Ranska: Rotumuukalainen pahoinpiteli vasemmistopoliitikon kotinsa ulkopuolella

Kyseinen poliitikko oli juuri hiljattain kuvaillut Ranskan uutta maahanmuuttoa rajoittavaa lakimuutosta "häpeälliseksi ja inhottavaksi".

Poliittiset viholliset

Vasemmistolainen apulaispormestari Ranskassa päätyi sairaalaan tultuaan rotumuukalaisten pahoinpitelemäksi vain muutaman metrin päästä kotioveltaan.

Oriane Filhol, sosialistipuolueeseen kuuluva Saint-Denisin apulaispormestari, oli palaamassa kotiinsa töistä puoli kymmeneltä illalla, kun hänen kimppuunsa hyökkäsi joukko ”pohjoisafrikkalaisen näköisiä” naamioituneita miehiä naisen kotipihalla.

Vaalipiirissään naisten oikeuksista ja syrjinnänvastaisesta toiminnasta vastannut Filhol oli saanut hyökkääjiltä nyrkiniskuja kasvoihinsa ja kehoonsa. Hän oli lähtenyt juoksemaan pakoon kohti ystävänsä kotia, jolloin rotumuukalaiset jahtasivat häntä lyöden vielä joitakin iskuja ennen pakoautollaan paikalta poistumista.

Ei ole tietoa, miksi juuri Filhol joutui väkivallan kohteeksi, mutta sen epäillään liittyvän hänen poliittiseen työhönsä. Hän oli sosiaalisessa mediassa hiljattain kutsunut eduskunnassa läpi mennyttä maahanmuuttoa ja maahanmuuttajien oikeutta hyvinvointipalveluihin rajoittavaa lakimuutosta ”häpeälliseksi ja inhottavaksi”.

Lähde: RMX

Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Ranska Rikos Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • mörkö

  Vastaa

  Sitten vaan laulamaan joululaulua: I’m dreaming of a white christmas. Just like they used to be before.…
  Vähän ihmetellyt kun tuohon ei ole sensuuri iskenyt. Joku ei ole tajunnut mitä tuossa lauletaan 😉

 • Hah hah

  Vastaa

  Ihan oikein 😀

 • Hau hau

  Vastaa

  Omat koirat purivat.

 • Nimetön

  Vastaa

  Iha oikein.. Omat koirat puree ni sillee sitä saattaa oppia.

 • L.B.D.

  Vastaa

  Mitäköhän Suomessakin islamia rakastava homo-Pekka Haavisto tekee sitten, kun eduskuntatalon vieressä on valtava moskeija? En ymmärrä viherliberojen järjenjuoksua. Samalla tavalla aivosta kouraisee, kun muistelee Elokapinan tapahtumasta kuvaa tältä keväältä: Siinä istuvat III maailman hikipajoissa tehdyissä merkkivaatteissaan keskellä katua nuoret, syöden alipalkattujen kehitysmaalaisten kuskaamaa ja paistamaa pizzaa pakkauksista, joita ei taatusti kierrätettä. Tilaukset on tehty kiinalaisilla puhelimilla. Juomana muovipulloja ja Coca-Colaa. Paikalle ollaan tultu mopoilla, autoilla jne. ”Kaikki on väärin”, kuten vanha viisaus kuuluu.

 • Betonikostaja

  Vastaa

  Tämähän meni taas vähiten väärään osoitteeseen. Eli matut hyökkäsivät hyysääjänsä kimppuun. Väärinhän tämäkin on, mutta vain näin suvakitkin saattavat tajuta asiat. Siis saattavat.

 • Sakre Blöö

  Vastaa

  Ai saakeli kävi kunnon munkki, ei tullut joukkoraiskatuksi eikä edes tapetuksi. Nyt oli ihan oikeasti yksittäistapaus, noi hommat ei yleensä lopu noin. Mutta hei, nyt hiipi elämäänsä PELKO.. Mahtaa olla henkisesti vaikeaa, kun samalla rakastaa ja pelkää muslimimiehiä yli kaiken, voi voi sentään. JAKSUHALEJA!

 • Rasenmäher

  Vastaa

  Filhol kärsii selkeästi fobiasta koska lähti juoksemaan kesken vähemmistökulttuurin esittämää hätähuutoa. Hän ei selkeästi ymmärrä että tällainen on äärimmäisen toiseuttavaa ja viestii ikävällä tavalla hänen ahdasmielisestä rasismistaan. Myöskään sukupuolia ei tule olettaa. Hänen tulee pyytää anteeksi ja osallistua 5 vuotta kestävään uudelleenkoulutukseen joka auttaa häntä saavuttamaan riittävän toleranssin paremmille nyrkiniskuille kasvoihin ja kehoon.

 • Salomon

  Vastaa

  No! Jos se oli sitä neekeri logiikkaa

 • Suvakeille turpiin

  Vastaa

  Vaikken naisenhakkaajia muuten arvostakaan niin nyt meni ainakin oikeaan osoitteeseen.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Häpeällinen ja inhottava, pakolaisetkin koskevat vain nyrkein. Uravalinta se on tuokin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eiköhän tuokin akka käännä hyökkäyksen valkoisen miehen syyksi, koska on rasismia jne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi