Unkari: lähes 270 000 laitonta rajanylitystä estettiin vuoden 2022 aikana

Tiukan rajakontrollin ylläpitäminen maksaa Unkarille noin 1,63 miljardia euroa vuodessa. Rahaa säästyy kuitenkin siinä, kun sadat tuhannet rotumuukalaiset jäävät vuodessa rajan toiselle puolelle.

Ulkomaat

Unkarin raja.

Unkarin rajaviranomaiset estivät viime vuoden aikana 269 254 laitonta yritystä tulla rajan yli. Keskimäärin tämä tarkoittaa 738 pysäytystä per päivä. Unkari on kauttakulkumaa Eurooppaan suuntaaville rotumuukalaisille, minkä vuoksi maa toimii koko Euroopan muurina omalta osaltaan.

Unkari rakensi rajalleen vuoden 2015 rotumuukalaisinvaasion seurauksena raja-aidan, joka auttaa viranomaisia pysäyttämään rikollisin keinoin rajan yli pyrkiviä. Muureja vastustavien mukaan raja-aidat eivät jostain syystä toimi, mutta Unkarin esimerkki osoittaa toisin.

Rajan ylittäjät ovat viranomaisten mukaan pääosin Afganistanista, Pakistanista, Syyriasta, Marokosta ja Intiasta. Rajan ylitystä yrittäneet hyökkäsivät väkivalloin viranomaisia vastaan 265 kertaa, minkä seurauksena 12 poliisia ja 29 sotilasta sai vammoja.

Tiukan rajakontrollin ylläpitäminen maksaa Unkarille noin 1,63 miljardia euroa vuodessa. Rahaa säästyy kuitenkin siinä, kun sadat tuhannet rotumuukalaiset jäävät vuodessa rajan toiselle puolelle.

Rajakontrolli vaatii tietenkin myös tahtotilaa. Esimerkiksi Englanti ”ei onnistu” estämään laitonta vyöryä edes siitä huolimatta, että kyseessä on saarivaltio.

Lähde: Breitbart

Politiikka Rajavalvonta Rotu Talous Ulkomaat Unkari Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Topi

  Vastaa

  270 000 saadaan Suomeen viidessä vuodessa. 50 000 tunkeutujan täysmajoitus Suomi-Finlandiin ei ole temppu eikä mikään per vuosi. Meillä on tilaa.

 • Jotakin kuvasta puuttuu

  Vastaa

  Itse linkoaisin suvakkihuorat katapultilla aidan yli matujen rikastettaviksi.Näin saadaan täydellinen rauha ja järjestys maahan, ja mädätys loppumaan.

  • Teemu

   Vastaa

   Mutta he taas tahtovat sinut pois Euroopasta. Euroopassa ei ole heidän mukaansa tilaa valkoisille heteromiehille. On vain sinun sanasi vastaan heidän sanaansa. Kumpi voittaa, kun laki aivan taatusti tulee olemaan heidän puolellaan…

 • JP

  Vastaa

  Unkarille voisi lähettää kaiken kehitysavun, jota laitamme afrikkaan. Ne selvästi tietävät miten sivilisaatiota ylläpidetään. Muutkin Euroopan kansat tiesivät sen joskus. Hassua ajatella, että ennen sotia neekeri ei voinut edes afrikassa katsoa ranskalaista naista ilman, että se hakattiin. Silloin Ranska oli vielä sivistysvaltio.

 • Voitto Varmanen

  Vastaa

  erittäin hyvä sijoitus ja kate /vuosi ‚vähintään 3 miljardia nettoa/ vuosi+ progresiivenen kurssikehitys. onnea voittajille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi