Ranskalaiskenraalit julkaisivat toisen kirjeen – kenraaleja syytetään nyt juutalaisvastaisuudesta

Juutalaiset ovat erityisen vihaisia vetoomuksen osiosta, jossa ongelmista syytetään "finanssieliittiä, joka kontrolloi taloutta, mediaa ja politiikkaa".

Sionismi

Hiljattain 20 ranskalaista armeijan kenraalia varoitti maata sisällissodasta julkaisemalla vetoomuksen, jossa he lupaavat puolustaa niitä tahoja, jotka ajavat Ranskan intressejä. Yli 8 000 sotilasta ja upseeria ovat jo allekirjoittaneet vetoomuksen.

Vetoomuksessa tuodaan esille maan ongelmia, jotka kärjistyvät koko ajan: antirasismi, islamismi, maahanmuuttajajengit sekä niin sanotut no-go-alueet, joita Ranskassa on runsaasti. Kenraalit syyttävät hallitusta siitä, ettei se kuuntele kansalaistensa huolta, vaan pysyttelee passiivisena kuitenkin käyttäen voimaa tuhotakseen keltaliivien kaltaisia kansalaisliikkeitä.

Kenraalien mukaan maa tulee ajautumaan sisällissotaan, mikäli ongelmiin ei puututa, mikä tulee johtamaan tuhansiin kuolemiin. Joukon päämiehenä toimii muukalaislegioonan entinen komentaja Christian Piquemal.

Uusi vetoomus

Nyt toinen joukko kenraaleja on julkaissut oman vetoomuksensa, joka on suututtanut erityisesti juutalaista ylivaltaa ajavat sionistit. Kenraalien vetoomuksessa kerrotaan, kuinka Ranska voidaan parantaa sitä rappeuttavasta taudista. Heidän mukaansa Ranskaa ei voida pelastaa, ellei ongelmia tuhota niiden juuria myöten.

Uuden vetoomuksen mukaan kansalaisten on turha pyytää apua nykyisiltä vallanpitäjiltä, sillä uhrin on turha anella myrkyttäjältään vastamyrkkyä. Kenraalien mukaan Ranskan ongelmia ei voida enää ratkaista demokratian keinoin.

Finanssieliittiä vastaan

Juutalaiset ovat erityisen vihaisia vetoomuksen osiosta, jossa ongelmista syytetään ”finanssieliittiä, joka kontrolloi taloutta, mediaa ja politiikkaa”. Kenraalit nimeävät vihollisikseen Euroopan unionin, sionistisen sotilasliitto Naton, Bilderberg-ryhmän, World Economic Forumin sekä CRIF:n, joka on Ranskan juutalaisten maahanmuuttomyönteinen lobbausjärjestö.

Kenraalit vetoavat ranskalaisiin sotilaisiin, jotta nämä vastustaisivat koronaan liittyviä kokoontumisrajoituksia sekä tarjoaisivat tukensa keltaliivien kaltaisille eliitinvastaisille kansanliikkeille.

Lähteet: Gallia Daily, Profession Gendarme

Antisemitismi Armeija Bilderberg CRIF Euroopan unioni Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Keltaliivit Kenraalit Koronavirus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Nato Politiikka Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Ranskan muslimiyhteisö Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Väestönvaihto World Economic Forum Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa, että kenraaleilta nähdään tällaisia ulostuloja. Oikeassahan nuo ovat, ongelmien juurisyyt on sionistisessa finanssieliitissä, he omistavat suuret valtamediat, monet suuryritykset, rahoittavat monia Euroopan ”johtavia” poliitikkoja ja lobbaavat Euroopan muuttamista monikulttuuriseksi kaaokseksi.
  Vastaavia rohkeita kirjelmiä tarvittaisiin muistakin maista.

 • Hannakaisa K

  Vastaa

  Kenraalien erottamiseen liittyy sellainen ongelma, että
  a) Erotettu ja ammattitaitoinen kenraali on pois miehityksestä.
  b) Kenraali siirtyy vastustajan puolelle, jolloin vahinko on kaksinkertainen.

  Jo Stalin aikanaan ymmärsi tämän ongelman.

 • Siionin viisas

  Vastaa

  110 kerta lähellä! Vihdoin!

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Kuohunta alkaa taas Ranskasta… Toivottavasti räjähtää ja leviää myös meille pohjolaan.

  Eduskuntatalolata Senaatintorille…n.1.5km ja monta lyhtypylvästä. Autuas se päivä, kun niissä jokaisessa roikkuu vienosti iltatuulessa heilahteleva kansanpetturipoliitikko.

  • pzkw

   Vastaa

   👍🏻

   • Antisionisti

    Vastaa

    Kaipaisin niihin myös täällä piileskeleviä ja mädättäviä sionisteja roikkumaan ensimmäisinä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  No niin, nyt aletaan olla asian ytimessä! Tosin tästä välitön seuraus on rikossyytteet näitten tosiasioitten esilletuojille.

  Toivottavasti tulevassa oikeudenkäynnissä uhrin penkille tulee näitä artikkelissa mainittuja juutalaisvainon uhreja. Tosin luultavasti uhrin aseman hoitaa paikallinen syyttäjä.

  Tiesittekö, että Suomessa voi saada syytteen kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan, vaikka esittäisit julkisesti kritiikkiä yksittäisestä maturikollisesta, joka on helposti tunnistettavissa.
  Syyttäjän mielestä kyse on todellisuudessa kaikista maailman matuista. Oikeudenkäynnissä sitten syyttäjä esiintyy myös uhrina. Eli voit syyllistyä uhrittomaan sotarikokseen, jossa tutkijana, syyttäjänä, tuomarina ja uhrina toimii virkamies. 

  Tämä sotarikos on siis todellisuudessa se, että pikkusieluisella virkamiehellä on paha mieli!

 • Loppuelämä

  Vastaa

  Siitä on nauru kaukana jos nuo lähtee liikkeelle. Ja Emmanuelin on syytä ihan oikeasti pelätä henkensä puolesta. Ei siksi että kuolisi, vaan siksi ettei kuolekkaan.

 • Jari

  Vastaa

  Hyvä kohta alkaa Ranskassa puhdistukset ja oman kansan nousu vaikutukset kattavat koko maailman Viva le French

 • pzkw

  Vastaa

  Toivottavasti Legioona on ottamassa osaa myös.

  • Vain ajan kysymys

   Vastaa

   Eikun legioona nimenomaan aloittaa. Ja voin sanoa että he auttavat toisiaan. Eli on odotettavissa että eri maailmankolkista tulee eläkeläisiä ottamaan osaa puhdistukseen. Niin se oli ennenkin. Aina kun näkyi ruskeapaitoja jossain niin tiesi että ne tulee auttamaan vaikka olis eri aselajeista ja ei ikäluokkaa. Se yhteishenki on jotain mitä muualla ei ole. Ja jos ei ole esim. iän puolelta mitään menetettävää, ollaan tilanteessa jossa ollaan jo lähtökohtaisesti voittajia.

 • juha.

  Vastaa

  Eliitin ja globalistien käytössä täysin rispaantuneet tekosyyt: Venäjä ja juutalaiset!!!

 • DuPont

  Vastaa

  Ihmettelen vähän tuota sionismikritiikkiänne, kun sionismihan oikeasti on kansallisvaltioaate. Tiedän, että ajatusta on leimattu ”juutalaisten ylivertaisuus”-aatteeksi, mutta oikeastihan Theodor Herzl kirjassaan puhui vain juutalaisten oikeudesta kansallisvaltioonsa, kuten suomalaistenkin oikeus oli 1800-luvulla.

  Sionismi tarkoittaa siis juutalaisten kansallisvaltioajatusta (Herzl), termiä väärinkäytetään symbolina juutalaisten ylivalta-ajatuksiin, usein varsin salkkaripiireissä. Itse ainakin kannatan ajatusta, että niin juutalaisilla kuin suomalaisillakin on oma kansallisvaltionsa.

  • Plääh

   Vastaa

   Juutalaisten kansallisvaltio on sionistien mielestä koko maailma. Muut kansat ovat orjia niltä osin, jos saavat yleensä elää. Ja muut kansat taannutetaan isänmaatttomiksi kommunisteiksi

 • Ajattelija

  Vastaa

  Keltaliivit on isänmaallisia. Ranskan pressa on globalisti. Islam sekoittaa globalisti en suunnitelman. Sisällis sota on väistämätöntä. Islamistit ei taivu.

 • Ipe

  Vastaa

  Hyvä Ranska! Isänmaalliset heräilee. Tulee uhreja. Kysymys on ahneudesta. NWO on agenda orjuuttaa ihmiset, jota vastaan on noustava. Mitä ovat rikkaat ja kansanpetturipolitiikot kansan rinnalla. Mätä on puristettava ulos. Deep state satanistit, johon eu on kytköksissä.
  Jumalan Kunnia on saatettava valtion päämääräksi. Rukoilkaa, että vapaudumme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi