150 000:lle ”holokaustiselviytyjälle” yhteensä 200 miljoonaa dollaria ”koronahätäapurahaa”

Juutalaiset tarvitsevat lisää rahaa, jotta koronapandemia ei aiheuta uutta holokaustia.

Sionismi

päivitetty

Päivitys: Korjattu virheellinen rahamäärä

Noin 150 000 holokaustihuijaria on saamassa jotakuinkin 1400 dollaria per henkilö, Juutalaisten materiaalisten vaatimusten konferenssi Saksaa vastaan, ilmoitti hiljattain.

Muutenkin jo korvauksia Saksalta saaville ”holokaustiselviytyjille” neuvoteltiin konferenssin toimesta ylimääräiset 200 miljoonaa dollaria, vedoten meneillään olevaan koronapandemiaan.

”Asumisen kallistuessa ja pandemian tehdessä jokapäiväisestä elämästä vaikeampaa, erityisesti vanhuksille, kykenemme nyt maksamaan noin puolelle maailman holokaustiselvityistä huomattavan summan,” sanoi konferenssin varatoimitusjohtaja Greg Schneider.

Lähde: JTA

Historia Holokausti Juutalaiset Koronavirus Poliittiset viholliset Rotu Sionismi Taloudellinen riisto Talous Uutiset

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Pilkku Virheinen

    Vastaa

    ”2 000 000 miljoonaa dollaria”, no ei kai sentään…

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Holokausti, mikä ihana tekosyy…

  • Din Poh

    Vastaa

    2.000.000 miljoonaa dollaria on 2.000.000.000.000 dollaria.

    Tuliko tuo 1.400 x 150.000 vielä sen päälle?

  • TT

    Vastaa

    Euroopassa eli 30-luvulla 3,5 miljoonaa juutalaista, joista 6 miljoonaa menehtyi holokaustissa ja jäljelle jäi vielä 6 miljoonaa holokaustiselviytyjää.

    • Että näin

      Vastaa

      Holokaustiselviytyjän ei ole tarvinnut olla missään tekemisissä sodan tms, kanssa, riittää että joku hänen sukupuustaan on ollut elossa siihen maailman aikaan , jolloin hänetkin luetaan selviytyjäksi.
      Lukemathan meni niin, että saksan hallitsemilla alueilla eli 5 milj. juutalaista, holekaustissa kuoli 6 milj. ja sodan jälkeen heitä ei ollut enää kuin 4milj. jäljellä euroopassa.
      Saksan sodanaikaisessa virkamieshallinnossa työskenteli 150.000 juutalaista, asevoimissa heitä palveli n.250.000, että selkeä ”etnisen” puhdistamisen merkit oli ilmassa.
      Hitlerin henk.koht. lääkäri oli juutalainen, samoin valokuvaaja joka otti virallisia ja vähemmän virallisia kuvia kaikista valtaapitävistä eri tilaisuuksissa.

  • Fckantifa

    Vastaa

    Holokaustista ei ole yhtäkään todistetta. ei pidä antaa pennin hyrrää juutalaisille.

  • Eikka

    Vastaa

    Uskomatonta, holokaustista selvinneiden määrä vain kasvaa vuosi vuodelta, kyseessä on oltava ehtymätön luonnonvara.

  • J.K.

    Vastaa

    Aina olen tullut pohtineeksi, mistä jutikat seuraavaksi yrittävät saada rahaa holohoaxin varjolla, niin tämä tulikin sitten ihan puun takaa.

    Kuinka helvetin kauan holokausti-kortilla pystyykään tahkoamaan valuuttaa.
    Ahneita ovat. *painokelvottomia ajatuksia*

  • Schlageter

    Vastaa

    Juutalaisten ”uskonnon” perussanoma on, että kaikki maailman omaisuus kuuluu heille ja kaikkien muiden kansojen tulee heitä palvella. Näiden päämäärien saavuttamisessa heitä palvelee heidän jumalansa. Huom! Ainoa uskonto (jos sitä pidetään sellaisena), jossa jumala palvelee itse itsensä valitsemaa kansaa, ei siis kansa jumalaa.
    Voidaan sanoa, että juutalaisten uskonto = raha.
    Sen saavuttamiseksi on keksitty myös satutarina holokaustista.

  • Nimetön

    Vastaa

    Miten voi olla hengissä 150 000 selviytyjää vielä 77 vuotta väitettyjen tapahtumien päättymisestä?

    • pzkw

      Vastaa

      No älä nyt takerru näihin pikkuseikkoihin, pitäähän sitä nyt vähän joustaa kun on juudeneista kyse. Jos on selvinnyt keskitysleirityksestä, niin helposti on samanlainen ihme sen jälkeen elää sen 150–200v.

  • Schlageter

    Vastaa

    Se johtuu pelkästään työ- ja lepoleirien (ns. keskitysleirien) loistavista olosuhteista. Esim. Auschwitzissa oli hyvät työolosuhteet, terveydenhoito, vapaa-ajanviettomahdollisuuksia – kirjasto, urheilukentät, uima-allas, orkestereita ja jopa ilotalo, jossa leiriläiset voivat maksaa ansaitsemallaan leirirahalla. Totta kuitenkin lienee, että 77 vuotta sitten päättyneen leirikauden eloonjääneet taisivat olla ”vapautuessaan” niin nuoria, etteivät päässeet ilotalon iloista nauttimaan. Hyvät olosuhteet nuoruudessa ovat taanneet hyvän terveyden jatkossakin ja pitkän eliniän. Toisaalta taitaa olla niinkin, että jos saksalaisilta veronmaksajilta saa höpöhöpöstä korvauksia, niin ahne juutalainen elää juuri niin kauan kuin rahan pumppaaminen onnistuu. Seuraavaksi varmastikin saksalainen maksaa höpöhöpöstä selviytyjien ja selviytymättömien (!) lapsille ja lapsenlapsille. Sillä oikeinhan sen täytyy olla, että raha siirtyy sinne, minne se (juutalaisen mielestä) kuuluu.

    • Din Poh

      Vastaa

      ”…kuitenkin lienee, että 77 vuotta sitten päättyneen leirikauden eloonjääneet taisivat olla ”vapautuessaan” niin nuoria, etteivät päässeet ilotalon iloista nauttimaan.”

      Jos ne olikin töissä siellä?
      Noissa aavikkouskonnoissa kun taidetaan vitsaa vääntää jo hyvinkin nuorena…

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi