Tuukka Kuru tänään käräjillä lasten sukuelinten silpomisen vastustamisesta – suututti juutalaiset

Juutalaiset lobbausjärjestöt ja poliitikot ovat viime aikoina vaatineet toistuvasti kansallisradikaalin järjestö- ja puoluetoiminnan kieltämistä Suomessa.

Kotimaa

päivitetty

Tuukka Kuru.

Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru vastaa tänään käräjäoikeudessa syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Syyte liittyy Twitter-viestiin, jossa Kuru otti humoristisesti kantaa keskusteluun poikien ympärileikkaamisen kieltämisestä.

Poikien ympärileikkauksen eli sukuelinten silpomisen kielto nousi julkiseen keskusteluun syksyllä 2020, kun perussuomalaiset ehdotti asiaa. Sionistisen äärijärjestö kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen raivostui ehdotuksesta ja totesi perussuomalaisten käytännössä vaativan ”juutalaisuuden kriminalisointia”, koska pikkupoikien penisten silpominen on erottamaton osa ”valitun kansan” kulttuuria.

Kuru vastasi keskusteluun toteamalla, että ”juutalaisuuden kriminalisointi kuulostaa itse asiassa aika hyvältä”. Tämän jälkeen yhdenvertaisuusvaltuutettu vaati valtakunnansyyttäjää viemään Kurun oikeuteen. Esitutkinnan asiassa suoritti Rauman poliisi.

Kuru on kiistänyt syyllistyneensä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, mutta hän ei ole kiistänyt juutalaiskriittisiä näkemyksiään sinänsä. Juutalaiset lobbausjärjestöt ja poliitikot ovat viime aikoina vaatineet toistuvasti kansallisradikaalin järjestö- ja puoluetoiminnan kieltämistä Suomessa.

Aiheesta lisää: Kansanedustaja: Peniksen silpomisen vastustaminen juutalaisuuden kriminalisointia

Lähteet: Tuukka Kuru (1, 2), Sinimusta Liike

Antero Laukkanen Juutalainen lobby Juutalainen rikollisuus Kotimaa Poliittinen vaino Politiikka Sinimusta Liike Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Tuukka Kuru Valtakunnansyyttäjä Yhdenvertaisuusvaltuutettu Ympärileikkaus

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Ainoa sallittu olomuoto juutalaisille pitäisi olla tuhka.

  • Schlageter

   Vastaa

   Olen elämässäni paljon kokenut, kuullut, nähnyt ja lukenut, mutta tämä oli kyllä täysi kymppi!

  • Nimetön

   Vastaa

   Ja jotkut vielä kehtaavat väittää ettei natseja enää olisi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tsemppiä Tuukka, osuit niin sanotusti oikeaan paikkaan, kun tällaiseen toimintaan on ryhdytty sinua vastaan.
  Yhdestä twiitistä tällainen show, aikamoinen pellemaailma.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  On se kummallista, kuinka poikien sukuelimiä saa silpoa, mutta tyttöjen taas ei ? Entä, jos perustan kultin joka silpoo muita ruumiinosia; kuten kauloja; onko kyse uskonnon harjoittamisesta tai terrorista ? Kyllä ainakin EvLut porukka on saanut antaa periksi käsityksissään sateenkaariaatten ja homojen kirkkovihkimisen suhteen; onko juutalaisuus ainoa uskontokunta, jonka ei tarvitse kehittyä ? Edes eläimien halal-teurastus ei ole sallittua Suomessa se alkuperäisessä muodossa. Kaikki muut uskontokunnat siis saavat luopua omistaan; mutta yhdellä on etuoikeus kaikeen. Mikä on tämän etuoikeuden säilyttämisen takana; ettei vain olisi raha ja maailman median hallinta ?

  Jos yhden elimen silpominen sallitaan; ja siitä ei saa edes keskutella onko seuraava silpomiseen sallittava ruumiinosa se kaula ? Yrityksiä Suomessa tästä on jo nähty; ja ehdollisiakin asiasta on oikeudessa jaeltu.

  Kansalaisia syytetään puheesta, mutta ”ylimpiä” ei voida syyttää edes ihmisoikeusrikoksista: Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti. ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Entä jos tällainen Suomen valtionjohdon siunauksella silvottu lapsia 18 vuotta täytettyään haastaa Suomen oikeuteen hänen koskemattomuutensa suojan rikkomuksen sallimisesta; maksaako korvauksen ministerit ja virkamiehet vai veronmaksajat ? Toisten rahoilla on hyvä ”päättää” !

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tuukka Kuru on Oikea Mies.

  Juutalaista Ylivaltaa pitää vastustaa kaikkialla, kaiken aikaa, kaikissa asioissa, tinkimättä ja asenteella.

  Juutalainen Ylivalta on brutaali, tunnoton ryhmä ihmisiä, joilla ei ole omatuntoa, moraalia, sielua. Heillä on aina vain yksi kysymys: ”Onko se hyväksi Juutalaiselle Ylivallalle?”

  Juutalainen Ylivalta korruptoi, se maksaa rahaa, huomiota ja poliittisia etuja ja suojatyöpaikkoja yhteiskuntamme Huorille. Korruptio on niin syvällä, että Presidentti on Juutalaisen Ylivallan nöyrä Huora, joka on nyt tuonut Juutalaisen Ylivallan mattopommittajat Suomen ilmatilaan. Isämme kuolivat taistellessaan vapauden puolesta. Nyt tämä Huora myi maan Juutalaiselle Ylivallalle ja nyt, kun sota tulee, Juutalainen Ylivalta ensin pommittaa ”Vihollista” ja sitten Huora saa, mitä tilaa: Kuolemaa suomalaisille naisille ja miehille, suomalaisille lapsille ja vanhuksille. Miksi? Koska Juutalainen Ylivalta haluaa sodan.

  Swidu. Piste.

 • Simo

  Vastaa

  sukuelinten silpominen on suoraa jumalanpilkkaa, sillä esitetään että jumalateki virheen luodessaan ihmisen, joten sadistinen ja saatanallinen ympärikeikkaus on tunnusmerkki saatananpalvonnasta.
  Vain juutalaiset väittävät, että jumala on rasisti, tosiasiassa raamatussa puhutaan hebrealaisista jumalan kansana joka ei tarkoita että kielikurssin jälkeen ollaan jumalan kansaa, vaan hebrealaisilla tarkoitetaan kristittyä seurakuntaa.

 • TT

  Vastaa

  Suomessa on siis rikollinen, jos vastustaa suomalaiseen kulttuuriin täysin kuulumatonta keskiaikaista brutaalia silpomisrituaalia, johon vieläpä kuuluu rabbin irstas heiluminen veitsen kanssa sekä tämän pedofiilinen verileikki poikavauvan kanssa. Tämän alemmaksi ei juutalaisten perseennuolennassa Suomessa enää päästä, vai päästäänkö? Mooses Laukkanen on kuvottava tekopyhä kasa paskaa. Sanon tämä kristittynä.

 • Musta ase

  Vastaa

  Esinahan kimppuun ei saisi käydä kuin silloin kun se on pakollista terveydellisitä syistä.

 • Pekko

  Vastaa

  Vapaus kuluu kaikille, elinympäristö ilman petoja rappeutuu ja tuhoutuu parissa sukupolvessa. Itse tämä kansa on vapautta kaivannut, myös kansallissosialismi on osa ilmaisun vapautta, kansakunnat joissa tavataan suurinta keskinäistä kilpailua, ovat aina menestyneet. Ne kansat joissa vapaus tukahdutetaan, ne tuhoutuvat. Kilpailu on lahja herralta, rakastakaa sitä.

 • MKa

  Vastaa

  Jos vauvalta leikkaa palan esim. korvasta, tod näk joutuu vankilaan. Jos pippelistä, se on kuuminta halalia… Voiko muuta kuin vihaa tuntea tällaista kohtaan? Ei siinä vihapuhetta tarvita. Riittää kun asiaa hiemankaan uskaltaa miettiä.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Jos menisin tuohon päiväkodin pihalle repimään esinahkoja penskoilta, mut toivottavasti ammuttaisiin. Huutaessani olevani jutku poliisi ampuisikin itsensä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Taitaa tuomari ja syyttäjä olla ympärileikattuja, kun näin kovaa meni tunteisiin!

  Kurulle täydet pisteet!

 • Petturi Orpo

  Vastaa

  Suomen virkamiehet ovat täysin juutalaisten määräysvallassa. Hävettäisi olla virkamiehenä.

 • Heinz Vuorela

  Vastaa

  Rasittavia kommentteja, täyttä paskaa, suurin osa.

  Ilman Juutalaisia ei olisi yhtään Kristittyjä. Raamattu puhuu Israelista Jumalan omaisuus kansana. Joka heitä siunaa sitä Jumalakin siunaa ja joka koskee Juutalaiseen eli Israelaiseen koskee Jumalan silmäterään.

  Luin eilen Markuksen evankeliumia jossa sanottiin että Jeshua eli Jeesus vietiin Synagoogan eli Temppeliin 8 päivän vanhana ympärileikattavaksi, jossa annettiin hänelle myös nimi.
  Se on Jumalan säätämä asia omaisuus kansallensa. Eivät Juutalaiset ole leikkelemässä muitten sukuelimiä. Ainoa Juutalainen jota ei raamatun mukaan ollut ympärileikattu 8 päivän
  vanhana oli Mooses koska Mooses pääsi Faaraon hoviin, pärekorissa Niilinvirrasta.

  Hänen vaimonsa joutui ympärileikkaamaan Mooseksen autiomaassa, muuten Jumala olisi tappanut Mooseksen. 8 päivän vanhana, on ainoa hetki, ettei siitä koidu vammoja tai saa tulehdusta.
  Ei kenestäkään muusta tule Juutalaista vaikka pallit vietäisiin, kuin syntyperältään aidosta Juutalaisesta.
  1–2 mm pitkä viilto poikavauvan esinahassa ole silpomista. Esinahka vetäytyy taakse pysyvästi ja lapsesta, tai Juutalaisesta miehestä ei tule runkkaa. 

  Ehkä se on syy miksi Juutalaiset ovat menestyneitä kaikilla aloilla ympäri maailmaa. Nobellin palkinnot, Oscar Palkinnot, keksinnöt musiikki esim.Bob Dylan, Elvis Presley jne. 

  Vaikka heitä on 1,5% maailman väestöstä niin kaikessa he ovat menestyneitä 70% palkinnoista. Suurin osa heistä on kuitenkin ihan tavallisia ihmisiä 80% prosentin älykkyys osamäärällä kuten Suomalaisia. Tuukka Kuru olisi parempi sulkea kehitysvamma laitokseen. Hänen älykkyys osamäärä on niin paljon alle tavallisen juntin.

  • rahanvaihtajien pöydät

   Vastaa

   Hah, miksi joku Bob Dylan on edes mainitsemisen arvoinen? Kamalaa paskaa. Pelkkä maan matonen Beethovenin ja muiden todellisten nerojen rinnalla.

   Tiesitkö muuten, että ristiinnaulitsemista on kristillisessä pelastusopissa pidetty sinä hetkenä, jolloin juutalaiset jäävät lopullisesti pelastuksen ulkopuolelle?

   Joh 8:44
   ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”

  • Matti

   Vastaa

   Esimerkiksi Ujuni Ahmed on suomalainen ihmisoikeusasiantuntija ja aktivisti, joka on antanut kasvonsa muun muassa tyttöjen ympärileikkauksen vastustamiselle eli näin ollen Tuukka Kuru on antanut kasvot poikien ympärileikkauksen vastustamiselle

  • TT

   Vastaa

   Älä tuo sionistista teologiaasi tänne. Nykyajan juutalaisuus on pelkkää huijausta. Israelin kahdestatoista heimosta vain kaksi säilyi, joista toisesta syntyi Jeesus. Sen jälkeen roomalaiset tuhosivat Jerusalemin ja lopettivat temppelikultin. Pysyvästi. Moderni juutalaisuus syntyi synagoga-laitoksen myötä ja se on ollut aina kristinuskon vastainen kapinallinen liike. Maailman onkin määrä ja ajautua kaaokseen ja tuhoutua tällaisen juutalaisuuden avustuksella. Kirkon klassinen oppi on ollut, että juutalaisia ei pidä vainota, mutta heidän turmeleva vaikutuksensa pitää torjua ja mahdollisuuksien mukaan tulee käännyttää heitä kristityiksi. Ihminen saa siis rauhassa elää juutalaisena tai väittää olevansa juutalaista heimoa, elää juutalaisessa kulttuurissa ja voi omalla alueellaan harrastaa vaikka ympärileikkausta. Mutta suomalaiseen kulttuuriin tapa ei kuulu. Modernin Israelin siunaaminen on sionismia eli rienaavaa harhaoppia ja saatananpalvontaa, josta kannattaa tehdä parannus. Moni maallikkokin eli ei-uskovainen tämän vaistomaisesti ymmärtää.

  • suvakki 2

   Vastaa

   ”Ilman Juutalaisia ei olisi yhtään Kristittyjä.”

   Huoh, ensimmäiset kristityt edustivat erilaisia lahkoja nousten hyvin eri yhteiskuntaluokista. Alkukristillisyydeksi luetaan joskus jopa gnostilaisuus. Alkukristillisyys myös nousi kreikkalais-roomalaisesta pakanakulttuurista, esimerkiksi alkukristillisen uskontunnustuksen IKTYSin soteriologia tunnettiin parhaiten epäkristillisissä paikoissa ajanlaskun alussa (myös kristillisissäkin), ja IKTYSiin kuuluva pelastusoppi periytyy jo antiikin kreikkalaisten puheesta. Lisäksi esimerkiksi Jeesuksen kuvaaminen militaristisena hahmona taiteessa Länsi-Rooman tuhoutumisen aikoihin nousi Rooman imperiaalisesta keisarikultista.

   • Plääh

    Vastaa

    Roomalaisten suorittamien kristittyjen vainojen taustavoimana olivat nimenomaan juutalaiset.

 • Halfdan

  Vastaa

  Yksikään juutalainen ei näyttänyt nostavan asiasta meteliä, mutta kristillisdemokraatti suuttui, ja yhdenvertaisuusvaltuutettu iski ja valtakunnansyyttäjä toimi. Juutalaisilla on puolesta loukkaantujat, ylpeät anti-rasistit, rasisteista pahimmat, pilkunviilaajat, itsensä ylentäjät. Tässäkin tapauksessa ei Kurun sanat, vaan Kurun poliittinen kanta, siihen isketään, tahallisesti väännetään sanat teoksi ja kiihottamiseksi. Poliittista vallankäyttöä, ala-arvoista oikeuskäytäntöä. Suomi ilman sananvapautta.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Koiran häntää ei saa typistää. Poikavauva siis vähempiarvoinen.
  Suomi vois olla ensimmäinen maa joka kieltää pikkulasten silpomisen.

 • Ilmari

  Vastaa

  Kuru sanoo että juutalaisuuden kriminalisointi kuulostaa itse asiassa aika hyvältä.” Tästä hänet tuomittiin, ei poikien ympärileikkauksen vastustamisesta.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hän vain vastasi kysymykseen. Hänen tarjoama vastaus olisi ollut samalla ratkaisu ympärileikkausongelmaan. Ei pidä kysyä, jos vastaus ei miellytä.
   Eikä varsinkaan kenenkään ulkopuolisen kiihottua asiasta.

 • Schlageter

  Vastaa

  ENTINEN kansanedustaja Laukkanen on mies, jolla Wikipedian tietojen mukaan käytännössä ei ole minkäänlaista koulutusta. Lukiokin jäi kesken. Yritystoiminta päättyi varattomaksi julistamiseen. Minä vain kysyn: onko sellaisen miehen paikka Eduskunnassa? Eduskunnassa pitäisi olla koulutettuja, sivistyneitä ja omassa elämässään selviytyneitä henkilöitä. En kuvaa entistä kansanedustajaa tässä yhteydessä raaemmin.
  Minä en tiedä, on kristillisdemokraatit sionistinen äärijärjestö, mutta sen tiedän – itsekin teologina – että ehdottomasti kaikkein masentavimpia ”uskovaisia” ovat kaikenlaiset Israelin ja juutalaisten ystävät. He eivät ole ymmärtäneet Uuden Testamentin sanomasta yhtään mitään.
  Ja mitä herra Kurun syyttämiseen mainitun kommentin perusteella tulee – sillä ei ole minkäänlaista yhteyttä kansanryhmää vastaan kiihottamisen kanssa – sen voin sanoa… lakimiehenä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Rahankeräyslupaa ei käsittääkseni tarvita jos sellaisen pienen keräyksen joku järjestäisi sakkojen maksamista varten Tuukan avuksi?

 • LeFreak

  Vastaa

  Siis pikkupoikien penisten silpominen on erottamaton osa ”valitun kansan” kulttuuria?
  Uskontokuntien erivapaudet ovat ihmiskunnan sairaimpia ilmentymiä.
  Yhtä hyvin jonkun uskonnollisen kulttuurin erittamaton osa voisi olla poistaa vastasyntyneeltä toinen silmä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Kuru vastasi keskusteluun toteamalla, että ”juutalaisuuden kriminalisointi kuulostaa itse asiassa aika hyvältä”.

  Jatkossa voisi vastaavissa tilanteissa esittää syvän huolestuneisuutensa juutalaisuuden mahdollisesta kriminalisoimisesta. Siitä tuskin saisi syytettä ja lukijat silti tajuaisivat vitsin.

  Neuvostoliitossa piti ylistää systeemiä. Mutta jos ylisti liikaa se tulkittiin ”kaunomaalailuksi” eli rangaistavaksi systeemin pilkkaamiseksi. Tämä tulee ottaa huomioon Suomessa jos ”kehuu” väärällä tavalla jotain.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi