Suomalainen vapaaehtoistaistelija kuollut Ukrainassa

Tähän saakka suomalaiset ovat selvinneet sodasta haavoilla - Osa lievemmillä ja osa vakavemmilla. Viime viikonloppu vaati kuitenkin ensimmäisen suomalaisuhrin.

Ulkomaat

military, soldier, ukraine

Ukrainan sota on vaatinut ensimmäisen Ukrainan puolella taistelleen suomalaisuhrin. Aikaisemmin yhden Venäjän puolella sotineen maanpetturin on kerrottu kuolleen.

Alle 30-vuotias suomalaismies oli mennyt Ukrainaan pian sen jälkeen, kun Venäjä aloitti hyökkäyksensä viime vuoden helmikuussa. Hän oli yksi pisimpään maassa olleita suomalaisvapaaehtoisia.

Julkisuuteen ei ole kerrottu, minkälaisessa tilanteessa hän kuoli, eikä tarkempaa paikkaakaan. Aikaisemmin hän on ollut Bahmutin suunnalla kaupungin kiivaimpien taisteluiden aikaan kevättalvella.

Partisaani ottaa osaa ja toivoo voimia sotilaan omaisille, läheisille ja taistelutovereille.

Lähde: HS

Kotimaa Ukraina Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

42 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  On valitettavaa todeta Partisaanin olevan sionistien puolella sillä kaatunut suomalainen taisteli USA:n hegemonian puolesta!

 • jorkka

  Vastaa

  Tätä partosaani ja sinimustat toivoo koko suomelle. Te hullut haluatte ydinaseita, naton tukikohtia ja sotaa Venäjää vastaan. Onnea vain teille. Saatte mennä itse.

 • TT

  Vastaa

  Sodan eskaloituminen III maailmansodaksi näyttää varsin todennäköiseltä. Länsivallat tai poliittinen eliitti niissä ei tule hyväksymään mitään Venäjälle myönteisiä rauhanehtoja ja sota laajenee ja/tai jatkuu ikuisuuksiin. On vähän onnetonta, ettei Suomen ja Venäjän välillä ollut mitään kahdenvälisiä syitä vihamielisyyksiin. Mutta on tosiasia, että Suomi on jo kauan sitten luopunut kaikesta kahdenvälisestä diplomatiasta ja on tiivis osa länsikoalitiota kaikkine sen hullutuksineen. Suomen idänpolitiikka sanellaan Washington DC:stä ja Brysselistä käsin. On hämmästyttävää, että isänmaalliset pelaavat tässä yhtälössä niin innokkaasti mukana.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sitä saa mitä tilaa

 • Meed Wurst

  Vastaa

  Sotilaan toimenkuva on tappaminen ja kuoleminen. Ei somettaminen ja mitalien keräily. Nyt kävi niin kuten sodissa käy.

 • Putinisti

  Vastaa

  Jälleen kerran sananlasku ”Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis” on todettu päteväksi.
  Jos hän olisi viisaampi niin ei lähtisi juutalaisten järjestämään ja rahoittamaan sotaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Sanoisitko samaa ryssien puolella vapaaehtoisesti taisteleville?

   • Isänmaalliset

    Vastaa

    En, sillä he puolustavat kotimaataan ja heimoveljiään. Slaavit ovat aina pitäneet yhtä. Kasaari ovat aina riehuneet. Tälläkin kertaa Slaavit ovat oman maansa rajojen sisäpuolella. Eivätkä ole hykänneet mihinkään maahan.

    Onneksi nyt 10 päivän aikana on kuollut 7500 lisää ukrainalaisten riveistä. Se tarkoittaa että ottaa monta sukupolvea ennenkuin väkiluku nousee sille tasolle että agressio muita kohtaan voi konkretisoitua.

    Minä en henkilökohtaisest tunne tippaakan sääliä konfliktin aloittanutta osapuolta kohtaan. Olisivat vain myyneet lapsia ja pesseet U$raelin rahoja niin niillä olisi ollut leppoisat oltavat. 

    Ja Suomen kauppatasekkin olisi pysynyt entisellään. Kuinka monta yritystä on noiden idioottisen vuoksi mennyt konkurssiin?

    • Plääh

     Vastaa

     Ukrainalaiset ovat siis kasaareja eivätkä slaaveja tämä selvä. Putin aloitti vastahyökkäyksen, kuten Stalin Mainilan laukausten jälkeen.

     Mitä voitat kommentillasi?

     • Isänmaalliset

      Ei niillä tarvitse voittaa mitään. Mutta jos totuus realisoituisi ihmisille niin ne ymmärtäisivät mitä todella on tapahtunut, eikä sitä mitä ne kuvittelevat tapahtuneen. Ja jos joku alkaa ajattelemaan sen sijaan että olisi sota-psykoosissa, sekin olisi tulevaisuuden kannalta suotavaa.

      Suuri osa suomalaisista tietää Venäjän ”hyökänneen” Ukrainaan. Mutta harvempi ymmärtää ettei Venäjä ole vielä mennyt rajojensa yli. Siinä on suuri ero.

      Esimerkkinä voisi käyttää Ahvenanmaata, vaikka antaisin sen ilomielin ruotsalaisille koska se maksaa suomalaisille veronmaksajille enemmän vuodessa kuin maataloustuet.

     • Plääh

      Mikä saisi suomalaisen julistamaan, että Ukraina kuuluu Venäjään ja on hävitettävä. Kirjoitatko edesSuomesta vai oletko tänne saapunut venäläinen?

      Siis Ukraina syyllistyi natsismiin, kun rohkeni itsenäistyä ja alkaa täysin riippumattomaksi Venäjästä? Ja siis ”hyökkäsi” Venäjää vastaan? Huhhuh

 • JutkunLutku

  Vastaa

  Jutkujen sodas turha kuolema. Blackrock kiittää ja kuittaa mutta hitot kumartaa ravit jatkuu vielä.

 • Salomon

  Vastaa

  Maanpetturi!?
  Mutta On näköjään ihan ok mennä sotimaan juutalaisten pankkirien ja koomikoiden sotia. Vittu nyt turpa kiinni

 • Anonymous

  Vastaa

  RIP. Todellinen sankari. Täällä näköjään heti putinistit ja maanpetturit ulisee. Ootte vitun kuvottavia ryssän saappaan nuolijat!

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  U$raelin puolesta ei yksikään täyspäinen lähde sotaan.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Luulenpa että nämä vapaaehtoiset sotivat siellä Ukrainan ja varsinkin ukrainalaisten vuoksi, eivätkä mieti muita syitä, paitsi ehkä hiukan revanssia ryssän kanssa. Ja onhan se ihan kelpo syy lähteä, siviilit kärsineet älyttömästi siellä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Huono uutinen, sillä tämä ei ole viimeinen suomalaisen kuolema tässä Juutalaisen Ylivallan ylläpitämässä sodassa.

  Maamme johtajat, Juutalaisen Ylivallan Huorat, ovat luoneet tilanteen, jossa Suomi oikein pyytää saada kuolemaa ja tuhoa Suomneenkin.

  Kuten medioista hyvin näkee, Juutalainen Ylivalta on taitava, saatanallinen manipulaattori, Suoraan Helvetistä. Nyt meidänkin kenraalimme kuolastavat jo ”huippuvirkoja” ja USA:n Juutalaisen Ylivallan Bordellista on jo tullut ensimmäisiä kiilusilmiä julistamaan Bordellinen ilosanomaa: Kuolemaa ja Hävitystä, Tuhoa ja Kauhua.

  Presidenttimme on jo polvistunut monta kertaa korruptoituneen dementikon, Pelle-Bidenin, vai sanotaanko suoraan, Paskahousu-Bidenin, edessä. Presidentimme, ja Narsisti-Sanna, ovatkin jo kirjoissa, Bordellin vakityöntekijänä.

  Juutalainen Ylivalta tuo sodan Eurooppaan. Tämä on jo päivänselvää. Ja itse asiassa maamme poliittinen johto tahrannut kätensä vereen: Tämänkin kaverin veri on maamme johdon käsissä nyt.

  Nämä halveksittavat ”Johtajat” maksattavat oman hubriksensa oman kansan ihmisten verellä.

  Hyi helvetti näitä huoria!

  Silti, perkule, olisi pitänyt pojan välttää tällainen turha kuolema Juutalaisen Ylivallan palvelijana. Siitä olen pahoillani.

 • Tony H

  Vastaa

  Olikohan tämä se, josta oli lehtijuttu aikoinaan? Nuorelta mieheltä jäi kirjahylly ja siinä sotakirjallisuutta. Äiti jäi kaipaamaan poikaansa. Jotenkin surullinen juttu oli.

 • Plääh

  Vastaa

  Miksi Venäjän asialla kirjoittajien annetana häväistä muistouutinen maanpetoksellisella sonnallaan? Jo on otsaa lässyttää sionisteista, kun palvelevat juutalaisten täysin alistamaa Venäjää

  • Nimetön

   Vastaa

   Ryssäbotteja ehkä vituttaa, että suomalaiset on tappaneet jo ainakin kymmeniä ryssiä tuossa sodassa. Nyt ryssät saivat ensimmäisen suomalaisen, eli suhdeluku on edelleen sen puolella, ettei ryssien kannata Suomen rajaa ylittää.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Kyllä, molempien kansojen, niin Venäjän kuin Ukrainan, pitäisi kääntää aseet oikeaa vihollista vastaan – ja se ei ole Ukrainan tai venäjän kansa.

   • Heinrich

    Vastaa

    Tämähän on totta, mutta Ukrainan itärajan yli tulevat ryssät eivät moista argumenttia suostu kuuntelemaan.

    • Topi

     Vastaa

     Ei kai Venäjällä tai Ukrainassa voi omantunnonsyihin vedoten sodasta päästä pois? Kun sota leviää tänne, niin voiko suomalainen sanoa, ettei aio sotia pankkiirien sotia? Saako täällä vapautuksen?

 • ajattele omilla aivoillasi

  Vastaa

  NATO sotii nyt Ukrainassa viimeiseen ukrainalaiseen. Sen jälkeen siirrytään Suomeen ja soditaan viimeiseen suomalaiseen. Globalisti-eliitin junailema kansanmurha kyseessä. Tahtipuikkoa heiluttaa maailman suurin terroristivaltio USA. USAn armeija on siionistipankkiirien työkalu. Kuka on niin tyhmä, että lähtee sotimaan globalisti-eliitin sotia?

 • Anonymous2

  Vastaa

  ”RIP. Todellinen sankari. Täällä näköjään heti putinistit ja maanpetturit ulisee. Ootte vitun kuvottavia ryssän saappaan nuolijat!”
  Tämä!
  Kertoo kaiken Partisaanin lukijoista, oikeista ”patriooteista”.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Saatanan ällöttävää luettavaa nämä kommentit nykyään ja pahenee vaan koko ajan.

 • Aina Suomen Puolella

  Vastaa

  Mies taisteli Juutalaisen Blackrockin puolesta ja woke / lgbt / pedo / elinkauppa / asekauppa / huumekauppa agendan puolella, harmillisesti oli median aivopesemä.

  Parempi olisi taistella EUsta irti ja en näe miten NATOn määräyksien tottelu on isänmaallista, siinä vaan on jälleen uusi isäntä jota kumartaa, eikö voitaisi päättää vaan itse omista asioistamme, helvettiin EU , NATO ja ulkomaalaiset turvapaikkaturistit maastamme.

 • Heinrich

  Vastaa

  Ryssäbotit tuntuvat aina löytävän tiensä Partisaaniin, vaikka kyseinen media selvästi onkin Ukrainan puolella.

  • Anonymous

   Vastaa

   Syitä on parikin. Näiden vastenmielisten maanpettureiden suosima UMV-lehti (MV-lehti Ilja Janitskinin aikana oli rautaa! RIP. Nykyään tämä ryssäagitaattori suoraan jostain ryssälän persereiästä Anus Putkonen) sivuston kommenttiosio on maksuesteen takana ja toinen syy näillä ryssäboteilla on luoda eripuraa kansallismielisten piireihin. He yrittävät käydä jotain omaa harhaista ideologista propagandasotaa heidän isänmaansa, Sionistisen terroristivaltio, kehitysmaan Venäjän puolesta.

 • Jutikat uuniin

  Vastaa

  Voisko joku partisaanin kirjoittajista vastata että miksi helvetissä te olette ukrainassa jutikoiden puolella? Nehän ovat senkin sodan sytyttäneet. Kaksi valkoista kansaa taistelee jutikoiden etujen hyväksi taas kerran voiko typerämpää olla.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Kerropa Heinrch mitä ryssien olisi sitten pitänyt tehdä? Antaa teurastaa venäläiset ja niiden kanssa sovussa elämistä haluavat ukrainalaiset viimeiseen mieheen naiseen ja lapseen?

  • Plääh

   Vastaa

   Kummallista, kun sitä venäläisten teurastusta ei kukaan muu ole huomannut kuin venäläinen propagandatehdas. Vaikka on kuulemma 8 vuota jatkunut

 • Musta ase

  Vastaa

  Kun kuolema astuu tupaan on hiljentymisen aika. Läheiset ja tuttavat muistavat joten ollaan nöyriä ja annetaan se hetki heille. Otan osaa suruun.

 • Salomon

  Vastaa

  Edelleen. Toistan ja koen samaa mitä muutkin täällä. Miks vittu sinne piti lähteä larppaamaan, oli puoli kumpi tahansa jumalauta. Helvetin puoli juutalaisia puskaryssiä. Tuo koko vitun rotu pitäisi poistaa välittyömästi. On käsittämätöntä kun puhuu ihmisten kanssa miten vähän käytetään enää omia harmaasoluja, toistetaan poikkeuksetta valtamedian juttuja ja paska rodusta ei saa sanoa mitään negatiivista, aina sama vinku. Kuka kirjailia on sanonut, että: on helpompaa huijata ihmistä, kuin vakuttaa hänelle, että on tullut huijatuksi

 • Ylivirittyneet

  Vastaa

  Nykynuoriso on niin agressiivista väkeä kaiken maailman tietokone-räiskintäpelien myötä että niitä ei juuri tarvitse triggeröidä. Tankkipeleissä ja muissa 30s riittää kuolleesta heräämiseen eikä sen jälkeen edes satu. Varusteet vaan on hävinneet.

  No, tämä osoittaa todeksi sen että ei oel viitsitty lukea historiaa tai ei ole ymmärretty sitä. Siksi mennään otsa hiessä tappelemaan muiden sotia. Ja tälläkin kertaa Cabbalistien puolelle.

  ”Kansa joka ei tunne historiaansa, sillä ei ole tulevaisuutta”.

  Alamme olla jo taitekohdassa. Tekisivät edes lapsia yhtä kiivaasti kuin kommentoivat foorumeilla ja aloittavat räiskintäpelejä.

 • Eugen

  Vastaa

  Ryssän propagandaan uskovat putinistit uskovat jopa ”Mainilan laukauksiin ”. Ryssä on hyökännyt suomalaisia kohtaan viimeisen tuhannen vuoden aikana. Harva muistaa vain Sortovuodet, Pitkän Vihan, Vanhan vihan, Iso Vihan ja Pikku Vihan. Myös neuvostoliiton partisaanit tekivät terrori-iskuja Itä-Lappiin suomalaisten koteihin.

 • Mikael

  Vastaa

  Kieli pois Putinin perseestä ValhallaX ja muut neukkujen ihannoijat, haluatte varmaan, että Suomenkin itärajan yli Wagnerin narkkari-raiskaajat tulisivat?

 • Anonymous

  Vastaa

  Mikael, näiden mielisairaiden maanpettureiden kanssa keskustelu on samaa tasoa kuin yrittäisit väitellä flat eartherin kanssa. Ei se johda mihkään. Heillä on selkeä tehtävä ja käyvät omaa harhaista ideologista propagandasotaa isänmaansa, sionisti ja terroristivaltio Neuvostoliiton, eikun Venäjän puolesta. Tälläisille maanpettureille on vain yksi lääke: 9 mm Burana tai yksi hyvä konsti on muilutus ryssälän rajalle kuten Lapuan liike aikoinaan. Täytyy kyllä sanoa että myötähäpeä kun lukee näiden ryssäbottien lässytystä. Kuvottavaa!!

 • Timo Jokela

  Vastaa

  Usa masinoi v.2014 alkaneen sisällissodan. Kiova hyökkäsi massiivisesti helmikuussa 2022. johon Venäjä puuttui ja sillä tiellä ollaan.
  Ihmettelen miksi Partisaania ei kiinnosta totuus vaan puolustaa tätä perseläpeä jossa merkittävä lapsi-ihmiskaupan keskus sekä rahanpesua ja kaikkea paskaa.
  Muistutan että lapsikauppa ei olem ikään pikkudiili kosa arvioidaan että noin 6 miljooonaa lasta häviää kansainvälisten pedofiilirinkien sananmukaisesti maanalaisiin verkostoihin. Ukraina valtavassa roolissa eikä vähiten siksi että Kiovan alue on Chazaarien ” ’kotimaa”!

 • Ricu

  Vastaa

  Venäjän puolella taisteleva on maanpetturi ja Ukrainan puolella taisteleva on sankari. Vai niin. Ukraina onkin ollut oppikirjatapaus hienosta valtiosta ja presidentti Zelensky on loistava valtiopäämies. Hyvä Patrisaani, olette oikealla linjalla!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  military, soldier, ukraine