Azov: Teimme onnistuneen vastahyökkäyksen Bahmutissa

Bahmut on ollut sodan kuumin piste koko talven yli. Venäjällä on ollut hankaluuksia valloittaa pientä kaupunkia valtavista resurssien käytöstä ja verenvuodatuksesta huolimatta.

Ulkomaat

Azovin komentaja Andriy Biletskyi kertoo Telegram-kanavallaan joukkojensa tehneen onnistuneen vastahyökkäyksen Bahmutin suunnalla.

Takaisin valloitettu alue on noin kolme kilometriä leveä ja 2,6 kilometriä syvä. Biletskiyn mukaan noin 50 venäläistä kuoli ja vankeja saatiin ”huomattava määrä.” Kuolleiden sekä vankien joukossa on niin juutalaisjohtoisen Wagnerin sotilaita kuin Venäjän armeijan väkeä.

Hyökkäyksen jälkeen kiukkuinen juutalainen, Wagneria johtava Jevgeni Prigozhin julkaisi videon, jossa syyttää Venäjän ameijan väen paenneen asemistaan heti kun taistelu alkoi. Biletskiyn mukaan karkuun juoksijat taas olivat Wagnerin sotilaita, joista monet kuolivat paetessaan ilman taistelua.

Lähde: OSINT

Azov Ukraina Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Paikallista menestystä saattaa Azov saavuttaa, mutta suuri kuva hahmottuu silloin kun alkaa varsinainen kaikkien aselajien yhteenotto. Saamme tietoa vain Ukrainan värittämänä ja kaikkea sieltä tulevaa infoa on epäiltävä sillä lännen tarkoitus on taistella viimeiseen ukrainalaiseen asti!

  • Kaikki vastaan Venäjä

   Vastaa

   Ukraina voitti mediasdan heti ensimmäisinä päivinä. Ja sen jälkeen nukkepresidentti Zelensky alkoi käskyttämään EU:ta ja euroopan maita. Suomeakin se käskytti että tarvitsee lisää rahaa ja lisää aseita.

   No, me emme tied mitä todellisuudessa sielä on tapahtunut. Kertomukset ovat olleet pitkälti Ukrainan väitteitä. Mutta onhan se mahdollista että Ukraina olisi saanut Donbasin alueita haltuunsa. Onhan sielä koko NATO ja EU Venäkää vastassa. Ihme etteivät ole saaneet enempää aikaiseksi.

 • uliuli

  Vastaa

  Jokainen kuollut kommunisti ali-ihmis ryssä on pois suomen rajalta. Täyttä huutonauroa venäjän paska armeijalle ja juutalaiselle homopedofiili puutinille. Taitaa ryssiä itkettää kun voitonpäivän marssikin koostui vain toisen maailmansodan aikaisesta tankista ja parista pakusta 😀 Slava Azov!

  • Kadonnut Ruplasalkku

   Vastaa

   Twitterin syväpääty/avohoito osastosta poimittua kun sotilas kuolee:
   Yksi kerrallaan. Hyvällä tai pahalla, ryssät vittuun Ukrainasta.
   Ai vittu, ei ainakaan 110 metrin aitoja juokse tuo iivana.
   Kaunis video, kun #ryssä kuolee❤️
   Toi on sen Putinin mulkun syytä.

   Teillä ”koulutetuilla” Halla-Ahon kannattajilla tuo argumentointitaito on aivan järkyttävän korkealla tasolla.

   • Rautaturisti

    Vastaa

    En edusta syvää päätyä, mutta silti olen sitä mieltä että kun ryssää kaatuu niin se on hyvä. Mitä enempi sitä parempi. Molemmat isoisäni tappeli ryssää vastaan sekä talvi- että jatkosodassa, ja toivon ettei minun tai minun lasteni tarvitse samaa kokea. Mitä enemmän saavat turpaansa Ukrainassa, sitä vähemmin on haluja/kykyä tänne tulla.

  • Anonymous

   Vastaa

   Hienoa Azov! Ukrainalaiset sankarit puolustavat Eurooppaa ryssien invaasiolta! Nämä saastaiset ali-ihmiset, ryssät pommittavat kaiken paskaksi, kiduttavat ja raiskaavat vauvasta vaariin. Näille paskiaisille kuula kalloon kaikille!
   Eläköön Azov!
   Slava Ukraini!

   PS. Kohta täyttyy kommenttiosio putinistien ulinasta. Miten nuo kommarikusipäät ovat tänne eksyneet?

   • gg

    Vastaa

    Meanwhile in finland ähkyt ja bungo bangot raiskaa suomityttöjä minkä vaan jaksavat. Väestönvaihto nuorissa ikäluokissa on äärimmäisen hälyttävää ja todennäköisesti peruuttamaton kehityssuunta. Rangaistukset raiskuuksista ja muusta mukavasta harrastelusta jos ali babat ja bongo bangot yms. jäävät jollain ilveellä kiinni on täyshoitoa suomiduunarin piikkiin puoli vuotta. 

    Ja kun pääsee täyshoidosta niin alkaa suomiämmien kilvan pään ja munansilittely. Siis raiskuuja ähmäteille ja muille vastaaville ei suomiduunareille. Suomiduunari saa vittuilua ja isompia laskuja isojen päälle. Mutta hei, toinen välittää ukrainalaisista ja toinen suomalaisista. Slave Soumi ! eiku Slava Soumi ! Slava Eurooppa. Eurooppa on paraas ja voittaa kaikki viholliset !

    • Anonymous

     Vastaa

     Mites tämä on Ukrainan syytä jos samaan aikaan Suomessa mutiaiset raiskaa, tappaa ja myy huumeita? Se vika on meidän kansanpetturipoliitikkojen.

 • Jupi

  Vastaa

  onko oikeasti olemassa jengiä joka pitää valtamediaa juutalaisten valheeba, mutta silti tulee Ukrainaa? se on nimittäin ainoastaan juutalaismedioissa jossa venäjä on häviämässä Ukrainalle

 • gg

  Vastaa

  Kivaa että välillä menetetään ja välillä saadaan takaisin. Ottaisivat nyt takaisin menettämänsä itä ukrainan ensin. Mutta kukapa jälleenrakentaa ukrainan ja täten myös omistaa kaiken. Blackrock ja vastaavat ehkäpä. Kuka tekee uudet miehet puuttuvien miesten tilalle vai otetaanko neekeri ja rättipäämiehiä tilalle. Siinäpä kymysyksiä joihin meillä ei ole vastauksia mutta heillä takuulla on ja koko kuvio jo valmiiksi mietitty.

 • Kadonnut dollarisalkku

  Vastaa

  PÄIVÄN TIMANTTI: Sovitimme saman koon farkkuja viidessä liikkeessä – Paljastui vaate­teollisuuden perus­ongelma, josta on tullut jopa markkinointikikka
  Ulkomaat|Venäjän hyökkäys
  Mitä Bahmutissa tapahtuu? Tämä joukkojen liikkeistä tiedetään
  Yhdysvaltalainen ajatushautomo Institute for the Study of War (ISW) arvioi, että Venäjän kyky puolustautua Ukrainan vastahyökkäyksiltä Bahmutin alueella on vähentynyt.

  Ukrainalainen panssarivaunu asemissa lähellä Bahmutin kaupunkia sunnuntaina.
  Ukrainalainen panssarivaunu asemissa lähellä Bahmutin kaupunkia sunnuntaina. KUVA: SERGEY SHESTAK / AFP

  Helmi Muhonen HS, Essi Sutinen HS, Saara Aholainen HS
  9:44 | Päivitetty 10:21

  UKRAINA väitti keskiviikkona Venäjän joukkojen vetäytyneen paikoin kaksi kilometriä poispäin Bahmutista Ukrainan onnistuneen vastahyökkäyksen ansiosta. Ukrainan maavoimien komentaja Oleksandr Syrskyi kertoi asiasta Telegram-päivityksessä.

  HS:n faktantarkistaja John Helin vahvistaa Twitterissä, että vetäytymistä on tapahtunut Bahmutista lounaaseen varsinaisen kaupunkialueen ulkopuolella.

  ”On mahdollista, että siellä on päästy pidemmälle, mutta todistusaineistoa ei aiheesta vielä ole”, Helin kommentoi HS:lle keskiviikkoiltana.

  YHDYSVALTALAISLEHTI The New York Timesin mukaan ukrainalaisjoukot olisivat onnistuneet saavuttamaan voiton noin kahdeksan neliökilometrin kokoisella alueella Bahmutin kaupunkialueen ulkopuolella.

  Kyse ei ole suuresta alueesta. Lehden mukaan Ukraina saavutti voittoja alueella, joka koostuu pelloista, rotkoista ja tiheistä pusikoista.

  Ei ole lainkaan varmaa, pystyykö Ukraina pitämään kiinni voittamastaan alueesta.

  Yhdysvaltalaisen Politico-lehden mukaan kaksi yhdysvaltalaisviranomaista on sanonut, että Wagnerilla on edelleen hallinnassaan suurin osa Bahmutin kaupungista joistakin tappioista huolimatta.

  Joten: DREAM ON SHABBOS GOY

  • Faktat esiin

   Vastaa

   mediapooli syöttää”uutisia” vanhaan malliin, ensin oli korona, sitten Ukraina, seuraavana ilmastonmuutos… ja aivopestyt kuolaavat. Samaan aikaan ei puhuta azov-natseista, Ukrainan bioasetehtaista, WHO:n pandemiasopimuksesta tai koronapiikkiin kuolleista ja vammautuneita. Koska meillä on mediapooliuskonto! Great reset tulee eikä pöljät edes tajua.

 • Vesa Anttila

  Vastaa

  Sydämellinen kiitos kuuluu Ihor Kolomoyskyille, joka mahdollisti rahoituksellaan Aidarin, Azovin ja Donbasin vapaaehtoispataljoonien toiminnan. Slava Azov!

 • mt

  Vastaa
 • H.Lyyra

  Vastaa

  https://twitter.com/lexmanka/status/1656409844981669895

  Gayroopan eliittiä ylempänä. Eikö siellä Azov-nassukoiden täydennysjoukkojen keskuudessa ole jokin erikoinen LGBTQ-sotilasryhmä. 

  https://www.reuters.com/world/europe/ukraines-unicorn-lgbtq-soldiers-head-war-2022–05-31/

  Ei teille voi muuta kuin nauraa, F…KIN FAGGOTS

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Olisiko jollain nyt jotain hyvää perustetta tälle Azovin tukemiselle, kun paljon kaikenlaisia linkkejä on tullut jo siitä miten vahvat Israel-yhteydet niillä on ja tukee tätä kaikenmaailman LGBTQ-paskaa? Natoliputkin hihamerkeissä ja SML nimenomaan vastustaa NATOA!

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjän soturi väittää olevansa Suomen soturi. Slava Azov!

   Sulla muka ei ene jakeluun totuudet Venäjästä

  • Ote palleista

   Vastaa

   Minä en ole vielä itsekkään keksinyt. Arogantit siionistit vaativat rahaa, aseita ja ammuksia ja käskyttävät koko läntistä maailmaa. Olen ihmetellyt millä ne on saaneet niin kovan otteen länsimaiden kiveksistä että kaikki kumartaa kilpaa ja kilvan julistavat miten ovat ystäviä ja auttavat kuka milläkin miljardimäärällä. Varsinkin Suomen rahan- ja aseiden lähettelyä ihmettelen. Konfliktin syttyessä Suomella ei ikävä kyllä ole vastaavaa otetta ”kansainvälisistä kiveksistä”. Senhän sano USA:n eversti jo kari vuotta sitten:”Suomi on ollut hyvä maa vakoilla Venäjää mutta ilmankin pärjäämme”.

   No, ehkä se selviää aikanaan. Kasvataanhan Ukrainassa suuressa mittakaavassa huumeita. Liekkö pääministreitasolle kulkeutuvia.

 • Joe Bidee

  Vastaa

  Hei Suomen soturi.
  Onhan se Putinkin osajutku. Jutkuoligarkit, joilla usein myös Israelin kansalaisuus, hallitsevat Venäjää. Venäjä eri muodoissaan on aina ollut ongelma Suomelle. Ainakin siitä asti kuin viikinkien perustama kauppavaltio, joka Venäjää edelsi, täysslaavilaistui (hetkeksi), kunnes mongolit ottivat (hetkeksi) vallan.
  Siitä lähtien suomalaisten alueet olleet aina tuon imperiumin kohteena. Jos ukrainalaiset tappavat Venäjän sotilaita ja etenkin tuhoavat kalustoa, on se vain hyväksi Suomelle. Nenäkansa käyttää valtaa niin idässä kuin lännessä, mutta ilman niitäkin Venäjän sekaväestöimperiumi olisi uhka. Arojen laumat jne. Jos venäläiset olisivat vain slaaveja, kuten esim. puolalaiset, olisi niiden kanssa helpompi tulla toimeen.

  • Plääh

   Vastaa

   Ihan kokonainen juutalainen Putin on

  • Selkeä proxy-sota

   Vastaa

   …mutta jos et ole käsittänyt niin Putinhan irtaantui tästä kavainvälisestä glabilistien porukasta. Ja pisti topin oman maansa kohdalla lapsiprostituutiolle, LGPTNCAB-öyhötykselle. Eikä ottanut osaa ”taakanjakoon” eikä alistunut amerikkalsiten monikansallisten yhtiöiden valtaan. Siitähän tässä kaikessa on kyse.

   Ihan samalla tavalla kuin Saddam Husseinin tapauksessa. Saddan meinasi nostaa Afrikan jaloilleen, maksaa muiden maiden velat pois ja perustaa Kultadinarin. Ja silloin Saddam piti tappaa koska se uhkari dollaria.

   No, Putinia eivät vielä ole saaneet hengiltä ja onneksi kansa suojelee häntä. Putin ja Venäjä ovat niitä tahoja jotka ovat asettuneet globalisteja vastaan. Siksi tämä slaavien holokusti aloitettiin vuonna 2014.

   …mutta ehkä sinäkin vielä hoksaat…

 • GLGL

  Vastaa

  ”Molemmat isoisäni tappeli ryssää vastaan sekä talvi- että jatkosodassa, ja toivon ettei minun tai minun lasteni tarvitse samaa kokea”

  Isäni oli siellä myös, Isoisäsi viesti ei tainnut mennä perille, kun taas yritetään samaa, samojen haukkojen aiheuttamana. Lopeta ylen uutisten seuraaminen näin alkajaisiksi, jos todella haluat noudattaa viisaan iso-isäsi neuvoa.

 • Putinisti

  Vastaa

  Sionistisen ”Azovin” turhat lupaukset eivät toteutuneet.
  Bakhmut, venäläinen kaupunki, joka oli perustettu Iivana Julman käskystä v.1571, on vapautettu (((”ukrainalaiselta”))) miehityksestä tänään 20.5.2023.

 • sokea reetta

  Vastaa

  Surullista miten alhaalla tämän palstan taso on…

  Ensin muistetaan mainita Prigozinin olevan juutalainen ja monet kirjoittajat täällä ylistävät Azovin pataljoonaa. Ppataljoonaa, joka on juutalaisen Kolomoiskyn luomus ja rahoittama!

  Ettekö te vitun pässit tajua, että sokeassa ryssävihassanne ette huomaa taistelevanne juutalaisten proxyinä sodassa, jossa ei-juutalaiset tappavat ja kuolevat ei-juutalaisten kanssa? Ainoastaan Prigozinin ja Kolomoiskyn sekä Putinin ja Zelenskyn kaltaiset tekevät tiliä ja… no hierovat käsiään…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi