Afgaanikolmikko tuomittiin 13-vuotiaan raiskauksesta ja murhasta Itävallassa

Yksi tekijöistä oli saanut aiemmin karkotuspäätöksen ja oleskeli laittomasti maassa.

Ulkomaat

judge, hammer, judgement

Kolme Afganistanin kansalaista tuomittiin syylliseksi oikeudessa 13-vuotiaan Leonie-tytön raiskauksesta ja murhasta, joka tapahtui viime vuoden kesäkuussa Itävallassa.

Afgaanimiehet olivat houkutelleet heille ennalta tutun tytön yhden tekijän asunnolle, missä he olivat huumanneet uhrin ekstaasilla ja raiskanneet tämän. Uhri oli saanut huumeesta yliannostuksen, minkä rotumuukalaiset itsekin huomasivat mutta antoivat tämän kuolla ambulanssin soittamisen sijaan. Päätekijä oli varmistanut kuoleman kuristamalla uhria.

24-vuotias päätekijä tuomittiin elinkautiseen vankeuteen ja tämän 20 ja 19-vuotiaat rikoskumppanit saivat kumpikin 20 vuoden vankeustuomion. Yksi tuomituista oli saapunut Itävaltaan vuonna 2015 ja saanut tuomion huumerikoksesta. Hänelle oli annettu karkotuspäätös ja hän oleskeli murhan aikaan laittomasti maassa.

Lähde: Remix

Afgaanit Huumeet Laiton oleskelu Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Murha Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Raisuli Zubaidullah kerkisi jo paeta Britanniaan aloittamaan uuden elämän uudella henkilöllisyydellä..
  https://www.the-sun.com/news/4297280/afghan-migrant-raping-murdering-girl-vienna/

 • Reko

  Vastaa

  Kuinkahan monta tuollaista vastaavaa laitonta on Suomessa tälläkin hetkellä?

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Tuhansia, ja jokainen heistä on tikittävä aikapommi. Mutta sen sijaan että heidät karkotettaisiin tai otettaisiin säilöön, heille annetaankin paremmat palvelut. Jos joku sanoo ettei enää hullummaksi voi mennä, niin odotahan vain..

 • Observer

  Vastaa

  Eräs Itävaltalainen uutisportaali avusti suuresti poliisia tämän jutun selvittämisessä ja kun tekijät jäivät kiinni, julkaisivat jutun sivuillaan. 

  Mitä teki paikallinen femakkojärjestö? Sen sijaan että olisi kiittänyt nuoreen naiseen kohdistuneen törkeän rikoksen selvittämisavusta, ryntäsivät parikymmenpäisenä naamioituneena laumana portaalin toimistoon, riehuen ja tuhoten omaisuutta sekä suureen ääneen vaatien jutun poisvetämistä ja rasististen uutisten julkaisujen lopettamista. 

  Että näin pitävät Itävallan feministit kanssasisariensa puolta…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, judgement