Suurjuutalainen käski – Elon Musk poisti twiittinsä

Greenblattin johtama ADL tunnetaan aggressiivisena lobbausjärjestönä, joka kannattaa avoimia rajoja valkoisiin maihin, mutta tiukkaa rajakontrollia Israeliin.

Sionismi

Twitterissä tapahtui vastikään hyvin kuvaava tapahtuma, jossa Elon Musk noudatti käskyä, kun se tuli riittävän korkealta taholta. Hän poisti Twiittinsä sen jälkeen, kun sionistijärjestö Anti-Defamation Leaguen puheenjohtaja, suurjuutalainen Jonathan Greenblatt käski avoimesti Muskia poistamaan postaamansa meemin.

Musk twiittasi meemin, jossa hän morkkasi Kanadan pääministeri Justin Trudeauta. Meemissä Hitler nostettiin korkeammalle jalustalle kuin Trudeau. Muskin tarkoituksena ei kuitenkaan ollut ylistää Hitleriä, vaan pilkata Trudeauta.

Tämä ei suurjuutalaista miellyttänyt ja hän jyrähtikin ilmoille suoran ja avoimen käskyn: Muskin on poistettava Twiittinsä. Musk alistui välittömästi.

Lähteet: Twitter, Arkistoitu versio

Adolf Hitler Anti-Defamation League Elon Musk Justin Trudeau Sensuuri Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Twitter Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ////
  Jonathan Greenblatt
  @JGreenblattADL
  · 17. helmik.
  Comparisons to Hitler are inappropriate & offensive. It trivializes the history of WWII & the Holocaust. @elonmusk, sugg…
  ////

  Siis Trudeauta ei saa verrata Hitleriin. Ehkäpä sitä saa vielä twiitata, että Trudeau ei ole kuin Hitler. Kun tällaista viestiä sopivalla tavalla varioi ja toistaa, niin kaikki ymmärtävät kyllä mikä on näennäisesti Truedauta puolustavan viestin sanoma.

  Ja jos nimi Hitler aiheuttaa päänsärkyä Greenblattille, niin muitakin sopivia henkilöitä on historiassa.

  • HenkkaR

   Vastaa

   Mielenkiintoinen ajatusmaailma. Itseään kunnioittavan henkilön joka kokee Hitlerin uhkakuvien aatelina, luulisi ennemminkin olevan tarkkana siitä ettei historia pääse toistumaan, edes hitaammin lämpenevässä kattilassa tai erilaiseen valekaapuun sonnustettuna. Ja tämän vuoksi kunnioittavan siitä raflaavastikin varoittavaa symboliikkaa. Kun ei tosiasiassa enää niin kaukana ole Kanadan tilanteessa historian toisinto, niin hitaasti kuin kattila kiehuvaksi kuumeneekin.

 • Tomppa

  Vastaa

  Elon Musk on pelkkä marionetti Maailman talousfoorumille. Musk on itsekin suorittanut Nuoret globaalit johtajat ‑koulutuksen. Mies ilveilee vielä NASA:n kanssa lähettämällä Teslan ”avaruuteen” ja kommentoi videota, että sen on oltava aito, koska se näyttää niin feikatulta. Musk on osa teknologista eliittiä, joka nauraa tavallisille ihmisille päin naamaa.

  • TT

   Vastaa

   Onko Musk nk. ”hyvä” poliisi? Trudeau on taas paha poliisi. Musk veljeilee tulevan digityrannian uhrien kanssa ja sujauttaa sitten sirut näiden aivoihin.

 • seant

  Vastaa

  Ilmeisesti Muskin vastaus Trudeaulle kun hän parlamentissä syytti parlamentin jäseniä natseiksi ja siitäkö juutalais juuriset pillastuivat.
  https://www.youtube.com/watch?v=pmQghqnni4k

 • Suomalainen mies3

  Vastaa

  Tästä on myös esitetty toisenlainen olettamus, että Musk ei poistanut kyseistä viestiään jonkun juutalaisen käskystä vaan erään aikaisemman viestinsä takia, koska silloin Hitler/Trudeau-viesti olisi tehnyt hänestä tekopyhän.

  Aikaisempi viesti: https://twitter.com/elonmusk/status/1487861173626101760

 • Nimetön

  Vastaa

  Holokausti on korvien välissä, mutta se on silti täysin todellista henkilölle, joka sen kokee. Mielenterveysongelma siis kyseessä. Sen hoitaminen on hankalaa, kun potilas oikeasti kuvittelee ihmisten kaasutuksien tapahtuneen Saksassa Toisen Maailmansodan aikana, eikä myönnä/tajua olevansa mielenterveysongelmainen.

 • Hh1488

  Vastaa

  Miljoona kertaa sanonu tämän, maailma on niin rikollisen oloinen tasan siksi, että toisen maailmansodan voitti rikolliset. Rikolliset myös ovat hallinneet maailmaa ties kuinka kauan jo ennen toista maailmansotaa. Hitler melkein teki siitä lopun, ikävää että epäonnistui. Nyt rikolliset, pahat ihmiset saavat hallita maailmaa täysin vapaasti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi