Kutsui juutalaista ”röyhkeäksi” ja ”itserakkaaksi” — sai vankeutta

Kansallisradikaali moitti juutalaisjohtajaa kutsuen tätä ”itserakkaaksi” ja ”röyhkeäksi juutalaiseksi virkailijaksi”, jolla on ”kieroutunut käsitys ilmaisunvapaudesta”.

Sionismi

Sascha Krolzig.

Saksalaisen kansallisradikaalin Die Rechte ‑puolueen johtohahmo Sascha Krolzig sai vankeustuomion kutsuttuaan juutalaista lobbaajaa ”itserakkaaksi” ja ”röyhkeäksi”. Krolzig valitti tuomioista, mutta korkein ”oikeus” piti kuuden kuukauden rangaistuksesta kiinni.

Krolzig oli kommentoinut puolueensa kotisivuilla juutalaisjohtajaa nimeltä Matitjahu Kellig. Krolzig kritisoi Kelligiä, joka oli yrittänyt lietsoa boikottisotaa paikallista painotaloa vastaan. Juutalaisjohtajan mukaan asiakkaiden tulisi hylätä painotalo, koska se oli painattanut kansallismielisiä julkaisuja.

”Tulkittavissa uhkaukseksi”

Kansallisradikaali moitti juutalaisjohtajaa kutsuen tätä ”itserakkaaksi” ja ”röyhkeäksi juutalaiseksi virkailijaksi”, jolla on ”kieroutunut käsitys ilmaisunvapaudesta”. Krolzigin mukaan sionistin lietsomaan boikottisotaan tulisi vastata boikotoimalla vastavuoroisesti juutalaisjärjestöjä, kunnes juutalaislobbyn poliittinen valta Saksan politiikassa eliminoitaisiin lopullisesti.

Tuomioistuin asettui luonnollisesti juutalaislobbyn puolelle. ”Oikeus” linjasi, että Krolzig ”kiihotti kansanryhmää vastaan” ja syyllistyi ”kunnianloukkaukseen” kritisoidessaan juutalaisen lietsomaa boikottisotaa.

Tuomioistuimen mukaan Krolzigin kannanoton vakavuutta lisäsi se, että hän kutsui juutalaista Kelligiä juutalaiseksi. On vähintään mielenkiintoista, että jopa sionistit pitävät sanaa ”juutalainen” jo itsessään loukkaavana. Oikeuden mukaan Krolzigin kannanotto oli tulkittavissa ”konkreettiseksi uhkaukseksi” ja ”natsistiseksi”, minkä vuoksi vankeusrangaistus oli perusteltu.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Poliittiset viholliset Politiikka Saksa Sananvapaus Sensuuri Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuo ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan” pykälä on luotu ainoastaan siksi, että sitä kautta yritetään kantaväestö hiljentää.
  Tuo pykälä kaikessa naurettavuudessaan on poistettava rikoslaista.

 • Reiska

  Vastaa

  Jos kritisoi juutalaisen toimintaa on siis natsi?

 • Jones

  Vastaa

  Mutta eikö juutalaisten uskontoon kuulukkin se että he pitävät itseään jumalina.
  Joh: 34 Jeesus vastasi heille: “Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ‘Minä sanoin: te olette jumalia’?

 • jesse

  Vastaa

  @ Jones

  Se on Joh. 10:34

  Aivan erinomainen aforismikokoelma Jeesuksen sanoista on raamatun ulkopuolinen Jeesuksen puhekokoelma Tuomaan Evankeliumi, jonka Tuomas Levänen on suomentanut alkuperäisistä käsikirjoituksista.

  – olette elävän Jumalan lapsia
  – me olemme elävän Jumalan valittuja
  – antakaa Jumalalle se, mikä on Jumalan ja antakaa minulle se, mikä on minun

  Jeesus muuten sai oppinsa Buddhalta.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Sanaa ”juutalainen” ei vielä ole pannaan julistettu, vaikka ennen heitä kutsuttiin nimityksillä ”mooseksenuskoinen” ja ”heprealainen,” ihan virallisissa lakiteksteissä.

  Juutalaisilla on määräänsä nähden suhteettoman suuri valta maailmassa mutta ovatko he todella maailman valtiaita? Edes länsimaiden?

  Maailmaa varmssti salassa johtaa jokin ”klikki” /”verkosto”/”salaliitto”, joka hallitsee taloutta ja mediaa ja sitä myötä politiikkaa mutta he pysyvät piilossa.

  Juutalaisia epäilemättä on mukana, mutta jos juutalaiset yksin vetelisivät naruista, emme edes tietäisi juutalaisten olemassa olosta. 

  Juutalaiset käyttävät valtaa tuhotakseen valkoiset mutta uskon heidän olevan todellisten vallanpitäjien kätyreitä, ja isompiensa renkejä.

  Todelliset vallanpitäjät tunnustavat vain rahan värin. Kuten sanonta kuuluu: rahalla ei ole isänmaata.

 • kakloon

  Vastaa

  Kriatinusko on alkanut juutalaisuudesta, joten samaan Jumalaan uskotaan, ei ihmisiin.
  Miksi ette kritisoi islamisteja? Hehän saavat kaikkea sotkua aikaan maailmassa joka puolella.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei kristinusko ole alkanut juutalaisuudesta vaan juutalaisuus on kristillisyyden perversiota. Vanhan Testamentin henkilöt eivät olleet juutalaisia.

 • Ignatius

  Vastaa

  Kristinusko ei ole alkanut juutalaisuudesta vaan juutalaisuus on kristillisyyden perversiota. ‑Ignatius Theophorus

  http://esau.today/who-is-esau/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi