Ilouutisia: Venäjän puolella sotinut maanpetturi Petri Viljakainen on kuollut

Viljakainen on kertonut jo vuonna 2015 Venäjän tukemien separatistijoukkojen luokse menemisen syyksi taistelun "natsijoukkoja vastaan."

Ulkomaat

Venäjän puolella sotinut maanpetturi Petri Viljakainen.

Maailmalta on kantautunut iloisia uutisia, joiden mukaan Venäjän puolella sotinut maanpetturi Petri Viljakainen on kuollut. Julkisuudessa olevien tietojen mukaan hän kuoli jo talvella Venäjän hyökkäyssodassa Ukrainassa.

Hänen kerrotaan kuolleen Sjevjerodonetskin taistelussa maaliskuussa. Lähteenä toimii Suomen tunnetuin Venäjän puolestapuhuja Johan Bäckman. Bäckmanin ilmoittama ajankohta on tosin ristiriitainen, sillä kyseinen taistelu käytiin vasta kahta kuukautta myöhemmin.

Viljakainen on kertonut jo vuonna 2015 Venäjän tukemien separatistijoukkojen luokse menemisen syyksi taistelun ”natsijoukkoja vastaan.” Nyt hän on kuollut tässä taistelussa eikä ruumistakaan ole löydetty.

Viljakainen on tiettävästi ainut kyseisessä sodassa kuollut suomalainen. Useita kymmeniä suomalaisia on matkannut alueelle sotimaan Ukrainan puolelle viime helmikuun jälkeen, mutta kuolleita ei ole ainakaan toistaiseksi tullut. Haavoittuneita suomalaisia on jonkun verran.

Lähde: Iltalehti

Johan Bäckman Kotimaa Ukraina Ulkomaat Venäjä

Keskustelu

112 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • J P

  Vastaa

  Päivän paras uutinen. Kaikki Venäjää parempana yheiskuntana pitävät voisivat muuttaa sinne ja mennä kutsunnan mukana Ukrainaan lihamyllyyn.

 • alas khazarit

  Vastaa

  Alas on vaipunut tämäkin media kun ihmisen kuolemalla saadaan henkisiä orgasmeja.

  • Jurtsi

   Vastaa

   ”ilouutinen” viimeistään vahvisti partisaanin natsiaatteen (ei Viljakainen).
   Mitä maanpetturuutta on taistella natseja vastaan!?

   • gg

    Vastaa

    Viljakainen taisteli venäjän puolella. Ja natsit olivat toisessa maailmansodassa Suomen liittolainen. Natsismissa ei sitäpaitsi ole mitään väärää. Ryssien persenuolennassa sen sijaan on.

   • Sannika Aarikko

    Vastaa

    No minä luen Partisaania koska oletan sen edustavan pohjoismaalaista kansallissosialismia. Luen myös Nordfront-sivustoa sekä NMR:n omia sivuja. Kannatan pohjoismaalaista kansallissosialismia. Vastustan ryssäimperialismia, globobanksterismia ja rotumuukalaisten rahtausta Pohjolaan sekä muuallekin valkoisten perinteisiin kotimaihin.

   • Kansallissosialisti

    Vastaa

    Natsit eli kansallissosialistit on hyvien puolella.

    Venäjä on sotilaallinen uhka suomelle kaikkina ajankohtina, eli Viljakainen oli maanpetturi toimiessaan Venäjän hyväksi.

    • Jns. Man

     Vastaa

     Asia ei ole näin yksinkertainen. On väärä näkökulma tarkastella Ukrainan sotaa 80 vuoden takaisen ww2 tapahtumien perusteella. Ensinnäkin, Venäjä ei ole Neuvostoliitto. Myös Ukraina oli osa neukkulaa. Kenen puolella nyky-Ukrainan juutalainen johto on? Kenen asiaa ajaa? Globalisti-juutalaisten pankkiirien Maailmanhallinnan!
     Parasta kun suomalaiset pysyisivät poissa tuolta. Nytkin jäi orpoja suremaan isäänsä.

     • Plääh

      Venäjää johtaa sama juutalaiseliitti kuin Neuvostoliittoakin. Putin ihailee Neukkulaa ja Stalinia. Kenen puolella nyky-Venäjän juutalaisjohto on?

      Parasta on suomalaisten katsoa omaa etuaan ja tajuta, että viiteryhmänä on Eurooppa. Ei Venäjä, joka merkitsee meille kuolemaa.

      Itse sinulla on ne eri tasojen tärkeysaakkoset hukassa

    • Puolueeton

     Vastaa

     Millainen uhka Venäjä oli 1809, kun valloitti suomen ja antoi miltei itsenäisyyden jo silloin 600-vuotisen lännen alistamisen jälkeen. Oli oma parlamentti ja oma raha. Porvoon maapäivistä 1809 saakka Venäjän keisarit olivat vahvistaneet ylläpitävänsä Suomen lait ja suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen. Tsaari tietenkin valvoi politiikkaa, hänen hyväksymisensä tarvittiin päätöksille. Kun Suomi 1899 jälkeen alkoi taas lähentyä länttä, suomalaisia pyrittiin venäläistämään. Postimerkit muuttuivat venäläisiksi ja alkoi tulla kielivaatimuksia.
     No tämä on historiaa eikä sen vaikutuksia tulevaan osata ennustaa.

     • Plääh

      Oma raha ja rahapolitiikka saatiin 1860-luvulla. Tuolloin myös valtiopäivät kokoontuivat ensi kerran 50 vuoteen. Mutta totta: Aleksanteri II:n kausi oli melkoisen suopeaa Suomelle. Slti jossain Länsi-Euroopassa itsenäistymiskehitys olisi ollut vähemmän myrskyisä. Kaikki oltiinjo menettämässä.

      Sortokaudet eivät johtuneet suomalaisten länsimielisyydestä, vaan venäjän yhteinäistämiskehityksestä

   • Newman

    Vastaa

    Natseja? Zelenskyii on Venäjää puhuva juutalainen, kuka nyt sattuu olemaan uusi Hitler ryssien mielestä. Huomaa, että olet vain yksi ryssäpropagandan uhreista.

  • Late

   Vastaa

   vitut tommonen antifa kusiaivo ryssien kullin imijä mikään ihminen ole. toisekseen taitaa toikinmulkero olla vaan luikkinu karkuun ja bäckmanin homo koittaa tehä siitä sotasankaria.

   • latepate

    Vastaa

    Että late sä oot kova jätkä.

 • Jussi Halla-aho

  Vastaa

  Teette jumalan työtä.

 • Kunnioitusta

  Vastaa

  Sotilas on sotilas – oli hän sitten kummalla puolella tahansa.

  • Kyynikko

   Vastaa

   Hyvin sanottu, ilkamoijat eivät tosipaikassa pärjää.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Nimim. Kunnioitusta,

   kirjoitat asiaa.

   Tässä maailmanajassa olemme monenlaisen propagandan ristitulessa. On usein hyvin vaikea nähdä mikä on totuus monien suurten asioiden suhteen. Minä en ainakaan siihen kykene, ja tokkopa vastakkaisten leirien nuoret kirkassilmät sen tarkkanäköisempiä ovat ollessaan ideologioidensa sokaisemia.

   Voimme kuitenkin jollain tavalla nähdä miten meille valehdellaan. Milloin esim. MV-lehti olisi kirjoittanut Venäjän syyllistyneen mihinkään? 

   Koska venäjätrollit vaativat todistetta ja esimerkkiä (jos sellaista ei anneta), tässä esimerkki MV-lehden epärehellisestä kaksinaismoralismista:

   ”Simppeli kysymys kenelle tahansa: Olemme kuulleet syytöksiä ja väitteitä, mutta olemmeko nähneet mitään todisteita siitä, että Venäjä tosiaan olisi suorittanut terrori-iskuja tai esimerkiksi tukisi terroristijärjestöjä maailmalla?”
   https://mvlehti.net/2022/11/22/nato-parlamentti-vaati-jasenia-julistamaan-venaja-terroristivaltioksi/

   Oikeutettu kysymys, mutta yhtä simppelisti MV-lehti olisi voinut kysyä vuosikymmenten ajan mitä fyysisiä todisteita on olemassa siitä että Natsi-Saksa massamurhasi leireillä ihmisiä kaasulla. Ei kuitenkaan kysynyt. Silti pelaa koko ajan natsikorttia. 

   Vaikka kirjoitan näin, suren nuoren ihmisen kuolemaa ja toivon säällistä suhtautumista niin uutisointiin kuin kommentointiin. 

   Osanottoni Petri Viljakaisen omaisille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä et kuoli!

  • Nimetön

   Vastaa

   Tosi on, nyt se on hyvä.

 • Tom

  Vastaa

  Miten tuo tekee kyseisestä henkilöstä maanpetturin? Sitä paitsi Ukrainassa on jo aiemmin todettu olevan natsiongelma (ihmiskaupan, elinkaupan, huumekaupan, rahanpesun, korruption yms lisäksi). Bioaselabroja unohtamatta… ei kai MEDIAPOOLIN aivopesu ole vaikuttanut kirjoittajaan?

  • Jorma

   Vastaa

   juu on kyllä luokattoman huonoa paska propaganda hävetkää vitun natsit

  • Evplasse

   Vastaa

   Juuri näin, eikö Naton pitäisi hyökätä Ukrainaan kun teki iskun Natomaata Puolaa vastaan.

   • On täälläkin täysiä pässejä

    Vastaa

    Vieläkö sä uskot tohon satuun?

    • paviaanit ..nkkaa

     Vastaa

     Hei paviaani, fakta on että Ukrainan ohjus räjähti Puolassa.
     Tämän myöntää jo jenkit ja jopa Ukraina. Onko pössyttely sulattanut aivot, kun et
     pysy ajan tasalla?

  • Peku

   Vastaa

   Bioaselabra ja biolabra on täysin eri asioita, ja lisäksi, ne on neuvostoliiton sinne pykäämiä ja osa niistäkään enää ole käytössä vaikka Anus Putkonen muuta väittääkin. Siellä ei myöskään ole liskoihmisiä tai natokenraaleja maan alla valmistamassa zombi-ihmisiä ja uusi koronapiikkejä

  • Eino88

   Vastaa

   Kyllä on alas vajonnut partisaani julkaisu Viljakainen ei ollut sen enempää maanpetturi kun tekään Leikkinatsit ja kyllä venäjä on parempi vaihtoehto kun alas vaipunut länsi jossa ei ole enää mitään hyvää

   • J P

    Vastaa

    Mitäpä jos vaikka menisit sinne? Ei tarvitsisi täällä alas vajonneessa lännessä kituuttaa vaan voisit elää herroiksi venäjällä. Tiedät kyllä itsekin, että valehtelet.

   • jenkit vittuun Suomesta

    Vastaa

    Juuri näin. Maailman ehdottomasti suurin terroristivaltio on usa. Vie ”demokratiaa” sinne, missä ei tanssita jenkkien pillin mukaan. Samalla tappaa surutta siviilejä ja vahingossa siirtää kullat ja luonnonrikkaudet omiin liiveihin.
    Mutta esim. Saudi-Arabia saa harjoittaa islam-sortoaan rauhassa, koska sieltä saa halpaa öljyä ja ne ostaa aseita.

    Jenkit ja hallintonsa, joka toteuttaa koukkunokka-pankkiirien nwo-agendaa on läpeensä mätä ja täynnä kusipäitä. Jenkeistä ei nykyään tule mitään hyvää. Ainoastaan viihde-saastaa, pornoa ja murhia ja tappoja. Ja sotia ympäri pallon.

    Hieno maa, jossa on miljoonia kodittomia ja nälkäänäkeviä. Sosiaaliturva on vitsi ja velkaa maalla enemmän kuin muilla yhteensä. Urheilunkin ovat pilanneet rahalla, kuten kaiken muunkin.

   • Plääh

    Vastaa

    Jutut vielä hirveämpiä kuin Putkosella. Kehuu palaavansa Suomeen vain tankkien kanssa.…

    Esiintyi kuvissa yhdessä Bäckmanin kanssa. Netissä monta siteerausta. Silkkaa novorossijaa ja antisuomalaisuutta

   • Kansallissosialisti

    Vastaa

    Me kansallissosialistit olemmekin kolmannen tien kannalla – itää ja länttä vastaan!

   • Kymäri

    Vastaa

    ”kyllä venäjä on parempi vaihtoehto kun alas vaipunut länsi jossa ei ole enää mitään hyvää”
    Et ole ikinä tainnut käydä venäjällä? Ihan niinkun tavallisen kansan parissa, ei missään hotellissa? Aivan hirveä paskamaa, jos joku kaipailee suomeen samanlaista niin tervemenoa vaan itse rajan yli.

  • J P

   Vastaa

   Suomessa on ihan vastaavia laboratorioita Helsingissä, Otanimessä, Tampereella, Lappeenrannassa, Oulussa ja rovaniemellä. Oikeuttaako se tänne hyökkäämisen? Se että laboratoriossa viljellään bakteereita on aika normaalia ja mielestäni se ei anna vieraalle valtiolle oikeutusta hyökätä tänne.

  • Olli

   Vastaa

   Olet itse vielä aivopesty vaikket ehkä ymmärrä sitä. Esimerkiksi Mediapooli ei ole mikään merkittävä vallankäyttäjä nykymaailmassa. Toisin kuin juutalaiset.

  • Huutosta ryssille

   Vastaa

   Natsiongelma on silloin kun natseja ei ole

  • Nimetön

   Vastaa

   Mikäli suomalainen sotii Venäjän puolella, on hän automaattisesti maanpetturi, sillä Venäjä on sotilaallinen uhka suomelle. Viljakainen eli ja kuoli maanpetturina.

   • Jns. Man

    Vastaa

    Venäjä ei ollut Suomelle sotilaallinen uhka 1991–2022. Nyt USA on käytännössä miehittänyt Suomen, tai ainakin sillä on sopimuksessa annettu optio tehdä niin. Jos joku uhkaa meidän (enää olematonta) itsenäisyyttä, on se ’woke’ ‑USA jota johtaa juutalaiset, todelliset viholliset.
    Herätkää nyt!!

    • Plääh

     Vastaa

     En tiedä, mitä on aivojen tilalla, jos väittää tosiaankin, että Venäjä ei olisi ollut SUomelle uhka myös 1991–2022

     • Jns. Man

      No millä tavalla Venäjä oli uhka Suomelle 1991–2022? Eikä nyt pidä sekoittaa Venäjän mafiaa Venäjän valtioon. Venäjälle olisi erittäin hyvä jos naapurimaana olisi itsenäinen ja puolueeton Suomi. Mitä sitten nykyisen Venäjän tilalle, että olisitte tyytyväisiä? Olisiko ’woke-Venäjä’ jonka omistaisi USA:n pankkijutkut hyvä juttu?
      Tämähän on se Lännen päämäärä jonka puolesta suomalaisetkin taistelee Ukrainan riveissä.
      Voisi rahdata vielä Afrikasta muutaman miljoonan mustan ’uusvenäläisen’ tuomaan väriä Venäjän katukuvaan.

     • Plääh

      Venäjän omistavat jo nyt pankkijuutalaiset. Venäjä on aina halunnut laajentua ja kansakin haluaa Suomen ja Venäjän rajan häviuävän, mikä ilmenee mm. Haapasalon ohjelmissa. Kyllä täällä on seurattu Jeltsinin ja Putinin Venäjän kehitystä ja mitä siellä puuhataan. Te ja poliitikot kyllä yrittivät unihiekkaa heittää. POliitikotkin olivat Venäjän taskussa ja maata myytiin ohi suomalaisten venäläisille tahoille armeijan kohteiden vierestä Tarjan ja Erkin juonittelujen avulla

 • Jeti

  Vastaa

  Partisaani on globalistien puolella?

  • putin=jutku

   Vastaa

   Putin on globalisti.

  • Kysymys

   Vastaa

   Miten määrittelet globalismin? Onko globalismin vastakohta russofilia?

 • Nimetön

  Vastaa

  Toivottavasti pitää paikkansa.

 • kirsi

  Vastaa

  Natsimedia puolustaa natseja, onpa ullatavaa

  • peku

   Vastaa

   Ovatko nämä natsit nytkin kanssasi samassa huoneessa?

  • Azov

   Vastaa

   Täytyy kirsi varmaan loikata rajan toiselle puolelle kun ei oman maan etu kiinnosta

  • Nimetön

   Vastaa

   Oliko siis kommentoimisen arvoinen näkemys?

 • Jorma

  Vastaa

  on siellä niitä vitun natsi paskoja kuollut vissiin 27 ukrainan riveissä samaan läjää ois voinut mennä natsi paska propagandaa levittävä kiellettyjenkirjojen kauppias ville

  • Kikkelis kokkelis

   Vastaa

   Lähde: joku ryssien propaganda-läpyskä.

   Vituttaako, kun Ville ei kuollutkaan, kuten ei kukaan muukaan suomalainen tähän mennessä (Viljakaista ei lasketa suomalaiseksi)? Ville levittää isänmaan ja ryssävihan ilosanomaa sotakokemusta rikkaampana. Vituttaako?

  • gg

   Vastaa

   Lähteenä toimii Janus Putkonen. 4/4 tuntemistani sotaan lähtijöistä on palannut Suomeen. Ja kirjakauppias on paljon parempi ihminen kuin sinä tulet ikinä olemaan. Hän sentään pyrkii aktiivisesti parantamaan suomeksi saatavilla olevaa mielenkiintoisen kirjallisuuden määrää. Mutta siinähän olet standardi antifasisti niin tuskin sinulle jää aikaa lukea heroiinin, runkkaamisen ja kannabiksen polton välillä.

 • Snif

  Vastaa

  Kyllä täällä nyt monia ryssän pikku kotiagentteja surettaa.

 • Vladimir

  Vastaa

  ”Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu”.
  Viljakainen tarttui ryssän miekkaan ja sitten kävi kuten kävi. Tämä olettaen että Viljakainen on todellakin kuollut. Kuolma nollaa statuksen.
  Venäjän hyökkäys Ukrainaan on irvokas rikos.

 • Juha

  Vastaa

  Ja Zjewlensky oli Partisaanin idoli Nr 1?

  • gg

   Vastaa

   Tein nopean haun ja löysin jutun, jonka partisaani julkaisi, jossa selitettiin hyvin, että Ukrainan puolella taistelee paljon kansallismielisiä. Mikäli vänäjä olisi saanut murskavoiton ja vallannut maan kolmessa päivässä kuten lupailivat Suomen turvallisuus tuskin siitä olisi parantunut. Nyt siinä lihamyllyssä on kuollut kymmeniätuhansia venäläisiä sotilaita, jotka eivät koskaan ole tulossa valtaamaan Suomea. Ja mikä parasta sinun kaltaiset potentiaaliset maanpetturit antavat itsensä selkeästi ilmi tukemalla venäjää avoimesti sodassa. Venäjän tukeminen ei ole koskaan oikein.

   • Jns. Man

    Vastaa

    Koko Ukrainan konflikti on Lännen (siionistit) aikaan saama. Ilman vallankaappausta 2014,ei olisi nyt sotaa. Ukrainan presidentinvaalit v. 2010 voitti venäjämyönteinen ehdokas joka halusi tiivistää välejä Venäjään. Oikeastaan koko Ukrainan sodan ei pitäisi kuulua meille ollenkaan. Suomelle suurin uhka on USA:n pankkijuutalaisten Maailmanvalloitussuunnitelmat.

    • Plääh

     Vastaa

     Venäjämyönteinen ehdokas huijasi lupaamalla liittyä EU:n jäsenksi ym. Ja kyllä ne siellä itäalueilla aina huijaavat vaaleissa. Vallankaappaus oli nimenomaan petoksen ja Venäjään liittymisen valmistelun syytä. Kansa kapinoi ja lopulta tämä mies pakeni Venäjälle eikä luottanut edes turvallisuuspalveluunsa.

     Sota on Venäjän syytä, joka haluaa liittää Ukrainan itseesä ja tuhota ukrainalaisuuden. Sota kuuluu nimenomaan meille ja Euroopalle. Venäjä on aina ollut uhka ja saatanallinen voima

     • Suomen soturi

      Ja lähde tälle oli? Vuonna 2014–2018 ainakin oli vielä päättäjillä ja medialla ihan toinen ääni vielä kellossa.

      Oletko sinä nyt oikeasti perehtynyt tähän kunnolla vai vedätkö nyt ihan vaan mutuilulla?

     • Plääh

      Venäjän soturi on laittanut nimimerkikseen Suomen soturi. Olen tutustunut esim. Suomen suurlähettiläänä toimineen naisen kirjaan vai oliko lähetystön tyntekijä vai puoliso. Tai siis kirjaan Silminnäkijät, Toisen osuuden on kirjoittanut toimittaja, joka oli sekä Donbassin että Ukrainan puolella rintamaa ja reissasi rintaman läpi ja kävi Venäjälläkin 2014-. Myös muita asiantuntijateoksia ja olen etsinyt itsekin tietoa aikoinaan eri lähteistä.

      Tietenkin suomettuneella Suomella oli eri ääni kellossa. Juuri tuli MOT-ohjelma tästä, kun Fortum laittoi suoraan ja Uniperin kautta 12 miljardia Venäjän energiaan. Koko maa konttasi ja jakoi kehitysapuakin venäjälle loppuun sakka. Oli putki-Lipposet ja Haloset ja erkkomedia. Putinkin vitsaili käydessään täällä, että kun koko Ranskan sijoitukset ovat 15 miljardia, niin yksi suomalaien firma sijoittaa Venäjälle 6 miljardia. Kuin ivaten hän nauroi: ”Onko tämä normaalia”?

  • Nimetön

   Vastaa

   Siinä tapauksessa voit varmaan linkata sellaisen Partisaanin uutisen jossa tätä koukkunokkaa kehuskellaan

 • Juntti

  Vastaa

  Jutut on laskenut Twitterin peräkammaripoikien ja PT(paskaa tuutista) median tasolle. Pojista kuoriutunut kunnon globosiionisteja. Sieg heil.

  • Painokoneet SEIS!

   Vastaa

   Haluaisin nähdä sen sinun Junttilan kuulumisia ‑uutissaittisi, jossa kerrot ah, niin tasokkaita ja oih, niin kertakaikkisen monipuolisen hyviä uutisia, että ainoa kritiikki tulee niitä juttuja kilvan ylistäessä ilopissan lirahduksesta housuun, kun ei tiedä, millä ylisanoilla arvon suurta lehtineekeriä voisi vielä enemmän kehua.

 • Eikka

  Vastaa

  Olisiko hän ollut siinä tapauksessa hyvä ihminen jos hän olisi taistellut Ukrainan eli globalistien ja NWO:n puolella ?

  • gg

   Vastaa

   Millä tavalla Venäjä vastustaa globalismia? Neljän ovat itsekin monen kansan imperiumi. Erona vaan on se, että lännen Juutalaiset levittävät imperiumin pornolla ja homoilla pehmittäen kansan ja idän juutalaiset tekevät sen sotimalla. Venäjä on yksi seksuaalisesti sekaisin olevimmista valtiosta. Katso vaikka HIV tartuntojen määrää siellä.

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Ai mitä! Et länsikö muka ei sit pahemmin ollenkaan sotinut? 🤣Katsoppas vähän sitä Jenkkilän sotalistaa, niin on kuule moninkertaisesti isompi kuin millään Venäjällä.

    Tämäkin sota on pikemminkin lännen siionistien aloittama, suorittaen eka laittoman vallankaappauksen Ukrainan hallintoon 2014, syrjäyttäen demokraattisesti valitun pressun ja aloittaen Venäläisvähemmistön murhaamisen ja vielä oli aikeissaan liittyä Natoon, mitkä todellisuudessa sai Venäjän hyökkäämään sinne, puolustaen omaa kansaansa. Toisin kuin mitä valtamediat meillä väittää, mihin nyt jostain syystä jopa monet kansallismielisetkin nyt uskoo!

    • Nimetön

     Vastaa

     Venäläisvähemmistö tuleekin hävittää ja murskata jos ek halua, että sitä käytetään tekosyynä maasi valtaamiseen.

  • Hail Azov

   Vastaa

   Jos olisi taistellut Ukrainan kansallismielisten, jotka vastustavat myös Zelenskyn hallintoa, puolella, niin olisi hyvä ihminen. Nyt pelkkä maanpetturi ja ryssän juustoisen kullin lutkuttaja.

 • TT

  Vastaa

  Suomi oli joskus puolueeton maa, joka pyrki erikoistumaan rauhanvälittäjäksi tai ‑turvaajaksi maailman konflikteissa. Sittemmin meistä tehtiin konfliktien aktiivinen osapuoli. Ei edes oman maan puolustaminen riitä, vaan Ihmiset pakotetaan valitsemaa puoli Venäjä vastaan Ukraina/Länsivallat sodassa. Tämä tehdään nyt hyvin jyrkästi viholliskuvia myös Suomelle luoden. Konfliktista ei saa muodostaa omaa mielipidettä esimerkiksi vaihtoehtomedian kautta saatavan tasapainottavan tiedon avulla. Suomalainen valtamedia ei kerro Ukrainan sodan taustoista tai sen kulusta mitään järkevää, vaan pelkkää yksipuolista propagandaa. Kansaa kiihotetaan samalla Venäjän vastaiseen kiihkoon. Propagandaan on ilmestynyt outo piirre, jossa vähätellään Venäjän sotilaallisia kykyjä, vaikka samalla pelotellaan sillä, että Suomi on Venäjän valloituslistalla heti Ukrainan jälkeen (mikä on bullshittiä). Mikä tarkoitus tälläkin propagandalla sitten on entisessä puolueettomassa maassa, joka oli jo lähes 80 vuotta pystynyt hoitamaan idänsuhteensa moitteettomasti? 

  Ukrainassa on kyse suurvaltojen osin lietsomasta ja hyväkseen käyttämästä sisällissodasta kahden eri etnisyyden välillä. Miksi Suomi sotketaan tähän mukaan? Eikö meillä ole omia murheita ihan riittävästi? Oma pesä ja sen elintärkeä energiahuoltovarmuus sotketaan vieraiden kansojen käymän kahinan vuoksi. Ovatko ”natsitkin” nyt sitä mieltä, että omien etujen laittaminen kaiken edelle on vaarallista. Näinhän totesi mm. EU-fasisti Tytti Tuppurainen.

  • gg

   Vastaa

   Näihin suhteiden hoitoon kuului muun muassa hallitukokoonpanon neuvottelu Venäjällä. En itse ainakaan siihen halua palata. Ensimmäiset matut tulivat Suomeen sieltä ja sen aikasen Neuvostoliiton johtajat kyllä tiesivät mitä tapahtuu suomalaiselle korkean luottamuksen yhteiskunnalle jos tänne laitetaan somaleita. Lisäksi meillä oli rajoitukset meidän asevoimien suuruuden suhteen ja monta muuta häpeällistä myönnetystä, jotka teimme. Taloudellisesti se oli hyvää aikaa, mutta Neuvostoliiton suhteella oli sen kanssa vähemmän tekemistä kuin meidän omalla ikäpyramidilla.

  • Timo Juhani Jokela

   Vastaa

   Olen samaa mieltä. Mun mielestä toimitus toimii aika ajattelemattomasti tuomitsemalla henkilön maanpetturiksi ilman mitään oikea syytä.
   Maanpettureita ovat hallituksen ja opposition natoomuskoomikot kuten OrponaziPetteri ja presidentti Niinistö joka ei liiemmin piittaa kansanäänestyksistä palvellen globalistien Rooman Clubia istuen AmeriikanJoe Bidenin sylkässä tehden heti kuten Joe haluaa.

   • gg

    Vastaa

    Se, että joku on maanpetturi lännen suuntaan ei tarkoita, ettei joku toinen voisi olla maanpetturi idän suuntaan. Suomalaisella ei ole mitään syytä lähteä sotimaan Venäjän puolelle missään konfliktissa. On parempi, että ryssiä kaatuu eikä suomalaisia. Ja jos tuo petturi ei olisi sinne mennyt hänen paikallaan olisi kaatunut yksi ryssä lisää.

 • Snif

  Vastaa

  Eli aina kun ryssä jonnekkin hyökkää se ei ole kokaan niiden syytä, eli täällä ulisevat muka ”isänmaalliset” on samaa sakeaa punikkimössöä minkä historia tosiaan tuntee.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Olipas Hieno uutinen! Kyllä näytti monia sivuston ryssätrolleja kovasti harmittavan. Te kaikki maanpetturit jotka sympatisoitte tuota paskamaata, terroristivaltio Venäjää niin voisitteko lähteä Ukrainaan vaikka tykinruuaksi.

 • Juuso

  Vastaa

  Nautin suunnattomasti maanpetturin kuolemasta. Ei kukaan kansallismielinen varmaan asetu Zelenskyn ja NATOn puolelle, saati sitten Putinin, heitä kiinnostaa enemmän Ukrainan kansa.
  Fuck Putin, Fuck Zelensky, Heil Azov!

  • Nimetön

   Vastaa

   Azovia rahoittaa helvetin rikas juutalainen. Vieläkö löytyy jostain idiootti joka ei sitä tiedä..

   • Nimetön

    Vastaa

    Azovia ei rahoita helvetin rikas juutalainen, tuo juttu on debunkattu jo noin 6 miljoonaa vuotta sitten. Vieläkö löytyy jostain idiootti joka ei sitä tiedä…

    • Jorma

     Vastaa

     ftx on juutalais omisteinen pyramidi huijjaus että siinä meni pohja sun paskaltasi ota selvää asioista enne kuin kirjoitat mitään ?

     • Plääh

      Voisitko selittää, kuinka FTX loi Azovin tai rahoittaa sitä?

 • Salomon

  Vastaa

  Parhain vaihtoehto olisi ollut kun viljakainen olisi jäänyt suomeen ja pitänyt huolta omasta perheestään ja läheisistään

 • Jyrki

  Vastaa

  Kylläpäs on kommenteissa monelle yllätys että Partisaani on Kansallissosialistinen julkaisu?

  • gg

   Vastaa

   Venäjämieliset suomalaiset eivät koskaan ole olleet kovin teräviä.

 • NVS-mies

  Vastaa

  Toivottavasti kärsi ja ruumis häpäistiin

 • Mitä vittua tässä maassa tapahtuu?

  Vastaa

  Judet pomppii pöydällä juhlien kun valkoiset tappavat toisiaan. Ei olllut Viljakainen hyvällä asialla kun Putkonen sekä Bäckman ylipuhui tuonne kuolemaan paskahousujen puolesta. Kuitenkaan en arvosta Nurmelaa sen parempana lähteä koukkunokka Vlodomyrin konkurssi kypsään Israeliin vapautta pelastamaan. SML uusfasistipuolue ei tätä maata sijoilleen yksin nosta. Kuru voisi lähettää Lokan pariskunnan Ranskaan/Marokkoon ihan vaan hyvän tahdon eleenä jos kerran on itse olevinaan etnonationalisti ukkeli!

  • gg

   Vastaa

   Aikamoinen väite lukea venäläiset valkoisiksi.

 • Suomi on fasistimaa, edelleen

  Vastaa

  Fasistit ne täällä juhlii vaikka Viljakainen oli kovempi jätkä kuin monet sotiemme veteraanit. Vapaaehtoisena lähti taistelemaan kansanmurhaajia vastaan.
  No toivottavasti nämä Suomen fasistit vielä pääsevät taistelemaan Venäjää vastaan ja vellipersesuomalaisilta lörähtää löysät housuun.

  • gg

   Vastaa

   Eli mies, joka lähtee taistelemaan ylivoimalla teoreettisesti heikompaa vastustajaa vastaan ja kuolee oli kovempi kuin ne, jotka puolustivat kotimaataan ylivoimaista hyökkääjää vastaan? Ja sen kansanmurhan aikana ennen vuotta 2022 kuoli vähän päälle 14 000 ihmistä, joka ei ole mitään verrattuna tähän sotaan. Kannattaisi lopettaa liiman haistelu ja palata maanpinnalle.

  • Snif

   Vastaa

   Ryssät on raukkoja paskoja ja vielä surkeimpia olioita on ne jotka tuonne lähti ryssän persettä nuolemaan.
   Sinä olet noista se pahin isänmaan rikollinen, sillä sinä vertaat oikeisiin sankareihin tuota paskahousua, raukkaa sontaläjää.

  • Zelenskyii🇺🇦

   Vastaa

   Hyvä jos edes ryssien tankit menee päälle. Ukrainan tilanteesta näkee että ei ne ryssät pärjäisi suomea vastaan sen paremmin kun ukrainassa. Oot vaan yks ryssäpropagandan uhri joka varmaa imppaa liimaa ja ryssien kulleja.

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Jaa! Luitko tuon jostain paska hesarista tai yleltä? Ukrainassahan on ihan heidä omien tilastojen mukaan kuollut n. 1000 päivittäin!

 • mustanuoli

  Vastaa

  Putinisteja kiristaa, kun desantti Backmanin Dumb-assin terroristeihin varvaama maanpetturi kohtasi ansaitsemansa kohtalon
  Olisi hupaisaa nahda Anus Putkosen krokotiilin kyyneleet

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  En luota dosentin tietoihin. Epäilen Viljakaisen olevan elossa. Voinut vaikka kasvot palaa tai muuta. Dosentti nyt ilmoittaa kuolleeksi, niin kaikki unohtaa. Tiedä vaikka tulee Suomeen takaisin pakolaisena, kun osaa kieltä tuolta päin ja paperit hävinnyt.

 • Bugiman

  Vastaa

  ihme juttu. Tämäkin sivusto puhuu koko ajan lännen mädätyksestä. Nyt joku rohkee soturi joka taisteli sitä mädätustä vastaan ja kuoli, julistetaankin hyväks jutuksi. Alkakaa vaan nuoleskelee noit jutku paskoja ja nuolkaa marinia ja weffiä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Siis mitä vastaan Viljakainen taisteli? Putinin ilmoituksen mukaan Ukrainassa olevat kansallismieliset ovat se suurin ongelma. Eli globalistien vastustajat ovat ongelma, joka pitää tappaa pois.

   • Jns. Man

    Vastaa

    Tämä voi tulla monelle yllätyksenä, mutta ukrainalaiset ja venäläiset ovat samoja ryssiä. Koko Ukrainan voisi liittää Venäjään, paitsi Länsi-osan joka kuului ennen ww1 Itävaltaan ja sotien välisenä aikana Puolaan. Tällä alueella keksittiin aikoinaan että ukrainalaiset ovat oma, venäläisistä erillinen kansa. Sama juttu kuin Pohjois-Ruotsin ’meän kieliset’ kieltävät olevansa etnisiä suomalaisia-mitä kuitenkin ovat.

    • Plääh

     Vastaa

     No miks siellä sitten iso osa pitää tappaa ja ukrainalainen kieli ja ukrainalainen kulttuuri hävittää ja julistaa rikolliseksi? Ilmeisesti eivät ole samaa porukkaa, vaan nimenomaan toisella on eri identiteetti kieltä myöten.

     Liittäminen johtaisi suunnattomiin rikoksiin

 • Supo vai ketä rahoittaa?

  Vastaa

  Välillä täällä huudetaan jutkuista, välillä rotumuukalaisista ja nykyään ihan ryssitellään. Lännen mädätys vaikuttaa kun se vain sopii mihinkin kohtaan. Toisinaan arvostellaan muka sitä ja sanotaan itää hyväksi. Aika kaksijakoista mutta samalla hajoittavaa toimintaa. Kansallissosialismi on täällä täysin unohtunut kasaarien porukan taustalle. SML leikkii jotain IKL:ää..

 • globalistit suksikaa...

  Vastaa

  Selvisi tämänkin sivuston taustat…
  Taitaa rahoitus ja käskyt tulla Helsingin informaatiokeskuksesta eli CIA:n vakoilukeskuksesta.

  Mitä hienoa on muuten yhdenkään ihmisen kuolemassa? Barbaarit ja perkeleen palvojat juhlivat kuolemaa.

  • Kuolema pettureille

   Vastaa

   Maanpetturin kuolema on aina iloinen asia

 • Sannika Aarikko

  Vastaa

  Vosin hyväksyä suomalaisen sotimassa ryssien rinnalla jos vastassa meidän mantereellemme tunkevat ählämi- tai neekerilaumat. En hyväksy, jos sotii ryssien puolella muita eurooppalaisia vastaan. Venäjä on monikulttuurinen imperiumi, kaikenlaiset burjaatit ja sunmuut sotimassa ukrainalaisia vastaan ei vähennä yhtään lännessä tapahtuvaa mädätystä. Ja kyllä tiedän Ukrainan oligarkeista, korruptiosta ja Zelenskyn juutalaisuudesta. Mutta juutalaiset oligarkit ne hallitsevat moku-Venäjääkin, ja miksi Putinin kutsumanimi on Jewtin?

 • Eero

  Vastaa

  Viljakainen oli rohkea mies, sen jo kertoo sekin kun lähti tuonne itään päin alun perinkin, eikä jenkkien kainaloon veronmaksajien rahoilla lomailemaan Afganistaniin.
  Viljakainen ei antautunut Naton edessä, niin kuin Suomen armeija ja poliitikot ovat tehneet. Hattua pitää nostaa tälle legendaariselle taistelijalle. Naton laajeneminen kohti Moskovaa piti pysäyttää tuolla Ukrainassa, ja siinä onnistuivat. Viljakainen oli voittajan puolella tässä itä-länsi ‑ottelussa. Suuret maa-alueet vaihtoivat omistajaa, joten kiistatta Viljakainen oli voittoisan operaation tekijänä siellä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Oletko seurannut sodan kulkua viime aikoina? Vinkki: sota ei ole vielä ohi. Viljakainen kuoli omasta näkökulmastaankin katsottuna täysin turhaan ja sekös naurattaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämä kyseinen henkilö lähti Donbassiin ajat sitten omasta tahdostaan. Miten se tekee hänestä maanpetturin? Jokaisella on oikeus valita puolensa. Olen harkinnut aikanaan itsekin sinne lähtöä mutta elämässä on niin paljon muuta joten jätin väliin. Totuus on jokin muu kuin mitä meille kerrotaan. Ukrainassa alkanut kahina oli silloin sisällissota.

  • Plääh

   Vastaa

   Ei ole sisällissotaa olllut. Alusta lähtien jopa ne virastojen valtaajat tuotin Venäjältä. Mielipidetiedusteluissa enemmistö oli aina kannattanut kirkkaasti pysymistä Ukrainassa.

   Viljakainen on tietojeni perusteella ladellut sellaista tekstiä, jota Putkonen ja Bäckman eivät uskaltaisi esittää. He pitävät mölyt mahassa. Viljakainen oli aggressiivinen Venäjä-mielinen, joka halusi vallata SUomen

  • Petturin palkka on kuolema

   Vastaa

   Eli siis myös sinä olet maanpetturi, mikäli ryssien persettä nuolet. Lisäksi olet pelkuri, joka ei uskaltanut toteuttaa mielihalujaan.

 • Oppiipahan

  Vastaa

  Hyvä että kuoli. Venäjä on roistovaltio ja voi yrittää samanlaista ”rauhanturvaoperaatiota venäläisen vähemmistön suojelemiseksi suomalaislta natseilta”. Jokainen kuollut ryssä heikentää Venäjää mikä on meille hyvä. Tosin eipä siellä ryssiä Pietarista ja Moskovasta nähdä. Jotain burjaatteja, tsetseenejä, dagestanilaisia, bashkirialaisia, jakutialaisia jne.

 • society

  Vastaa

  Ei yhtään Suomalaisen näköinen kaveri. Onneks kuoli

 • Nimetön

  Vastaa

  kirjaimellisesti seuraavassa uutisessa itkette itse, että joku vassari iloitsee toisinajattelijan kuolemasta :oo

  ette te voi olla tosissanne, jotka tätä meemilehteä kirjoitatte. Tää on vaan provo eikö vaan?

  • Plääh

   Vastaa

   Toisinajattelijoilla voi olla eronsa toistensa suhteen. Miksi niitä pitäisi käsitellä samalla mitalla? Tämä sotilas janosi Suomen tuhoa ja halusi vallata Suomen sotilasvoimin. Vassaritkin haluavat ja hehän eivät olekaan tosinajattelijoita. Mutta os on vain tyhmiä

 • Suomimies

  Vastaa

  Tästä hemmosta oli mv lehdessä uutisoitu positiiviseen sävyyn luen sitä julkaisua nykyään harvakseltaan. Paljon muuttunut Iljan ajoista, huonompaan suuntaan.

 • Sota kirjeenvaihtaja Ukrainasta

  Vastaa

  Valitettavasti teidän pettymykseksi joudun kertomaan, että Petri Viljakainen elää ja on sotavankina tällä hetkellä Ukrainassa.

 • Sitätätä

  Vastaa

  Niin eli tätä logiikkaa noudattaen Mannerheim myös olisi maanpetturi.

  • Plääh

   Vastaa

   En vertaisi Mannerheimiin. Aktivistit tosin haukkuivat Marskia venäläiseksi eikä hän tosiaan piitannut Suomen kohtalosta, kun rakensi uraansa ja laajensi Venäjää. Toisaalta Suomi kuului Venäjän keisarikuntaan autonimisena erikoishallintona.

   Pahin virhe Mannerheimilta oli 2. maailmansodan aikana, kun hän oletti Saksan ilman muuta häviävän ja siksi veljeili Stalinin kanssa. Hän a valtiojohto, joten ei mikään maanpetos. Ihmiskkunnan petos ehkä pikemminkin

 • Ukrop

  Vastaa

  Maanpettureita ovat myös ne suomalaiset jotka lähti Ranskan muukalaislegioonaan. Joskus luin kirjan suomalaisesta maanpetturista nimeltä Olli Toukolehto. Oli liittynyt Yhdysvaltain armeijaan. No, saivat oikein kunnolla turpiinsa Irakissa ja Afganistanissa. Suomalaisetkin olivat Afganistanissa amerikkalaisten sotilaspalvelijoina mutta joutuivat lähtemään kotiin kun tuli tappio.

  Ei tämä Suomi enää kuulu teille natseille, vaan se kuuluu EU:lle. Ette te natsit mahda mitään sille kun USA miehittää Suomi-nimisen alueen Naton nimissä. Älkää nolatko itseänne enää tänä vuonna juhlistamalla joulukuun kuudetta päivää, koska Suomi ei ole enää itsenäinen. Se ei ole oikea itsenäisyyspäivä, mutta voi sitä kutsua Suomi-päiväksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi