Maahantunkeutuja pilkkasi saksalaisia kuvaamalla videon, jossa kääntää lämmityksen täysille energiakriisistä välittämättä

Veronmaksajien laskuun majailevien maahantunkeutujien ei tarvitse välittää energian korkeista hinnoista.

Ulkomaat

Saksalaisia on raivostuttanut meneillään olevan energiakriisin keskellä sosiaalisessa mediassa levinnyt video, jossa maahantunkeutuja kääntää vastaanottokeskuksen lämmityksen täysille.

”Elämää saksalaisessa vastaanottokeskuksessa: Ei tarvitse välittää lämmityslaskuista ja se on täysillä kaikki yöt,” videossa lukee ja samalla maahantunkeutuja kääntää lämmityksen täysille.

Samaan aikaan Saksassa kouluja, vanhusten taloja ja muita julkisia tiloja on käsketty laskemaan lämpötiloja energiakriisin johdosta. Tavallisilla kansalaisilla on myös vaikeuksia maksaa lämmityslaskujaan energian korkeiden hintojen takia. Lisäksi katujen valaistusta on vähennetty useassa kaupungissa.

Lähde: Remix

Energiakriisi Politiikka Rotu Saksa Talous Turvapaikanhakija Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tietääkseni matut eivät ole asettaneet Venäjän energian vastaisia sanktioita eivätkä ole varmuuden vuoksi vielä räjäyttäneet Nordstream 1 ja 2 ‑kaasuputkia, joista Saksa oli ikävä kyllä varsin riippuvainen. Matut eivät myöskään sulkeneet Saksan ydinvoimaloita, joiden tuottamaa edullista energiaa Saksa ja sen teollisuus kaipaisi nyt kipeästi. Ohjataanko tässä nyt kansan vihaa ja kiukkua tahoihin, jotka – vaikka ovatkin perseileviä tolloja – niin ovat täysin energiapulaan syyttömiä? Oikeita syyllisiä ovat Saksan Vihreät ja demarit, jotka ovat ylireagoineet Ukrainan kriisiin ja käyttävät sitä verukkeena ajaakseen Saksan kansan pakotettuun Vihreään Siirtymään, mikä merkitsee kansalle alati pahenevaa köyhyyttä ja energiapulaa. Asetelma vain pahenee tulevina talvina, jos Saksa ensi talvesta vielä selviää.

  • Teemu

   Vastaa

   Oikeita syyllisiä ovat saksalaiset poliitikot? Heh. Nyt murjaisit mainion vitsin.

  • Salomon

   Vastaa

   No onko tuollaisia videoita tarpeellista tehdä, saatika leijua sakalaisten tyttärien ja äitien raiskauksilla.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Kyllä matuja vihata sopii. Voisi nimittäin kysyä että mitäköhän vittua ne tuolla edes tekee eikä kotimaassaan? Tuokaan paskalaitos ei kuluttaisi sentinkään edestä sähköä jos noita perseilijöitä ei siellä olisi perseilemässä.

  • Olli

   Vastaa

   Taidat itse yrittää suunnata matuihin kohdistuvaa kiukkua Saksa Vihreän puolueeseen energiapolitiikkaan. Valtapuolueet ovat pääoson vain marionettejä, jotka toteuttavat tiettyjen tahojen agendaa. Joukossa saattaa olla muutama aidosti idealistinen henkilö, mutta suurin osa on vain kyynisiä opportunisteja.

   Energiapulatalvia tulee ja menee, mutta nykyinen maahanmuutto näkyy luultavasti vielä tuhannen vuoden päästä Saksan väestössä.

   Näyttää myös siltä, että Saksassa ei ylipäänsä ole sen kummenpaa energiapulaa, jos on kyse maajanmuuttajista. Sen sijaan saksalaiset vanhukset ja vähävaraiset sekä tietysti Suomen veronmaksajat joutuvat maksamaan kohtuuttomia laskuja Saksa energiayhtiöille.

  • Sannika Aarikko

   Vastaa

   Kyllä on totta että vihreät ja punaiset ovat paskoneet Saksan, ja monin tavoin. Ydinvoiman alasajo ja maan tekeminen riippuvaiseksi ryssäoligarkkien kaasusta oli mielisairasta ja suorastaan varastamista kansalta. No ainakin Lipposen Paavon kaveri Schröder teki isot rahat Putinin juoksupoikana, kuten Lipponenkin. Mutta tuon matun toiminta on vain tyypillistä matuloisten touhua, oli energiakriisi tai ei.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  On se uskomatonta miten alas on vajonnut vielä 80 vuotta sitten euroopan huipulla ollut saksalainen KORKEAKULTTUURI. Ei siitä ole enää jäljellä kuin pelkät rippeet ja muistot. Toisaalta eipä sillä Saksalla ole TODELLISTA JOHTAJAAKAAN ollut vuoden 1945 jälkeen. Toisaalta mitenpä sillä Saksalla olisi voinut ollakkaan todellista johtajaa, sillä sehän on ollut amerikkalaisten miehittämä maa toisen maailmansodan jälkeen, ja tulee vielä pitkään olemaan miehitetty. Saksalaiset tuskin ovat vielä kulttuurinsa täydellistä pohjalla oloa nähneet, se aika on vielä edessäpäin ja saksalaiset saavat aivan varmasti varautua vielä paljon pahempaan.

  • Hh1488

   Vastaa

   sen siitä saa kun häviää sotia

   • tymä

    Vastaa

    Tai kun lähtee vastustelemaan pikkuhattuja.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Saksan kielen keskeisimpiä sanoja ovat verbi sparen ja adjektiivi billig.
  Säästää ja halpa suomeksi.

  Kun joku säästelemättä tuhlaa saksalaisten verovaroja ja hieroo asiaa saksalaisten naamaan, niin kyseessä on megaluokan vittuilu.

  Toivottavasti saksalaiset ryhdistäytyvät ja antavat matuille sen mikä heille kuuluu.

 • Hh1488

  Vastaa

  onneks termostaattia kääntämällä ei sinänsä säädetä lämpöjä kuin sallituissa rajoissa.lämpökeskuksella ne käyrät säädetäään.toki esisäätöarvoja voi muuttaa ‚jos osaa,tuskin matu osaa.

 • juha II

  Vastaa

  Eikäpä tuohon puututa, sillä Suomenkin valopäät ovat julkilausuneet tämän joulun ilosanoman siitä, että MEIDÄN suomalaisten on SOPEUDUTTAVA haittamaahanmuuttajiin EIKÄ päinvastoin!
  Joten EI muuta kuin namikat TÄYSILLE taatelintallaajat!!! Sillä on VAHINGOLLISTA olla ”valko-suomalainen”!!! Ja mitä vielä? Enklannin kunigundakunnassa Matut laitetaan kärsimään 10 tähden Hotelleihin sillä aikaa kun englantilaiset perheenäidit myyvät PERSETTÄÄN maksaakseen sähkölaskut ja niinkin vähäpätöisen asian kuin ruuan kersojen suuhun. No, loppu hyvin kaikki hyvin kun aivan KAIKKI saavat SUUHUN!!! P. S. Tämä on aikuisten palsta. Siksi ”matsku” on kesympää kuin päiväkodin vastaava ja käyty rippikoulukin oli ennen ”kerenttiläisyyden” huippua!

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Jopa maahantunkeutujakin ymmärtää ettei kyseessä ole mikään todellinen energiakriisi. Suomen ns. ”sähkökriisin” loppuminen on yhden puhelinsoiton päässä ‑niin kauan kunnes tuo puhelu soitetaan on turhaa puhua paskaa mistään kriisistä. Jos lopettaa syömisen vaikka ruokaa olisi tarjolla ja kuolee niin kenen vika tuo kuolema silloin on? Juuri näin on nyt tapahtunut. ”Läntinen arvoyhteisö” tuhoaa itse itsensä (tietysti tämä ei koske kansan rahoilla loisivaa EU/NATO/WEF – rikollisjengiä)

  • Teemu

   Vastaa

   Kun Bidenistä tuli USA:n presidentti, niin bensan hinta siellä laski. Tämä johtui öljyreservien käytöstä sekä Euroopassa riehuvasta taantumasta. Tämä kaikki – kiire, velka, korot, kurssit, pörssit – on vain luotua bisnestä. Jos sotaa ja korkoja ei olisi, ei olisi mitään. Täytyy pysyä liikkeessä ja antaa kansan uskoa presidentteihin ja demokratiaan.

   • Nimetön

    Vastaa

    Trumpin aikana bensa maksoi alle kaks taalaa per gallona ja nekrutkin kävivät töissä. 

    Dementoituneen kellarivaarin aikana bensa maksaa nyt jotain 6 taalaa gallona vaikka ukko ravaa maailmalla uhkailemassa öljyntuottajia pommituksilla jos öljynhintaa ei lasketa ja työttömille maksetaan 17 dollarin tuntipalkkaa vastaavia korvauksia makoilusta.

 • Ketku

  Vastaa

  Toivottavasti joku kääntää lämmityksen täysille kun tämä maahantunkeutuja on uunissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi