Keltaliivejä vainonnut Pariisin entinen poliisipäällikkö sympatisoi maahanmuuttajarikollisia

Poliisipäällikkö Didier Lallement vaikuttaa olevan Ranskan oma Jari Taponen.

Ulkomaat

Ranskan hallitusvastaisiin keltaliivimielenosoittajiin rajuja otteita käyttänyt Pariisin silloinen poliisipäällikkö, Didier Lallement, kertoi antamassaan haastattelussa sympatisoivansa maahanmuuttajarikollisia, vaikka tilastojen mukaan ulkomaalaiset tekevät esimerkiksi 63 prosenttia kaikesta seksuaalisesta väkivallasta maan julkisessa liikenteessä.

”Todellisuus on, että välttyäksesi rikolliseksi alkamiselta saavuttuasi Ranskaan kaoottisessa tilanteessa, pitäisi olla pyhimys. Ihmiset saapuvat tänne, heitä ei karkoteta eri syistä ja heidän ei anneta työskennellä. Mitä vaihtoehtoja heillä on?” Lallement oli sanonut.

Eli ilmeisesti Lallementin mukaan pitää olla pyhimys, että ei ala seksirikolliseksi saavuttuaan Ranskaan. Samaan aikaan Lallement muistetaan brutaaleista otteistaan keltaliivimielenosoittajia kohtaan, joita kohti poliisi oli lähellä avata tulen Pariisissa.

”Pariisissa ei sattunut yhtäkään kuolemaa kriisin aikana. Olimme lähellä avata tulen mutta poliisiemme rohkeuden takia sitä ei tapahtunut. Sinä päivänä, kun joudumme avaamaan tulen, tulemme astumaan uuteen ulottuvuuteen. Se voi tapahtua joku päivä,” Lallement sanoi samassa haastattelussa.

Lähde: Free West Media

Keltaliivit Ranska Rikos Rotu Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Heikki Salama

  Vastaa

  Vaikuttaa jotenkin juutalaiselta???

 • TT

  Vastaa

  Ranska on jutikoita ja mamuja hyysäävä sontakasa, vapaamuurarien perinteinen sikiämispesä. Ranskalaiset tuotteetkin ovat lähes poikkeuksetta sontaa. Sikäläiset autot ovat suuri vitsi, mamujen ohuesta pellistä väsäämiä rakkineita. Ranska on tuottanut maailmaan kurjia vasemmistofilosofeja, joiden aatosten pohjalta on syntynyt kaikenlaisia nihilisitisiä ja väsähtäneitä aatevirtauksia. Yhdessä kriittisen koulukunnan kulttuurimarxistien kanssa ne ovat tuhonneet koko länsimaisen sivistyksen ja vieneet siltä elinvoiman pois. Ranskalaisista paskareikäfilosofeista ja ajattelijoista mainittakoon Albert Camus, Jean-Paul Sartre, Michel Foucault tai Jacques Derrida.

 • Taponen

  Vastaa

  Ihan taposen näköinenkin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi