Jopa 5 vuoden vankeus uhkaamassa raiskaajan talon ulkopuolella protestoineita aktivisteja

Aktivisteja syytetään muun muassa "itsepuolustukseen kannustamisesta."

Ulkomaat

Rotumuukalaisen, Oumar Ndiayen, raiskattua ranskalaisnaisen luudalla sairaalan teho-osastolle, pro-valkoinen Argos-liike piti aiheeseen liittyvän mielenosoituksen raiskaajan asunnon luona Cherbourgin kaupungissa.

Nyt noin puolet tapahtumaan osallistuneista liikkeen jäsenistä on asetettu rikosepäilyn alle ”luvattomasta kokoontumisesta” sekä ”itsepuolustukseen kannustamisesta.” Tapahtumassa oli pidetty useamman miehen toimesta banderollia, jossa luki: ”Valtio ei suojele meitä, valmistaudu!”

Ranskan hallitus oletettavasti jahtaa Argosin jäseniä erityisesti sen takia, että sen sanotaan olevan maassa vuonna 2021 kielletyn Identitaariliikkeen toiminnan jatkaja. Syyttäjällä vaikuttaisi myös olevan erityinen ongelma sen kanssa, että ryhmä oli kannustanut ranskalaisia itsepuolustukseen.

”Te olette, puheiden kautta luvattomassa mielenosoituksessa, varta vasten kiihottaneet henkilön koskemattomuutta vastaan ja kutsuneet sitä itsepuolustukseksi,” hirviömäisen raiskaajan, Ndiayen turvallisuudesta ilmeisesti huolestunut syyttäjä oli lausunut.

Aktivisteja voi odottaa ”rikoksistaan” jopa viisi vuotta vankeutta.

Lähde: Remix

Generation Identity Itsepuolustus Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Ranska Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suora toiminta Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suno

  Vastaa

  Monikulttuurinen väkivalta on myös Suomessa valtiovalla erityisessä suojeluksessa, joten hyvin menee ”Suomi poika” ensi vuonna sotapsykoosissa hyökätään Pietariin ja rotumuukalaiset saavat rauhassa hillua koti-Suomessa.

 • Maksa raiskaajille

  Vastaa

  Taas kerran esimerkki tilanteesta jossa verovaroin ylläpidettävä systeemi käy sotaa veronmaksajia vastaan ja samalla täällä Suomessakin työttömille kateelliset kansallismieliset itkevät silmät päästään kun ”työttömät eivät maksa veroja anti-valkoiselle systeemille, yhyy yhyy Jos on päivänkin työttömänä, täytyy olla vassari!”

  • Snif

   Vastaa

   Tämä onkin se oikea pääsyöpä noilla työttömien syyttelijöillä. He vatipäät niputtaa kaikki työttömät samaan laariin.

  • Mee töihin

   Vastaa

   Toisinaan kansallismielisissä piireissä törmää tähän ajattelutapaan, jonka mukaan työntekoa ja verojen maksamista olisi boikotoitava ikään kuin systeemin romahduttamiseksi, vaikka kuvatunlainen toiminta on lopulta omiaan sahaamaan lähinnä kansallismielisten omaa oksaa.

   Systeemin kannalta on merkityksetöntä, jättääkö useampikin kansallismielinen työnteon taakseen ideologisista syistä. Systeemin näkökulmasta useammankin työttömäksi jäävän kansallismielisen työpanos on täysin korvattavissa.

   Joka kerta kun jätät ottamatta vastaan jonkun vähemmän hohdokkaan työpaikan, sen tulee joka tapauksessa ottamaan vastaan joku muu. Todennäköisesti tämä joku muu ei tule ikinä tukemaan kansallismielistä liikettä rahallisesti. Voihan joku muu olla tietty poliittinen vastustajammekin, tai mikä vielä parempaa, työhön palkataan reipas rotumuukalainen, joka ei turhia kitise matalista palkoista. Näin olet jälleen kerran ruokkinut Kokoomuksen ja vihervasemmiston yhteistä ”Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia” ‑skeidaa.

   On yleinen harhaluulo, että työttömäksi jääneen runsas vapaa-aika tarjoaisi loputtomat mahdollisuudet itsensä kehittämiseen ja aktivismin lisäämiseen. Käytännön kokemus kuitenkin todistaa, että työttömäksi jääneen aktivistin panos liikkeen eteen ei pitkällä tähtäimellä poikkea työssäkäyvän toverin aktivismimäärästä. Sen sijaan on varmaa, että työttömän unirytmi alkaa takkuilemaan nopeasti ja rahat ovat jatkuvasti lopussa, mikä ei ole ikinä liikkeen etu. Tyhjätaskuna et voi harrastaa mitään, rahoittaa liikkeen toimintaa, tai matkustaa toisessa kaupungissa pidettävään mielenosoitukseen jne.

   Eli kipin kapin kirjoittamaan työhakemuksia.

   • Snif

    Vastaa

    Minulla on lihasrappeuma tauti joka tappaa alle 10 vuoden kuluessa.
    Silti minua roikotetaan työttömyystuella.
    Mitä tekisit minun asemassa, hakisit kenties töitä?
    Tuosta ajasta mitä minulla on jäljellä, ei ole kuin ehkä enää kuin pari vuotta kun lähtee jalat alta, sen jälkeen lähtee kädet ja puhekyky.

    • Mee töihin

     Vastaa

     Aika kova jauhotus. Mut noin niinkuin väestötasolla pysyn edelleen sanojeni takana. Vai onko kaikilla työttömillä joku kuolemantauti nykyään.

     • Snif

      Ei varmaan ole. Mutta on hyvä aina tarkentaa että ei tarkoita joka ihmistä, jos kyse on vaikkapa työttömistä. Joten olet oikeassa silti. Hyvää talven odottelua, samoin myös muille täällä. Minä olen monen mielestä saastetta mutta nyt pääsette minusta eroon.

    • GLGL

     Vastaa

     Tsemppiä Snif. CRISPR–Cas pohjaiset terapiat voivat tuoda apua piankin. kehitys on todella nopeaa.
     Se tässä elämän epäoikeudenmukaisuudessa jurppii, että samaan aikaan joku perusterve vihervassari tuhoaa tahallisesti oman elämänsä aineita vetämällä, sodomialla, impulsiivisella väkivallalla, olemattomalla itsesuojeluvaistolla ja muulla liberaalilla sonnalla. Snif arvatenkin mielellään vaihtaisi kehon osia sellaisen henkilön kanssa (poislukien aivot).

   • Nimetön

    Vastaa

    Voithan sinä boikotoida verojen maksamista, mutta silti tehdä töitä.
    Jos ymmärrät?

    Mitä vähemmän verotuloja valkoisia vihaavalle systeemille, sen parempi.

    • Mee töihin

     Vastaa

     Joo, ymmärrän toki, siitä sit vaan. Tuohan on maassamme arkipäivää jo nyt.

     Mutta toivottavasti kukaan ei ole niin naivi, että kuvittelisi systeemin jäävän jotenkin neuvottomaksi. Kyllä verottaja ottaa omansa tavalla tai toisella, vaikka sitten verottamalla enemmän bensaa/ ruokaa/energiaa ja muita välttämättömyyksiä, jolloin eläminen kallistuu entisestään (ja ei, ne vitun sähköautot ei ole vaihtoehto). Leikkurikin osuu harvemmin isänmaallisten toivomiin menoihin.

     Ei sitten kannata ihmetellä jos verosuunnittelun jälkeen ei jääkään käteen niin paljoa kuin luulis.

    • Nimetön

     Vastaa

     Samaa mieltä. Miksi rahoittaa omaa kansanmurhaansa ja elättää matuja ja pedofiili poliitikkoja. Pimeästikin voi tienata kuten on iät ajat tehty. Kannatan myös vaihdantataloutta. Tavara tavarasta, palvelus palveluksesta. Vaikkei olla rikkaita, aina autetaan muita ja jaetaan saaliit. Hyvin usein ei tarvitse ostaa, riittää kun kysyy onko jollain lainata ja itsekin lainaan tai annan tarvitsevalle. Tämä toimii ainakin maaseudulla, piirit on suht pienet, palkat ei isot ja lähes kaikki vihaa valtiota ja EUta.

 • Exit Chamber

  Vastaa

  ”Ranskan hallitus oletettavasti jahtaa Argosin jäseniä erityisesti sen takia, että sen sanotaan olevan maassa vuonna 2021 kielletyn Identitaariliikkeen toiminnan jatkaja.”

  Siinähän se todellinen syy tuli. Edelleenkään mielenosoittaminen kadulla Ranskassa ei ole kiellettyä, aivan kuten Briteissäkään rukoileminen ei ole kiellettyä, vaikka eräässä uutisessa niin annettiin ymmärtää. (Oikeasti kysymys oli häiriköinnistä ja poliisin poistumiskäskyn noudattamattomuudesta, vaikkakin toki hyvän asian takia.)

 • TT

  Vastaa

  Vaikuttaisi siltä, että Ranskaa on vaivannut jo pitkäkestoinen vapaamuurari-ongelma, josta aina seuraa nippu muita ongelmia. Korruptio kiihtyy ja sorto kansaa kohtaan kovenee sitä mukaa, kun looshien ote virkakoneistosta, oikeuslaitoksesta, poliitikoista tai mediavallasta tiivistyy. Vapaamuurariuden lisäksi kaikenlainen satanistinen vehkeily tai kommunistinen ajattelu ja näistä johtuva tolkuttomuus ja revittely riivaa enenevässä määrin länsimaita tai sellaisiksi pyrkiviä. Käsitys oikeasta ja väärästä häviää.

 • Salomon

  Vastaa

  Täys-järkisessä yhteiskunnassa tämä luudalla raiskaaja olis yksinkertaisesti teloitettu julkisesti, veri olisi pesty kadulta pois ja päivä olisi jatkunut kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan

 • Maksa raiskaajille

  Vastaa

  Nimimerkkille Mee töihin

  Sinulla on hyviä pointteja enkä ole kanssasi varsinaisesti eri mieltä, paitsi tästä kohdasta:

  ”Joka kerta kun jätät ottamatta vastaan jonkun vähemmän hohdokkaan työpaikan,”

  Tiedätkö sinä edes mistä sinä puhut? Tiesitkö että esim. se yleinen siivoojan työ joita työttömille kateelliset aina työttömille ehdottaa, antaa vähemmän rahaa käteen kuussa kuin työttömyystuet?

  Kun työttömyystuista ei pysty paljoa kansallismielistä liikettä rahallisesti tukemaan, miten veikkaat sen onnistuvan vielä työttömyystukia pienemmällä siivoojan palkalla?

  Ja toiseksi, oletko tosiaan niin naiivi että jo nyt tällä sekunnilla kaikki suomalaiset työttömät alkaisivat siivoojiksi, niin kaikki Suomessa asuvat afrikkalaiset vain taikasauvan iskusta pakkaisivat laukkunsa ja lähtisivät takaisin afrikkaan kun ”täällä ei ole enää töitä?”

  Entä kuinka realistisena pidät sitä vaihtoehtoa myös ettei kaikki työttömyys ole aina suomalaisen työttömän vika, vaan voisiko jopa olla mahdollista että esim. juuri siivousalalla ne SUOMALAISET TYÖNANTAJAT suosivat suomalaisen työttömän sijasta afrikkalaisia ja ottavat niitä siitäkin huolimatta vaikka olisi suomalaisiakin hakemassa siihen samaan paikkaan?

  Miksi kansallismielisessä skenessä rikkaat ja työnantajat ovat aina viattomia pulmusia ja taas suomalaiset köyhät niitä pahimpia roistoja jotka pitäisi viedä keskitysleirille tapettavaksi heti ensimmäisenä?

  • Mee töihin

   Vastaa

   ”Tiesitkö että esim. se yleinen siivoojan työ joita työttömille kateelliset aina työttömille ehdottaa, antaa vähemmän rahaa käteen kuussa kuin työttömyystuet?”

   Varmaan antaakin. Mut sekin kokemus edistää silti työttömän tilannetta paremmin kuin kotiin jääminen. Eikä kukaan ole (toivottavasti) kannustanut vakavissaan jämähtämään siivoojaksi koko loppuelämän ajaksi?

   Vuosikausia jatkunut työttömyys onkin jo sellainen asia, josta työtön voi jo syyttää vähän itseäänkin.

   ”Ja toiseksi, oletko tosiaan niin naiivi että jo nyt tällä sekunnilla kaikki suomalaiset työttömät alkaisivat siivoojiksi, niin kaikki Suomessa asuvat afrikkalaiset vain taikasauvan iskusta pakkaisivat laukkunsa ja lähtisivät takaisin afrikkaan kun ”täällä ei ole enää töitä?””

   En toki, joten sinun ei myöskään kannata laittaa tuollaisia sanoja toisten suuhun. Kuvailemasi tilanne kylläkin hankaloittaisi multikultihomojen argumentointia huomattavan paljon, mutta se taitaakin jäädä vaan unelmaksi…

   ”Miksi kansallismielisessä skenessä rikkaat ja työnantajat ovat aina viattomia pulmusia ja taas suomalaiset köyhät niitä pahimpia roistoja jotka pitäisi viedä keskitysleirille tapettavaksi heti ensimmäisenä?”

   Itse en ole havainnut tällaista ilmiötä ikinä. Taidetaan olla eri skeneissä.

 • Maksa raiskaajille

  Vastaa

  ”Eikä kukaan ole (toivottavasti) kannustanut vakavissaan jämähtämään siivoojaksi koko loppuelämän ajaksi?”

  Ja tästä tullaan tähän seuraavaan myyttiin jonka mukaan kaikki pienipalkkaisissa paskahommissa työskentelevät suomalaiset nousevat takuuvarmasti eteenpäin ja parempipalkkaisiin töihin kunhan vain raataa niska limassa pienellä palkalla ja nuolee pomoa entistä kovemmin.

  Tosielämässä Suomi on täynnä pienellä palkalla kituuttavia työntekijöitä jotka joutuvat nostamaan asumistukea koska palkka on niin pieni ettei sillä yksistään tule toimeen. Näitä ihmisiä on useita tuhansia enkä kyllä usko että laiskuus tai tyhmyys olisi se ykkössyy miksi he tässä tilanteessa roikkuvat koko lopunelämänsä.

  Mutta vika ei voi olla työnantajassa joka on niin viaton ja niin rehellinen hyväntekijä, ei suinkaan. Vika on ainoastaan ahneissa työttömissä jotka kehtaavatkin kieltäytyä alipalkatuista paskahommista sen lähes hävyttömän suuren työttömyyskorvauksen ansiosta.

  ”Kuvailemasi tilanne kylläkin hankaloittaisi multikultihomojen argumentointia huomattavan paljon, mutta se taitaakin jäädä vaan unelmaksi…”

  Se jää unelmaksi koska sinä itse et suostu menemään siivoojaksi sillä pienellä palkalla ja kituuttamaan sillä koko lopunelämääsi. Aina muiden pitäisi tehdä ne uhraukset.

  Minä taas olen ollut niissä siivoojan paskahommissa ja puhun ihan kokemuksesta että tyhjän saa pyytämättäkin ja siksi koko nykyinen työelämä kaikkine kusetuksineen voi haistaa oikein ison v…n.

  Jos se on epäisänmaallista ja ”vassaria” niin sitten tulet ja ammut minulle napin otsaan. Montun reunalla tavataan!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi