Tanskan juutalaiset suunniltaan kaavaillusta ympärileikkausten kiellosta

Tanskan juutalaisyhteisön presidentti Henri Goldstein on kuvannut ehdotetun ympärileikkauskiellon olevan ”suurin uhka maan juutalaisyhteisölle sitten toisen maailmansodan”.

Sionismi

päivitetty

Rabbeilla on tapana imeä poikavauvojen peniksiä ympärileikkauksen yhteydessä.

Tanskan parlamentti on ottamassa käsittelyyn ehdotetun lakimuutoksen, joka kieltäisi lailla ei-lääketieteelliset alaikäisten ympärileikkaukset. Lakimuutoksella on takanaan tuki 86 prosentilta tanskalaisista sekä useammalta eduskuntapuolueelta.

Ehdotetun lakimuutoksen takana eivät ole ”maahanmuuttokriittiset” poliitikot, vaan maan entinen sisäministeri Simon Emil Ammitzboll-Bille, joka nykyään johtaa liberaalikeskustalaista Eteenpäin-puoluetta.

”Uhka maan juutalaisyhteisön olemassaololle”

Tanskan juutalaisyhteisön presidentti Henri Goldstein kuvaa lakimuutoksen ”uhkaavan koko juutalaisyhteisön olemassaoloa” ja olevan ”suurin uhka maan juutalaisyhteisölle sitten toisen maailmansodan”.

”Juutalaisyhteisö tulee hitaasti mutta varmasti kuihtumaan, jos emme saa harjoittaa uskontoamme. Ympärileikkaus ei ole asia, jota vain uskonnolliset juutalaiset tekevät. Sitä harjoittavat miltei kaikki juutalaisyhteisössä: uskonnolliset, ei-uskonnolliset ja kulttuuriset juutalaiset. Kaikki pitäytyvät ympärileikkausten puolella”, Goldstein oli jyrissyt antamassaan haastattelussa.

Poistuisivatpa juutalaiset lakimuutoksen takia Tanskasta taikka sopeutuisivat muutokseen, se tietäisi hänen mukaansa joka tapauksessa laskua maan juutalaisuudelle.

Lähde: Sputnik News

Henri Goldstein Lasten oikeudet Pahoinpitely Pohjoismaat Rappiokulttuuri Rikos Silvonta Sionismi Tanska Tanskan juutalaisyhteisö Ympärileikkaus

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hävähän asia tuo on

  Vastaa

  No mutta sehän olisi vain hyvä asia tanskalaisten osalta. Maasta poistuisi aines joka ei olisi isänmaalista. Eli ei halua noudattaa demokratiaa.

 • Sylttytehdas löytynyt

  Vastaa

  Siinähän kuvan perusteella vietetään Pridekuukautta juutalaisittain.Vieläkö ihmetyttää mediaväen valtaisa homo-ja pedofiililobbaus? Valtamediahan on juutalaisessa omistuksessa vai olenko aivan salaliittoteoreetikko, foliohattu ja holiofattu siihen päälle?

 • Jaaha

  Vastaa

  Mitenkäs se kulttuuri niin varmasti kuihtuisi, kun on oma etnonationalistinen kotimaakin ja kaikkea?

  • Sauli Niinistö s+n=33

   Vastaa

   Eskimot omistaa pankit ja valtamedian ja saamelaiset palvoo Saatana ja uhraa kristittyjä lapsia! Talmud on saamelaisten sairas kirja! Saamelaiset aloitti molemmat maailmansodat ja Eskimot teki 911 iskut ym ym! Vapaamuurarius on saamelaisuutta gojimeille! Eskimot on karkoitettu yli 100 kertaa eri maista 2000v aikana!

 • T

  Vastaa

  Kotimaa kutsukoon.
  Onko ikinä mitään keinoa estää lasten julma pahoinpitely?
  Uskonnot ovat ihmiskunnan tuho.

 • T

  Vastaa

  Uskonnot ovat ihmiskunnan tuho. Kuten tekoälykin. Ei tästä mihinkään enään toivuta.
  Uskonnot häviävät ja tekoäly ottaa paikan.

 • Schlageter

  Vastaa

  Ihmettelen, mitä juutalaiset vielä tekevät Tanskassa? Heillähän on oma maa (tosin alkuperäisiltä asukkailta ryöstetty), jonne mennä ja jota amerikkalaiset ja saksalaiset veronmaksajat pitävät yllä. Maassa maan tavalla tai maasta pois, se pätee tässäkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi