Naiset vallassa: Saksan ulkoministeri käyttää 7,5 tonnia kuussa veronmaksajien rahaa henkilökohtaiseen stylistiin

Ulkoministerin edustuskelpoisuuden ylläpitäminen käy saksalaiselle veronmaksajalle kalliiksi.

Ulkomaat

Poliitikoille tyypilliseen tapaan myös Saksan vihreä ulkoministeri, Annalena Baerbock, käyttää veronmaksajien rahaa niin kuin se olisi hänen omaansa, ja raportoinnin mukaan hallitus maksaa 7 500 euroa kuussa tunnetulle stylistille ja meikkitaiteilijalle, Claude Frommenille, ulkoministerinsä edustuskunnon ylläpitämisestä.

Asian paljastanut Bild-lehti kertoi ulkoministerin myös välillä lennättävän stylistiä mukanaan ulkomaan matkoille edustustilaisuuksien takia.

”Neiti Frommen huolehtii ministeri Baerbockin hiuksista ja meikistä ennen valokuva- ja televisioesiintymisiä,” ministeriön edustaja kertoi lehdelle.

Hallituksen törsääminen ministerinsä ulkonäköön on herättänyt erityistä tyrmistystä aikana, jolloin kansa kamppailee energian ja ruoan hintojen kasvun kanssa.

Lähde: Breitbart

Politiikka Saksa Talous Ulkomaat Veronmaksajat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Valkoinen pottunokka

  Vastaa

  Pakko sanoa että varsin vaatimattomaan lopputulokseen pääsee tuolla rahalla.. ehkä budjetin tuplaus voisi auttaa..

  • Mummo

   Vastaa

   Samaa mieltä. Tosin, kun ei voi olla varma akan iästä, ehdotan budjetin triplausta, muuten se on vaikea päivittää.

  • Pertti

   Vastaa

   No jaa. Lopputuloksesta ei voi päätellä alkutilannetta. Voihan olla, että ko. henkilö näyttää ilman meikkejä liskolta.

 • otto suni

  Vastaa

  Vihreät ovat kaikkialla oman kansan pettureita ja on syytä muistaa, että Stasin Marcus Wolf oli vihreän liikkeen merkittävin taustavaikuttaja ennen Saksan yhdistymistä! Suomessa on vihreillä sama ”kaiku askelten” eli rahaa omaan ja sukulaisten taskuun sekä ulkomaan eläteille!

 • TT

  Vastaa

  Baerbock on tyypillinen uuden ajan kommunisti, joita ei hallintoalamaisten hyvinvointi tai mielipiteet kiinnosta lainkaan, vaan oma agenda ja poliittiset päähänpinttymät. Pragmaattisia mielipiteitä tai kulloiseenkin tilanteeseen järkevästi reagoimista ei vihreillä ole lainkaan. 

  Vihreät ja Baerbock suorastaan ylpeilevät sillä, kuinka vähän he välittävät omien äänestäjiensä mielipiteistä:
  “If I give the promise to people in Ukraine – ‘We stand with you, as long as you need us’ – then I want to deliver. No matter what my German voters think, but I want to deliver to the people of Ukraine,” she said.

  Ei pysty käsittämään, kuinka kukaan voi äänestää näitä ihmishirviöitä. Nämä kuuluisivat laitokseen.

 • Late

  Vastaa

  miten kukaan voi olla noin röyhkeä

 • Puolueeton

  Vastaa

  Tuli taas mieleen, mistä syystä tuollaisten henkisistä häiriöistä kärsivien määrä vallanpidossa johtuu?
  Henkiset häiriöt johtuvat aivotoiminnasta ja siihen taas vaikuttaa aivojen biologinen toiminta. Aivojen biologista toimintaa taas määrää olion hedelmöittymishetkestä alkanut kehitys. Hedelmöittymisessä ja solujen jakautumisessa syntyy aina mutaatioita, joihin evolutiivinen lajin kehitys perustuu. Siinä edellytyksenä on, että huonot mutaatiot eivät jatka lisääntymistä siinä määrin kuin hyvät mutaatiot. Laji kehittyy.

  Nykyihmisen kehittyminen on kai kestänyt 300000 vuotta ja miljoonia vuosia kehittyminen apinoista ihmiseksi. Evoluutio on toiminut, mutta se on myös ollut ikävää olioille, kun lapsia on kuollut. Nyt tätä ikävyyttä on voitu vähentää lääketieteellisin menetelmin. Huonoista mutaatioista kärsivien määrä on lisääntymässä, kun ensimmäisen elinvuoden aikana kuolleitten määrä on pudonnut vanhasta alle 10% (?) ehkäpä jopa alle 1%. 

  Kun lisäksi otetaan huomioon, että aivojen kohdalla mutaatiot ovat olemassa kuin muidenkin elimien painosuhteessa ja moninkertaisina, nykyihmisillä on kasvavat määrät ”ilkeiksi” sanottuja periytyviä aivomutaatioita. Nämä mutaatiot voivat aiheuttaa narsismia, vallanhalua, todellisuudesta poikkeavaa ajattelua tai rikollisuutta. Erityisesti tämä näkyy lisääntyvänä ilmiönä kehittyneiden maiden politiikassa piilevänä huonona diktatuurina.

 • Kyllikki

  Vastaa

  laitetaan tuo käymään tiina jylhän kauneushoidossa, varmana ei edes sukulaiset tunnista sen jäljeen eikä rajavartija passikuvasta, kannattaa muistaa että tiinalla ei ole vastuuta lopputuloksesta joten täyteaineet lienee arvotaan tallinnan jouluroskien jakelun bingotilaisuudessa.

 • Observer

  Vastaa

  Kymppitonnilla estetiikkaa että herkiää pikkulapset pelkäämästä..

 • Repe

  Vastaa

  Ihana ruskeakuono. Onko kuvassa 8000 euron jälkeen vai ennen? Vaikea sanoa. Tämä on näitä samojedien ja muiden turkkilaisten tattareiden raiskaamien jälkeläisiä, joita Suomessakin piisaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi