Unkari tukee lapsiperheitä tuloveron poistolla

Unkari tekee lapsiperheystävällistä politiikkaa poistamalla tuloveron naisilta, joista tulee äitejä alle 30-vuotiaina. Kyseessä on vastaus koko Eurooppaa piinaavaan alhaiseen syntyvyyteen.

Ulkomaat

family, love, outdoors

Länsimaissa, myös Suomessa, alhaisella syntyvyydellä perustellaan tuhoisaa avoimien rajojen politiikkaa. Unkarin kansalliskonservatiivinen hallitus on kuitenkin keksinyt ryhtyä tukemaan perheitä tavoilla, jonka toivotaan nostavan syntyvyyttä.

”Hallituksen laskelmien mukaan kymmenet tuhannet tulokkaat nuoret äidit voisivat käyttää mahdollisuutta verovapauteen”, kertoi Unkarin perheministeri Ágnes Hornung.

Tuloveron poiston lisäksi äideillä on myös mahdollisuus saada kaikki aiemmin olemassa olleet perhetuet, mukaan lukien perheverovähennys, raskauslaina ja hoitomaksu.

Lähde: Samnytt

Perhearvot Politiikka Ulkomaat Unkari Valkoinen syntyvyys Verotus

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Muutoinkin nuorien äitien tukeminen on järkevää. Perheen tulisi terveydellisistä syistä hankkia 1. lapsi jo 20 vuotiaana. Mutta nykyisin auton hankkiminen on tärkeämpää.

 • Observer

  Vastaa

  Vastaavanlaista toimintaa on myäs Eestissä, missä lapsiperheitä tuetaan ja kannustetaan mutta Suomessa ollaan sitä mieltä, että pigmenttiä tarvitaan lisää.

 • otto suni

  Vastaa

  Orbanin ansiota ja saanut siksi vastaansa koko sionistien roskajoukon!

 • TT

  Vastaa

  Unkari tekee kaiken oikein, mistä syystä se on joutunut peto-EU:n hampaisiin. Peto-EU:n nilkkimäinen myötäilijä Suomi on ollut Unkarin ankarimpia arvostelijoita, minkä Unkari ”kostaa” Nato-jäsenyyden jarruttamisella.

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Melkein jo Europan; edes yksi johtaja uskaltaa sanoa perheen olevan tärkeä maailman yhteiskunnille . Perhe ei ole perhe ilman lapsia ei haluta, ellei kaikki perheen jäsenet ole tasa-arvoisia keskenään.

  Suomessa 2002 – 2005 ei edes aviomiehillä kaikissa tapauksissa ollut haasteoikeutta aviolapsiin nähden. Tätä kansa ei tiedä, koska kaikki asiaa koskeva ”lainsäädäntötyö” on salattu kansalta !

  Sateenkaarimaailman tekemisen haastaminen on kielletty jopa Suomen ”perustuslaissa” !

  PL 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset .… syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Kuka Suomessa haluaa ”isäksi”, eli ihmisoikeudettomaksi Suomen kansalaiseksi; jollaisia Suomessa laskemieni mukaan on jo miljoonan luokkaa.

  Isyys ja perintöasioissa TOTUUDEN selvittäminen on kielletty useilla ”oikeuden” päätöksillä ; ei haasteoikeutta; ”totuuden selvittäminen aiheuttaa kustannuksia”; kyllä kakki on luettavissa Suomen oikeusjärjestelmän ”päätöksistä” !

  Mm. EOA päätös 876÷2÷05 : Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.” ( päätös senverran rikollisesti tehty, että salattiin 20.12. 2007 asti )

  Aivan kuten PL 118 § on päätoimittajien käskystä ? kaiken keskustelun ulkopuolella Suomen ”mediassa”.

  Mediahan on LAHJOTTU: Suomen hallituksen 2005 tilaama ”tutkimus”: ”Media ja demokratia / kriittinen näkökulma”. 

  Tuossa tutkimuksessa suoraan sanotaan : ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehditsötukien käyttö.”

  Tämä Suomen talouden- ja perheiden hajotuspolitiikka; johon myös korkea energian hinta kuulluu ei olisi ollut mahdollista ilman ”lainsäädäntötyön” sensuuria ja YLE-propakandaa !

  Kaikki siis on tehty SUUNNITELMALLISESTI PL 118 § maanpetosta myöten .

 • Marek

  Vastaa

  Suomessa on silti kattavammat tuet kaikenikäisille synnyttäjille. Itä-Euroopassa on vain viime vuosina opittu afrikkalaistyylinen äänestäjien kosiminen lupaamalla hilloa milloin kenellekin mieluisalle ryhmälle (ml. Puolan 13. kuukauden eläkkeet).

 • Bella

  Vastaa

  Aivan upeaa. Itsekin olisin tuon verovahennyksen saanut. Suomessa sen sijaan nuori aiti ja isa ovat hallitukselle saastaa, etenkin aidit, jotka ottavat vastaan raskauden ja synnytyksen ja hoivavastuun ja niista aiheutuvat tulon menetykset: ei Suomessa kannata perhetta perustaa. Olen itse kasvattanut jalkikasvua, veronmaksajia ja asevelvollisuuden suorittaneita, olen ollut kotiaitina yli kymmenen vuotta yhteensa (ja siis menettanyt myos naiden vuosien palkkani), mutta tama ei tule ikina nakymaan esimerkiksi elakkeessani, jossa kotiaitivuosieni kohdalla on pelkkaa nollaa. Hallitukset Suomessa pitavat aiteja nollan arvoisina. Sen sijaan kaiken maailman only fans-huorat loistavat julkisuudessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  family, love, outdoors