Video: Monikulttuurinen pahoinpitely hollantilaisella juna-asemalla

Videolla näkyy eräs erittäin nuoren näköinen poika ottamassa osaa pahoinpitelyyn.

Ulkomaat

Hollannissa viraaliksi menneessä videossa monikulttuurinen jengi lyö ja potkii yksinäistä nuorta ylivoimalla amsterdamilaisella juna-asemalla. Videolla näkyy myös eräs erittäin nuoren näköinen poika ottamassa osaa pahoinpitelyyn, mikä on aiheuttanut paheksuntaa. Ja niin kuin vastaavanlaisissa videoissa on totuttu kuulemaan, myös tällä videolla taustalla olevat rotumuukalaiset kirkuvat kuin apinat seuratessaan pahoinpitelyä. Lopulta uhri tönäistään junaraiteille.

Video sai myös poliitikko Geert Wildersin huomion, joka kommentoi sitä sanomalla yksinkertaisesti: ”Monikulttuurinen helvetti.”

Poliisi kertoo etsivänsä nyt sekä pahoinpitelijöitä että uhria. Eräs tapahtuman silminnäkijänä ollut kertoi medialle tietävänsä osalliset mutta ei suostu nimeämään niitä sanoen: ”En halua joutua ongelmiin.”

Lähde: Remix

Hollanti Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Pekko

    Vastaa

    Näin se viidakossa menee, kun täytyy elämään saada viihdykettä, etsitään heikoin yksilö jota aletaan rääkkäämään. Tästä nämä pojat nauttivat suuresti. Älkää itse alentuko eläimen tasolle, olette muuten samaa paskaa. On vain yksi tie yli tästä ja se on herran tie

  • GG

    Vastaa

    Tämmösiä videoita jos suvakkiämmät näkee niin niillä valahtaa pikkarit välittömästi läpimäräksi. Ja niitähän riittää yhteiskunnan huipulta aina köyhiin.

  • Minä

    Vastaa

    Noita on pilvin pimein, mutta niin vaan vihervassut ja muut suvakit haluavat sitä lisää. Heidän tarkoitusperiensä on oltava pahoja, koska tietävät varmasti, että ongelmia tulee ja elättämisestä syntyy poskettomasti kustannuksia, mutta silti haluavat lisää, vaikka tietävät, oma maa raunioituu noiden vuoksi.

  • Tasoitusta

    Vastaa

    Tämä on juuri niitä tilanteita joissa pitäisi olla asennkantolpa. Kun lippaallisen tyhjentäisi niin katsoisi vieläkö jäljelle jääneillä riittää puhtia.

    Pieni tasoitus olisi aina paikoillaan kun eivät näköjään osaa elää ihmisiksi maissa jotak ruokkivat niitä.

  • TT

    Vastaa

    Historiankertomuksia on nykyisin tapana vääristellä laittamalla n‑sanat esittämään joitain roolihahmoja. Tämä onkin ainoa tapa saada neekeri näyttämään edes hetken kunnialliselta asettamalla se ihmisen rooliin. Tosin vain tyhmimmät suvakit nielevät tällaisen typerän vääristelyn.

  • Irmgard

    Vastaa

    Apina voi lähteä viidakosta/aavikolta, mutta viidakko/aavikko ei lähde apinasta. Ei näistä kehitysmaiden eläimistä saa tehtyä ihmistä millään keinolla. Joka eläimeksi syntyy, se myös eläimenä aikanaan kuolee.

  • Pekka j

    Vastaa

    Kyllä vielä menee muutama vuosi ennenkuin kaikki länsimaissa ymmärtää että muu ei enää tehoa kuin 4–50 g nopeasti liikkuvaa metallia .

    • Plääh

      Vastaa

      Ymmärrämme jo nyt, mutta emme voi mitään. Luoteja käyttävät vain poliisit ja turvallisuuspalvelut, jotka ovat suomalaisten vihollisten palveluksessa ja ovat näiden pahoinpitelijöiden suojelijoita

  • wlm

    Vastaa

    katling gani vaan laulaa niin loppuu apinoiden hyppiminen siihen.

  • Jake Lekko

    Vastaa

    Tämän takia on aina mukana jotain millä saan aikaan vauriota lauman jäseniin.

  • Musta ase

    Vastaa

    Kirkuminen peittää avunhuudot ja antaa kuvan kuin pahoinpitelijää pahoinpideltäisiin. Tarkkaan harkittuja nämä pahoinpitelyt.

  • Realisti

    Vastaa

    Soroksen Euroopan tuhoaminen in action. Apinat kuuluu viidakkoon, ei Euroopan kaduille.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi