”Rasismin uhri” ahdistelee opiskelijoita Saksassa – Yliopisto kieltää tekemästä rikosilmoitusta

Tämä aiheuttaa pelkotiloja naisissa, mutta kulttuurimarxilaisen uhrihierarkian mukaan "rasismin uhri" on vakavampi diagnoosi kuin "rasismin uhrin ahdistelema nainen."

Ulkomaat

racism, race, discrimination

Berliiniläisyliopisto Freie Universität Berlin on laittanut oppilailleen kirjeen, jossa se varoittaa yliopiston alueella liikkuvasta sarja-ahdistelijasta. Samaan aikaan se kuitenkin kieltää ahdistelun uhreja tekemään rikosilmoitusta ahdistelusta. Syynä tälle on tietenkin rasismi!

Yliopiston mukaan ”rasismin uhreihin kohdistuviin poliisioperaatioihin sisältyy lisääntynyt poliisiväkivallan riski.” Lisäksi seksuaalisella ahdistelijalla on ”psyykkinen hätätila”, ja poliisit eivät ole riittävän hyvin koulutettuja kohtaamaan psyykkisessä hätätilassa olevia ihmisiä, mikäli yliopiston kiertokirjettä on uskominen.

Ahdistelija on sekä ahdistellut että uhkaillut useita naisia useiden viikkojen mittaisena ajanjaksona. Tämä aiheuttaa pelkotiloja naisissa, mutta kulttuurimarxilaisen uhrihierarkian mukaan ”rasismin uhri” on vakavampi diagnoosi kuin ”rasismin uhrin ahdistelema nainen.”

Feministijärjestöt eivät ainakaan toistaiseksi ole ottaneet yliopiston toimintaan kantaa jostain syystä, mutta paikalliset kristillisdemokraattien poliitikot, joita feministit vihaavat, ovat sitä mieltä, että naisten suojelemisen pitäisi mennä kaiken muun yli. Lisäksi he syyttävät yliopistoa poliisivastaisten asenteiden levittämisestä.

Lähde: Suomen Uutiset

Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Rikos Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Pikku hiljaa voitaisiin tästä uhrihierarkiapelleilystä luopua. On turha odottaa kohtuutta suvakeilta, wokettajilta, kulttuurimarxisteilta tai näiden taustapiruilta (esim. eräs valittu kansa). Ne vain kiihdyttävät vauhtiaan. Ei ole häpeä hypätä junasta pois, vaikka saisi minkä hyvänsä leiman otsaansa, potkut tai tuomion vääryyslaitokselta. Vaihtoehtoa ei ole.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Oletettavasti ahdistelun uhrit ovat valkoisia? Matut eivät tunnu valitsevan uhrikseen lainkaan omiaan. Syynä ehkä se, että silloin tulevat uhrin veljet ja serkut hakkaamaan pahat tavat pois.

 • Viestin tuojat

  Vastaa

  Ai jaa… Viime viikonloppuna Nürnbergin seudulla asia hoidettiin pikaoikeudenkäynnilä. Joku ”rasismin uhri” puristeli 25 vuotiasta naisen alkua persuksista discon pimeydessä. Nainen kertoi siitä kahdelle kavereilleen jotka suomeksi sanottuna ”antoi turpaan niin että tukka lähti”. Puristeija jäi henkiin mutta vakvasti loukkaantuneena. Ja nyt viestin toimittaja syytetään törkeästä pahoinpitelystä. Mutta viesti meni varmasti perille.

 • Minä

  Vastaa

  Johan on aikoihin eletty. Ei tuosta muuta voi sanoa. Esi-isämme pyöriskelevät haudoissaan levottomina katsellessaan maailman menoa.Tuo tulee vielä Suomeenkin, kun on jo ideologisesti oikeaoppinen malli olemassa.

 • pöh

  Vastaa

  Ruotsissa 5 ählyä Malmössa joukkoraiskasi nuoren tytön kotimatkalla puistossa.
  Niille syyttäjä oikein vaati lievää tuomiota ettei heitä poloisia karkoiteta.
  1 oli muka täysi-ikäinen sai pienen vankeusrangaistuksen, muut 4 syyrialaista oli ”alaikäisiä” jota ei kukaan uskoisi kuvista päätellen, sai kuitenkin muutaman kuukauden ”nuorisohoitoa”.
  Jokainen niistä oli kuitenkin jo oikeudenkäynnin aikana saanut Ruotsin kansalaisuuden, eli swedumamma ei heitä edes voisi karkoittaa (ei kyllä haluakaan)
  Mutta kuinka itsetuhoista tää on? Uhrataan omat lapset toisensa perään..
  Ruotsilla nyt on jotain ”historiallisia velkoja”, mutta Suomella ei sellasia ole, me ollaan päinvastoin saamapuolella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  racism, race, discrimination