Juutalaisten määrä Venäjällä romahtanut lähes 50 % kymmenessä vuodessa

Samalla kun juutalaisten määrä jatkaa nopeaa syöksyä alaspäin, Venäjän väestö kasvoi kokonaisuudessaan 3,5 prosentilla.

Ulkomaat

Venäjän tuoreiden väestötilastojen mukaan juutalaisten määrä maassa on romahtanut viimeisen vuosikymmenen aikana. Juutalaisten poismuutto alkoi jo vuosia ennen Ukrainan sodan syttymistä, tilastoista selviää.

Juutalaisten määrä putosi aikavälillä 2010–2021 vajaasta 160 tuhannesta vajaaseen 83 tuhanteen. Viimeisimmät tilastot eivät sisällä lukuja juutalaisten kiihtyneestä poismuuttoaallosta, joka alkoi 2022 Ukrainan sodan myötä.

Suurin osa Venäjän jättäneistä juutalaisista on suunnannut Israeliin, jossa ei-juutalaisia pidetään virallisesti ali-ihmisinä. Ironista kyllä, monet juutalaiset ovat kertoneet jättäneensä Venäjän paikallisten ”rasismin” vuoksi.

Samalla kun juutalaisten määrä jatkaa nopeaa syöksyä alaspäin, Venäjän väestö kasvoi kokonaisuudessaan 3,5 prosentilla tutkitulla aikavälillä.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Rotu Sionismi Ulkomaat Venäjän juutalaisyhteisö

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • society

  Vastaa

  Venäjä kuitenkaan ei ole mikään pelastus vaikka onkin vain maltillisen konservatiiviinen valtio. Ei tuo vielä mitään ole

  • Lässynlää

   Vastaa

   Ketkä täällä nyt muka väittää niin? Nato/Ukraina kriittisyys ei automaattisesti tarkoita Venäjämielisyyttä!

  • Moron Dirlewanger

   Vastaa

   Onko Brysselin horatsu Eurooppa tai Jew-jenkkilä mielestäsi pelastus? Maailman pahimmat syövän aiheuttajat jotka pitäisi tuhota atomeiksi.

  • Plääh

   Vastaa

   Tässähän vain juutalaiset lähtevät maasta, jossa on ikävää ja jota pakotteet nakertavat. Kuten aikoinaan maailmansodan jälkeisestä Euroopasta. Sitten nämä emigrantit olivat muka holokaustitappioita, kun vain vertailtiin tilastoja. Ei kai kirjoitus edes ottanut kantaa mihinkään Venäjän korkeimman vallan koostumukseen.

   Tosiasiassa Venäjällä on juutalaishallinto, kuten Ukrainassa ja Lännessä. Zelensky ja Putin ovat kavereita. Ei ole kuin yksi juutalaisuus ja juutalaisilla on ainutlaatuinen verkosto. Maailmanlaajuinen. Näin kertoo esim. Solzhenitsyn. Solzhenitsynin mukaan juutalaiset maailman kaikista kansoista eniten ja syvimmin mieltävät itsensä kansaksi. Ei ole mitään taistelevia kuppikuntia. Kuten Amerikan sisällissodan aikana B’nai B’rth ei jakautunut, vaan toimi yhtenäisenä ja etelän ja pohjoisen juutalaiset yhdessä. Vaikka siis olivat molemmissa taistelevissa maissa johtokerroksissa ja rahoittajina. Myös osallistuivat staan ja kummallakin puolella sulautivat joukkoon ja kannattivat vallitsevaa systeemiä.

   Joka maassa on tarkoitus soluttaa hallinto ja kaikki puolueet. Sien kaikki on kontrollissa ja voidaan puuttua tiettyihin asioihin. Kun johto on täysin omissa käsissä, niin voidaan vaikka järjestää kontrolloitu sota. Ukraina ei saa hyökkäyspanssareita, koska näköjään tarkoitus on pitkittää sotaa ja tapattaa kummaltakin puolelta valkoisiamiehiä ja paras aines. Ukrainasta e tule vahvaa nationalistista uutta maata, vaan ilmeisesti jos ei autiomaata, niin täysin omistettu ja velkainen konkurssipesä, jota hallitaan totalitaristisesti. Alueita ainakin se menettää

 • Morjens

  Vastaa

  Omituinen maa kun siellä on niin vähän transuja, homppeleita, keenereitä ja tuujalaisia.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuskin niitä siellä yhtään vähempää on kuin muuallakaan, ovatpahan vain kaapeissansa. Sen sijaan henkirikostilastoissa tekevät Venäläiset melkeinpä yhtä kovaa tulosta kuin mustat yhdysvalloissa. Saavutus sekin.

   • Morpheus

    Vastaa

    Näin on.. väkivaltainen maa

    25 000 tappoa

    https://tass.com/politics/1561093

   • Sanna Mirella

    Vastaa

    Venäjältä on muuttanut viimeisen kymmenen vuoden aikana paljon transuja ja homoja Helsinkiin. Tosin iso osa on jatkanut myöhemmin muualle eu alueelle. Vieläköhän on jossain netissä se video, jossa juna aseman lähellä Helsingissä venäläiset transut on teltalla pitämässä jotain tuki mielenosoitusta matuille 2015.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kaikki Israeliin muuttavat juutalaiset eivät jää Israeliin. Kun Israelin passi on taskussa, muuttavat isomman bagelin perässä Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jotain hyvää.
  Saisi vähentyä niin, että lähtevät kokonaan Euroopasta, sekä Jenkeistä myös.

  • Ylläripylläri

   Vastaa

   Heidän poismuuttonsa ei juuri vaikuta mihinkään kun ne pankkiirit jäävät kuitenkin ja heidän luomansa jäjestelmä. Heillähän on tarkoitus julistaa messiaansa eli antikristuksen virkaan astuminen Jerusalemissa Kolmannessa Temppelissa kunhan se valmistuu. Mutta ylläripyllärinä kun itä ja länsi ensin toisiaan moukaroivat tarpeeksi niin tuleekin Kolmas Voima puuttumaan peliin…

   https://www.abovetopsecret.com/forum/thread692402/pg2

   http://truth.prabhupada.org.uk/ww3-between-america-russia-will-the-imperial-germans-tip-the-scale

   • Nationalisti

    Vastaa

    Niinhän ne jää, mutta silti näen positiivisena asiana heidän poismuuttonsa, järjestelmä on kyllä muutettavissa, jos kansalaisilla olisi riittävästi poliittista ymmärrystä, mutta valitettavasti ei kannata henkeä pidätellä sen suhteen, että ihmiset massoina älyäisivät ketkä hallitsevat…

 • TT

  Vastaa

  50% on hyvä alku. Mutta helposti käy niinkin, että haitallisimmat jäävät ja heimon asiallisemmat tyypit lähtevät jutkumaahan. Mustapekka jää sen valtion tai kansan käsiin, jonka keskuuteen jää eniten juutalaisia kommunisteja, kulttuurimarxisteja, wokettajia tai vaihtoehtoisesti superrikkaita, jotka kaikki ryhmät ovat tehokkaita mädättäjiä. USA on tässä suhteessa täysin ylivertainen. Venäjän tilanteesta on vaikea saada selkoa.

 • J.K.

  Vastaa

  Näen tämän näin, että rikkaimmat jutikat lähtevät rottina sieltä Maailman Pyhimpään Valtioon, koska sekelit pitää siirtää. Muuten horjahtaa ahne sionisti ikkunasta. Perintö menee ryssille siten ja operaatiota varten.

  He tajuavat ryssän olevan parin siirron matissa. Venäjä on marionetti Kiinalle. (kärsivällinen kansa, kuten juutalaiset olivat ennen)

  Jutkupäälliköt Euroopassa ja Usraelissa ovat kehottaneet pakenemaan.

  Markkinat vittuilee ja se saatanan Kiinakin…

 • Koba

  Vastaa

  Venäläiset vähenee venäjällä,väestönkasvu on lähimmä muslimen aiheuttamaa.ne tunnetusti lisääntyvätholtittomasti.

 • Että näin

  Vastaa

  Mitenköhän tämäkin on laskettu, onko kyseessä oligarkit vai tavan jutikat? Putin on kuitenkin hyvissä väleissä oligarkien kanssa, ovathan he hänen asiamiehinään ympäri maailmaa.
  Venäjällä on myös aivan oma juutalainen kaupunki Census (JAO) jonka Stalin perusti 1931 välttääkseen pogromiväitteet. Kaupungin virallinen kieli on jiddish ja tällä kielellä myös lehdet julkaistaan siellä.

 • Dupont

  Vastaa

  Aivovuoto on suuri ongelma Venäjälle.

  • Schlageter

   Vastaa

   Sillä ei ole mitään tekemistä jutikoiden lähdön kanssa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaisten määrän väheneminen on aina, siis aina, hyvä asia aivan siitä riippumatta, onko maa juutalaisten hallussa, vai ei. Paras määrä on nolla ja mahdollisimman monessa maassa. Ja mahdollisimman nopeasti.
  Hehän voisivat kaikki muuttaa omaan Luvattuun maahansa ja voisivat derivoida ad infinitum kipalakkeja ja appelsiineja.
  Juutalaiset eivät ole koskaan yhdessäkään valkoisessa maassa tuoneet mukanaan kuin tuhoa ja kärsimystä. Yksikään valkoinen kansa ei heitä tarvitse, päinvastoin.
  Eli hyvää matkaa pois Venäjältä! Se on Venäjän voitto, niin tai näin. Jokaisen juutalaisen kohdalla, selkeä Venäjän kansan voitto. Ja swidun piste.

 • Julli

  Vastaa

  Juuri näin.

  Venäjän väestönkasvu tulee toiseksi haitallisimman ryhmän ansiosta.

  Kohta Suomen itä- ja länsinaapureina on muslimivaltiot. 😣

 • Salomon

  Vastaa

  -50% juutalaisista unelma vai tulevaisuus

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi