3 päivän erikoisoperaatio, päivä 486: juutalaisjohtoinen Wagner julisti sisällissodan Venäjälle

Putinin kokkina tunnettu juutalainen Jevgeni Prigozhin pyrkii saamaan Venäjän omaan hallintaansa.

Ulkomaat

Juutalainen Jevgeni Prigožin.

Putinin ”3 päivän erikoisoperaatio”, joka on jatkunut nyt lähes 500 päivää, saa yhä uusia muotoja. Ukrainan sodassa aiheutuneet kalustomenetykset ja kuolleiden sotilaiden massat eivät ilmeisesti ole aiheuttaneet riittävästi päänvaivaa Kremlille, joten nyt hallituksen entinen uskollinen juutalainen on julistanut sisällissodan Putinin hallintoa vastaan.

Putinin kokkina tunnettu juutalainen Jevgeni Prigozhin pyrkii saamaan Venäjän omaan hallintaansa. Hän on käyttänyt Ukrainan sotaa hyväkseen kasvattaakseen oman yksityisarmeijansa kokoa ja resursseja, ja viimeaikoina hän on pyrkinyt herättämään katkeruutta Putinin hallintoa kohtaan julkisilla ulostuloillaan. Aikaisemmin Putinille uskollinen juutalainen on siis puukottanut johtoaan selkään. Toisin sanoen yhteistyö juutalaisen kanssa ei olisi kannattanut tälläkään kertaa.

Prigozhin sanoo, että hänellä on 25 000 sotilasta joukoissaan. Sotilastoimet Venäjän alueella on jo aloitettu Ukrainan rajalla sijaitsevassa Rostovin läänissä. Läänin kautta kulkee Venäjän merkittävimmät huoltoreitit Ukrainaan. Alueella on jo pudotettu useita Venäjän armeijan helikoptereita.

Venäjän hallinto lupaa tukahduttaa kapinan, mikä voi olla helpommin sanottu kuin tehty. Tšetšenian presidentti Ramzan Kadyrov on luvannut lähettää sotilaita Putinin hallinnon tueksi. Kadyrovin muslimisotilaat ovat myös taistelleet Ukrainassa.

Wagner ei myöskään ole Putinin ainut maan sisäinen ongelma. Kansallissosialistin johtamat Venäjän vapaaehtoisjoukot (RDK) tavoittelevat myös vallanvaihtoa sotatoimien kautta. Kyseessä on Ukrainassa maanpaossa asuvien venäläisnationalistien yksikkö, joka on käynyt useammalla taistelureissulla Venäjän sisällä. Kyseessä on alle vuoden ikäinen yksikkö, joka vasta rakentelee resurssejaan.

Lähde: OSINT

Rotu Ukraina Ulkomaat Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Wagner

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pekko

  Vastaa

  Historia toistaa itseään, heikko tsaarin valkokaarti ei menesty rintamalla. Tsaari pistetään syrjään, psykopaatti tilalle. Saa nähdä miten käy, 1917 vuonna 20000 kommunistia kykeni vallankumoukseen. Prigosinilla on suunnilleen sama kannatus. Puolta on helppo vaihtaa, kaikki riippuu siitä miten uskollisia ovat putinin kenraalit. Lopputulos voi olla tosi likainen

 • PartiZaani

  Vastaa

  Mitäs tähän sanotte, ryssän perseenlipojat? Onko Wagner nyt CIA/WEF/Pfizerin palkkalistoilla ja yrittää tuhota peisettiä valkoista kristittyä venäjää? Putin tulee pelastamaan meidät?

  • gg

   Vastaa

   Mitä siihen muuta sanoa teille jutkun ympärileikatun kullin nuolijoille kuin että saadaan nopeammin kolmas maailmansota aikaan kunhan saadaan teidän ihannoimat valkoisia vihaavat iljettävät ja pettävät jutkut virallisesti taas valtaan venäjälläkin. Tervemenoa poteroon ydinpommi räjähtelemään jutkun kullin imijä.

   • Plääh

    Vastaa

    Juutalaiset saivat vallan Venäjällä 1917 eivätkä siitä ole luopuneet. Te siellä Pietaarissa unnette kyllä asian

  • Asian 16 puolta

   Vastaa

   Otetaas hattu päästä ja mietitääs taas…

   Se tiedetään että Zelensky kävi allekirjoittamassa luovutussopimuksen/kauppakirjan USA:n reissullaan jolla USA omistaa Ukrainan. Ukraina oli sotatarvikkeista ja USA:n maassa olleesta omaisuudesta niin paljon velkaa, että maa siirtyi Ukrinan johdon allekirjoituksilla osakasi USA:ta.

   Ja kun muistetaan historiasta (kauan sitten) kuningas Salomon, joka oli tuolloin ”kuninkaiden kuningas”. Niin miksi luulette että sen rauniotemppeliä korjataan ennätysvauhtia?

   USA (siis Cabbalistit) haluavat maailman herroiksi. Ja kruunata ”kuninkaiden kuninkaan”, joka hallitsee koko maapalloa. Ja kaikkien kansojen on sille alistuttava. No, nyt Cabbalistit ovat saaneet EU:n lisäksi Ukrainan ja havittelevat sitä viimeistä tulppaa, Venäjään, jonka jälkeen Iranin olisi pakko alistua. Tietysti sodan jälkeen.

   Mitä erinomaista tässä Kuningas Salomonissa oikein on? Hänellä oli ”voimasormus”. Sormus jonka kautta hän pystyi käskyttämään kaikkia 72 demonia. Ja sillä sormuksella alistettiin myös damonien demonia, Asmodusta.

   Ja mikä tekee tästä sormuksesta erikoisen? Kerrotaan että itse jumala on sen kaivertanut ja kas kun sattui, sen kuviona on daavidin tähti.

   Eli, jos Cabbalistit saavat koko maapallon hallintaansa, niin ne pystyvät kutsumaan demonit maan päälle. Ja silloin me olemme tuhoon tuomittuja.

   Tästä voidaan oppia ainakin se, että ”viholliseni vihollinen ei välttämättä ole ystävä”. Ja jos joku henkilö julistautuu ”kuninkaiden kuninkaaksi” tai Salomonin temppelissä aiotaan pitää kruunajaisia, niin voi pojat. Me olemme tuhoon tuomittuja.

   Asialla on aina neljä puolta. Ja aika-ulottuvuus mukaan otettuna, 16.

   • Professori

    Vastaa

    Välillä sitä ihan hämmästyy millaisten kilipäiden kanssa sitä pitää samalla pallolla elää.

    Lue nyt hyvä ihminen tuo viestisi uudelleen ja kysy itseltäsi: ”Olenko minä tervejärkinen?”

 • Mitä oikeasti tiedetään

  Vastaa

  …niin… se mikä tiedetään on se että tähän mennessä on vain yksi sotilaskopteri pudotettu. Toinen väisti soihduilla lynyen kantaman ohjuksen. Ja muista ammutuista ohjuksista ei ole varmuutta.

  Tiedetään myös se että Wagnerin kotikaupungissa oli takavarikoitu ajoneuvo joka oli täynnä metallilaatikoita jotka olivat täynnä 5000 ruplan seteleitä. Olisiko tämä alkuperäinen ärtymyksen syy? Mene ja tiedä.

  Syytökset Venäjän sotilasjohdon epäonnistumisiin ovat varmasti osittain totta. Mutta totuus on se että jatkuvasti elävässä rintamalinjassa välillä ammutaan omia. Ajantasaisuus ei aina ole selvää. Pommittivathan Jenkitkin napalmilla vahingossa väärän saaren aikoinaan. Eräs britti joka oli nuorena miehenä kertoi heidän katselleen viereiseltä saarelta kun koko saari ja sen siviilit tuhottiin.

  • Plääh

   Vastaa

   Voi olla satua koko viimeisin hyökkäys. Mutta lienee totta, että reittejä oli taannoin miinoitettu ja silloin oli jopa joku hyökkäys. Oikeutetusti koko Wagner on suuttunut, kun armeija on sen pettänyt. Ne ase- ja amustoimituksetkin olivat osa valtataistelua eli niiden vaikuettaminen

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta toimii.

  Nyt molemmilla puolilla juutalainen johto: Zelensky Ukrainassa ja Prigozin Venäjällä. Juutalainen Ylivalta USA:ssa on ollut huolissaan sodan etenemisestä ja nyt heidän Rakkikoiransa Helvetistä eli Prigozin on valjastettu sytyttämään sisällissota Venäjällä.

  Toisin sanoen, tavallista Juutalaista Ylivaltaa, jonka tavoitteena on koko Valkoisen Maailman ajaminen Kolmanteen Maailmansotaan. Tämä, juuri tämä, on täsmälleen Juutalaisen Ylivallan tavoite. Putin on osoittautunut vaikeasti provosoitavaksi, siksi käyttöön piti ottaa oma Demoni Helvetistä, eli juutalainen Prigozin.

  Ja nyt, aivan kohta, saamme maistaa sotaa, olemmehan mekin nyt toisen juutalaisen osapuolen aseveljiä ja näin ollen toisen osapuolen legitiimi kohde.

  Kiitos Niinistö! Kiitos Marin! Toivottavasti seisotte surullisen näköisenä, käsi sydämellä, naama vääränä, kun suomalaisia tuodaan kaatuneina kotiin samalla kun Juutalaisen Ylivallan sotakoneet Helvetistä levittävät tuhoa.

  Juutalainen Ylivalta, taas kerran, tuomassa, sitä minkä se osaa: Kuolemaa, kurjuutta, tuhoa ja hävitystä. Katsokaa Irakia, Libyaa, Libanonia, Afganistania, Näette lähitulevaisuuden Suomen, pommitetun Kolmannen Maailman Perseenreiän. Kun ei osattu olla sodan ulkopuolella, vaan piti mennä nuolemaan Juutalaisen Ylivallan persettä.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Erittäin totuudenmukainen tilannekuva. Allekirjoitan 100%.

 • .

  Vastaa

  Minkä takia partisaanikin on alkanut puoltaa globalistista NATO propagandaa? 

  Putin tai kukaan muu korkeantason sotilasjohtaja ei ole sanonut ettö ukraina vallattaisiin kolmessa päivässä. 

  Jos venäjä kaatuu se tarkottaa että suomeen tulee taas helvetisti mamuja itärajalta. Aika jännää että nationalistilehti toivoo Venäjän kaatumista ja drag queen lännen voittoa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Onkohan putinisteilla jotain sanottavaa tähän? Miten tämä todistaa, että Venäjällä on kaikki OK?

 • Putinisti

  Vastaa

  1. Kolmen päivän operaatiosta puhui Amerikwalainen kenraali Mark Milley, ei Putin.
  https://www.foxnews.com/us/gen-milley-says-kyiv-could-fall-within-72-hours-if-russia-decides-to-invade-ukraine-sources
  Partisaani tekee itseään naurunalaiseksi aina kun levittää juutalaista propagandaa.

  2. Prigozhin ei enää elää pitkään kun hän julkisesti uhmasti Putinin määräyksen antautua. Kapinalliset kyllä joutuvat hirteen, sillä maanpetos sodan aikana on vakava rikos. 

  3. Minulle on kyllä suuri pettymys kun Partisaani osoittaa kerta toisensa jälkeen, että se ei ymmärrä geopolitiikasta yhtään mitään eikä pysty ymmärtämään sodan osapuolten (l. Venäjän ja USAn) motivaatiota ja resursseja, eikä lopputulosta.

  • Plääh

   Vastaa

   Putinin julistus Valko-Venäjän ja Ukrainan liittymisestä Venäjän osaksi vuodettiin heti tuolloin ja sen oli määrä olla muistaakseni neljän päivän päästä eetterissä, joten ei tämä amerikkalaisten keksimää aivan ole. Viikon sotaretki oli siis suunnitteilla tai lyhyempi

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Täällä tietenkin J‑kysymys otetaan esille, mutta jos Wagner-kärki jatkaa marssiaan M4-tietä pitkin kohti Moskovaa, eivätkä hävittäjäpommittajat tuhoa kaappareita, on selvää, että Prigozhinilla on voimakkaita liittolaisia ja Putinin hallinto kaatuu. Ukrainan pitää tarttua ehdotukseen maan jakamisesta uuden hallinnon taholta tai Kievistä tehdään selvää.

 • Anonymous

  Vastaa

  Loistavaa!! Täällä kilistellään shampanjaa ja seurataan live seurantaa 😎👌🏻 Putin paennut Moskovasta tuli perseen alla. Tappakaa ryssät toisianne vaan. Voisivat nämä kotimaisetkin ryssäagitaattorit ja putinistit lähteä puolustamaan rakasta isänmaataan. Popcornit esiin!

 • gg

  Vastaa

  Ja kiitos myös tavallisille suomalaisille juutalaisen ylivallan ja sotahulluuden tukijoille joita jopa tälläkin sivustolla majailee runsain mitoin meidän täysjärkisten seassa. Ei riitä että saadaan suomen populaatio korvattua vajaaälyisellä halpatyövoimalla vaan koko suomi pitää saada mukaan maailmansotaan juutalaisen ylivallan ja ekseptionalismin puolesta ja tuhottua maailmansodassa.

 • george

  Vastaa

  Älä luota juutalaiseen – koskaan eikä missään.

  • gg

   Vastaa

   Allekirjoitan ja lisään että älä ikinä rentoudu mustien/ruskeiden läsnäollessa.

 • Ei hide

  Vastaa

  Harmi että partisaanikin mukana tässä nato propagandassa. Wagner ilmotti että joukot ei marssikaan moskovaan vaanpalaa tukikohtiinsa. Hyvä sisällissota

 • Nimetön

  Vastaa

  Melkoinen valtataistelu on venäjällä käynnissä, ihme on jos venäjän imperiumi pysyy kasassa, pitkät ajat on ennustettu venäjän hajoamista. Jos näin käy ruumiit lasketaan miljoonissa. Venäjän valtakunta koostuu kymmenistä etnisistä ryhmittymistä, jokainen näistä blokeista tottakai haluaa kakusta mahdollisimman ison palan. Pietarista pelkästään tulisi 100000 pakolaista suomeen vähintään, ei näitä mikään aita pysäyttäisi. Levottomat ajat on edessä, kävi miten kävi

 • TT

  Vastaa

  Venäjän federaation hajoaminen olisi hyvä juttu, mutta vain jos mitään muuta globaalia imperiumia ei jäisi jäljelle. Eli kaikki suurvallat USA, Kiina, Venäjä ja suurvallan asemasta haaveileva EU tulisi hajottaa samaan tapaan kuin hajotettiin Saksan ja Japanin lyhytikäiset imperiumit. Nämä aiheuttavat kaikki sodat ja epävakaudet maailmalla. USA sekä sen uskollisimmat liittolaiset Iso-Britannia ja Israel muodostavat kaikkein aggressiivisimman suurvaltakoalition, johon Suomikin nyt NATO:n kautta kuuluu. Tuhottujen tai vähintäänkin epävakautettujen maiden lista tämän jäljiltä on uuvuttavan pitkä. Jos et tanssi USA:n pillin mukaan, niin maassa alkavat levottomuudet. Aina ei tarvita levottomuuksia sillä helpoin väline tanssittaa kansaa USA:n tahdissa on anglo-amerikkalainen ’soft power’ eli kaikki se englanninkielinen kulttuuri, viihde‑, asiaohjelma‑, koulutus- ja uutistarjonta, jonka kautta jonkun maan väestö aivopestään USA-imperiumille alamaiseksi jopa niin pitkälle, että kansa sortuu perversioihin eikä enää kykene vaalimaan omaa kulttuuriaan ja veren perintöään eikä hyviä suhteita naapurikansoihin. 

  Suomessa lännetys on ollut helppoa, koska naapurimme Venäjä on ollut meille ajoittain varsin ilkeä. Syitä tähän ilkeyteen ei ole aina jaksettu miettiä. Suomettumisen aikaan meillä oli ihan terve tarve hakeutua lännen kumppaniksi, mikä liikehdintä kuitenkin ryöstäytyi käsistä, kun NL hajosi. Sen jälkeen Suomi vietiin hyvin rajusti ja peruuttamattomasti osaksi lännen suurvaltarakenteita. Kaikki mikä lännessä kiiltää ei olekaan kultaa.

 • FCKNWO

  Vastaa

  Ei kenellekään sitten tullut edes mieleen sellainen vaihtoehto, että tämä on vain yhtä suurta teatteria?
  Asiassa oli niin monta ristiriitaista kohtaa, että lopputuleman arvailu ei ollut vaikeaa.
  Aamusta iltaan valtamediakin käytti samoja mistään mitään tietämättömiä ja lännen valheellista propagandaa syöttäviä ”asiantuntijoita”, jotka pohtivat kaikkea muuta, paitsi sitä, mitä oikeasti tuli tapahtumaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi