Anne Frankin päiväkoti nimetään uudelleen ”monimuotoisuuden” syistä

Juutalaisten kannattama monikulttuurisuus on kääntymässä heitä itseään vastaan.

Ulkomaat

Holokaustihuijari Anne Frankin mukaan nimetty päiväkoti Saksassa tulee vaihtamaan nimensä maahanmuuttajataustaisten lasten vanhempien pyyntöjen takia.

Tangerhütten kaupungissa sijaitseva päiväkoti on ollut nimettynä juutalaistyttö Anne Frankin mukaan 53 vuoden ajan, kunnes maahanmuuttajataustaiset vanhemmat päättivät perustaa adressin nimen vaihtamiseksi, koska ”he kokevat vaikeaksi selittää Frankin merkitystä lapsilleen.” Päiväkodin työntekijät ottivat myös kantaa nimeen, sanoen tarvittavan jotain ”lapsiystävällisempää nimeä, joka sopii nykyiseen monimuotoisuuden painottamiseen.”

Juutalaiset ovat tietenkin suivaantuneet päätöksestä, ja Anhaltin osavaltion juutalaisyhteisön johtaja Max Privorozki sanoikin, että ”maahanmuuttajataustaiset vanhemmat, jotka eivät ymmärrä Anne Frankin merkitystä, eivät ole onnistuneesti integroituneet saksalaiseen yhteiskuntaan.”

Ymmärrettävästi rotumuukalaisia ei kiinnosta selitellä lapsilleen saksalaisten vuosikymmeniä sitten tekemiä väitettyjä kansanmurhia, sillä ne eivät tietenkään koske heitä ja yhä useampi heistä muutenkin suhtautuu juutalaisiin vihamielisesti.

Lähde: European Conservative

Historia Rotu Saksa Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Kuten hyvin tiedetään Anne Frank ei pitänyt päiväkirjaa vaan hänen isänsä oli kirjan varsinainen kirjoittaja ja tästä ”tarinasta” rakennettiin suoranainen myytti.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Ja lehmät lentää, maapallo on litteä ja maailma on luotu 6000 vuotta sitten niinkuin jotkut tahot hyvin tietävät.

   • Plääh

    Vastaa

    Ei Anne Frank olisi 14-vuotiaana tuollaista romaania edes pystynyt tuottamaan. Isä tai sitten hänen kanssaan on ollut haamukirjoittaja. Mutta fundamentalistiset persut ilmeisesti siivoavat ja kriminalisoivat pian tällaiset faktat netistä

   • Lapinkulta-Katriina

    Vastaa

    Varmaan ne toisen maailmansodan jälkeen markkinoille tulleet kuulakärkikynätkin olivat sitten jo vuosia aiemmin Anne Frankin käytössä?

    • Ilmari

     Vastaa

     Häh? Ei muste mikään uusi keksintö ole.

 • Jaakko Jääkäri

  Vastaa

  Ehkä tähän olisi hyvä ottaa nimeksi joku muu satuolento kuten Pinocchio tai Petteri Punakuono. Kaikilla kolmella satuolennolla nimittäin on erikoinen nenä.

 • pöh

  Vastaa

  Kindertagesstätte ”allahu akbar” on varmaan parempi monimuotoinen nimi?

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisista ja lapsista tulee mieleen ”Gaza”, jossa jo ainakin 5000 lapsesta on tehty veristä mössöä. Tämä juutalaisten lapsirakkautta kuvaava nimi voisi sopia päiväkodille.

 • Plääh

  Vastaa

  Anne Frank oli nuori tyttö, joka kuoli sodan lopussa 1945 pilkkukuumeeseen Birkenaussa. Hän ei ollut holokaustihuijari. Hänen omat aidot raapustuksensa ovat lapsekkaita, mutta hän ei ole niillä huijannut jetään. Varsinaiset huijarit olivat isä Otto ja mahdollinen haamukirjoittaja ja taustavoimat vuosia sodan jälkeen.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Ei vaan Bergen-Belsenissä.

   • Plääh

    Vastaa

    Niin tosiaan oli siirretty Belseniin eli evakuoitu puna-armeijan tieltä sinne

 • Jones

  Vastaa

  Miten olisi Anne Frankenstein.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi