Puolaan konservatiivinen aborttilaki – protesteja johtaa juutalainen lesbo

Laki kieltää abortit lähes kokonaan.

Sionismi

Juutalainen Marta Lempart.

Puolassa hyväksyttiin tammikuun lopulla konservatiivinen aborttilaki, joka kieltää abortit lähes kokonaan. Laki on omalta osaltaan vastaus sekä syntyvyysongelmaan että tärkeämpänä asiana sikiön murhaamisen estämiseen.

Abortti sallitaan, mikäli raskaus on saanut alkunsa raiskauksen tai insestin seurauksena tai jos äidin henki tai terveys ovat vaarassa. Muussa tapauksessa se tulee olemaan kiellettyä.

Laki aiheutti maan kulttuurimarxisteissa raivoa, sillä heidän mukaansa sikiön murhaaminen tulisi sallia. Maassa nähtiinkin mielenosoituksia asian tiimoilta.

Juutalainen johtaa oppositiota

Äänekkäimpiin mielenosoittajiin kuuluu juutalainen lesbo Marta Lempart. Häntä on kutsuttu ”vihaiseksi juutalaiseksi”.

”Ilmaiskaa vihanne tänään oman mielenne mukaan. Kutsumme kaikkia, menkää kaduille”, Lempart sanoi AFP:n mukaan.

Moni on epäillyt, ettei Lempartin stereotyyppinen toiminta luultavasti paranna konservatiivisina tunnettujen puolalaisten ja juutalaisten välejä.

Lähde: Yle

Abortti Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Marta Lempart Politiikka Puola Puolan juutalaisyhteisö Rappiokulttuuri Sionismi Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pauli niskanen

  Vastaa

  Tuota noin. Juutalanien lesbo johta arbortinvastustajia? Ei liene sitä sen touhun ydinryhmää kten ilaisu kuuluu, eli olemassa lesbo ei lien travitse aborttia. Noin niinkuin yleisesti voisi olettaa.
  Vaikkapa, mistä niitä nykyään tietää, saattaahan se satakiloinen rekkalesbo, se jolla on munat Puolassakin joutua raiskatuksi ja tarvitsee abortin.
  Huru-ukko

 • Niin vain marxilaiset haluavat abortin, kuu on juustoa.

  Vastaa

  Niin teikäläistenhän mukaan vain rautatieasemalla äidin oikealle tukankammanneiden mielenosoituksessa on lupa tappaa sivullisia jonkun siittiölasten joukkomurhaajan toimesta ja sellaista tyyppiä vielä puolustelette joka on just tyypillinen riitaa haastava mulkku jos olisi ollut somali niin kiveksia vaadittaisiin itselle, mutta kun tyypillisen psykopaattisomalin tavoin käyttätyvä tukan kammannut vajokki niin .. Toivottavasti kaverinne tulee vankilassa raskaaksi vai pääskö jo vapaaksi onko hieman liian lyhyet tuomiot? Riitaa haastamassa jonkun kanssa heti vapaaksi päästyään?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Näyttää olevan psykoosit tulilla. Hengitä välillä niin joskopa ei tulisi kappaleen mittaisia lauseita vailla järjellistä sisältöä.

 • Lars

  Vastaa

  Voi noita juutalaisia, aina murhaamassa lapsia. Kyllähän se tuohon verenhimoiseen viiteryhmään kuuluvia ”ihmisiä” tavattomasti harmittaa kun säädetään syntymättömien lasten oikeuksia vahvistavia lakeja.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Empä olisi ulkonäöstä ikiiinä uskonut, että juutalainen on tuo neitonen?!?!?!?!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hetkinen, eikös tämä juutalainen lesbo toimi nyt demokratian vastaisena kansankiihoittajana?

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  ”Abortti sallitaan, mikäli raskaus on saanut alkunsa raiskauksen tai insestin seurauksena tai jos äidin henki tai terveys ovat vaarassa. Muussa tapauksessa se tulee olemaan kiellettyä.” – Niin, eli mitä puutteita tässä sitten eräiden ”liberaalien” mielestä on? No tietenkin se että ei voida käyttää aborttia eli sikiön tai vielä syntymättömän lapsen tappamista jälkiehkäisykeinona tai muuten vaan harrastuksena.

 • Katolilaiset on syöpä

  Vastaa

  Niin mitäpä muutakaan katolilaiset saisi aikaiseksi kuin paskaa koko eteläamerikan liikaväestö on niiden pikkupoikien panijoiden aikaansaamaa ja sama juttu afrikassa monessa maassa mutta tärkeintähän on, että synnyttävät homo papeille pikkupoikia kuoroon pantavaksi. Sademetsien häviämisestä voidaan tasan yksin kiittää näitä mulkkuja. Nämä helvetin papit pitäisi pakko abortoida ja omaisuus laittaa kortsuihin. Sepultura – Amen.

 • Dorka

  Vastaa

  Juu vammaisia kakaroita lisää maailmaan, se onkin mukava pistää elantonsa sitten pentuun joka kuolee viimeistään 4 vuotiaana. Oikeastaan puolaan, vatikaaniin ja muihin katolilaisiin maihin pitäisi laittaa koko euroopan ”pakolaiset” ne olisi ne ansainnut ja kaikki vihreät voitaisiin samaan syssyyn vaikka maksaa itäsaksaan. Pahimpia ympäristötuhoja on vihreiden lisäksi katolilaiset siitä ei vaan puhuta. Tulet paksuksi jonkun vahingossa ekalla kerralla jonkun niinistön/jungerin tasoisen kanssa ennen kuin olet tajunnut mikä ääliö se on niin siinä on loppuelämä pilalla, juhuu, no syntyvä on varma niiden äänestäjä joten sinänsä kummaa kun vastustelevat tuota.

 • EV

  Vastaa

  Tästä lakiuudistuksesta puuttuu aborttioikeus mm. kehitysvammaisen sikiön kohdalla, vakavasti kehitysvammaisen lapsen elämä on todella vaikeaa, monelta osin kärsimistä ja loppuu yleensä lyhyeen puhumattakaan tämän vanhempien elämästä ja resursseista mitä kehitysvammaisen lapsen kasvattamiseen (ja hengissä pitämiseen) menee. Näitä tapauksia olen nähnyt. Kehitysvammainen jos on, niin se ei alenna ihmisarvoa millään tavalla, samalla tavalla pidän heitä kykeneväisinä kansalaisina ja monessa tapauksessa ovat kykeneväisempiä jopa kuin terveet samanikäiset kansalaiset, vaikkakin kehitysvammaiset yleensä ovat psyykkiseltä kehitykseltään lapsen tasolla. Lapsi loppujen lopuksi täytyy tehdä pariskunnan yhteisellä päätöksellä rakkaudesta, ei synnytystuotantomielessä. Jos et ole valmistautunut vanhemmaksi, ei yleensä kasvatuksestakaan mitään tule.

 • pzkw

  Vastaa

  No ei ole ihme että on lesbo, ei tuo isonokkavalas kenellekään miehelle kelpaisikaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi