Hitlerin synnyinkoti muutetaan poliisien ihmisoikeuskoulutuskeskukseksi

Rakennusta ei ole haluttu muuttaa julkiseksi rakennukseksi, koska sen on pelätty aiheuttavan kansallismielisten turistien tulemisen paikalle.

Ulkomaat

Itävallassa sijaitseva Hitlerin synnyinkoti muutetaan poliisien ihmisoikeuskoulutuskeskukseksi. Asia päätettiin vuosien vääntämisen jälkeen. Vääntämisen aiheena oli, minkälaiseksi kulttuurimarxismia edistäväksi tukikohdaksi taidemaalarin ensimmäinen koti pitäisi julistaa.

1600-luvulla rakennettu talo tahdottiin muuttaa kansallissosialismia, antifasismia, suvaitsevaisuutta ja rauhaa käsitteleväksi museoksi. Hallitus kuitenkin on ilmeisesti sitä mieltä, että merkittävästi tehokkaampaa antifasismia on kouluttaa poliiseista ”ihmisoikeustaistelijoita”, eli kansallismielisiä vainoavia virkamiehiä.

Rakennusta ei ole haluttu muuttaa julkiseksi rakennukseksi, koska sen on pelätty aiheuttavan kansallismielisten turistien tulemisen paikalle. 1930- ja 40-luvuilla alueella vierailikin paljon turisteja. Sodan jälkeen rakennus laudoitettiin.

Lähde: Iltalehti

Adolf Hitler Historia Itävalta Kulttuurimarxismi Poliittinen poliisi Ulkomaat

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Suurmiesten kotien tuhoaminen on keino unohtaa historia. On syytä muistaa Wien 1938 ja riemuitsevat väkijoukot, sama tilane ei tule toistumaan ainakaan Ursula von der Leyenin kohdalla!

 • TT

  Vastaa

  Kaikki kansallismieliset eivät ole Hitlerin varauksettomia ihailijoita. Mutta Suomen tulisi kuitenkin luopua myötäilemästä kaikkea Hitleriä ja Natis-Saksaa mustamaalaavaa sotapropagandaa. Esimerkiksi holokaustin muistelu on mennyt jo naurettavuuksiin asti. Toisen maailmansodan aikainen räikeä sotapropaganda on sellaisenaan muunnettu sotahistoriaksi. Järjetön yksipuolisuus on ollut myöhemmin helppo hyödyntää siinä USA:n vasallivaltioksi muuntumisessa, joka huipentuu nyt NATO-jäsenyydessä. Venäjä-suhteet on tärvelty täysin. Sotahistoriaa tulkitaan niin, että vain länsiliittoutuneet olivat hyviä Natsi-Saksan lyöjiä. Itäsuhteiden nollaus ilmenee siinäkin, ettei Suomi lähetä ketään edustajaa Pietarin ”BRICS”-konferenssiin, joka on maailmanhistoriallinen tapahtuma. Ainoastaan ”lättymää”- Ano Turtiainen menee sinne, jos päästetään.

 • Saimaan järvilohi

  Vastaa

  Sen verran on tullut otettua selvää historiasta, että tietää tämän päiväisen tulkinnan olevan sitä itseään. Vaikea on hyväksyä se todellisuuden vääristämisen määrä, josta tänä päivänä saamme lukea, niin median kuin muidenkin ”asiantuntijoiden” suoltamaa paskaa, ja jota totuudeksi historiasta kutsutaan. Voittajat kirjoittavat historian ja siksi se on mitä on. Itse en näitä ”voittajia” näe samalla tavoin ja odotankin kovasti sitä päivää kun taas mennään, tällä kertaa oikeaan suuntaan. Eli päästään korjaamaan judekommarien tuotokset. Joo, onhan siinä työtä, mutta totuus tulee vielä joskus esiin. En halua uskoa, että ihmiset antavat itseään kusettaa hamaan tappiin. Ainakaan niin, etteikö syntyisi sitä jo kauan kaipaamaani ”tilanteen rauhoittamista” keinoja kaihtamatta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Hienoa, että se saasta, joka niinsanottua Itävaltaa johtaa, luopui ajatuksesta purkaa rakennus, jossa kaikkien aikojen suurin eurooppalainen syntyi. Hänen vanhempiensa haudan se saastahallinto jo hävitti, sellainen teko osoittaa heidän kulttuurinsa tason.

 • Arkkienkeli

  Vastaa

  Hitlerhän oli itseasiassa harvinaisen pieni, vain 158 cm pitkä.

  Ja vielä lisäksi vegaani, kuten kaikki natsit.

  Ei siitä Hitlerin kodista mitään poliisien koulutuskeskusta tule, sillä rakennus on suojeltu ja ympäröity lasimuureilla.

  • Nimetön

   Vastaa

   Hitler oli aikansa mittapuulla jopa melko pitkä eurooppalaismies, noin 174 senttimetriä. Miksi nämä pötypuheet lyhytkasvuisuudesta ja ruskeasilmäisyydestä jatkuvat vuodesta toiseen?

   Winston Churchill 168.9 cm
   Stalin 162 cm

   Huutista manleteille!

 • Missä ihmisoikeudet

  Vastaa

  Kaikki varmaan huomasivat sanamuodon ”poliisien ihmisoikeus…”. Eli, rakennuksessa koulutetaan poliiseja pitämään puolta omista ihmisoikeuksistaan. Tästä voidaan vetää helposti johtopäätös että hyvin nopealla aikataululla poliiseilla ei liene ihmisoikeuksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi