Video paljastaa: Zuckerberg oli itsekin huolissaan koronarokotteiden DNA:ta muokkaavista vaikutuksista – kielsi kuitenkin Facebookin käyttäjiltä asiasta puhumisen

Zuckerberg sanoo videolla asioita, joiden perusteella ihmisiä bannattiin Facebookissa ja Instagramissa.

Sionismi

Vuotanut video Metan verkkopalaverista vuodelta 2020 paljastaa, että toimitusjohtaja Mark Zuckerberg kertoi olevansa itsekin huolissaan koronarokotteiden pitkäaikaisista vaikutuksista, sekä siitä, että ne mahdollisesti muokkaavat ihmisten DNA:ta ja RNA:ta.

”Haluan tehdä selväksi, että minäkin jaan huolen näistä [rokotteista] koska emme vain voi tietää niiden pitkäaikaisista vaikutuksista, kun ne käytännössä muokkaavat ihmisten DNA:n ja RNA:n kykyä tuottaa vasta-aineita. Ja sitä, aiheuttavatko nämä mutaatioita tai muita riskitekijöitä ajan myötä,” hän sanoo videolla.

Metan toimitusjohtaja kielsi kuitenkin Facebookin ja Instagramin käyttäjiä puhumasta juuri koronarokotteiden mahdollisesta DNA:ta ja RNA:ta muokkaavasta vaikutuksesta. Meta onkin koronakriisin alusta lähtien sensuroinut yli 20 miljoonaa rokotekriittistä päivitystä.

Lähde

Facebook Mark Zuckerberg Meta Poliittiset viholliset Rotu Sensuuri Sionismi Teknologia Uutiset Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tietäen ”Sokerivuoren” etnisen taustan ja tavoitteen vähentää maailman väkiluku 500.000.000 ihmiseen joiden tehtävä on palvella näitä Bourlan ja Zuckerbergin sukulaisia, niin voi hyvin ymmärtää miksi kaikki realistisuus on poistettu rokotteita koskevista keskusteluista! 

  Väkiluvun vähentäminen ilman ydinaseilla käytävää sotaa on vaikeaa, mutta lisäämällä rokotuksia saadaan syövät lisääntymään ja Aids jälleen kukoistamaan!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Juutalaisfirmat lobbaa täysillä kokeellisia piikkejä, jotka ovat pikavauhtia kehitetty ja kaikenlainen kritiikki vaiennetaan. Kuinka typeriä kansalaiset ovat, kun järjestelmällisesti nielevät kaikki valheet, eivätkä huomaa mitään, vaikka ”salaliittoteorioiksi” väitetyt asiat käyvät yksi toisensa jälkeen toteen.

 • TT

  Vastaa

  Rankentuva korona-syksy on odotettavissa. Koronakommunisteilla on monta eri syytä saada agendojaan läpi:

  Rokoteyhtiöiden voitot sekä myyntiin sidotut voitelurahat.
  – Paljon käyttämättömiä annoksia on jo jouduttu heittämään pois. Yhtiöillä ja voitelurahaa saavilla on suuri huoli siitä, etteivät hallitukset tilaa enää valtavia määriä annoksia pelkästään varastoon. Väestöjen pelottelu ja pakottaminen piikeille on vastakeino. On saatava ilmoille uusi pelottava variantti.

  Rokotehaittojen peittely.
  – Rokotehaittoja voi kätevästi peittää selittämällä ne uusista taudeista johtuviksi. On pitkää koronaa, apinarokkoa, uusia mörkövariantteja ja ties mitä. Rokotteen tehottomuus selitetään nurinniskaisesti siten, että uudet tautiaallot (keksityt tai aidot) johtuvat siitä, ettei myrkkyannoksia ole otettu tarpeeksi. 

  USA:n välivaalit.
  ‑USA:n kommunisteja uhkaa tappio välivaaleissa. Tämän vuoksi syksyksi on keksittävä mahdollisimman paljon häiriötekijöitä, joiden verukkeella vaaleja voidaan sabotoida, vääristää tai ne voidaan jopa kokonaan peruuttaa.

  Huomion siirto pois globalistien itse aiheuttamista ongelmista kuten inflaatio.
  – Uusi vakava tautiaalto ja siihen liittyvät tyranniatoimenpiteet siirtävät huomiota pois esimerkiksi globalistien kannalta huonosti sujuvasta Ukrainan sodasta. Kansan usko talouspakotteisiin Venäjää vastaan alkaa hiipua ja tarvitaan taas uusi kriisi, joka siirtää kansan huomion toisaalle.

  Kommunistien murhanhimo.
  ‑Jokainen kommunisti on murheellisesti epäonnistunut ihminen ja vihaa parempiaan yli kaiken ja haluaa aiheuttaa näille mahdollisimman paljon harmeja ja kärsimyksiä. Siksi kommunismi pitää saada rikoslakiin ja loppu niiden juonille kuten korona-vedätyksille.

  • E.R

   Vastaa

   Saa nähdä miten täällä Suomessa tulevat eduskuntavaalit vaikuttaa. Pyrkiikö hallitus siirtämään vaalit jotta voivat vielä vähän kauemmin jatkaa Suomen tuhoamista.

   • P.O.R.

    Vastaa

    Jaa että eduskuntavaaleilla päätetään Suomen asioista? Mielenkiintoinen näkökulma.

  • Vanhat tavat

   Vastaa

   ASDS eli aikuisten äkillinen kuolema syndrooma kaikkein paras keksintö, ihan yllättävän kuoli aallon pyyhkiessä maata. Syksyllä väkeä kaatuu ku viljaa…

 • Eikka

  Vastaa

  Facebook ja Instagram ovat poliittisia alustoja joissa totuus nimenomaan EI saa tulla julki.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Zuckerberg on juutalainen. Hän siis toimii aina vain ja ainoastaan juutalaisten hyväksi.

  Juutalainen kysyy aina: ”Onko se hyväksi juutalaisille?” Ja jos on, mikä tahansa valhe kudotaan totuudeksi ja/tai päinvastoin. Zuckerbergeillä ei ole omatuntoa, ei moraalia, he ovat narsistisia psykopaatteja, jotka ilomielin tappavat miljoonia ihmisiä, jos se ”on hyväksi juutalaisille”. Ja kun tämä kertautuu miljoonia kertoja joka vuosi niin tässä ollaan: totaalisen tuhon, valkoisten kansanmurhan partaalla.

  Katsokaa näitä kasvoja. Te näette sen siinä edessänne.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Pakko vielä, prkl, lisätä tämä.

  Eikö ole merkillistä, kuinka juutalaisen käden kosketus aina tuhoaa kauniin? Facebook, jonka piti olla lahja ihmiskunnalle, onkin vain sensuurin ja valheiden levittämisen väline, juutalaisuuden perinteinen metodi. Käsi koski, valhe nousi, totuus katosi, kaunis tummui mustaksi, paha nousi pinnalle. Perinteistä sionismia.

  Entäs Disney? Lumoavan kauniit Walt Disneyn sadut ja tarinat ovat nyt anaaliyhdynnän opetusta lapsille. Mitä voin enää sanoa? Juutalaisen käsi koski, satu ja lumous katosi, tilalle anaaliyhdyntöjä lapsille, kauneuden tilalle sontaa ja propagandaa. 

  Kiitos juutalaiset!

 • Nimetön

  Vastaa

  Juutalainen valehtelee aina.

 • Ilmari

  Vastaa

  Koronarokote EI MUOKKAA DNA:TA.

  • Vanhat tavat

   Vastaa

   Ainakin 90 luvun alussa opiskellessa iloittiin MRNA.N Tulevaisuudessa muokkaavan dna.. Tä. 75 lääketieteen Nobel annettiin moisesta asiasta.. Liekö asiat sitten muuttuneet…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi