Juutalaisten maailmankongressi, EU ja YK aloittivat uuden aivopesuhankkeen

Orwellilaisittain juutalaiset kutsuvat tätä "kriittiseen ajatteluun kannustamiseksi".

Sionismi

Eliittipankkiiri Jacob Rothschild (vas.) ja Juutalaisten maailmankongressin johtaja Ronald Lauder.

Juutalaisten maailmankongressi (WJC), EU, Twitter ja globalistijärjestö YK ovat käynnistäneet uuden propagandahankkeen, jonka tavoite on kieltää kansalaisia ajattelemasta juutalaiskysymystä. Hankkeen käynnistämisen yhteydessä annetun julkilausuman mukaan verkko on täynnä ”salaliittoteorioita” ja ”disinformaatiota”, jotka täytyy sensuroida.

Hankkeeseen sisältyy tuju annos ironiaa sen nurinkurisen asetelman vuoksi: WJC yrittää todistella, ettei juutalaisilla ole suhteettoman paljon poliittista valtaa – samalla WJC kuitenkin käskyttää maailman korkea-arvoisinta poliittista yhteenliittymää YK:ta, Euroopan unionia ja satojen miljoonien käyttäjien suosimaa sosiaalisen median palvelua Twitteriä. Hanke itsessään todistaa WJC:n ylivallan.

Hankkeessa kansalaisia opetetaan muun muassa raportoimaan ”väärää” mieltä olevien viestit sosiaalisten mediapalveluiden ylläpitäjille, jotta ”väärinajattelijat” voidaan sulkea keskusteluiden ulkopuolelle. Orwellilaisittain juutalaiset kutsuvat tätä ”kriittiseen ajatteluun kannustamiseksi”.

Hankkeeseen sisältyvässä materiaalissa on eurooppalaisten ohella jopa kiinankielisille ihmisille suunnattuja tietoiskuja siitä, kuinka ”salaliittoteoriat voivat ruokkia antisemitismiä”. 

Propagandamateriaalia on julkaistu jopa kiinaksi.

Puhe Sorosista ja Rothschildeista kiellettyä

YK:n mukaan kansalaisten hälytyskellojen tulee soida, jos verkkokeskusteluissa esiintyy esimerkiksi viittauksia miljardööri George Sorosiin, Israelin sotarikoksiin tai Rothschildin pankkiirisukuun. 

WJC:n johtaja Ronald Lauder itse on tosin lordi Jacob Rothschildin hyvä ystävä ja poliittinen liittolainen. Asiasta ei kuitenkaan saisi puhua julkisuudessa WJC:n mukaan.

Kirjoitimme Lauderista ja hänen järjestöstään laajasti artikkelissamme ”Juutalaisjärjestö Euroopan nationalisteihin kohdistuvan vainon takana”. WJC:n mukaan Euroopassa kaikki rajojen sulkemista vaativat puolueet ovat ”uusnatsiliikkeitä”, joiden toiminta on kiellettävä ja johtajat vangittava ”demokratian itsepuolustuksen” nimissä.

WJC on painostanut myös muun muassa Kreikan, Slovakian, Saksan ja Ruotsin hallituksia kieltämään valkoisen nationalismin sekä vangitsemaan nationalistiaktivisteja. WJC:n mukaan ainut hyväksytty etnonationalismin muoto on sionismi.

Lähde: UNESCO

Euroopan komissio Euroopan unioni George Soros Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Juutalaisten maailmankongressi Poliittiset viholliset Politiikka Propaganda Ronald Lauder Rotu Sananvapaus Sensuuri Sionismi Twitter Ulkomaat UNESCO Yhteiskunta YK

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  On näyttänyt menevän perille jo aikoja sitten, sen huomaa kun kuuntelee mitä ihmiset puhuu, sitä hesari narratiivia toistetaan ihan kuin se tosiaan olisi joku absoluuttinen totuus.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Se on jännä, kun nämä ”salaliittoteoriat” osoittautuu aina pienen tutkimuksen jälkeen puhtaaksi totuudeksi…
  Juutalaisilla on kohtuuttoman suuri omistus ja hallinta pankki- ja media-alalla, erinäisissä järjestöissä ja maailman monista hallituksista.
  Aina kun puhutaan ”demokratian suojelemisesta”, se tarkoittaa käytännössä sitä, että kansalaiset eivät saisi missään tapauksessa äänestää ”väärin”, nähtiinhän se, mitä tapahtui muun muassa Kreikan Kultaiselle Aamunkoitolle, kannatus oli liian suurta ja pelättiin kansallismielisyyden mittavaa kasvua ympäri Euroopan, joten juutalaisjärjestöt laittoivat ison pyörän pyörimään ja loput te varmasti tiedättekin.
  Juutalaiskysymystä on levitettävä laajasti, jotta ihmiset kiinnostuisivat tutkimaan aihetta, totuuden leviäminen on se, mikä näitä ”demokratian suojelijoita” pelottaa.

 • TT

  Vastaa

  Kampanja sopii Suomeen kuin nakutettu, sillä täällä saa olla vain yhtä mieltä asioista. Eli Hesarin, Ylen, MTV3:en, Iltapaskojen, maakuntaläpysköjen, Kauppalehden tai Tekniikan Maailman mieltä. Nämä on jo valmiiksi viritetty juutalaiselle aivopesutaajuudelle.

  Sitä mukaa, kun väestönhallinta tulee yhä rajummaksi, niin valtiaillemme on syntynyt hirmuinen huoli siitä, että toisinajattelua kuitenkin esiintyy. Esimerkiksi uutisvirran paikkansapitävyyttä epäillään. Koronasta, ilmastosta tai EU:n YK:n tai Naton autuudesta ei ollakaan yhtä mieltä. Digitalisoitu velkarahajärjestelmä epäilyttää. Kaikkia muitakin kasaarimafiaa hyödyttäviä tarinoita ja hankkeita on alettu joissakin piireissä epäillä. Kaikkia ei voi ostaa hiljaisiksi rahalla, koska siitä alkaa olla pula. Hulluksi leimaaminenkaan ei enää toimi, sillä toisinajattelijat ovat alkaneet muodostaa omia ryhmiään ja yhteisöjään, joissa omien aivojen käyttö sallitaan(?). Kontrolloitujen oppositioryhmien vaarat on opittu tuntemaan ja näitä kuten persuja on opittu kavahtamaan.

  Globalistien korttitalo on siis vaarassa hajota. Siksi hajottavan informaation virta on tukittava jopa avoimen tökeröllä tavalla. Globalistien ei tarvitse peitellä toimiaan ja härski meno on on jo täysin avointa. Länsimaita ollaan muuttamassa kommunistisiksi diktatuureiksi ja säännöstelyhelveteiksi, mikä on ollut koko ajan kasaarimafian tavoite eli mahdollisimman suuri ja ”mahtava” uusneuvostoliitto. Hankkeelle uskollisiksi ohjelmoitujen lampaiden ja viherpellejen määrä on hämmästyttävän suuri ja näillä mennään määkien, elokapinoiden ja hyvesäteillen kohti JWO:ta.

 • Edistyksellinen

  Vastaa

  Ja valkoiset naiset kaikkialla länsimaissa antavat vankkumattoman tukensa tällekin tavoitteelle.

  Pääasia että valkoinen mies ja ”patriarkaatti” saadaan murskattua. Sitten on valkoisen naisen hyvä olla.

 • Marho Rubio

  Vastaa

  Sanottakoot se nyt tässä. Juutalaisia vihataan kautta maailman eikä turhaan. He ovat isäntä rotu joka haluaa pitää itsensä puhtaana ja linnoitettuna Syyrialta varastettuun alueeseen joka toisen maailmansodan jälkeen otettiin väkivalloin Rothschildin rahoittamana. Scum of the earth, todellista biologista ongelmajätettä joka tulisi jauhaa sianrehuksi. Älkää käsittäkö väärin, tavallinen rivijuutalainen, veronmaksaja on aivan täysin viaton omien johtajiensa toiminnasta. Puhun nyt juutalaisesta eliitistä enkä tavallisista ihmisistä. Jacob ja kumppanit touhuaa varjoista käsin. Suurin osa maailmasta ei koskaan ole näistä paskiaisista edes kuullutkaan. 

  Kritisoimalla saat tietää että kuka päättää asioista. Jos kohtaat ongelmia, tiedät että olet sohaissut kusiaispesää. Sanotaan että juutalaiset ovat jumalan valitsema kansa. En halua olla missään tekemisissä tälläisen jumalan kanssa. Täyttä roskaa koko tarina.

  • tymä

   Vastaa

   Juurikin näin, varsinkin kun puheena on tuo ”valittu kansa” uskomus. Heitä pitäisi kohdella missä muitakin että he ovat vain yksi kansa muiden joukossa joilla vaan sattuu olemaan joku uskomus mihin liittyy että he ovat jonkun jumalan valittuja. Se on heidän uskomuksensa, pitäkööt itselläänsä.

 • pertti grandell

  Vastaa

  marho rubio…hyvin kirjoitit.…

 • juha II

  Vastaa

  Niin lahjakkaiksi kun heitä kuvataankin. Ovat he äärimmäisen tökeröjä. Kuin härkä porsliinikaupassa! Isot jutku pösöt yrittävät taikoa itsensä kaikkine suurine seteleineen näkymättömiksi niiden silmissä, jotka ovat kautta elämän historian olleet tuon porukan rappurallina. Kun juutalaisten teot ovat kuin Himalajan huippu. Ei niitä tekoja millään tasaiseksi tasoitella ja olemattomiksi selitelllä! Säälittävää joukkoa, joka pyrkii peittelemään rikoksiaan, rikkauksiaan ja valtaansa vain siksi, että he tietävät sen olevan heille taakkana koko maailman edessä ja näin ovat itse ulosmitanneet sen uhri aseman, jota he kuitenkin kaikkein eniten haluavat kantaa. Ja, koska kyseinen yhtälö on aivan mahdotonta yhdistää, koska nuo kaksi kumoavat toisensa. Silloin koko luonnoton suure täytyy valohoidolla saada pysymään kasassa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Nyt olen hiljaa, kunnes taas tyynnyn. Mieleen tulee paljon sanoja, mutta jätän sanomatta. Ihan vain tuskan lieventämiseksi muutaman mainitsen, kuten: lopullinen, ratkaisu. Ja sen tapaisia, eri asiayhteyksissä. Vetäkää itse omia johtopäätöksiä

  No, nyt rauhoituinkin jo.

  Tämä porukkahan ei ole koskaan tehnyt mitään hyvää ihmiskunnan hyväksi, sillä heillä on vain yksi asia maailmassa: juutalaiset. Mikä tahansa tuho, maailmanlopun ratsastaja tai vaikkapa ydinsota, on ihan ok, jos ”se on hyväksi juutalaisille”.

  Huomatkaa, kenelläkään ei ole dialogia heidän kanssaan, dialogi heidän kanssaan on huoran dialogia: kuinka paljon saan, kun sen teen? Se on dialogi hepreaksi. Ja olen aivan sataprosenttisen varma, että heidän kielessään sana ”reilu” on yhtä kuin ”hyväntahtoinen idiootti”, joka sitten taas palaakin heidän kielessään sanaan ”huora”.

  Ei, heidän kanssaan ei voi olla dialogia, ja kuten eräässä Kevin McDonaldin kirjan nimessä sanotaan jotenkin tähän tyyliin, ”Dwell alone” eli heidän pitäisi asua omissa oloissaan ja meillä ei pidä olla mitään kontaktia heidän kanssaan. Näyttäköön sitten omassa paratiisissaan, kuinka käy hedgefund-sonta ja derivointi, kun mukana on vain oman kansan rahat. Derivoikoon toinen toisensa raskaana oleviksi miehiksi ja naisiksi, joilla on munat, perkele.

 • pöh

  Vastaa

  Mulla ei ole koskaan ollut mitään juutalaisia vastaan, mutta alan pikkuhiljaa uskomaan ettei se saksan aatu ihan väärässä ollut?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi