Feministi Emma Watsonia syytetään antisemitismistä – puolusti Palestiinaa

Watson tunnetaan kulttuurimarxilaisista arvoistaan, mikä ei kuitenkaan suojele häntä juutalaisvihalta. Mitä se kertoo juutalaisista itsestään?

Sionismi

Kulttuurimarxilaisista arvoistaan tunnettua ja Harry Potter ‑elokuvista kuuluisuuteen noussutta näyttelijää Emma Watsonia syytetään antisemitismistä. Syynä tälle on se, että hän puolusti Palestiinan oikeutta olemassaoloon sosiaalisessa mediassa.

Tämä ei tietenkään miellyttänyt sionisteja. Aikaisemmin Israelin suurlähettiläänä YK:ssa toiminut Danny Danon kommentoi Watsonin päivitystä antamalla tälle ”10 pistettä antisemitismistä.” Hän on myös aikaisemmin toiminut ministerinä Israelissa.

Israelin nykyinen YK-suurlähettiläs Gilad Erdan taas kommentoi: ”Fiktio voi toimia Harry Potterissa, mutta ei oikeassa elämässä. Jos se toimisi, taikurimaailman taika eliminoisi Hamasin ja Palestiinan viranomaiset.”

Lähde: The Guardian

Antisionismi Emma Watson Hamas Harry Potter Intifada Israel Juutalaiset Kulttuurimarxismi Palestiina Palestiinalainen vastarinta Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Sosiaalinen media Ulkomaat Uutiset Viihde Yhdistyneet kansakunnat

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Juutalaiset ovat tottuneet siihen, että antisemitismiksi nimittäminen saa kriitikot sulkemaan suunsa. On kaksi asiaa, joita länsimaisessa yhteiskunnassa ei hyväksytä: antisemitisti ja kansallissosialisti. Neekeriä voi sanoa nekeriksi, mutakuonoa muotakuonoksi ja siitä nousee kohu mutta se ei saa ihmisille samanlaista p- halvausta, kuin juutalaisten kritisointi.

 • EV

  Vastaa

  Kiusallista on se, että hänen pitkän linjan kolleganäyttelijä Radcliffe (Harry Potter) on juutalainen 😀 mitenköhän näillä kahdella tulee ystävyys jatkumaan 😀 Radcliffekin on äänekäs rappioittaja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitä te mouhootte juutalaiset on ainoa jengi joka laittaa rättipäille hanttiin.

  • Nimetön

   Vastaa

   juutalaiset on ainoa jengi joka laittaa rättipäitä Eurooppaan

  • Hh1488

   Vastaa

   Juutalaiset on ainoa jengi, joka aiheuttanut kaksi maailmansotaa ja paljon muuta kurjuutta

 • Pertti Juntunen

  Vastaa

  Nyky Israelin alueen juutalaiset ovat ostaneet arabeilta jotka myivät sen kelvottomana ja jonka juutalaiset saivat kukoistamaan. Arabit vihaavat juutalaisia koska Koraani käskee niin. Niin myös kristittyjä. Kysymys on uskonnosta. Me myös täällä Euroopassa ja Suomessa asuvat olemme heille vihollisia jota täytyy tappaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ketkä juutalaiset? Anna fakta. Oletko joku antifapalestiinafani?

  • Pertti Juntunen

   Vastaa

   Juutalaisia alkoi muuttamaan Israelin alueelle 1800 luvulla. He ostivat maata arabeilta jotka eivät osanneet viljellä maata. 1948 kun YK hyväksyi Israelin valtion se alue oli jo juutalaisten omistuksessa lähes kokonaan.

   • Nimetön

    Vastaa

    Palestiinalaiset viljelivät maataan itse jo kauan ennen juutalaisia. Kun on ostat israelilaisia tuotteita, ostat varastettua tavaraa.

 • juha II

  Vastaa

  Eihän tuohon ”syytteeseen” riitä kuin pieraisu tuulen puhaltaessa ”väärään” suuntaan.
  Emmwa Watson ei hanki lapsia feminististtdessään. Hyvä niin, ettei uhrata saatanan alttarilla ja sitten ruiskeeseen. Siinäpä ihmisen elämänkierto Herran Vuonna 2022! Ihmisen kaikkinainen evoluutio on saavuttanut lakikorkeutensa ja edessä on jyrkkä alamäki ja juuri silloin kuin ihminen korottaa itsensä jumalaksi.

 • Ilmari

  Vastaa

  Palestiinan valtiota ei ole olemassa.

  • Nimetön

   Vastaa

   On.

 • Tomppa

  Vastaa

  Sionistit vihaavat kaikkia muita ihmisiä – myös niitä oikeita juutalaisia – paitsi toisia sionisteja. Sionistit ovat valejuutalaisia, jotka käyttävät antisemitismiä aseenaan hiljentäessään heitä kohtaan osoitetun arvostelun, vaikka antisemitismi ei edes heitä koske – hehän eivät edes ole juutalaisia vaan kasaareja, jotka ovat kaapanneet Israelin itselleen.
  Jeesus viittaa sionisteihin viestissään Efesoksen seurakunnalle: ”Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas – ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.” (Ilm. 2:9)

 • DuPont

  Vastaa

  Tomppa: Sionismi tarkoittaa kansallisaatetta. Kyse on samasta kansallismielisestä ajattelusta, joka 1800-luvulla loi suomalaisuusaatteen. On varsin erikoista, että monet täälläkin kannattavat suomalaisten kansallisaatetta, mutta vastustavat samaa ajatusta juutalaisten/Israelin kohdalla.

  • Tomppa

   Vastaa

   Tietyssä mielessä olet oikeassa. Sionismi tarkoittaa poliittis-taloudellista juutalaisuutta erotettuna uskonnollisesta juutalaisuudesta, jota juutalaiset voivat harjoittaa myös muualla kuin Israelissa. Sionismin pyrkimyksenä on Israelin valtion laajentaminen Vanhassa testamentissa kerrottuihin rajoihin ja turvata alueen taloudellinen hyvinvointitehokkaalla armeijalla. Uskonto on heille sivuseikka, jota muodon vuoksi pidetään yllä, koska on kätevää vedota siihen, että Jumala on heidän puolellaan. Siksi sionistit haluavat puhdistaa alueen palestiinalaisista ja suhtautuvat kielteisesti maahanmuuttoon. He ovat siis rasisteja sanan varsinaisessa merkityksessä.
   He noudattavat Vanhassa testamentissa olevaa kieltoa olematta ottamasta puolisoja (lähinnä vaimoja) naapurikansojen joukosta. Tällä kiellolla on kahtalainen merkitys: (1) koska naapurikansat palvovat epäjumalia ja (2) jotta rotu eli verenperintö säilyisi puhtaana. Verenperinnön pysyminen puhtaana oli edellytys sille, että Jeesus voi syntyä Kuningas Daavidin sukuun. Sionistit ovat ortodoksijuutalaisia, jotka eivät usko Jeesuksen olleen luvattu Messias. Messiaaniset juutalaiset puolestaan uskovat Jeesuksen olleen luvattu Messias ja odottavat hänen paluutaan maailmaan.
   Jeesus osoitti sanansa juuri näille poliittisille juutalaisille (fariseuksille ja kirjanoppineille) lähetyskäskyssään Efesoksen seurakunnalle, koska heille uskonto oli pelkkä muodollinen kokoelma rituaaleja ja lakeja vailla todellista uskoa. Juuri siksi Jeesus nimitti heitä Saatanan synagoogaksi. Samalla tavoin nykyinen evankelis-luterilainen kirkko Suomessa edustaa nais- ja homopappeineen ja ‑piispoineen Saatanan synagoogaa.

 • TT

  Vastaa

  Kaikkialla, minne sionistit tai kommunistit pääsevät levittämään lonkeroitaan, ihmisistä tehdään muukalaisia omassa kotimaassaan. Onhan meillä Suomessakin kohta täysi rotuerottelu voimassa ja ihmisiä syrjitään rankasti, jos torjuvat lopetuspiikin, mihin heillä on täysi oikeus. Suomessa ei tosin tarvita rodullisesti juutalaisia, onhan meillä Kokoomus, RKP ja kaikki muut idiootit, jotka kulkevat kansainvälisen pankkikartellin talutusnuorassa joko suoraan tai välikäsien kautta tyypillisesti valtamedian aivopeseminä.

 • Hh1488

  Vastaa

  Ite luulin et juutalaisten pyhäkirja on talmud, eikä raamattu

  • Tomppa

   Vastaa

   Talmud on lakikokoelma ja yhteiskunnallinen sääntökirja. Talmudin lisäksi ortodoksijuutalaiset lukevat Raamatusta Pentateukkia eli viittä Mooseksen kirjaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi