Kurdit mellakoivat jouluna Ranskassa – Useita kymmeniä poliiseja loukkaantui

Tapahtumat saivat alkunsa, kun 69-vuotias ranskalaismies hyökkäsi kurdien kimppuun ampuen useamman hengiltä.

Ulkomaat

Kurdit mellakoivat jouluna Pariisissa tuhoamalla paikkoja ja tappelemalla poliisien kanssa. Kurdien mukaan poliisi ei suojele heitä tarpeeksi, joten Lähi-Idän vihatuimpiin kuuluvan ryhmän edustajat päättelivät, että suojelua saa hyökkäämällä poliisien kimppuun.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun 69-vuotias ranskalaismies hyökkäsi kurdien kimppuun ampuen useamman hengiltä. Syyksi hän on kertonut kyllästymisen Ranskan avoimien rajojen politiikkaan.

Kurdit ajattelivat, että mellakoimalla jouluna heidät hyväksytään paremmin tulevaisuudessa, joten seurauksena oli tuhopolttoja, tuhottuja paikkoja ja sairaalaan päätyneitä poliiseja.

Yksitoista mellakoijaa pidätettiin tapahtumien aikana.

Lähde: France24

Kurdit Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ei mikään ihme, että jotkut ranskalaiset saa tarpeekseen pakkomonikulttuurisuudesta, niin katastrofaalista se politiikka siinäkin maassa on ollut.
  Toivottavasti kurdit jatkavat mellakointiaan ja se leviäisi useammille alueille, pääsee ranskalaiset nauttimaan ”unelman” tuomista pelihetkistä ja pohtimaan mikä on mennyt pieleen.
  No, kohta on uusi vuosi ja autot palaa muutenkin, tradition mukaisesti.

 • otto suni

  Vastaa

  Tämä 69-vuotias eläkkeellä oleva veturinkuljettaja ansaitsee ”Kunnialegioonan merkin” tästä teosta, joten jäädään odottelemaan! Kurdit kostavat jälleen tavallisille ranskalaisille mikä ei ainakaan lisää sympatiapisteitä heille!

 • Replacement

  Vastaa

  Ranskalaismies teki miehen työn. Noiden elukoiden tappaminen pitäisi olla täysin laillista ja jopa suotavaa.

 • TT

  Vastaa

  Kurdien ampuminen oli jonkinlainen uroteko, koska kyseessä on globalistien proxy-miehitysjoukko, mutta lyhyellä aikavälillä seuraukset operaatiosta ovat kuitenkin negatiiviset. Macronin hallinto vahvistanee matujen suojelua ja paapontaa ja voimistanee kantaväestön alistamista ampumistapaukseen vedoten. Ranskassa on yhä paljon suvakkeja, jotka tulevat asenteissaan aina vain hullummiksi. Kantaranskalaisista halutaan päästä kokonaan eroon. Ranskalaiset ovat kykenemättömiä suojelemaan itseään. Aselakeja ja kansalaisten valvontaa kiristettäneen entisestään. Iskut kannattaisi kohdistaa globalistiseen poliittiseen eliittiin itseensä, koska matujen virta on loputon. Helpommin sanottu kuin tehty. Länsimaissa puolustusvoimien olisi pitänyt ymmärtää nujertaa kansaa tuhoavat globalistit ihan fyysisesti, mutta nekin on tehokkaasti solutettu. Brasilia tuntuu olevan poikkeus. Ranskassakin joukko vanhempia upseereita on kirjoittanut avoimen kirjeen asiasta, vaikka olisi pitänyt jo tarttua aseeseen.

 • Heinrich

  Vastaa

  Toivottavasti kurdeja ammutaan siis useammin Ranskassa. Tämän seurauksen mutiaiset näyttävät riehumisellaan haitallisuutensa maan ihmisväestölle ja neekereitä rakastava polpo pääsee viettämään tulisia hetkiä rakastamansa monikulttuurisuuden kanssa.

 • Kettenhund

  Vastaa

  No nyt ei roskamedia kirjoittelekaan että ammutut(kin) olisivat ranskalaismiehiä. vrt käsite ”espoolaismies”. 🙂

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi