Wagnerin juutalainen johtaja: lähdemme Bahmutista, mikäli emme saa lisää ammuksia

Kyseessä on noin Kouvolan kokoinen kaupunki, jossa asui ennen sotaa noin 70 000 ihmistä. Useiden kuukausien ja intensiivisten taisteluiden aikana kaupunki ei vieläkään ole siirtynyt Venäjän hallintaan.

Ulkomaat

Yksityisarmeija Wagnerin johtaja, juutalainen Jevgeni Prigožin julkaisi perjantaina videon, jolla hän kertoo joukkojensa lähtevän pois Bahmutista, mikäli he eivät saa lisää ammuksia Venäjän korruptoituneelta valtiolta. Hänen mukaan he saavat vain kymmenen prosenttia pyytämistään ammuksista, mikä tarkoittaa hyvin pian niiden loppumista.

Juutalaisen mukaan heidän joukkonsa hylkäävät asemansa ensi viikon keskiviikkona, mikäli muutosta parempaan ei tule. Venäjän ylin sodanjohto on hänen mukaan hylännyt rintamalla olevat joukkonsa.

Wagner on taistellut koko syksyn, talven ja kevään yli Bahmutin hallinnasta. Kyseessä on noin Kouvolan kokoinen kaupunki, jossa asui ennen sotaa noin 70 000 ihmistä. Useiden kuukausien ja intensiivisten taisteluiden aikana kaupunki ei vieläkään ole siirtynyt Venäjän hallintaan. Prigožinin mukaan Wagnerin kuukausittaiset tappiot ovat noin 30 prosenttia.

Mikäli juutalaisen kertoma pitää paikkansa, tulee kenellekään tuskin yllätyksenä venäläinen korruptio sekä omista sotilaista välittäminen. Lisäksi Bahmutin taistelu itsessään on malliesimerkki Venäjän armeijan suorituskyvystä: valtavalla resurssien käytöllä ei saada edes pieniä kaupunkeja hallintaan, mikäli siellä esiintyy vastarintaa.

Sodan alussa Venäjä saavutti nopealla hyökkäyksellä miljoonakaupunki Kiovan laitamat, mutta ei uskaltautunut kaupunkiin sisälle, mikä lienee venäläissotilaiden onni. Lopulta muutaman viikon jälkeen hyökkäysjoukko kipitti ennätyksiä rikkovaan tahtiin pois alueelta sekä koko Pohjois-Ukrainasta.

Lähde: Osint

Ukraina Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Wagner

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Wagner on joutunut kohtaamaan Naton tukemia joukkoja joiden etuna on ollut lähes rajaton ammushuolto. Perjantaina Bahmutiin iskettiin Venäjän raskailla aseilla ja tuho on totaalinen, siitä vain ei puhuta Suomessa.

  Wagnerin tilalle tulevat erinomaiset tsetseenit Kadyrovin johdolla ja kaikki USA:n ihailijat myös täällä tulevat havaitsemaan, että Paratiisiin pääsevät tsetseenit puhdistavat Bahmutin lopuista sionisteista!

  Suomen kohtalo tulee olemaan vielä pahempi kuin osaamme edes kuvitella sillä USA:n vasallina tulemme saamaan kaikista raskaimman asevaikutuksen alueellemme ja siksi kannattaa muistaa myös Italian entisen presidentin Mattarellin sanat suomalaisista ” vitun tyhmiä kun maksavat muiden EU-maiden velat”! Saamme mitä eliittimme on tilannut.

  • Hail Azov!

   Vastaa

   Mikäli viestisi olisi sarkasmia, sen sisällön voisi ymmärtää. Mutta koska se taitaa olla vakavissaan kirjoitettu, niin se todistaa vain, miten kujalla olet.

   Nuo Kadyrovin muslimi-sotilaat nyt tunnetaan yleisenä vitsinä ja tiktok-sotilaina. Muslimeja, joiden pyrkimys on valloittaa Eurooppaa ja tappaa Eurooppalaisia, on vastaanottamassa nationalisteja Azovista. He toimivat nyt koko Euroopan kilpenä juutalaisen Wagnerin ja islamilaisten Kadyrovin joukkojen liittoa vastaan. Ja epäilemättä mielellään päästävät näitä miehittäjiä kaipaamaansa paratiisiin.

   • mörkö

    Vastaa

    Kukas on kujalla. Zelenski ja merkittävä osa Ukrainan johdosta on juutalaisia. Samoin ovat tehneet jo sopimukset jälleenrakentamisesta juutalaisten kanssa jossa taitaa Ukrainan omaisuus siirtyä yksityisiin taskuihin. Meidänkin lahjoitukset on varmaan suurilta osin ”kadonneet”.
    Outoa tasapainottelua missä kansallismieliset on saatu antamaan maansa ja henkensä juutalaisten puolesta. Tosin siinä on jutkut aina olleet hyviä.
    Oli sodan lopputulema mikä hyvänsä niin ukrainalaiset häviävät.

 • Atte Rantanen

  Vastaa

  Wagner-yksiköt pysyvät asemissaan Bakhmutissa 9. toukokuuta asti.
  Ramzan Kadyrovin Akhmat-yksikkö jatkaa keskiviikkona 10. toukokuuta. Toivottavasti ”viimeiset kaksi kilometriä” yhteistyössä Wagnerin kanssa.
  [ Sunzi, Sodankäynnin taito ]

 • Jaska Jokunen

  Vastaa

  Joo, jos tuon Wagnerin johtajan juttuja referoidaan, niin pitää referoida myös muitakin sen sanomisia eikä vain valikoida niitä juttuja, jotka itselle sopii. Tuo komentaja kertoi jo viikkoja sitten, että Wagnerit ovat tuhonneet 32000 vihollista Bahmutissa. Jos tuota lukua ei haluta uskoa, niin ei pidä muitakaan tuon komentajan kertomia juttuja toistaa totena, kuten esim. vetäytymisjuttuja.

 • Pekko

  Vastaa

  Venäjän ongelma on se että kukaan ei uskalla kantaa vastuuta mistään, koko kansaa vaivaa se että aina valtio on tehnyt kaiken puolesta, omia aivoja ei ole saanut käyttää. No sitten kun valtion johdossakaan ei ole toimivia aivoja niin jälki on tätä. Ja piru vie, suomihan oli neuvostoliiton satelliitti, kuka on huomannut tämän

  • GLGL

   Vastaa

   ”Venäjän ongelma on se että kukaan ei uskalla kantaa vastuuta mistään”

   Viimeiset 20 vuotta on Suomessa ollut ihan sama meininki. Miksi et kritisoi itseäsi ja kanssaveljiäsi? Suomessa media sanelee, miten tehdään, ja vastuu on virtualisoitu. Kuplauunot tuijottavat yle:n propagandaa ja yhdessä nyökytellään. Poliittiset päättäjät ja johtavat virkamiehet rikkovat surutta lakeja, perustuslakia myöten, koska vastuuta ei tarvitse kantaa. Kansa ei uskalla vaatia vastuunkantoa. Näin ”vapaassa demokratiassa”.

   Jos PS pääsee hallitukseen, odotan ja vaadin heiltä välitöntä yle:n haltuunottoa ja yle:n journalistista puhdistamista. Jos PS aikoo saada mitään tavoitteitaan läpi, pitää ensimmäisena irroittaa yle globalistien kuristusotteesta.

 • TT

  Vastaa

  Tästä sodasta ei leppoisaa sotaromaania kirjoiteta. Todella paska konflikti, johon on turha yrittää nimetä yhtä syyllistä osapuolta. Itse kuitenkin osoitan USA:n ulkoministeriön sekä tiedustelupalvelun värivallankumouskoneiston suuntaan. USA-lähtöinen korruptio ja sikäläisen valtateliitin lonkerot ovat syvälle juurtuneet maahan. Tätä täydentää paikallinen juutalainen oligarkisto. Korruptiositeiden ja geopolitiikkapelin vuoksi Ukrainasta on tullut merkittävä arvovaltakysymys lännelle. Sen vuoksi maa ei saa neuvotella rauhasta ja sen on nyt määrä sotia viimeiseen ukrainalaiseen konfliktissa, jossa venäläisetkään eivät pane parastaan, mutta tuottavat kuitenkin jauhavalla taktiikalla melkoisen määrän uhreja. Itse en ole ryssänvihainen, joten näkökulmani ei vastaa suomalaista enemmistöä, joka elää USA:n henkisessä orjuudessa ja valmis astumaan Ukrainan tielle eli taistelutantereeksi Amerikan puolesta geopoliittisessa voimainmittelössä.

  ”To be an enemy of the US is dangerous, but to be a friend is fatal.”
  – Henry Kissinger

 • Tapiola

  Vastaa

  Artikkelin lopussa puhutaan Venäjän nopeasta Kiovan laitojen saavuttamisesta. Näinhän se oli. Kannattaa muistaa, ettei tässä ollut kyse maa-alueiden valloittamisesta itsetarkoituksena. Sidottiin huomio hyökkäykseen, jonka varjossa otettiin Tsernobyl hallintaan.
  Samoin Zaporizzjan ydinvoimala vallattiin myös hyvin nopeasti, Ydinvoimalat, niiden po.aineet ym oli se 1. prioriteetti. Kun Tsernobyl ollenee todettu vaarattomaksi esim. mahdollisen ydinaseen tai po.aineiden suhteen, niin sieltä poistuttiin.

  Samoin kesällä Hersonin kautta Mykolaivin ydinvoimala on ollut myös tavoitteena, mutta Venäjä joutui sitten vetäytymään.

 • Putinisti

  Vastaa

  Partisaanin kirjoittaja jostakin syystä uskoo, että kaikki sotapäälliköiden julkiset lausunnot ovat totta eikä mikään muu kuin totta. :-)))
  Sodankäynnin ensimmäinen säänto (Sun Tzi) käskee harhauttamaan vihollista aina. 

  Bahmutissa on maadoidettu jo kymmeniä tuhansia juutalaisen juntan ”ukrainalaisia” sotilaita. ”Ukrainalaisten” hallussa jäi vielä noin 2 neliökilometriä Bahmutin länsiosassa. Joka päivä Wagner maadoittaa lisää useita satoja (300−400) juutalaisten ”ukrainalaisia” sotilaita, pyörittäen täten lihamyllyä (nk. ”Fabian strategy”, tunnettu toisesta puunilaissodasta) niin pitkään kuin mahdollista. Bahmutin ”ukrainalaisen” varuskunnan huolto on suurissa vaikeuksissa, koska kaikki tiet on katkaistu ja viimeistä tietä, jota Wagner ei katkase (!) tulitetaan surutta ja ”ukrainalaiset” antoivat sille lempinimen ”Kuoleman tie”.
  Valitettavasti suomalaiset eivät ymmärrä Venäjän asevoimien nykyistä voitoisaa strategiaa (miehistön hävittäminen) ja ylipäätä sodan osapuolten eli USAn ja VFn tavoitteita, eivätkä ymmärrä, että Venäjä voittaa tämän sodan. Kysymyshän ei ole Bahmutista vaan kaikkien muinaisten venäläisten historiallisten alueiden eli Vähä-Venäjän, Novorossian ja Transnistrian vapauttamisesta; toisin sanoen dekommunisointia ja v.1938 rajan palauttamisesta, hinnalla mitä tahansa.
  Prigozhinista: sen ”juutalaisuuden” korostaminen kirjoituksessa osoittaa olennaisten asioiden täydellisen ymmärtämättömyyden, sillä juutalainen alkuperä ei ole Prigozhinin tärkein ominaisuus.

  • Ryssänvihaaja (se oikea ryssänvihaaja)

   Vastaa

   Venäjä on voittamassa sotaa, mutta kykenee vaivoin etenemään Kouvolaa pienemmässä (joskaan ei yhtä ankeassa) kaupungissa valtavalla panostuksella yli puolen vuoden aktiivisilla taisteluilla ja omien sotilaiden armottomalla tapattamisella?

   Miettikää, jos nuo joutuvat valtaamaan jonkun oikeasti ison kaupungin. Milloin tämä 72 tunnin erikoisoperaatio muuten päättyy siihen Venäjän suureen voittoon?

   • Putinisti

    Vastaa

    1. Ryssävihaajat eivät osaa venäjän kieltä, eivät tiedä maasta mitään joten kaikki ”tieto” mitä ryssävihaajat ”tietävät” tulee ryssävihaajien maailmankuvaan juutalaisesta TV-laatikosta. Eikä ryssävihaaja koskaan mieti, miksi hänen viha korreloi noin 100% juutalaisten vihan kanssa. Juutalaiset näet eivät koskaan anna anteeksi Khazarian Kaganatin hajottamista venäläisen ruhtinas Svjatoslavin toimesta yli tuhat vuotta sitten.

    2. Ryssävihaaja ei ymmärrä, että USAn ”Akilleksen kantapäänä” tässä sodassa on tykinruoan rajallisuus. Venäjän johto tietää sen, ja hävittää tykistöllään nimenomaan ”ukrainan” sotilaita. Sota loppuu kun ”ukrainalaiset” sotilaat loppuvat. Bahmutissa niitä hävitetty noin 40 tuhatta, joten ”Fabian strategy” osoittautui hyvinkin toimivaksi. Toisena heikkoutena on se, että sodan pitkittyessä USAn tuki sodalle lakkaa jossakin vaiheessa, sillä USAn talous on ihan sekaisin ja Taiwanin ongelma on ratkaistava ensisijaisesti joten ”ukrainassa” se päättyy kuten Afghanistanissa.

    3. Ryssävihaaja on tietämätön eikä tiedä, että ”72 tunnista” ei puhunut kukaan Venäjän viranomaisista, vaan amerikwalainen kenraali Milley ( https://www.foxnews.com/us/gen-milley-says-kyiv-could-fall-within-72-hours-if-russia-decides-to-invade-ukraine-sources )
    ”Milley told lawmakers that Kyiv could fall within 72 hours if a full-scale Russian invasion of Ukraine occurs” – mutta Ryssävihaajan mielessä tämä amerikwalaisen kenraalin lausunto fantastisella tavalla muuttui Putinin lausumaksi. Venäjä kyllä palauttaa kaikki sen historialliset alueet (Malorossian, Novorossian ja Transnistrian), kuin myös Puola, Unkari ja Romania, joten juutalaisten bolsevikkien projekti ”ukraina” tulee suljetuksi lopullisesti.

    4. Ryssävihaaja voisi pohtia, miksi Venäläinen kaasu edelleen virtaa ”ukrainan” kautta EUvostoliittoon kaikkien rintamalinjojen läpi häiriöttä? (n.35–40 mln m3 päivässä). Tai miksi ”ukraina” ei julista sotaa Venäjälle?
    ”People don’t want to hear the truth because they don’t want to see their illusions destroyed.” Friedrich Nietzsche 

    • Plääh

     Vastaa

     Juutalaiset bolshevikit lakkauttivat Ukrainan itsenäisyyden 1918 ja murhasivat kymmeniämiljoonia ukrainalaisia kommunismin aikana ja tukahduttivat Ukrainan kulttuurin ja kielsivät kulttuuria edes olemasta olemassa

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Varmaankin huudellaan Twitterissä kaikki operatiiviset asiat viholliselle julki. Vieläpä kuukausia etukäteen.

 • Dekadenz

  Vastaa

  Jutun kirjoittaja ei ymmärrä sitä että NL ja Venäjä ei ole sama asia; tosin täytyy myöntää että Putin myös on kujalla. Putin glorifioi NL luultavasti sen vuoksi että sen sotia taistelivat venäläiset mutta mitä mieltä Putin on esim. Stalinin hallinnosta?

  Toiseksi olen sitä mieltä että juutalaisuus ei välttämättä tarkoita sitä että ei olisi mahdollisuutta rehellisyyteen ja objektiivisuuteen.
  On varmasti olemassa juutalaisia jotka eivät esim. hyväksy materialismia ja globalismia. 

  En myös ymmärrä sitä miksi Partisaani glorifioi Ukrainan hallintoa ja armeijaa. Kenen kanssa he ovatkaan liitossa – kyllä – roistovaltioiden USAn ja Englannin kanssa. 

  Tämä asia Tuukka Kurunkin olisi painettava mieleensä vaikka esittääkin historiantuntemuksen ylipappia.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa Ukraina! Ryssää päätyy multiin kovaa vauhtia ja ovat hätää kärsimässä Ukrainassa. Melko pitkäksi on venynyt tämä ”erikoisoperaatio”. Ryssien voitonpäivän paraatissa nähtiin yksi surkea tankki (valmistettu v. 1940). Eläköön ukrainalaiset sankarit! Kuolema ryssille!
  Slava Ukraini!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi