Pride-tapahtuma peruttiin Georgiassa vastamielenosoituksen ansiosta

Pedofilia-aktivistit syyttävät Georgian sisäministeriä tapahtumien hyväksymisestä. Sisäministeriö kiistää minkäänlaista koordinointia tapahtuneen.

Ulkomaat

Jopa tuhansien ”äärioikeistolaisten” kerrotaan estäneen Pride-tapahtuman järjestämisen Georgiassa. Pervosirkuksen vastamielenosoittajat tuhosivat homoille tarkoitetun lavan ja polttivat sateenkaariliput paikalta. Järjestäjä joutui perumaan tämän ansiosta koko tapahtuman.

Mielenosoittajat onnistuivat kiertämään poliisit, jotka tosin eivät ilmeisesti itsekään olleet juurikaan yrittäneet suojella homoja. He menivät Pride-tapahtuman kokoontumispaikalle ja remontoivat tavarat uuteen uskoon.

Georgiassa on nationalistien lisäksi vahva ortodoksinen kirkko, joka ottaa jatkuvasti yhteen homomyönteisten puolueiden kanssa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Georgia Kansallismieliset Ortodoksit Pride Rappiokulttuuri Ulkomaat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irma

  Vastaa

  Loistavaa toimintaa Georgialaisilta nationalisteilta. Mielisairaille perversseille sodomiiteille ja pedofiileille ei ole sijaa missään yhteiskunnassa, eikä heidän olemassaololleen ole minkäälaista oikeutusta.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Hienoa toimintaa! Voi kunpa Suomessa olisi samanlaista. Mutta täällä ”kirkko” (ev.lut.) marssii vahvasti pervojen kanssa eikä niitä vastaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mallliesimerkki siitä, että tarpeeksi suuri ja vahva vastarinta toimii kyllä näihin.

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Ihan oikein! Jos marssisivat edes kuten ihmiset yleensä, vaatteet päällä ja ilman irstailua, siinähän marssisivat. Mutta kun tapahtuma on yksi saatanan friikki-sirkus, niin tuollein se pitääkin estää kun viranomaiset eivät sitä tee. Tavallinen pulliainen jos kävelisi kadulla tavallisena päivänä samalla habituksella kuin nämä pervot, halailisi lapsia nahkastringeissä dildo perseessä, niin sakkoa ja seuraamusta napsuisi niin saakelisti. Mikäs oikeus näillä sitten on priden varjolla rikkoa lakia ja se on mediankin mielestä vain niin hemmetin ihanaa ja rohkeaa?

 • Observer

  Vastaa

  Voi kyynel, kyllä nyt on mieli musta… 😉

 • Transneekeri

  Vastaa

  Tuli vaan mieleen, että vasemmiston mielestä Petturi Urpoki kuuluu ”äärioikeistoon”😂 Kyllä pellemaailma yllättää

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Persuissa on huomattavasti tätä ”pride”-väkeä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi