Ranskan sisäministeri nimitti maahanmuuttovastaista Italiaa ”Ranskan viholliseksi”

Hiljattain myös Ranskan ulkoministeri sanoi Italian tiukentuneella maahanmuuttopolitiikalla "olevan seurauksia."

Ulkomaat

Jännitteet Italian ja Ranskan välillä ovat kasvaneet sen seurauksena, kun Italian uusi hallitus alkoi toteuttamaan lupaamaansa tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa, joka muun muassa estää Välimereltä ”merihädästä pelastettuja” maahantunkeutujamiehia nousemasta maihin. Ainoastaan naisten, lasten ja sairaiden toistaiseksi annetaan tulla Italiaan.

Ranskan sisäministeri Gérald Darmanin on nyt väittänyt eduskunnan kyselytunnilla Italian hyökkäävän Ranskaa vastaan, koska Italiasta pois käännytetyt maahantunkeutujia kuljettavat laivat saapuvat nyt Ranskaan.

Asiasta kysyneelle Kansallisen liittouman edustajalle Darmanin oli vastannut näin: ”Sinä et ole patrioottinen, hyvä rouva, jos liittoudut niiden vihollisten kanssa, jotka hyökkäävät Ranskaa vastaan tällä hetkellä. Olet Giorgia Melonin ja hänen
hallituksensa puolella, joka ei kunnioita kansainvälisiä lakeja, vaan sen sijaan hyökkäät ranskalaisia poliiseja vastaan.”

Darmanin ilmeisen kierosti syyttää maahanmuuttajarikollisuudesta siis itse tekemänsä epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan sijaan Italian uuden hallituksen tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa, joka hänen mielestään ajaa rotumuukalaiset Ranskaan.

Lähde: Remix

Italia Maahanmuutto Politiikka Ranska Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tälläisiä sisäministerejä on lähes jokaisessa EU:n jäsenvaltiossa, joten ei pidä ihmetellä näitä Soroksen agentteja. Ranska on kärsinyt Charle de Gaullen jälkeen yhä huonommista presidenteistä, kuten Suomi Kekkosen jälkeen, joten sionistien asialla olevat tekevät Euroopasta rotumuukalaisten ihannevaltion. Macron on globalistien todellinen kultamuna kuten Kanadan Trudeau, molemmat tuhoavat johtamansa valtiot.

 • hyvä hyvä

  Vastaa

  Se on ihan hyvä että julistaa Italian vihollisekseen. Ehkä sen jälkeen löytyy vähemmän pankkitukea enää Italialle. Paljonkohan ne on jo saaneet… varmaan 600 miljardia… Meidän veronmaksajien rahaa.

  Tässä se nähdään. Ei niitä kiinnosta edes laskea.

 • Trope

  Vastaa

  Giorgia Meloni pelastaa Italian… aivan kuten Timo Soini pelasti Suomen.

  • Snif

   Vastaa

   Soini pelasti Suomen häipymällä persuista helvettiin.
   Täysin sopimaton poliittiikkaan tuo sika.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Pelastaa, jos hallitseen tehtävänsä ja nitistää globalistisen median eikä käännä takkiaan kun Soini ja hänen seuraajansa.

 • TT

  Vastaa

  Miksi myös Ranska ei muka voi käännyttää tulijoita takaisin Afrikkaan? Eurooppa on menettänyt järkensä, koska kaikkein ilmiselvin ja järkevin ratkaisu on muka kielletty. Tämä koskee muitakin asioita esim. Vihreää Siirtymää tai Ukrainan tukemista. Järki ja itsesuojeluvaisto on kadotettu. Mutta oltaisiin nyt edes tässä matu-asiassa järkeviä ja asetettaisiin eurooppalaisten kansojen etu kaiken edelle. Koko muu maailma nauraa meille. Tehtäisiin vihdoinkin kaikki päinvastoin kuin nämä tytti tuppuraiset, jotka tuhoavat Euroopan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Samanlaisia idiootteja myös Hölmölässä ministereinä.

  • Juha

   Vastaa

   Joo ja nämä kommunistit äänestetään taas uudestaan valtaan ensi keväänä.
   Tyhmyyden määrä on rajaton.

 • p grandell

  Vastaa

  miksei ole veroilmoituksessa saraketta missä olisi ‚kuka haluaa matuja, niin maksaa 50% korkeampaa veroa joka ei kannata, niin kun kaikki ulkoistetaan voitaisiin ottaa 200 edustajan paikat vaikka thai laisille, varmasti osaavat paremmin matematiikka ja olisivat vaikka 300 euroa kuukaudessa , vanhat edustajat voisivat mennä sinne afriikkaan auttaa noita yön-timoja kun niin rakastavat heitä, saataisiin vähän rauhaa näiltä nato eu kiihkoilijoilta.

 • Schlageter

  Vastaa

  Ranska on ollut harhateillä jo ”suuresta” vallankumouksestaan alkaen. Ranskan mahdollisuus uuteen, hyvään alkuun oli vuonna 1940, kun Saksa vapautti maan epäisänmaallisesta saastasta. Jokainen järkevä ranskalainen kaipaa juuri niitä aikoja, ja ranskalaisten parasta ainesta oli se, joka taisteli huhti-toukokuussa 1945 Berliinissä idän barbariaa vastaan. Ranskassa se sakki, joka ei kaipaa saksalaisten aikaa, onkin suurelta osin sellaista, jonka juuret ovat syvällä Saharan hiekassa, ja jonka todellisuudessa pitäisikin syvällä Saharan hiekassa olla.
  Presidentti Macron isoäiteineen, joka hänellä on aina mukanaan, on naurettavan ja rappeutuneen nyky-Ranskan tavaramerkki.

 • juhaII

  Vastaa

  Ranskan ”viholliset” löytyvät sen sisältä. Vai italiaanotko ovat niitä BARBAAREJA, jotka riehuvat siellä yötäpäivää?

 • Nostradamus III

  Vastaa

  Eurooppa tulee tulevaisuudessa todennäköisesti ratkeamaan oikeistolaiseksi itä-Euroopaksi ja liberaaliksi länsi-Euroopaksi. Itä-Eurooppaan tullee kuulumaan Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tsekki, Slovakia, Unkari, Romania, Bulgaria, Ukraina, Kroatia, Serbia, Kreikka ja Italia. Ja toivottavasti myös Suomi. Tuo itsenäisten valtioiden liitto tulee jatkossa kehittymään mahtavammaksi, kuin länsipuolelle jääneet maat, jotka jatkuva mamutus tulee syöksemään sisällissotiin ja kaaokseen. Lisäksi aivovuoto kääntyy lännestä itään, kun valkoiset etsivät rauhallista ympäristöä lapsilleen kasvaa.

  • society

   Vastaa

   Ei mitään itää tai länttä, vaan Kansallissosialismi on ainoa ratkaisu kaikille Euroopan maille

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi