Puukotusisku Israelissa päättyi taas aseistautuneen siviilin ansiosta

Huomionarvoista tapauksessa on juurikin se, että puukottaja päätyi poliisin sijaan aseistautuneen kansalaisen ampumaksi.

Ulkomaat

Palestiinalainen vastarintataistelija haavoitti yhdeksää juutalaista ajettuaan rekalla näitä päin ja puukottamalla. Tilanne päättyi kuitenkin nopeasti aseistautuneen siviilin ammuttua puukottajan.

Viime vuonna Israelissa tapahtui Isis-kannattajan tekemä puukotusisku, joka myös päättyi aseistautuneen siviilin ammuttua terroristin.

Aiemmin tänä vuonna synagogan luona tapahtuneen joukkoampumisen seurauksena Israel sanoi aikovansa löysentää maan aselakeja. Pääministeri Benjamin Netanjahu tällöin antoikin lausunnon: ”Olemme nähneet sen uudestaan ja uudestaan: Aseistautuneet ja koulutetut siviilit pelastavat henkiä.”

Israelin tekemä liberaali asepolitiikka onkin vahvassa ristiriidassa länsimaisen kanssa: Kun lännessä tapahtuu joukkoampumisia, hallitukset tyypillisesti pyrkivät kiristämään aselakeja.

Juutalaiset kannattavat kansalaisten aseista riisumista kaikkialla paitsi Israelissa.

Samaan aikaan, kun juutalaiset vetävät johtavaa roolia myös kansalaisten aseista riisumisessa länsimaissa, Israelissa vallitsevat liberaalit aselait, jotka mahdollistavat kansalaisille itsepuolustuksen.

Lähde: Breitbart

Aseet Israel Juutalaiset Palestiina Palestiinalainen vastarinta Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kehutaan juutalaisia tässä asiassa paitsi ei tietenkään USA:n juutalaisia, näitä nato-Suomenkin palvomia rahasankareita ja tehomädättäjiä. Näiden juoksupoika Biden onkin tulossa Suomeen tarkastamaan uuden vasallimaan. Melkoinen nöyristelysirkus on luvassa tuon vaippahousun edessä. 

  Mitä aseisiin tulee, Polpo ja muut Suomen kommunistit, ottakaa opiksi ja alkakaa ajaa laajaa aseenkanto-oikeutta kaikille myös täällä. Paitsi ei matuille.

 • otto suni

  Vastaa

  Palestiinalainen pääsi kuitenkin ”Paratiisiin” ja meille goymeille tulee aina vain lisää aserajoituksia. USA:ssa erityisesti demokraattien hallitsemissa osavaltioissa ja kaupungeissa asevastaisuus koskee kaikkia muita paitsi rikollisia!

  Kaksinaismoraali on nykyisin yleisin ja jatkuvasti lisääntyvä ”luonnonvara”!

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Hyvässä asiassa piti Partisaanin taas tölväistä juutalaisia.Saatanan perkele !

  • Heinrich

   Vastaa

   Miksi rakastat juutalaisia niin kovasti, Terho?

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Suomen sisäisellä turvallisuudella ja aselaeilla ei ole mitään tekemistä keskenään nykyaikana. Aselait ovat vain pelkkää poliisin VALLANKÄYTTÖÄ, joiden avulla pikkusieluiset aselupaviranomaisena toimivat poliisit saavat alistaa ja pompotella aseluvan hakijaa. Kun itse viimeksi joskus 1990-luvulla hain aselupaa, silloin oli toiminnassa nimismiespiirit ja lupa haettiin nimismieheltä. Sattumalta kuuluin sellaiseen nimismiespiiriin jossa lupa-asiat sujuivat varsin joustavasti. Ilmeisesti tämän vastapainona Suomessa oli sellaisiakin nimismiehiä jotka osasivat niuhottaa kaikista pikkuasioista ja heillä tuntui olevan käytössä ihan omat aselait. On irvokasta että vaikka nykyään eletään tietokoneiden aikakautta ja kaikki muu sujuu yhteiskunnassa pääsääntöisesti HUOMATTAVASTI HELPOMMIN kuin 1990-luvulla niin aseluvan hakeminen ja saaminen on muuttunut käsittämättömän hankalaksi ja monimutkaiseksi prosessiksi, ja kaikki on IHAN TAHALLAAN suunniteltu sellaiseksi ja aselupien hinnathan ovat nykyään ihan älyttömiä. Uskokaa tai älkää mutta vielä 1990-luvulla ostoluvan saaminen, aseen ostaminen ja hallussapitoluvan saaminen tapahtui parhaimmillaan SAMAN PÄIVÄN AIKANA!!!

 • Salomon

  Vastaa

  Maksettu isku. ei sen kummempaa, päälle ajajan perhettä pidettiin panttivankina, kyllä näitä skenaariota riittää. Mitä uskomattomimman skenaarion keksit sitä luultavammin se tämän paskarodun kohdalla pitää paikkansa.

 • society

  Vastaa

  Juutalaiset hallitsee maailmaa ja rahoittaa sotia. Varastivat muinais arjalaista symboliikkaa omaan satanistiseen tarkoitukseen

 • Miksi

  Vastaa

  Perimmäinen kysymys kuuluukin:”Miksi Palestiinassa on ajauduttu tähän tilanteeseen?”.

  Ei kuka tai missä vaan miksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi