Yhdysvaltojen ulkoministeriön juutalainen tuomitsi Viktor Orbánin puheen

Orbánin puhe on raivostuttanut juutalaiset aktivistit, joiden mielestä vain Israelilla on oikeutta vaalia kansallista rotupuhtautta.

Sionismi

Deborah Lipstadt.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön raivo Unkarin pääministeri Viktor Orbánin rotupuheesta jatkuu. Orbán piti viikonloppuna historiallisen puheen, jossa hän otti suoraan kantaa rodunsekoitusta vastaan. Orbánin mukaan sekarotuiset kansakunnat eivät ole aitoja kansakuntia.

Puhe on raivostuttanut juutalaiset aktivistit, joiden mielestä vain Israelilla on oikeutta vaalia kansallista rotupuhtautta. Sionistien mukaan eurooppalaisten on sekoituttava muiden rotujen kanssa, koska itsetietoiset valkoiset kansakunnat ovat aina eksistentiaalinen uhka juutalaisille.

Puheensa jälkeen Orbán sai välittömästi kimppuunsa Unkarin ja Euroopan unionin juutalaisaktivistit. Nyt rintamaan on liittynyt myös Yhdysvaltojen ulkoministeriö ”antisemitismitutkijansa” Deborah Lipstadtin johdolla.

Lipstadt antoi julkilausuman, jonka mukaan Yhdysvallat on ”syvästi huolestunut Unkarin pääministerin retoriikasta, joka säteilee selvästi natsien rotuideologiaa”. Vielä ei ole varmaa, ryhtyykö Bidenin hallinto myös konkreettisiin toimiin Unkarin hallitusta vastaan.

Lipstadt itse on militantti sionisti ja hän on kutsunut vihollisiaan ”Amalekiksi” eli juutalaisen mytologian hirviöksi, joka lopulta murhataan verisesti. Yhdysvaltojen virallisen linjan mukaan Lipstadtilla on oikeus verenhimoiseen sionismiin, mutta Orbánilla ei ole oikeutta etnisesti yhtenäiseen Unkariin.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Amalek Deborah Lipstadt Israel Joe Biden Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Maahanmuutto Politiikka Rodunsekoitus Rotu Sionismi Ulkomaat Unkari Unkarin juutalaisyhteisö Väestönvaihto Viktor Orbán Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Muistakaamme, että Länsi-Israelin (JewSA:n) sekä ulkoministeri (juutalainen Blinken) että varaulkoministeri (juutalainen Sherman) edustavat kansallisuutta, jolle tärkeää ovat vain oman aasialaisperäisen kansallisuuden edut, eivät sen maan edut, jonka palveluksessa ovat. Yhdysvaltain hallinto, varsinkin ulkoministeriö ja ”oikeusministeriö”, on pääosin miehitetty ympärileikatulla väellä. Ympärileikkaamattomien enemmistön muodostavat luonnollisesti juutalaiset naiset…
  Jos juutalainen älähtää jostain, kalikka on kalahtanut oikeaan paikkaan.

  • Silmis

   Vastaa

   En kyllä edomiitteja (käännynnäisiä juutalaisuuteen vasta 125 e.Kr.) tai kasaareja (turkkilainen heimo nykyisen etelä-Venäjän ja Kazakstanin alueelta) aasialaisiksi kutsuisi. Mielestäni intialaistenkin kutsuminen aasialaisiksi (amerikkalainen/brittiläinen tapa) on outoa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On ollut mielenkiintoista ja jopa huvittavaa nähdä, kuinka tämä ”vapaa media” ja ”riippumattomat poliitikot” ovat silminnähden raivoissaan tuosta puheesta, jossa perimmiltään oli kyse vain oman kansan suojelusta.

  • Ketku

   Vastaa

   Ei pitäisi olla enää mikään salaisuus että juutalaiset inhoavat neekereitä,

 • Eikka

  Vastaa

  Orbán on aina oikeassa.

 • Tasapeli

  Vastaa

  joo, minäkin tuomitsen juutalaisten puheet joten tasoissa ollaan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Minä puolestani tuomitsen juutalaiset ja sionismin valkoisten kansanmurhasta.

  Me näemme juuri nyt ympärillämme maailman, jossa valkoisissa maissa on juutalainen ylivalta. Hysteerisesti juutalainen valvoo sitä, että kaikki valkoiset aamusta iltaan polvistuvat holokaustisadun edessä ja loputtomasti vaatii maailman juutalaisyhteisö korvauksia, korvauksia ja korvauksia.

  Keppikerjäläiseksi velkaantunut kolmannen maailman asuttama neekeriparatiisi, USA. lainaa lisää velkaa maksaakseen Israelin sotarikokset ja loputtoman aseistautumisen. Juutalainen ahdistaa valkoiset maat velkaorjiksi ja velkaorjan pitää aamusta iltaan kiittää häntä riistävää ryhmää siitä, että riistäjä rikastuu ja oma kansa vaipuu kurjuuteen.

  Kuin idioottiautomaatti valkoinen kristitty kansa palvoo riistäjäänsä ja vaatii tuomiolle niitä ihmisiä, jotka näkevät valheiden ja sorron läpi totuuden.

  Elämme juutalaisen ylivallan alla. Tämä vastenmielinen juutalaisnoita kuvassa on vain yksi riistäjän naama heidän joukossaan. Oksenuttava narsisti loputtomine meitä syyllistävine tarinoinee. Hyi helvetti!

 • TT

  Vastaa

  Chutzpahia pukkaa ja valkonaama tottelee.

 • Totuus..

  Vastaa

  Orban on jutskujen talutusnuorassa, valitettavasti. Kipa päässä nuolemassa jutskuja hymy huulilla. Googlen kuvahaulla löytyy

  • Plääh

   Vastaa

   Orbanhan on itsekin juutalainen Stalinin ja Zhirinovskin tapaan. Soinikin jutteli paljon mukaviakin juttuja. Myös Merkel vaalikampanjan aikana 2010

 • Silmis

  Vastaa

  »Lipstadt antoi julkilausuman, jonka mukaan Yhdysvallat on ”syvästi huolestunut Unkarin pääministerin retoriikasta, joka säteilee selvästi natsien rotuideologiaa”»

  Miksi Israel tekee DNA-testejä niille jotka ovat tummia ja joita ei voi erottaa silmämääräisesti tai puhetta kuuntelemalla mitenkään arabeista? Ilman DNA-testiä tuollaiset henkilöt eivät voi Israeliin muuttaa. Miksi afrikkalaiset saavat pysyä afrikkalaisina ja eskimot eskimoina, eikä sinne kukaan oli multikulttuuria pakottamassa? Miksei nämä Saatanan synagogan sekopäät yritä monikulttuuristaa [=afrikkalaistaa] vaikkapa Kiinaa, Intiaa tai Venäjää?

 • Tyrsky

  Vastaa

  Lipstadtin ajatuksiin ja totuuskäsityksiin holokaustista voi tutustua tämän myötä:
  https://www.youtube.com/watch?v=0ztdofPc8Rw

  Lipstadtin esitys on yhtenevä opetetun historian ja median esitysten kanssa.

  Koska niin monet ihmettelevät ja kauhistelevat miksi joidenkin mielestä virallisessa holokaustinarratiivissa on jotain vikaa, kannattaa katsoa seuraavat videot:

  https://odysee.com/@revisionary:b/The-Lies-and-Deceptions-of-Deborah-Lipstadt-Part‑1:0
  https://odysee.com/@revisionary:b/The-Lies-and-Deceptions-of-Deborah-Lipstadt-Part‑2:a

  Ne eivät ole lyhyitä, mutta ne kohta kohdalta käsittelevät Lipstadtin videon väitteet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi