Kongolainen turvapaikanhakija puukotti brittimiehen kuoliaaksi turhauduttuaan hostellimajoituksesta

Mustien tiedetään tekevän henkirikoksia mitättömistä syistä.

Ulkomaat

Kongolainen turvapaikanhakija, Mongo Bolili, tuomittiin Iso-Britanniassa 23 vuoden vankeuteen murhasta tämän puukotettua Paul Daltonin kuoliaaksi. Bolili kertoi suorittaneen teon turhauduttuaan siitä, että hän oli joutunut asumaan hostellissa brittiläisen veronmaksajan piikkiin viimeiset 5 vuotta.

Bolili oli tunkeutunut huoneeseen, jossa Dalton majaili, ja puukottanut miestä kaksi kertaa reiteen, puhkaisten tämän molemmat jalkavaltimot. Puukotuksen jälkeen Bolili oli poistunut paikalta ja jättänyt Daltonin vuotamaan kuoliaaksi. Kongolainen oli myös yrittänyt piilottaa murha-aseen erään toisen miehen huoneeseen.

Bolili oli alkanut itkemään oikeudessa kuultuaan tuomionsa.

Lähde: Daily Mail

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Mustille on tyypillistä tälläinen provosoimattamon väkivallan käyttö, joten tätä me olemme länsimaissa halunneet ja tätä me saamme!

  • Lampunvarjostin

   Vastaa

   Halunneet? Kuka muu tätä haluaa kun juutalaiset?

   • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Suvakkinaiset näitä haluavat.

   • Rautaturisti

    Vastaa

    Esim. nykyhallitus kokonaisuudessaan haluaa. Eivät kaikki juutalaisia ole, riittää että on vain tyhmä.

    • ValhallaX

     Vastaa

     Juutalaiset hallitsevat ylivaltaisesti mediaa kaikkialla ns. Lännessä. Siksi syy on heidän, he palkitsevat mediassa valkoisten kansojen maanpetturit. Ylös nostetaan surkein sakka ja aitoja isänmaallisia ihmisiä vainotaan lakkaamatta.

     Syyllinen: sionisti. Aina. Joka kerta.

     Kaiva vähän asiaa, tutustu taustoihin. Mitkä naamat rahoittavat valkoisten tuhoa? Sorokset. Kuka ajaa nyt Ukrainan ja Venäjän välistä sotaa? USA:n sionistit ja heidän surkeat huoransa, ml. dementikko ja paskahousu Biden ja hänen narkkaripoikansa.

     ”Demokratia” on salasana valkoisten kansojen tuholle ja kansanmurhalle. Mitään oikeaa demokratiaa ei ole ollut enää vuosikymmeniin. Vaaleissa voit valita seuraavan neljän vuoden kauden maanpettureiden naamat. Siinä swidu kaikki.

     • TT

      Ukrainan kummallinen natsimyönteinen juutalaishallinto on onnistunut sitomaan itseensä tärkeitä korruptoituneita demokraattipäättäjiä kuten Bidenin, Pelosin tai Kagan/Nylandin perheet, jotka saavat rahanpesun kautta merkittäviä tuloja itselleen ja puolueelleen. Ukrainaan osoitetut valtavat rahavirrat rakentavat eräänlaisen rikoskumppanuuden USA:n demokraattipuolueen, neo-con-siiven, syvävaltion sekä Ukrainan hallinnon välille. Tämä vuoksi tuhoisaa sotaa pitkitetään ja rauhanneuvottelut käyvät mahdottomiksi. Jossain vaiheessa rauha kuitenkin solmitaan ja alkaa jälleenrakennus ja länsivaluutan virta Ukrainaan jatkuu. USA:n demokraatit saavat taas vaalirahaa koneeseensa ja tällä rahoitetaan mm. mittava vaalivilppikoneisto. 

      EU ja Eurooppa on puhdas USA:n käskyläinen ja tekee vahingokseen, sen mitä korruptoitunut USA käskee. Jos ei ottele, niin energiaputket räjäytetään. Euroopan aivopestyt kansat hurraavat, kun ne ”vapautetaan” Venäjä-energiariippuvuudesta.

  • Ketku

   Vastaa

   Se näissä apinoissa on hyvää ettei niiden käytös yllätä, kaikki samaa paskaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Me emme tätä ole halunneet. Juutalaiset ovat tämän meille antaneet.

  He vaativat aina ”Jews for Refugees!” valkoisissa maissa. Israelissa sanotaan ”Refugees will be shot at border!”.

  Tästä(kin) murhasta on vastuussa globalistinen sionismi. Ja swidun piste.

 • Nimetön

  Vastaa

  Black lies matter!

 • somalitaksimogadishu

  Vastaa

  Suomessa kuolleisuus on suurta, esim eläkeikäiset. Samaan aikaan kannustetaan älä tee lapsia. Eli naiset ovat voimaantuneita, sekä uraohjuksia. Kantasuomalaisten syntyvyys on romahtanut. Meanwhile, kuten slangi kuuluu, tuodaan sikiämään kehitysmaalaisia joukoittain . Väestönvaihto teoria on puppua. No ei ole. Totisinta totta. Kun muslimeilla on esim 6 – 10 lasta, niin tämän nykyhallituksen lapsilisä korotus, sataa juuri näiden laariin. Ajatelkaa nyt. Samaan aikaan harkinnanvaraisia päätöksiä ties mistä. Ne ovat tulleet vain nauttimaan yltäkylläisyydestä. Piste. Afrikan mustalaiset.

 • juha II

  Vastaa

  Näitä juttuja tippuu kuin omenia puusta syksytuulella. Ja saman arvoisilta uutisilta tuntuvat olevankin. Mitä tulee muutosmyötävoimaan. Surullista. Todella surullista. Ja meno vain pahenee ”intiaani” siionostin pääministeriskaudella.

 • Nimetön

  Vastaa

  Saska saarikoski kertoi suomen kuvalehdessä että esko ahon hallitus päätti pienentää suomalaisten syntyvyyden mm. tukia leikkaamalla ja veroja korottamalla ja että työvoima tuodaan sitten ulkomailta. Eskohan on venäjän miehiä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi