä TikTokin sensuuripolitiikkaa ohjaa Juutalaisten maailmankongressi.

Israelin pääministeri Yair Lapid yritti siirtää epätoivoisesti keskustelun sosiaalisen median kontrollista sivuraiteille todeten, että ”herjat ’juutalaisesta lobbysta’, joka tahtoo ’kontrolloida mediaa’ muistuttavat meitä lähihistorian synkimmistä hetkistä”.

Lähde: Al-Monitor

Facebook Instagram Israel Jan Koum Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaiset sotarikokset Juutalaisten maailmankongressi Mark Zuckerberg Miloon Kothari Politiikka Rikos Rotu Sananvapaus Sensuuri Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Tiktok Twitter Ulkomaat Whatsapp Yair Lapid Yhteiskunta YK

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Juutalainen tuhka ei kylmene

 • TT

  Vastaa

  Lähes 80 vuotta sitten ei ole enää lähihistoriaa. Juutalaisten aikakäsitys tosin on joustava. Monille Vanhan Testamentin pikkutarkimammatkin ohjeet ovat elämänohjeita yhä. Pahimpia ovat kuitenkin ne juutaloiset, jotka elävät jatkuvan edistyksen harhassa. Näistä tulee kommunisteja ja erittäin taitavia poliittisia manipulaattoreita sekä soluttautujia, jotka turmelevat valkoisten kansojen instituutiot. Rahoituslaitosten, median tai ”asiantuntijoita” kasvattavien yliopistojen soluttamiset ovat vahingollisimpia. ”Asiantuntijoita” aivopesemällä juutalaisten ei tarvitse itse tunkeutua joka paikkaan, mihin heidän päälukunsa ei edes riittäisi. Valkoisten kansojen kiihtyvä alennustila on kieltämättä juutalaisilta huikea mestarisaavutus. Ovatko valkoiset jotenkin erityisen typeriä ja hyväuskoisia ja nyt on evoluution vuoro lopettaa heidän kehno ja myötähäpeää herättävä olemassaolonsa? Onhan rodulla puolustajansa, mutta nämä ovat omissa yhteiskunnissaan lainsuojattomien asemassa. Juuri nyt juutalaisten voitto näyttää lähes varmalta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt YK:kin on natsijärjestö LOL.

 • Bella

  Vastaa

  Israelin pääministeri Yair Lapid yritti siirtää epätoivoisesti keskustelun sosiaalisen median kontrollista sivuraiteille todeten, että ”herjat ’juutalaisesta lobbysta’, joka tahtoo ’kontrolloida mediaa’ muistuttavat meitä lähihistorian synkimmistä hetkistä”.”Israelin pääministeri Yair Lapid yritti siirtää epätoivoisesti keskustelun sosiaalisen median kontrollista sivuraiteille todeten, että ”herjat ’juutalaisesta lobbysta’, joka tahtoo ’kontrolloida mediaa’ muistuttavat meitä lähihistorian synkimmistä hetkistä”.

  Itsekin juutalainen, akateeminen filosofi Hannah Aredt kirjoitti heti maailmansodan jalkeen vuonna 1948 ilmestyneen teoksen ”Totalitarismin synty”, josta on vuosien mittaan otettu useita painoksia. Olen teosta lueskellut vapaa-aikoinani oman tutkimukseni lomassa. Teos on siita mielenkiintoinen, etta se on filosofinen teos, joka on kirjoitettu maailmansodan tapahtumat viela hyvin tuoreessa muistissa, joten itselleni oman tieteenalani erityisolemuksen vuoksi suhteessa aikaan teos on tarkea. Hannah Arendt valaisee teoksessaan (Arendt 1948; 1951; 1966; 1968; 1973, 13–14. Tahan siteeraamani versio on vuonna 2o13 Vastapainon painama) heti sivuilla 13 ja 14 uskonnollisen juutalaisvihan, juutalaisvihan ja modernin antisemitismin välistä eroa, mikä on historiallinen prosessi. Arendt kirjoittaa:

  […] Antisemitismi on 1800-luvun sekulaari ideologia, jonka nimi, toisin kuin sisältö, tuli tunnetuksi vasta 1870-luvulla. Se eroaa selvästi uskonnollisesta juutalaisvihasta, joka taas johtuu kahden toisiaan vastaan taistelevan uskonnon keskinäisestä vihollisuudesta. Kyseenalaista on jopa se, saako antisemitismi sisällyksensä ja tunteisiin vetoavan voimansa juutalaisvihasta. Vainojen, karkotusten ja joukkomurhien on ajateltu jatkuneen keskeytyksettä Rooman valtakunnan lopusta keskiaikaan, uuteen aikaan ja meidän aikaamme
  saakka. Käsitystä on usein kaunisteltu ajatuksella, että moderni antisemitismi on pelkkä maallistunut muunnos keskiajan taikauskosta.1 …Juutalaisten oloissa on selvä murros myöhäiskeskiajan ja uuden ajan välillä [allekirj. huomio: juutalaiset ryhtyivat kuninkaiden hoviasiamiehiksi usein tassa vaiheessa] .…Siinä vaiheessa juutalaisten ja ei-juutalaisten välit olivat huonoimmillaan, juutalaisten “piittamattomuus ulkomaailman oloista ja tapahtumista” oli huipussaan ja juutalaisuskonnosta kehittyi “suljetumpi ajattelujärjestelmä kuin koskaan”. Juuri niihin aikoihin juutalaiset alkoivat omassa keskuudessaan ajatella, “että juutalaisten erottumiselle muista
  kansoista oli loppujen lopuksi syvempiä syitä kuin uskonto ja usko” ja että ikivanha jako juutalaisiin ja ei-juutalaisiin perustui “alkujaan luultavammin rotuun kuin opinkappaleita koskeviin riitoihin”.2 Juutalaisten erillisyyden
  käsittäminen valtasi alaa ei-juutalaisten keskuudessa vasta paljon myöhemmin valistusajalla. Se on selvästi ehto sine qua non antisemitismin synnylle. Lisäksi on tärkeää panna merkille, että se tapahtui ensin juutalaisten omassa tulkinnassa itsestään ja samoihin aikoihin, kun Euroopan kristikunta jakaantui etnisiin ryhmiin, jotka sitten saivat poliittisen muotonsa uuden ajan kansallisvaltiojärjestelmässä […].

 • juha II

  Vastaa

  Juutalaisten PSM on ”Juutalainen ylivalta!” Juutalaiset hyppäävät synagoogan kattoon, vaikka vastaavassa faktassa ei edes mainittaisi mitään etnistä ryhmää. Eli tavallaan halu nostaa itsensä ylimmäksi ettei vain kenellekään jää sellaista väärää kuvaa, että joku toinen on ”Kukkulan kuningas”! Juutalaiset eivät ole koskaan osanneet pitää happamattoman leivän läppää kiinni! Kun on vain hiljaa. Pian kukaan ei edes muista koko asiaa!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaiset omistavat kaikki somemediat. Ja tietenkin kontrolloivat niitä. Siinä kaikki, se on juutalaisuuden kovaa ydintä: kontrolli, kiellot ajatella, kiellot puhua, rankaisu toisinajattelusta. Sanalla sanoen: Juutalaisuutta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi