Denis Prokopenko: Palaan taisteluun

Prokopenko on nationalisti, joka on sotaponnistelujen ansiosta saanut merkittävää arvostusta yhteiskunnassa. Tämä tarkoittaa, että hän tulee potentiaalisesti olemaan tulevien sukupolvien nationalistisessa kasvattamisessa yksi avaintekijöistä Ukrainassa.

Ulkomaat

Viime viikolla Ukrainaan palannut kansallismielinen sotasankari, Azovin perustajiin kuuluva Denis Prokopenko on kertonut lehdistötilaisuudessa palaavansa taisteluun. Prokopenko on Mariupolin piiritystaistelun ja sitä seuranneen sotavankeuden seurauksena yksi maineikkaimmista ukrainalaissotilaista.

Prokopenko antoi yhdessä muiden kotimaahansa palanneiden kanssa lehdistötiedotteen, jossa hän kehui maansa puolustusvoimia ja sotilaita. ”Ukrainan armeija on ottanut aloitteen rintamalla ja joka päivä etenemme tuhoten vihollisiamme ja vapauttaen väliaikaisesti miehitettyjä alueita. Olen varma, että tulemme tekemään kaikkemme nopeuttaaksemme tätä prosessia ja saattaaksemme sodan sen loogiseen johtopäätökseen”, hän sanoi medialle.

Toimittajien kysyessä, aikooko hän palata taistelutehtäville, vastasi Prokopenko sekuntiakaan epäröimättä: ”Tottakai, sen vuoksi palasimme Ukrainaan.”

Prokopenko on nationalisti, joka on sotaponnistelujen ansiosta saanut merkittävää arvostusta yhteiskunnassa. Tämä tarkoittaa, että hän tulee potentiaalisesti olemaan tulevien sukupolvien nationalistisessa kasvattamisessa yksi avaintekijöistä Ukrainassa.

Hänellä on suomalaisjuuret, joista on ylpeä. Prokopenko kantoi aikaisemmin takissaan Karjalan lippua. Hänen kertoman mukaan taistelu Azovin riveissä Venäjää vastaan on hänelle itselleen jatkumoa menetetyn Karjalan puolesta.

Lähde: OSINT

Azov Denis Prokopenko Kansallismieliset Karjala Ukraina Ulkomaat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Liehuva

  Vastaa

  Hänellä on suomalaisjuuret. Toisin sanoen ei rotupuhdas. Kuinka banderiitat hyväksyvät toisia sekaetnisyyksiä kun ei toisia? Missä logiikka? Taitaa mennä tunteiden mukaan.

  • Observer

   Vastaa

   Hellanlettas sinä ja sun rotupuhtautesi. Valkoinen, sanooko mitään? Njama nehru, ponimajish tovaritsh?

 • Khazaria

  Vastaa

  Juutalaisten agendan edistäminen on ”ukrainalaisen nationalistin” tärkein elämän tehtävä. Taistelu viimeiseen ukrainalaiseen on jatkettava.

  • Tapiola

   Vastaa

   Erittäinkin tarkka kuvaus. Ei Ukrainan tulevaisuus ole nationalistinen. Näiden onnettomien tehtävä on tosiaan antaa henkensä ihan toisenlaisen tulevaisuuden puolesta.

   • Plääh

    Vastaa

    Yleensä silloin, kun vihollinen hyökkää, annetaan henki maan ja kansakunnan puolesta. Venäjä lisäksi on kuuluttanut lakkauttavansa Ukrainan ja ukrainalaisuuden ja murhaavansa massoittain parasta väkeä siellä joka tapauksessa. Syyttäkää ihanoimaanne Venäjää joa on vuodesta 1917 ollut juutalainen utopia

    • Tapiola

     Vastaa

     Tässä ei nyt ollut Venäjän pyrkimykset puheena. Noloa kannaltasi, ettet ihan ymmärrä. Älä laita jotain Venäjäihannointia minuun, kun en itsekään sellaiseen ole koskaan antanut aihetta.

     • Plääh

      Pitääkö siis ukrainalaisten vain alistua ja antautua vai mitä yritit sanoa? Totta kai kyse on isolta osin mm. ukrainalaisten nationalistien tapattamisesta tässä juutalaismafian ohjaamassa kontrolloidussa konfliktissa

  • Siionistien talutusnuorassa

   Vastaa

   Se on hyvä että toikin kuolee pois. Sitten on yksi sotahullu vähemmän.

   Koska ihmiset oppivat että ei kannata mennä mukaan kaikkien Cablistien hööpötyksiin. Vaan kannattaa elää elämisen arvoista elämää.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Heh…joku Karjala? Kuka niitä puskia kaipaa? Aikuinen mies vinkuu 80 vuotta vanhojen lahojen suulien ja hillossoiden perään ja menee vapaaehtoisesti ottamaan luotia nuppiin.No ihan pimeetä. Pääasia että olen sotasankari. Lisää pimeetä Ukraina häviää sotansa 6–0 kaikesta avusta huolimatta. EU ja Natö on ihan huikeeta skeidaa,ei voi kuin nauraa noille sotapöhköille mahtavine pakotteineen. Jaa ennen mussutuksia kommunismista ym olen vain realisti,siinä kaikki. Adolf oli muuten noiden kipapäiden suhteen aivan oikeassa…tosin olisi hoitanut ne ihan ensin eikä pomppinut pitkin poikin .

  • hh1488

   Vastaa

   sä se pimeä olet,juuri kaltaistesi takia suomi on mitä on,eli persläävää jossa ählämit raiskailee ja tappaa vapaasti suomalaisia

   • John Wick 2.0

    Vastaa

    No mikä yhteys?…meikäläinen ei olis ikinä päästänyt yhtään raiskaria maahan,et sori nyt vajis. Väitteesi on päin veetä,kehis. Lueppa kehari uusiks tuo kommentti. Tosin olet samaa ikuista Tuntematon Luuseri-osastoa kuten suurin osa näistä suomihönöistä..Kerroin vaan mitre hommat menee,Ukraina ottaa köniinsä,sehän nyt on ollut alusta selviö…olette vain iltalehtisakkia,samoin kuin joku dennis playkkaripoika..Pellejä .Ei vittu mitään käsitystä realiteeteistä. slaava ukraini…buhahaa.…laumasielujen iltahuuto.Suomalaiset…ikuiset luusert,karkuunjuosijat…hah. Tähän julkaisuun sopii nää nyyhkyjutut hyvin, tosin aika köykäiset lähteen,amatööritasoa.Facebookkia ja muuta.heh

    • Plääh

     Vastaa

     Suomikin otti köniinsä maailmansodassa juuri niin kuin oli tarkoitettu. Mitä siis yrität selittää?

     Suomen olisi kannattanut paljastaa Hitlerille kenraalien metkuilut ja hyökätä itse kaikin voimi

  • Pertti

   Vastaa

   Karjalahan kuului Suomeen vain noin 30 vuotta. Haluaako tämä henkilö alueen palautuksen Suomelle, vaiko alueen itsenäistymisen? Mikäli Suomi valtiona vielä elättelee toiveita aluepalautuksista, niin silloin Karjalan itsenäistyminen saattaisi olla este niille. Eli onko tämä henkilö Suomen ystävä, vaiko vihollinen?

  • Plääh

   Vastaa

   Heh. Venäjän etua tässäkin kommentissa ajetaan. Karjala ja koko Inkerikin kuuluvat Suomelle

 • Anonymous

  Vastaa

  Prokopenko on yksi näistä sotasankareista jotka puolustavat Eurooppaa ryssien invaasiolta. Terroristivaltio ja Sionistinen persläpi, tuo maailmassa oleva iso paskatahra ja kehitysmaa Venäjä pitäisi pyyhkiä kokonaan maailmankartalta. Ryssät eivät ymmärrä muutakuin väkivaltaa joten sitä he nyt saavat oikein urakalla. Montako ryssää onkin jo kuollut tässä heidän ”erikoisoperaatiossa” natsien puhdistamisesta Ukrainassa, yli 200 000. Kunnia Ukrainalaisille ja kaikille vapaaehtoisilla sotasankareille! Vanha verivihollinen ryssä on taas vienyt maailman sekasortoon ja pian kolmanteen maailmansotaan. Idästä päin ei tule mitää muuta hyvää kuin nouseva aurinko. Ryssät ovat ali-ihmisiä ja barbaareja jotka pitäisi kaikki marssittaa kaasukammioihin.

 • Tamperelainen tietotoimisto

  Vastaa

  Taas näitä tyhmiä vapaustaistelijoita jotka vaan palvelee Pikku-Vlodomyria ja jutkuhallintoa. Velkainen konkurssikypsä Blackrockin omistama valtio ja korruptio loistaa – Ilmankos hakee EU ja Nato jäsenyyttä. Ei tuolle loppua näy ja rahat kelpaa tuonne. Eikö SML hävetä yhtään? PS: Uusfasismi ei täällä toimi

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi