Espanja: Maahantunkeutujat syytettynä merirosvouksesta uhkailtuaan veitsillä heidät mereltä pelastaneen hinaajan miehistöä

Hollantilaisen hinaajan miehistö joutui vaaraan pelastettuaan maahantunkeutujat meren armoilta.

Ulkomaat

Espanjan kansallinen poliisivoima Guardia Civil on pidättänyt yhdeksän laitonta maahanmuuttajaa, jotka uhkailivat veitsillä hollantilaisen ”Vose Pace” hinaaja-aluksen miehistöä. Hinaaja oli juuri pelastanut maahantunkeutujat kahdesta veneestä Atlantilta, minkä jälkeen he pakottivat veitsillä uhaten hinaajan miehistön muuttamaan kurssin Kanarian saarille.

Aluksen kaappaamisen syy oli ilmeisesti se, että hollantilainen hinaaja-alus oli saanut Marokon viranomaisilta määräyksen palauttaa veneet Marokon eteläosassa sijaitsevaan Tan-Tanin satamaan. Osa maahantunkeutujista oli tajunnut, että heitä oltiin viemässä takaisin Marokkoon, jolloin alkoivat erittäin aggressiivisiksi hinaajan miehistöä kohtaan ja uhkasivat puukottaa heitä, jos he kieltäytyivät muuttamasta kurssia.

Sisäministeriön lähteiden mukaan yhdeksän kapinoivaa maahantunkeutujaa olivat osa suurempaa 78 ihmisen ryhmää, joka lähti maanantaiaamuna 2. lokakuuta Pohjois-Afrikan rannikolta kahdella eri veneellä yrittäessään päästä Kanarian saarille.

Hinaajan saavuttua satamaan Kanarian saarille, Guardia Civil pidätti yhdeksän kapinallista merirosvouksesta epäiltynä.

Lähde: European Conservative

Espanja Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Muinoin Karibian merirosvous saatiin kuriin hirsipuulla ja kölin alta vetämisellä, mutta nämä nykyajan mustapäät… siis mustaparrat kaiketi palkitaan rikoksestaan arkullisella Kela Goldeja.

 • TT

  Vastaa

  Kuinka vaikeaa on upottaa pieni vene? Nykyisessä tuhon ja kaaoksen maailmassa kukaan ei kaipaa maasta toisen siirtyviä n‑sanoja tai muita ihmismassoja. Suostuminen ottamaan niitä vastaan on varma kansallinen itsemurha. Palataan asiaan, kun maailma on rauhoittunut ja sionistit tai niiden kautta maailmaa kaaokseen ajava ’cabal’ on syösty pois vallasta. Nyt on itsesuojelun aika, paitsi että virallinen Suomi tekee päinvastoin ja sysää itsensä suursodan eturintamaan tai nykyisenä kaaos-poikkeusaikana kehtaa leikkiä humanitaarista suurvaltioita, joka mielellään uhraa omien asukkaidensa hyvinvoinnin feikkimaailmanparannusideologian pönkittämiseksi.

 • AWM

  Vastaa

  Puikulapäät lainehilla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi