Dokumentti etulinjan arjesta: Azov puolustamassa Bahmutin kaupunkia

Reilu puolituntisessa pätkässä ei paljon jutella, joten sen katsominen ei vaadi kielitaitoa.

Ulkomaat

military, soldier, ukraine

Ukrainan sodan kuumin keskipiste tällä hetkellä puolustajien suhteen on Bahmutin kaupunki, johon Venäjä koittaa tunkeutua isolla voimalla. Se onkin tällä hetkellä ainut alue, jossa Venäjä vaikuttaa olevan hyökkäyskunnossa.

Alueella käydään taukoamatta kovia taisteluita. Yksi sen puolustusjoukoista on nationalisteja yhteen kokoava Azov. Kaupunkia puolustavat Azovin taistelijat siirtyivät alueelle osallistuttuaan ensin Khersonin alueella hyökkäykseen. Azovin sotilaat tunnetaan siitä, että he eivät pelkää taistelua vihollisen kanssa.

Nyt Azov on tehnyt dokumentin alueella käytävistä taisteluista. Reilu puolituntisessa pätkässä ei paljon jutella, joten sen katsominen ei vaadi kielitaitoa. Se antaa kuitenkin hyvän kuvan siitä, mitä maataan puolustavat nationalistit käyvät parhaillaan läpi sekä mitä sota etulinjassa todella on.

Azov Ukraina Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka antinpoika

  Vastaa

  Millä tavoin nationalistiksi itseään kutsuva voi toimia juutalaisen käskyvallassa!

  • Observer

   Vastaa

   Näkyisihän noita joo olevan niin Wagnerissa (jonka omistaja jude) kuin putainin asevoimissakin.

  • Bill The Butcher

   Vastaa

   Jaa’a. ”Ppatriootti” Anus Pötkönen osaa varmaan vastata tähän parhaiten, kunhan vaan iskaltautuu sieltä Donetskin perunakelkarista ihmisten ilmoille.

 • Snif

  Vastaa

  Se on elämä vaikeaa kun ”juutalainen, juutalainen, juutalainen” pyörii pääkopassa?

  • Plääh

   Vastaa

   No vaikeampaa se on niillä, jotka eivät ole vielä hjuutalaisuuteen perehtyneitä. He eivät ymmärrä maailmasta juuri mitään.

   Putinin miehet täällä vain kovasti teeskentelevät juutalaiskriittistä, kun yrittvät juutalaiskriittisiin vaikuttaa.

 • Koera

  Vastaa

  Kas kumma, ukrainalaiset “kansallismieliset” eivät mainitse juutalaisia tai sionismia missään muodossa tai yhteydessä, sionismin vastustamisesta puhumattakaan eikä EU- tai NATO-vastaisuudesta NC-puolueohjelmassa(National Corps) ei ole sanaakaan! Venäjä taas mainitaan useita kertaa, aina vihamielisesti. Miksi juutalainen ADL-lobbausjärjestö tuki Azov-pataljoonaa? Mielestäni valkoisten kansojen venäläisten ja ukrainalaisten välinen sota palvelee vain ja ainoastaan juutalaisia, ja shabbos-goyimille käy huonosti.

  • Minä

   Vastaa

   Jos joka nurkan takana on vaan juutalaisia ja Venäjän uskoo olevan ystävällinen, on mopo karannut käsistä. Ukrainalaiset saavat apua venäläistä hyökkääjää vastaan Natolta, Nato-maista ja EU:lta sekä EU-maista. Miksi se niitä haukkuisi? Kyllä Venäjä on se kirosana noilla seuduilla ja ihan aiheesta.

   • Lauri

    Vastaa

    Jos lännen politiikan takana on vain juutalaisia ja uskoo USAn olevan ystävällinen, on mopo karannut käsistä

   • Jussi Bergroth

    Vastaa

    Ukraina EI OLE EU:n JÄSENVALTIO, EIKÄ OLE NATO:ssa. Minkä ihmeen takia tätä ihmis/huumekaupan roskavaltiota tuetaan?. Slava Coke Morons.

   • Jns. Man

    Vastaa

    Vuoden 2010 presidentinvaaleissa kyllä suurin osa ukrainalaisista äänesti venäjämielistä Janukovitsia. Se juntta joka kaappasi vallan v. 2014 ei siis edustanut kansan enemmistöä. Mitään todellista demokratiaa ei ole tuon jälkeen Ukrainassa ollut. Kummallisesti myös unohdetaan että Ukrainassa on käyty sisällissotaa v. 2014 alkaen. Entä ne juutalaiset? Kaikki merkityävimmät ukrainalaiset oligarkit ovat juutalaisia. Samoin ’presidentti’ ja ’pääministeri’. Aikamoinen sattuma… Tai ymmärrettävää kun muistaa että Ukraina oli joskus osa Kasaarivaltakuntaa.

    • Plääh

     Vastaa

     Janun miehet venäläisalueilla huijasivat. Janu myös valehteli vievänsä maan EU:n jäseneksi ja muutenkin kalasrteli ääniä väärältä puolelta. Onhan selvää, että kun tämä Janu yrittää liittää maan Venäjään kansa nousee barrikadeille.

     PS se oli aika tasainen vaali ja Ukrainan nationalistiehdokkaaty kohtalokkaasti hajottivat äänensä. Se juutalainen nainen jakoi nationalistipuolen kahteen osaan

  • Sjuomen Sjoturi

   Vastaa

   Aika harva puolue taitaa mainita juutalaisia suoraan sellaisenaan virallisessa ohjelmassaan, koska se olisi melkein missä tahansa maassa laitonta ja johtaisi puolueen kieltoon. 

   Onko sinulla (tai siis… sjinulla) muuten mitään hajua, miksi Venäjän Federaatio saattaa herättää tunteita Ukrainassa?

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Meneekö se välillä niin, että ketkä tahansa joita kutsutaan ”nationalisteiksi” tai ”kansallissosialisteiksi”, niin ollaan myötämielisiä, tuetaan ja tehdään yhteistyötä? Huolimatta siitä että olisi aivan puusta valmistettu koko porukka, niin kuin just tämä Azov.

  PVL:kin oli jokunen vuosi sitten kirjoittanut artikkelin, kuinka oikeat kansallissosialistit eivät ole rasisteja, mutta oli sit kuitenkin yhteistyössä brittiläisen National Actionin kanssa, jonka johtaja haastattelussa vastaa myönteisesti, kun häneltä kysytään että tarkoittaa kansallissosialistina oleminen sitä että olet rasisti ja kun vielä kysytään että miksi? Niin hän vastaa tähän vielä että siitä siinä nimenomaan on just kyse, jos muuta väität valehtelet itsellesi.

  Välillä ei aina tiedä pitääkö radikaalikansallismielisiä luotettavina.

  • Sjuomen Sjoturi

   Vastaa

   Et ehkä välillä tiedä, voiko radikaalikansallismielisiä pitää luotettavana. Mutts yhden asian me kaikki tiedämme kaikkina ajankohtina: ryssiin ei tule ikinä luottaa!

  • Plääh

   Vastaa

   Riippuu paljon rasismin määritelmästä tämä.

   Azov ei ole puusta veistetty. Vain venäläismielisten mielestä muka on

 • Api

  Vastaa

  Mielenkiintoista, että kun räiskivät porukalla metsässä ja lataavat samaan aikaan, niin kukaan ei ammu takaisin? Hyvä näytelmä!
  Täältä voi katsoa telegramista oikeita tapahtumia:
  https://t.me/s/intelslava/

  • Veteraani

   Vastaa

   Oletko koskaan ollut oikeassa sotatilanteessa? Minä olen, ja osaan kertoa ettei se ammuskelu mene kuten elokuvissa.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Kuten jo sanottiinkin, Ukrainan ovat kaapanneet itselleen kasaarit ja syitä on monia. Kasaarivaltakunnan palauttaminen koska Euroopasta tulee niiden maailmanvallan hallinnan keskus, Venäjän kukistaminen koska se vastustaa näitä saatananpalvojia ja on kristitty valtio. Venäjän luonnonvarojen ryöstö ja Ukrainan (Euroopan vilja-aitan) kaappaaminen jotta eurooppalaisia voidaan kiristää ruoalla, jne. Natsi-Saksan kansallissosialistien suurin valtaan auttaja ja tukija olivat USA:n kasaarijutkut jotka lisäksi tekivät alkuun yhteistyötä Saksan juutalaisongelman ratakaisemiseksi. Natsit ehdottivat kaikkien Saksan jutkujen viemistä Madagaskarille mutta se ei Theodor Herzlille kelvannut vaan ne piti saada Palestiinaan jotta maat voidaan varastaa palestiinalaisilta Israelin perustamista varten. Suomessakin kansallissosialistit ovat aivan liian innoissaan nuoleskelemassa jutkujen persettä, aivan kuten Ukrainassakin. Muistakaa, että jutkuihin ei voi luottaa kuin yhdessä asiassa – siinä ettei niihin voi koskaan luottaa.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Ja kannattaa muistaa sekin että taas kerran jutkut ovat onnistuneet manipuloimaan valkoiset tappelemaan keskenään pysyen itse sivussa. Kuinka moni haluaa samaa paskaa tännekin? Ainakin ne jotka ovat nielleet tämän jutkujen käskystä kylvettävän ryssävihan mikä sekin on kasaaribolsujen tekosia. Historiallisestihan meitä on orjuuttanut Venäjää pidempään Ruotsi, mutta miksei ole samanlaista hurrivihaa?

 • Bill The Butcher

  Vastaa

  ”Valkoiset keskenään”… Ryssän
  raiskaavat mongoolilaumat nyt ole valkoista nähneetkään.

 • Anonymous

  Vastaa

  Azov = ryssien kauhuksi muodostunut eliittijoukko. Ukraina puolustaa koko Eurooppaa ryssien mongoloidilaumoilta! Kiitos urheille sankareille ja Hyvää Joulua Azov pataljoonan sankareille ja Ukrainan urhealle kansalle! Merry Christmas to Azov batallion heros and Brave people of Ukraina! Slava Ukrajini! 

  Ryssille ja ryssien hännystelijöille = Oikein paskamaista joulua! Lähtekää Ukrainaan tykinruuaksi! (Vink vink saitin ryssätrollit)

 • Anonymous

  Vastaa

  Hyvää ja rauhallista Joulua Partisaanin toimitukselle! Teette herran työtä! Jatkakaa! Lukijoille myös rauhallista Joulua! (Paitsi saitin mätämunille eli ryssien hännystelijöille, jotka ovat todellisen isänmaansa paljastaneet!)

 • Timo Juhani Jokela

  Vastaa

  Mitä sotaa tämä on? Istutaan ’poteron’reunalla pää ylhäällä ja vitsaillaan.
  Vaikka olen rotjo silakka enkä väheksy sodan kauheutta yhtään niin väitän jos on kontakti viholliseen päällä ei kauheasti vitsailla ja pidetään pää todella alhaalla.
  Olen kinnittänyt ennekin huomiota asiaan ja tämä vaikuttaa joskus Talebaanien ilmaan räiskimiseltä.
  Ehkä vain tilanne on sellainen who knows.

 • Timo Juhani Jokela

  Vastaa

  Komppaan. Lisänä voi maininta että jennkkien BIS Khazaariosasto haluavat säilyttää Ukrainan rahapesulan josta valuu Usa demokraattien lariin paljon. Siksi ei Klowni Zele halua rauhaa koska rahahanat menisivät kiinni. Äijä joka oli aika revallaan hetki sitten on miljardimiesten kerhossa.
  Jossain Kreikassa tippui flygari jossa oli jenkkien Ukrainaan lähettämiä aseita. L. Todd kertoi
  Tucker Carlsonille Fox News kanavalla että Usa on lähettänyt tänä vuonna lähes 1000 miljardin edestä ase ja muuta apua Zelenzkyille ja siitä menee vain noin 30 % Ukrainan puolustamiseen. Loppu nusastaan koomikon ja oligarkkien toimesta. Slava Ukraine.
  Kauheaa katsella kansan ja kotieläinten kärsimyksiä tämän hölmöilyn vuoksi johon suomikin on näppinsä töhrinyt.

 • Nimetön

  Vastaa

  Just Azovit olleet Israelissa oikein kutsuvieraina sionisti judejen luona. No fanittakaa jutkujen koiria jos se tuo hyvän olon

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  military, soldier, ukraine