Vakoilusovellus WhatsAppin juutalainen perustaja ryhtynyt sionistijärjestöjen suurrahoittajaksi

Jan Koum, Mark Zuckerberg ja muut juutalaiset teknologiamiljardöörit ovat rikastuneet myymällä kansalaisten salaisuuksia yrityksille ja tiedustelupalveluille.

Sionismi

Jan Koum.

Käyttäjiensä yksityisyydensuojaa häikäilemättömästi rikkovan WhatsApp-viestisovelluksen juutalainen perustaja Jan Koum on noussut kaikessa hiljaisuudessa globaalin juutalaisyhteisön tärkeimpien rahoittajien joukkoon. Koum on nykyään yksi maailman rikkaimmista ihmisistä. Asiasta uutisoi Jewish Telegraphic Agency (JTA).

Koum on Ukrainassa syntynyt juutalainen, joka on JTA:n mukaan käyttänyt Ukrainan sotaa hyväkseen kasvattaessaan poliittista vaikutusvaltaansa. JTA selvitti, että Koum on kanavoinut kymmeniä miljoonia dollareita Itä-Euroopan juutalaisille järjestöille levottomuuksien aikana.

Muita Koumin rahoituksen kohteita ovat muun muassa Brysselissä toimiva European Jewish Association, entisen Neuvostoliiton alueiden Federation of Jewish Communities of the CIS, Moskovan Jewish Community Center ja Amerikan Piilaakson Jewish Community Center. Yhteensä Koum lahjoitti pelkästään vuosina 2019 ja 2020 lähes 140 miljoonaa dollaria juutalaisjärjestöille Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Israelissa. Koum suosii erityisesti Chabad-Lubavitch-ääriliikettä, jonka mukaan ei-juutalaiset ovat ali-ihmisiä.

Tukee juutalaista väkivaltaa

Koum tukee myös Israelin väkivaltaista rotusortoa palestiinalaisia vastaan. JTA selvitti, että WhatsApp-miljardööri on tukenut miljoonilla dollareilla miehitetyssä Palestiinassa toimivia juutalaisekstremistejä, jotka ovat syyllistyneet poliittiseen väkivaltaan ja jotka edistävät laitonta siirtokuntahanketta. JTA luonnehtii Koumia ”kovan linjan pro-Israel-mieheksi”.

JTA:n mukaan Koum tunnetaan salailustaan. Myöskään hänen yhteistyöjärjestönsä eivät mielellään kommentoi hänen toimintaansa medialle. Menettely on tyypillistä juutalaisten finanssimiesten keskuudessa. Mitä vähemmän juutalaisen pimeän rahan globaaleista liikkeistä tiedetään, sitä helpommin aihe voidaan kuitata perusteettomasti ”salaliittoteoriana”.

Juutalaisen Metan (entinen Facebook) sittemmin hankkima WhatsApp on menettänyt suosiotaan, kun se on joutunut myöntämään vakoilevansa käyttäjiään järjestelmällisesti. Koum, Mark Zuckerberg ja muut juutalaiset teknologiamiljardöörit ovat rikastuneet myymällä kansalaisten salaisuuksia yrityksille ja tiedustelupalveluille. Yksityisyydensuojaansa varjelevat kansalaiset ovatkin siirtyneet käyttämään mieluummin Signalia, Sessionia tai esimerkiksi Wire-sovellusta.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Facebook Israel Jan Koum Juutalainen etuoikeus Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Mark Zuckerberg Meta Palestiina Politiikka Rotu Signaalitiedustelu Sionismi Talous Teknologia Tiedustelu Tiedustelupalvelut Tietoturva Ulkomaat Vakoilu Valvonta Valvontakapitalismi Valvontayhteiskunta Whatsapp

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  En ymmärrä tätä jatkuvaa huolta ”palestiinasta”(?) Jordan on käytännössä Rooman valtaa edeltänyt mainittu vitsi, sillä Juutalaisvaltio tuhosi ”palestiinalaiset” totaalisesti perustaessaan Israelin aikoinaan. Asiat luettavissa vanhasta testamentista miten homma hoidettiin aikalaiskertomuksina.

  Suomelta miehitettyjen alueiden siirtokunnista en havainnut tässäkään ”partisaani”-julkaisussa itseni lisäksi muiden kannanottoja. Jos niitä on niin laittakaa vinkki vapaussoturi@gmail.com ja kumotkaa näkemykseni, niin pahoittelen jos näkökenttäni on ollut kapea.

  Suomelta ryöstetyt miehitetyt alueet olettaisi olevan suomalaisille isänmaataan rakastaville ykkönen, eikä joku Rooman vallan aikainen vitsi ”palestiina”-käsitteenä. Vähän sama kuin puhuttaisiin Suomesta ”Bjarmiana”?
  Se mainittu ”länsirantakin” hyvä jos parin miehitetyn Karjalan kannaksen kylän kokoinen. Joten olisiko aika käyttää sitä ”ruutia” oman kansan eikä vuohentaluttajien asialle?

  Seppo Lehto historioitsija
  Eduskuntavaaliehdokas aluepalauttaja, ei vuohennussijoiden asiamies
  https://eduskuntaehdokas-seppo-lehto.blogspot.com/

 • Hail18

  Vastaa

  Facebook antoi minulle 30. Päivän julkaisukiellon julkaistuani veteraanien muistopäivänä Sturmwehr – Meine Freund Und Kamerad kappaleen videolla joka on leikkaus menestys tv-sarjasta Unsere mütter, Unsere Väter ja kappaleen kertosäkeen sanoitukset oli lisätty kuvatekstiksi.
  Kertosäkeen sanat on suoraa Google kääntäjällä suomennettuna: 

  ”Kiitos tästä mukavasta ajasta!
  Kävelimme osan matkasta yhdessä.
  Toivottavasti näet meidät sieltä.
  Toivottavasti ymmärrät sanat ja rivit.
  Todellinen ystävä hyvinä ja huonoina aikoina.
  Kohtalo yhtäkkiä jakoi meidät.
  Vain parhaat, vain parhaat kuolevat nuorena.. Aivan liian nuorena..”

  Videolla ei mässäillä hakaristilipulla ja omasta mielestä sanoituksetkin on erittäin kauniit. En kyllä näe tässä julkaisun poistossa ja tästä seuranneessa estossa mitään muuta loogista selitystä kun, jonkun juutalaisen mielensä pahoittamisen. JUMALAUTA VETERAANIEN PÄIVÄNÄ?!

 • Plääh

  Vastaa

  Tekstistä vi päätellä kuitenkin, että kaikki maailman ei-juutalaiset alkavat olla jo kaikki nitä palestiinalaisia. Onhan tietenkin kyse myös siitä, että jos palet ovat vapaata riistaa, moni muukin sitten voi olla. Mutta siis meidänkin tilanteemme huononee koko ajan

 • juha II

  Vastaa

  Juutalainen on läpiruostunutta terästä, jota goyimien pitää ylistää mitä korkealaatuisemmaksi ja käyttää sitä rakenteena kantavissa osissa!

 • Antisionisti

  Vastaa

  Sepon kannattaisi vähän tarkistaa asenteitaan, sillä sen mitä nuo sionistijutkut ovat tehneet palestiinalaisille, ne ovat nyt tekemässä meille. Meidän kaikkien yhteinen vihollinen ovat nuo sionistijutkut, jotka ovat saatananpalvojia ja vihaavat meitä ihan taikauskonsa nimissä. Ne ovat myös tämän islamistisen invaasion takana, tänne tulijat ovat vain hyväksi käytettäviä idiootteja joiden tarkoitus on tuoda valtavat kulut ja väkivaltaa, mikä on tapahtunutkin.

  Keskity sinäkin vain oikeisiin vihollisiin, sillä noiden islamistien kanssa tappeleminen on juuri sitä mitä sionistijutkut haluavatkin.

  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/suomen-chabad-lubavitch-ry/19999977/yleiskuva

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi