Slovenia: Entinen pääministeri kehottaa kansalaisia aseistautumaan terrori-iskujen varalta

Samalla suomalaispoliitikot neuvovat "olemaan antamatta pelolle valtaa."

Ulkomaat

Slovenian entinen pääministeri Janez Janša, on kehottanut kansalaisia hankkimaan laillisesti aseita, jotta nämä voisivat puolustaa itseään ja yhteisöjään mahdollisilta terrori-iskuilta. Janša oli antanut lausuntonsa sosiaalisessa mediassa samalla, kun hän kritisoi nykyisen hallituksen toimia maahantunkeutujien tulvan uhatessa Sloveniaa.

”Slovenian poliisit mieluummin estäisivät laittoman maahanmuuton kuin toimisivat taksikuskeina vastaanottokeskuksiin,” hän oli muun muassa kirjoittanut.

Vaikka Janša sionistisesti oli samalla antanut tukensa Israelille, on erittäin harvinaista, että nyky-Euroopassa yksikään poliitikko kehottaa maansa kansalaisia aseistautumaan muslimiterroristien varalta. Suomalaispoliitikot neuvovatkin vain ”olemaan antamatta pelolle valtaa.”

Lähde: Remix

Aseet Rotu Sionismi Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rauha aina mielessä

  Vastaa

  Tämäkö on sitä kolmatta maailmansotaa. Missään ei saa olla rauhassa. 

  Huumehörhöt häiritsivät satavuotiasta Mannerheim-ristin ritaria pääkaupunkiseudulla. Hävetkää vanhemmat! Ette perkeleet osaa ettekä halua kasvattaa lapsianne.

  • Ne on jo täälä

   Vastaa

   Katselin eilen illalla kun ”paseja” meni ainakin 10 kappaletta Lahdentietä kohti Tamperetta. Marssikolonnaan mahtui muutamia Hummerin kaltaisia ajoneuvoja joissa oli alumiinista kyhätty kuljetuslaatikko takaosaan. Sekä muutamia miehistönkuljetus yksiköitä sekä polttoaine yhdistemiä.

   Se mikä kiinnitti huomiota ”paseissa” oli se että niissä oli vain kolme akselia. Paseissahan niitä on neljä. Ja keulasta sojotti 15-asteen kulmassa tanko, joka voinee olla kaikkea radioantennista pitkälanka-antennin mastoon.

   Toivottavasti ne ihmiset jotka näkivät kyseisen moottorimarssin ottivat kuvia ajoneuvoista. Olisi mukava tietää mihinkä maahan nuo olivat rekisteröityjä. Varkain olivat kuitenkin liikkeellä kun pimeällä, noin klo 20, liikkuivat. Onnettomien valojensa kanssa. Niitä ei oikein tahtonut nähdäkkään, äänen silti kuuli.

   Mutta kuten todettua, terroristit ovat panssroituina jo täälä. Miehittäjät saavat liikkua vapaasti.

   • Faktat kuntoon

    Vastaa

    Pasissa on 3 akselia ja se tanko keulassa on lankaleikkuri joka on tarkoitettu katkaisemaan vaijeriansat. Patrian uudemmassa amv sarjassa on 4 akselia.

    • Ne on jo täälä

     Vastaa

     Jaa… Kyllä minä muistan jo ‑80 luvun lopulta Paseissa olleen neljä akselia kuten BTR:issäkin. Sehän oli ”petterin” kopio jota kehuttiin maailman parhaksi.

     Se lankaleikkuri voinee pitää hyvinkin paikkansa. Itse mietin enemmän sitä kommunikaatiota.

     Ja se Hummerin näköinen ajoneuvo… Googlailin sellaista ja lähimmäksi osui GDELS. Onkos noitakin Suomella? Olen tottunut pulla-uozeihin ja zileihin, sekä tietysti Sisu:n tarjotaan.

     Miksi muuten Tampereelle päin pitää matkata? Onko sielä alkamassa joku suurempi sotaharjoitus? Vai joko terroristi-NATO:n tukikohtaa perustetaan?

     • Terve latvasta

      Tampereen Pirkkalassa on suuri lentotukikohta. Äskettäin tehty laajennuksia. Ei ne jenkit lähde viidakkoon ja metsiin rymyämään VIETNAM OPETTAA.

     • Sotilasmestaaja

      Pasi-Sisuissa ei ole koskaan ollut ei enempää eikä vähempää kuin kolme (3, III) akselia. Selaa netistä jos et usko henkilöä joka on niitten kanssa pelannut pari vuosikymmentä.

 • Musta ase

  Vastaa

  Täällä suomessa kansa on opetettu odottamaan lahtausta ja itkemään kun se alkaa tekemättä siltikään mitään.On velkaiset talot ja kenties ruokaa varattuna muutama purkki hernekeittoa ja teepusseja paketti kaurapuuroa unohtamatta luullen ettei paha löydä ovesta sisään vaikka se tuleekin vaikka karmit kaulassa mutta kuitenkin sääliä tuntematta.Poliisin apua voi toivoa mutta hekin pitävät kiinni omasta ja läheistensä hengestä mahdollisen virka-aseen ja metsästyskiväärin kanssa.Näyttää siis aika pahalta kaikelta kannaltakin katsoen.Rytinä maailmalla yltyy ja monet valmistautuvat hirveään aikaan alkua odotellen ja päätään raapien.Entäpä reservit suomessa?Mitä he voivat tehdä?Eipä paljon paskaakaan ellei ole omaa asetta,reservin koulutettujen vanhempien ikäluokkien aseet kun on rahdattu ukrainaan,näkyy Mustitkin laulavan suruvirttään maperällä joka ei ole meidän.No jaa onhan tänne varmaan jätetty miehistölle kuuskakkoset+kokardi ja kuuskymppiset tetsarit että pääsee median kuviin siellä jossain takametän piilossa.Miten muuten pärjäilee ukrainan armeija sinne viedyillä moderneilla asejärjestelmillä niitä kun on ostettu tännekin unohtaen ettei koulutusta ehditä järjestää jos ja kun rytinät alkavat.Veikkaampa vielä sotapoliisien keskittyvän vain ja ainoastaan keräämään aseenomistajilta aseet jos kadulla vastaan kävelevät tai takavarikoidulla katumaasturilla ajelevat.

  • Maanpetturin nimi on Sauli Niinistö

   Vastaa

   Tänään tulleen tiedon mukaan eduskunta hyväksyy sopimuksen USA:n oikeudesta käyttää Suomen aluetta omiin sotilastarkoituksiin rajoituksetta. Jos Suomi haluaa johonkin sopimuksen kohtaan vaikuttaa, Suomen pitää pyytää.

   Rikosoikeudellisissa asioissa USA käyttää omia lakejaan. Suomalaiset tuomitaan USA:n lakien mukaan. Mitä olette mieltä.? Sopimus tulee voimaan 1.1.2024. Kohta kaikki suomalaiset kiroavat nykyisen presidentin alimpaan helvettiin.

 • ABCD

  Vastaa

  Älä anna pelolle valtaa eli älä ajattele maahanmuuton ongelmia. Miksi ajattelet maahanmuuton aiheuttamia ongelmia? Oletko jonkinlainen rasisti? Raiskaus pysähtyy taikalapasella ja avaimia kilistelemällä. Nuokin selviytymisohjeet monikulttuurin melskeen keskelle löytäisit, kun vain kiltisti kuuntelisit Yleä. Etkö usko Yleä? Oletko joku salaliittosekopää?

 • Salomon

  Vastaa

  Onneks täällä on tota ryteikköä ja kallioissa koloja. Ja sitten on muuten monttuja seipäillä, ja seipäitten kärjessä paskaa. Normaalissa yhteiskunnassa 50 000 kerralla tullutta, taistelukuntoista jätkää kutsutaan invaasioksi. Mää niin ootan.

  • Taavetti ei ole Ferguson

   Vastaa

   Luuletteko että arabit ovat täällä siksi, että alkavat lahdata suomalaisia. Eivät ole. He vihaavat amerikkalaisia. Kysyin yhdeltä kebabin pitäjältä. Sanoi että USA on perseestä ja tunkevat joka paikkaan sotimaan.

   • Salomon

    Vastaa

    Kysyit oikein kebabin pitäjältä.… Miten se muuten piteli sitä kebabbia

 • Varokaa niitä

  Vastaa

  Tiesittekö, että englantilaiset ja amerikkalaiset tappoivat ja raiskasivat ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa miljoonia saksalaisia ja itävaltalaisia naisia.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Suomessa ainut systemaattisen väkivallan uhka tulee NATO-miehittäjien toimesta. Maansa pettäneen valtiovallan siunauksella!

 • Sotilasmestaaja

  Vastaa

  Venäläiset niitq massaraiskauksia ja murhia harrastivat. En epäile, etteivätkö muutkin, mutta slobot siinä vasta kunnostautuivatkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi