Tasa-arvovaltuutettu ylistää koulun päätöstä kieltää oppilaan kannanotto kahdesta sukupuolesta

Tasa-arvovaltuutetun mukaan koululla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kieltää perinteisiä perhe- ja sukupuoliarvoja puolustanut työ.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Tasa-arvovaltuutettu on linjannut salolaiskoulun kangaskassikiistaa koskevassa kannanotossaan, että kahdesta sukupuolesta puhuminen on nyky-Suomessa homoja ja transuja aktiivisesti syrjivää toimintaa. Valtuutettu ylistää salolaiskoulun henkilökuntaa, joka kielsi oppilasta tekemästä ”provosoivaa” kangaskassia, jossa olisi muistutettu, että sukupuolia on vain kaksi.

Tapahtumaketju alkoi helmikuussa, kun alakouluikäinen oppilas tahtoi valmistaa kassin koulussa. Opetushenkilökunta ja rehtori Kaisa Katava kuitenkin raivostuivat ideasta ja kielsivät sen.

Nyt myös tasa-arvovaltuutettu on työntänyt lusikkansa soppaan ja vahvistanut, että kulttuurimarxistisessa Suomessa lapsilla ei ole oikeutta puhua kahdesta sukupuolesta. Tasa-arvovaltuutetun toimiston ylitarkastaja Miko Lempinen totesi medialle, että koulun henkilökunta pyysi toimistolta vahvistuksen sille, koulu menetteli asiassa oikein.

Koululla vastuu sensuroida perinteiset perhe- ja sukupuoliarvot

”Mikäli oppilaitos tai opetuksen järjestäjä ei ryhtyisi käytettävissä oleviin toimiin estääkseen häirinnän tai syrjinnän jatkumisen, syyllistyisi oppilaitos tai opetuksen järjestäjä tasa-arvolaissa kiellettyyn syrjintään”, tasa-arvovaltuutettu linjasi.

Toisin sanoen tasa-arvovaltuutetun mukaan koululla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kieltää perinteisiä perhe- ja sukupuoliarvoja puolustanut työ. Mikäli koulu olisi taannut lapselle sananvapauden, koulu itse olisi syyllistynyt syrjintään homoja ja transuja vastaan.

”Sukupuoli-identiteetti on henkilön kokemus omasta sukupuolestaan. Tasa-arvolain esitöissä todetaan, henkilö voi kokea olevansa esimerkiksi sukupuoleton tai osittain nainen ja osittain mies. Sukupuolen ilmaisu puolestaan on sukupuolen tuomista esiin pukeutumisella, käytöksellä tai muulla vastaavalla tavalla”, valtuutettu perusteli orwellilaista politiikkaansa.

Lähde: Helsingin Sanomat

Aivopesu kouluissa Homolobby Homoseksuaalisuus Homot Kaisa Katava Kotimaa Koulu Koulut Koulutus Lasten manipulointi Lasten oikeudet LGBT Miko Lempinen Propaganda Rappiokulttuuri Sananvapaus Sensuuri Tasa-arvovaltuutettu Transut Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Kommunismi eli ”tasa-arvo” vie vapauden. Aivopesu kommunismiin alkaa jo koulussa. Jos vastustat ”tasa-arvoa” joudut virallisesti syrjityksi.

 • hh1488

  Vastaa

  on kahdenlaista sukupuokta ne jotka tuottaa siittiöitä(mies) ja ne jotka tuottaa munasoluja(nainen),niitä ei noi vaihtaa vaikka kuinka haluaisi.tulee noi nyky pennut olemaan ihan sekasin,kun suomen koulujärjestelmä on aivopessy ne idiooteiksi.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kaikkein parasta tässä tilanteessa olisi, jos koulut yksityistettäisiin. Jokainen saisi omilla rahoillaan valita sellaisen koulun lapselleen, kuin haluaisi. Mutta tämähän ei käy, sillä jokaisen suomalaisen lapsen halutaan käyvän läpi sama valtion aivopesutehtaan liukuhihna. 

  ”Joka hallitsee lapsia, hallitsee tulevaisuutta”, on muuan sanonut.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vanhempien tulisi ajoissa ymmärtää nousta tätä sekopäisyyttä vastaan, ottaa tiukan kielteisen linjan ydinperhevastaiseen propagandaan ja koko transuiluun.
  Se silmien pyörittely ja hiljaa oleminen ei ole ratkaisu mihinkään, nyt on avattava suu ja tuoda ne mielipiteet rohkeasti esille!

 • DcD

  Vastaa

  ”Sukupuolen ilmaisu puolestaan on sukupuolen tuomista esiin pukeutumisella, käytöksellä tai muulla vastaavalla tavalla”

  Eikö tuo ole aivan helkkarin muinaista ajattelua näin progressiivis-liberalistisella 2023-luvulla? Että kangaspaloilla tuotaisiin esiin jotakin ihmisen synnynnäisestä sielusta? Eikös tuo poikien ja tyttöjen väreihin perustuva taantumuksellisuus juuri oli sitä pahimmanlaatuista toksista binäärikonformismia? Yäk ja hyi. Tai että muutaman neliösentin muovinpalassa oleva numeron parillisuus tekisi sinusta naisen? Hullua! Ihminen itse sen määrittää. Tai se sielu. Tai ihan miten vain.

  Eilen 8.3. oli ilmeisesti naistenpäivä. Miltäköhän tällainen myrkkynazzipäivä tuntuu muunsukupuolisten, transvestiittien, transseksuaalien, neutroisien, demipoikien, demityttöjen, gender queerien, genderfluidien, polyseksuaalien, panseksuaalien, bi-gendereiden ymv. mielestä? Kun tuona päivänä liputetaan ja radio paasaa naistenpäivästä, niin tuntuuko se näille homoseksuaalisille (miehille) yhtä pahalta kuin peiliin katsominen?

  Entä ”muuttuminen naiseksi” – onko se hyvä asia? Onko lähtökohtaisesti jalompaa, hienompaa tai parempaa olla trans-mies eli naiseksi kokeva tai itsensä olettava yksilö kuin oikea nainen? Kokeeko tällainen (homoseksuaalinen) mies itsensä oikeasi naiseksi vai onko näille se kaiken ylitse menevä imago & identiteetin mantteli vain aidosti tärkeintä? Homoistahan yleensä kuulee heti ensimmäisistä sanoista (puhetavasta) seksuaalisen suuntautumisen. Aika jännä, sillä heteroissahan ei samanlaista ole havaittavissa, enkä kyllä koskaan ole tavannutkaan heteroa, joka marssisi kadulla alasti ja huutaisi megafoniin olevansa hetero naukuvalla, lispaavalla intonaatiolla.

  Kovasti siis tuntuu tuo transujen pukeutuminen, lääkehoito ja silpominen perustuvan kahteen sukupuoleen. Ellei itseään voi sitten operoida myös muunsukupuoliseksi, jolla on vaikkapa perse etupuolellakin. Tai sitten en vain ole tajunnut, miten sukupuoli on liukuva käsite, eikä sillä ole mitään väliä mikä olet tai kuvittelet olevasi. Mutta jos sillä ei olisi väliä, niin sen takia ei marsittaisi kaduilla ja pahoinpideltäisi ihmisiä. Tai sitten en ole tajunnut sitäkään: koska sillä ei ole väliä, niin sillä on väliä ja juuri sen takia marssitaan.

  Mutta heittäkää nyt tekin tänä hienona aurinkoisena päivänä omat veikkauksenne: onko mekkomiesten mielestä naistenpäivää juhliva nainen parempi vai huonompi otus kuin mies mekossa, joka on mahdollisesti leikannut kullinsakin pois. Perusteluja! Oma vinkkelini asiaan on se, että ilmeisesti aakkosporukalle transuus on luonnollista ja luontaista. Tässä ollaan äärimmäisten paradoksien äärellä, kuten suvakismin kanssa tuppaa olemaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä juttu, Salo on oikein edistyksellinen kaupunki. Eikös sinimustat muutenkin kannata enemmän kuria kouluihin.

 • Nimetön

  Vastaa

  jos tämä ei ole sotaa kristittyjä vastaan niin mitä tämä on? Tämä on juuri luciferilaista propagandaa, kaikki käännetään ylösalaisin, ja puhutaan takaperin. Eliitti on joukkopsykoosissa

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Naurettavaa, käsittämätöntä! Kyse oli lapsen käsityöstä ja nyt Virallinen Suomi tekee tästä oikein ennakkotapausta, ettei saa ”muita sukupuolia/seksivähemmistöjä” syrjiä! Lapsi sanoi, kuten lapset aina, ettei keisarilla ole vaatteita. Seuraus oli sitten tämä.

  Kotikouluttakaa, perustakaa yhdessä yksityisiä kouluja! Muu ei enää auta. Opettajat ja virkamiehet uhraavat hulluuden alttareille pienet lapset hetkeäkään miettimättä. Pelkkä taivastelu ei enää riitä – tilanne ei tästä tule paranemaan ainakaan – ja on alettava TOIMIA!

 • Anonymous

  Vastaa

  Eli kiellettään tieteellinen tosiasia ja vielä koulussa. Ainiin elämme fantasiamaailma Hölmölässä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Muistan hyvin miten 1980-luvulla taivasteltiin niitä sen ajan vähäisiä hulluuksia, jotka olivat olevinaan isoja, mutta kun niitä vertaa tämän ajan hulluuksiin, niin nehän oli ihan mitättömiä. Mutta PIRULLE ANNETTIIN pikkusormi silloin ja tässä sitä nyt ollaan!. MUTTA RAJA TULEE AINA KAIKELLA VASTAAN, myös aikaamme vaivaavalla hulluudella. Sitä on päättäjät ihan turha epäillä!.

 • Puolueeton

  Vastaa

  ”Toisin sanoen tasa-arvovaltuutetun mukaan koululla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kieltää perinteisiä perhe- ja sukupuoliarvoja puolustanut työ. ”

  Tasa-arvovaltuutetun ja lain laatiojoiden mielestä enemmistöä ei tarvitse piää tasa-arvosena vähemmistön suhteen, mutta pientä vähemmistöä tulee pitää tasa-arvoisempana enemmistön suhteen. Miksiköhän enemmistö on äänestänyt lain laatijat jotka pitävät vähemmistöä enemmistöä tärkeämänä?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Mitä mieltä mahtaisi tasa-arvovaltuutettu olla, kun alakoulussa valkoinen poika kertoisi, että hänen ”sukupuoli-identiteetti” on natsi?

  Muita hyviä ”sukupuoli-identiteettejä” olisivat homo-ja transukriittinen, antipedofiili, rotukriittinen jne…

 • Piru Ukko

  Vastaa

  Eiks tässä kyseisessä artikkelissa hs-ssä sekoteta keskenään sukupuoli-identiteetti ja sukupuoli?

  1. Kun jos sen tyypin sisällä on se nainen tai mikä vaan. Ainakin melkein, mutta mieli kuitenkin. Ja se voi tai ei voi olla vaikkapa nainen rakenteeltaan.

  2. Sit se kelaa itteensä sillä fyysisellä kehollaan eli aivoilla ja muilla neuroniverkoilla ja se on sitten se sukupuoli-identiteetti. Ja kelaa myös takasin kytkettynä ton mielensä 1. kanssa. Tää vois olla vaikka se kokemus.

  3. Sit se on se fyysinen keho joka on myös tai ainakin sukupuoli. Se on se minkä muutkin näkee. Tämä voidaan luokitella esm naiseksi. Ja tämä on tavallaan takaisin kytketty 1. ja 2. kanssa koska mieli 1. on sidoksissa 2. neuroverkon rakenteeseen sekä vallitsevaan välittäjäaine tasoon.

  Kuitenkin, tilanne sukupuolien kanssa on tämä:

  Sana sukupuoli viittaa Jumalten sukuihin joita käsittääksei on 9. Niinkuin ympyrän viipalois trivial pursuit tyyppisesti. Nämä ovat mielen alueita tai puolia. Me kaikki olemme samassa mielessä, mikä on toisessa ulottuvuudessa ole hologrammin fyysinen taso. Niinkun se hokogrammi tarran fyysinen osa. Täällä määrittyy mitä se sukupuoli voi tehdä sen mukaan minkälainen alue suvun trivialpursuit siivun alueella on sillä fyysisellä hologrammi tarralla.

  Nyt tää meidän fyysinen maailma missä sinäkin tätä tekstiä luet on se hologrammi mikä siitä tarrasta muodostuu kun siihen ammutaan valoa. Olet siis ikäänkuin radio ohjattava liha-auto jonka ohjaaja on toisessa ulottuvuudessa. Eli siinä fyysisessä hologrammi tarrassa.

  Näin ollen kyky tehdä asioita eli miettiä niitä on vängässä suhteessa tähän tässä meidän fyysisessä maailmassa jos luet tätä tekstiä. Se on niin kun totta mutta jotenkin siihen vaikuttaa se mieli eli sun ajatukset jotka on siis sen hologrammitarran rakenteessa.

  No sit sä oot ihan naisena tässä hologrammissa.

  Tästä voidaan kuitenkin todeta että jos olet siellä tarrassa nainen ja tässä hologrammissa joka siis heijastuu siitä tarrasta nainen niin olet.

  Ja sit tietysti se valonlähde, niin kukahan se on? No tietysti Jumala mut meidän näkökannasta. Voihan se olla vaik joku jäbä joka pitää taskulamppua jossa on kaikki valon aallonpituudet.

  Mä joskus näin että homo on sellanen aavikolla oleva fremen kumipuvussa. Ja se heijasti sitä auringonvaloa. Eli vähän niinkuin imitoi Jumalaa. Tai naista.

  Koska Mies ja Nainen on niinkun ”fit to be God” osittaisessa suveneriteetissään kun taas vaikkapa keho tai henkilö on sellanen lämmin lihalyhty joka hehkuvana ajautuu virran mukana.

 • Nimetön

  Vastaa

  Seuraavan kannattaa kirjoittaa, että sukupuolia on 23. Jos tasamukaarvovaltuutettu ei siihen puutu, niin sille pitää vaatia potkuja. Millä ne itsekään pysyy mukana näissä numeroissa? Montako niitä sukupuolia nyt sitten on? Pitäis jonkun vaatia vastausta viranomaisilta. Täytyyhän jonkun se oikea numero tietää.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sukupuolia on kaksi.

  Vain mies ja nainen voivat lisääntyä. Hermafrodiitteja on toki ihmisissäkin, joitakin, on toki, mutta jos he lisääntyvät, he lisääntyvät joko naisina tai miehinä eli heidän sukusolunsa ovat joko naisten tai miesten ja he eivät tuota lapsia, jotka olisivat hermafrodiitteja.

  Toisin sanoen, kaikki ”muut” sukupuolet ovat, tietenkin, vain kuviteltuja, eli kyseinen ihminen kuvittelee olevansa mies tai nainen, tai mitä tahansa ihminen voi kuvitella.

  Eli isossa kuvassa mikään ei ole muuttunut, vain miehet ja naiset voivat lisääntyä, vaikka se tehtäisiin sukusoluille laboratorio-oloissa. Biologia ei tunne välimuotoja, jos puhutaan lisääntymisestä.

  Tämä on siis, taas kerran, sionistien saatanallinen juoni, suoraan Helvetistä. Ja sinne, takaisin Helvettiin, on tämäkin juoni ja sen juonen huorat, potkittava.

  Kenenkään oikean ihmisen ei pidä kuunnella näitä idiootteja: Sukupuolia on vain kaksi. 

  Nämä transut voivat kokeilla tätä keksittyä sukupuoltansa vaikkapa yrittämällä lisääntyä esimerkiksi karhun kanssa. Vielä paremmin jääkarhun kanssa, sitä voi yrittää tasan kerran… Suosittelen jokaiselle, joka ei tiedä, kumpi hän on, mies vai nainen.

  Tragedia ei ole se, että joukossamme on mielipuolia, jotka haluavat jatkuvaa huomiota itselleen siksi, että he ovat mielipuolia. Ehei, tragedia on se, että meidän pitää uskoa valheita ja käyttäytyä kuten idiootti, koska valtaa pitävä sionisti haluaa näyttää valtaansa pakottamalla meidät uskomaan valheita ja olemaan huomaamatta sitä.

  Missään tilanteessa, milloinkaan, sukupuolia ei ole kuin kaksi. Muut ns. sukupuolet ovat joko sosiaalisia konstruktioita (kuten älykäs neekeri), tai syntymästään asti esim. hermafrodiitteja. Jos puhutaan ihmissuvusta, eikä sionistista Helvetistä, sukupuolia on kaksi, nyt ja aina. 

  On vain mies ja on vain nainen. He voivat lisääntyä, heistä voi tulla uusi ihminen, edes sionisti laboratoriosta suoraan Helvetistä, ei voi tätä muuttaa, siksi tämä paskapuhe muista sukupuolista on vain paskapuhetta muista sukupuolista ja siksi jääköön ja kenenkään ei pidä koskaa, missään olosuhteissa mitään muuta myöntää. Perkele.

 • IZMyTube Pöyristely

  Vastaa

  Ehdottomasti pitää puuttua tuollaisen paikkaansa pitävän tiedon levittämiseen.
  ~ Li Andersson

  https://youtube.com/shorts/TEQNWcztwAc?feature=share

 • Ismo Meinander

  Vastaa

  Tänään opin sen, että myös muslimien tulee päivittää paratiisi-näkemystään: Vastassa ei ole 72 neitsyttä, vaan yksi neitsyt jolla on 72 sukupuolta.

 • DNA-testi

  Vastaa

  Jos joku ei tiedä mitä sukupuolta on, voi sen DNA-testillä selvittää; se antaa 100% varmuudella vastauksen onko kyseessä mies vai nainen, muita vaihtoehtoja ei ole.Sitten on ongelma ratkaistu, eiks nii suvakit?

 • TT

  Vastaa

  Suomeen on syntynyt uusi uskonto, jonka tärkein sakramentti eli pyhä toimitus on valehtelu ja valheeseen uskominen. Tämä uskonto on eräänlainen ei-juutalaisille suunnattu juutalaisuuden haara. Uskontoa levitetään usein kommunismin, uusmarxismin tai vihreyden poliittisen verhon alla, mutta se toimii lähes kaikissa arvoliberalistisissa suuntauksissa. Tämä uskonto on Suomen uusi valtiouskonto.

 • Julli

  Vastaa

  Suomalainen vihervasemmisto ja näiden pelottelemat ihmiset ovat vajaaälyisiä.

  Jos tätä höttöä kuvataan englanniksi kahdella sanalla sex ja gender, niin suomalaiset vihervassaridebiilit ovat yhdistäneet nämä kaksi eri asiaa saman vakiintuneen termin alle.

  Sinänsä hyvin ymmärrettävää vajaaälyisiltä ja ‑kykyisiltä vihervassareilta. Moni olisi saattanut jopa luoda uuden sanan, joka kuvaisi keksittyä höttöä paremmin kuin jo tiettyyn käyttöön vakiintunut sana.

  Tyhmyydestä sakotetaan ja on täysin oikein sakottaa vihervassareita reilusti.

  Tätä palstaa lukevalle Pippeli-Dimmulle erityiset terveiset: Sukupuolia on kaksi, mies ja nainen. On myös henkilöitä, joiden sukuelinten kehityksessä on sikiöaikana tapahtunut häiriöitä. Heille voinee sallia ”muun sukupuolen” käytön. Jos ei tunne kuuluvansa syntymässä saamaansa kehoon, on vikaa mielessä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nys sitten kyselemään kovasti tasaarvon nimissä noista vaatimuksista kasvisruokapaiviin, uskonnon erityis kohtelu jos muu kun kristitty yms, sitten kans jos koulussa järjestetään gay päivä niin pitää sitä sitten kans sanoa että on syrjivä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi